2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kizimda da hep kullandim bunda da kullaniyorim. Cunku benim demir ve b12 genc kızlığımdan beri hep oynar. Bir iyidir bir kotu

Ben harbiden yaşlanmışım bunu anladım. Ruhum eski kafa benim hahahah
Estağfurullah. Aslinda suan bazi seyler bana cok abartiliyor gibi geliyor. Bizde kendimize uyacak sekilde uyarliyoruz. Tüllü bavullarla hastaneye gidenler var mesela tamam bende abartmıştim. Fazla esyayla gittim. Ama hepsini kullandim. Valizim ufaktı

Selamlar herkese
Gece progestanı fitil olarak kullanmayayım diye hap olarak aldım. Sersem gibiyim
Kontrole gittik. Tekrar detaylısına baktı. Bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür. Progestan içme artık, kanaman tekrarlarsa başlarız dedi. Ben de karın sertliğini sordum. Aç da olsam tok da yürüyünce karnım taş gibi oluyor dedim. Yürüyüş yapma o zaman, henüz düzenli yürümeni gerektiren bir durum yok dedi. Ama ben 200 m ilerideki markete gitsem oluyor dedim. O zaman risk almayalım ilaca devam dedi Rahim genişlediği için böyle kasılmalar olabiliyormuş ama Allah korusun fazlaca yorulur ve ayakta kalırsan hepsi birlikte can sıkıcı durumlar oluşturabilir dedi. 698 gr ve 30 cm. Haftasıyla uyumlu buldu ama benim ilkine göre epey küçük valla. O hep 10-14 gün önden giderdi Sıpacık gerek elleri gerek ayaklarıyla yüzünü bizden ve abisinden bir güzel sakladı. Tüm sarsıntı ve rahatsızlıklara rağmen yarım gördük

Dikkatli bir sekilde yapiyorum ama cnm dayanamiyor insan evdeyken iste senin gibi ugras bulamadim ki :) bu persembe annemlerde yola cikicak pis ev olmasin dedim

Tabi tabi fazla fazla yapicam az da buyukki bebek arabasinda gezmeye cikarkende keselerine koyucan kiyafetlerini... duck kumas var aslinda onlar suda tutmuyorlar cok daha guzel ama nese onlar kalsin tek renk cunki

Bebeğim 720 grmış. Bu hafta sut icmek disinda pek kendime bakamadim. Muz vs yiyemedim portakallar orda bana bakiyor. Bari bugunden itibaren bende dikkat edeyim. Boyunuda tahmini 30-35 cm arasi dedi
Masallh kuzucumaa Ya bende haftasina gore kilosu normal olsun ama az olmasin istiyorum... Allahtan hayirlisi

Ben 48dim 58 oldum ilk aylar mide bul Banada doktor henüz vermedi düşük degil diyip duruyo çokçokta yüksek degıl ama ben kullanmak istiyorum oyuzden dün saglık ocagnda kan verdım benımde hepsi acıklanmadı sabırsızlıkla beklıyorum

Ayyy cok iyi etmissin kuzucumm.. bende kohisa takimlarimi yikadim daha yeni astim.. utulenip posetlerine geri koyacak hay aklinla bin yasa

Seyde yapabilsiniz canim fermuarli buzdolabi poseti varya onlarin en buyuk boyunu alirsin.. hem kiyafetlerini gormus olursun... makine almasaydim bez almicaktim.. ben fermuarli kilitli posetlere koycaktim.. ne oldugu icinde belli oluyor bide utulenmis koyucak kimse bosuna elini surmesin diyerekten...
Kese bende bulamazsam oyle yapicam battaniyeye saricam

Ya masallah sizee... ilac kullanmadan eger kan degerlerin referans araligin icindeyse ne kadar guzell... sonucta bunlar ilac disardan bisey kullanmak... vucudun uretebiliyor ne ala... bende kansizdim normaldede.. simdide ilac kullansamda sinira yakin... maalesef devamm

Kizlar yemek ysptiktan sonra esim geldi yanima balikta yaptitabilirdim diyor her zaman gecc geliyor gec diyorr nese fasulye yaptim bol etli normalde yemek icinde et sevmem ayri severim ama ugrasamazdim bide pirasa yaptim.. portakal suyu siktim bir bardak esimle bana ... tum posalarinida ben yedim oyy oyyy kilolu olsalar ya cok merak ediyorum kizlar sonumuzu kimbilir neler bekliyore bizleri... eyy gidin eyy hayirlisiyla gelsede...

Ben de yemeğin içinde eti sevmıyorım.Aslında eti genel olarak sevmiyorum.Ama haftada 2 kez bebiş için et yiyorum.inşallah şöyle 3 buçuk kilo felan doğarlar sağlıcakla

Yani artmıyo tabi canım ama sinirin altınada düşmemişti şükür bakalım 1 ayda değişiklik neler oldu pek et flnda tüketen biri degilim ama hayret bi o iyi d ve b12 yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…