Ben kizimda da hep kullandim bunda da kullaniyorim. Cunku benim demir ve b12 genc kızlığımdan beri hep oynar. Bir iyidir bir kotuKan ilaci hala kullanmiyorum ben, gecen ay kan verdim dusuk cikarsa seni arayip ilac yazicaz dediler aramadilar. Kac cikmis ogrenirim 2sinde gittiğim zaman. Ya bu memlekette tahlil sonuclarini sadece doktora yolluyorlar deli oluyorum, turkiyede ayni gün internetteydi ya.
Ben harbiden yaşlanmışım bunu anladım. Ruhum eski kafa benim hahahahBende internette doguma giden bie kadında gordum. O ozel yaptırmış. Bide ona para mi vercem dedim evdekileei kullandim
Estağfurullah. Aslinda suan bazi seyler bana cok abartiliyor gibi geliyor. Bizde kendimize uyacak sekilde uyarliyoruz. Tüllü bavullarla hastaneye gidenler var meselaBen harbiden yaşlanmışım bunu anladım. Ruhum eski kafa benim hahahah
Dikkatli bir sekilde yapiyorum ama cnm dayanamiyor insan evdeyken iste senin gibi ugras bulamadim ki :) bu persembe annemlerde yola cikicak pis ev olmasin dedimTemizlikkk yok anammm ev almis basini gidiyorsuanda bebegin odasi les gibi mobilya kokuyor... attim cam balkonlu balkona besigin suntalarini.. guzelce az camasir suyu bol suyla yikadim sildim bezle... mikrobu kirilsin diyerekten... artik tek yatak odamla bebelein odasi temiz gibi oturma odasi salon batik halde... bezler kumaslar atolye gibi olmus vaziyette.. mutfaga giriyom yemek yapayim baride.. haydee optumm canim temizlige cok da sarma yaa..
Kese bende bulamazsam oyle yapicam battaniyeye saricamAkla bak ya :) ben hastane çıkışının battaniyesine sarmıştım hahah. Biz ne anlarız kese mese
Hahahaha yok bezle sildmde bol bol sildimki camasir kokusu kalir bu sefer de diyeEri bir de bol suyla yıkadım diyor. Kız sunta bu şişer. Daha çocuklar kullanmadan bozulacak
Annenler ekdi saniyordum hafta sonu da gidecek diye dusunmustumDikkatli bir sekilde yapiyorum ama cnm dayanamiyor insan evdeyken iste senin gibi ugras bulamadim ki :) bu persembe annemlerde yola cikicak pis ev olmasin dedim
Tabi tabi fazla fazla yapicam az da buyukki bebek arabasinda gezmeye cikarkende keselerine koyucan kiyafetlerini... duck kumas var aslinda onlar suda tutmuyorlar cok daha guzel ama nese onlar kalsin tek renk cunkiTul kesede alabilirsin. Ama elinde malzeme var nasilsa biliyosunda zaten yapman kac dk alir ki. Fazla fazla yap hastanede 2 gun kalacak olursan kolay bulunur esyalar. Biz bir gece kaldik ama kizimla ben nerdeyse butun götürdüklerimi giydik. Benim kanamam oldu, terleme cok fazla oldu. Kizimda hep kustu
Masallh kuzucumaaBebeğim 720 grmış. Bu hafta sut icmek disinda pek kendime bakamadim. Muz vs yiyemedim portakallar orda bana bakiyor. Bari bugunden itibaren bende dikkat edeyim. Boyunuda tahmini 30-35 cm arasi dedi
Banada doktor henüz vermedi düşük degil diyip duruyo çokçokta yüksek degıl ama ben kullanmak istiyorum oyuzdenKan ilaci hala kullanmiyorum ben, gecen ay kan verdim dusuk cikarsa seni arayip ilac yazicaz dediler aramadilar. Kac cikmis ogrenirim 2sinde gittiğim zaman. Ya bu memlekette tahlil sonuclarini sadece doktora yolluyorlar deli oluyorum, turkiyede ayni gün internetteydi ya.
Ayyy cok iyi etmissin kuzucumm.. bende kohisa takimlarimi yikadim daha yeni astim.. utulenip posetlerine geri koyacak hay aklinla bin yasaSonunda hastane icin aldığım gecelik sabahligi utuleyip kumas cantasina kaldirdim, bayadir utulenmeyi bekliyordu
Heralde ocak gibi ufaktan hazirlarim yanima alacaklarimi, aslinda hastane yurume mesafesi ama herseyin hazir olduğunu bilmek icimi rahatlatiyor.
Kese bende bulamazsam oyle yapicam battaniyeye saricam
Ya masallah sizee... ilac kullanmadan eger kan degerlerin referans araligin icindeyse ne kadar guzell... sonucta bunlar ilac disardan bisey kullanmak... vucudun uretebiliyor ne ala... bende kansizdim normaldede.. simdide ilac kullansamda sinira yakin... maalesef devammBen 48dim 58 oldumilk aylar mide bul
Banada doktor henüz vermedi düşük degil diyip duruyo çokçokta yüksek degıl ama ben kullanmak istiyorum oyuzdendün saglık ocagnda kan verdım benımde hepsi acıklanmadı sabırsızlıkla beklıyorum
Ben de yemeğin içinde eti sevmıyorım.Aslında eti genel olarak sevmiyorum.Ama haftada 2 kez bebiş için et yiyorum.inşallah şöyle 3 buçuk kilo felan doğarlar sağlıcaklaKizlar yemek ysptiktan sonra esim geldi yanima balikta yaptitabilirdim diyorher zaman gecc geliyor gec diyorr nese fasulye yaptim bol etli normalde yemek icinde et sevmem ayri severim ama ugrasamazdim bide pirasa yaptim.. portakal suyu siktim bir bardak esimle bana ... tum posalarinida ben yedim oyy oyyy kilolu olsalar ya cok merak ediyorum kizlar sonumuzu kimbilir neler bekliyore bizleri... eyy gidin eyy hayirlisiyla gelsede...
Yani artmıyo tabi canım ama sinirin altınada düşmemişti şükür bakalım 1 ayda değişiklik neler olduYa masallah sizee... ilac kullanmadan eger kan degerlerin referans araligin icindeyse ne kadar guzell... sonucta bunlar ilac disardan bisey kullanmak... vucudun uretebiliyor ne ala... bende kansizdim normaldede.. simdide ilac kullansamda sinira yakin... maalesef devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?