2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de yemeğin içinde eti sevmıyorım.Aslında eti genel olarak sevmiyorum.Ama haftada 2 kez bebiş için et yiyorum.inşallah şöyle 3 buçuk kilo felan doğarlar sağlıcakla
Yaaa sen ne diyorsunnnn.. Agzinn bal yesin Keskee uc bucuk dogsalarrr... yaa ne kdar mutlu bir anne olurum o zaman... iki bebegimde daha huzurlu kolay bakimini yapardim.. korkmam ayagi elini kolunu kircam diye kucuk olunca dokunmaya insan kiyamiyor.. bez baglansa ne bilim kucucuck... ya insallah kuzumm keskee

Ayyy cok iyi etmissin kuzucumm.. bende kohisa takimlarimi yikadim daha yeni astim.. utulenip posetlerine geri koyacak hay aklinla bin yasa
Benim takimin icinden kumas alisveris poseti gibi ayri canta cikti, onu da yikadim onun icine koydum. Olmadi sen de kumas bi cantaya koyarsin ya da dikiverirsin kalan kumaslardan. Toz olmadan dururlar dolapta.

Ilac kullanmamak benim de isime geliyor ne yalan söyleyeyim, kizimda cok kabiz olmustum kan ilaci yuzunden. Simdi ne kadar gec verirse o kadar iyi.

Benim takimin icinden kumas alisveris poseti gibi ayri canta cikti, onu da yikadim onun icine koydum. Olmadi sen de kumas bi cantaya koyarsin ya da dikiverirsin kalan kumaslardan. Toz olmadan dururlar dolapta.
Evet kendimede bi kumas dikeyim haklisin babayada dikelim

Gunumuz ayni senle canim benimde 720 gr 30 cm civari dedi. Biliyorsun ki tahmini bunlar. Belkide buyuk olan erken dollenmedir ondan onde cikiyodur. Suan normal araliktayiz :)

O da aklimda cnm bakalim zaman ne gostericek :)

Progestan fitil kullanmak kadar illet bisey yok.. bende bikmis durumdayim ama kullandigimdan bu yana cok daha rahatim kasilmalarim gitti, sertlesmelerim gitti... ya saglikliymiss bir sikintiniz yokmus en guzel haberr hadi gizun aydin canim

Bekleme suren artmis oldu ama neyse ne temizlik yaptin kafan rahat olur iste simdi kuzucuk..
Mutfak dolaplqrinin icini bosalttim sildim.gomme dolabimi duzenledim sildim temizledim.kilerimde uzun sure duran yenmeyen seyleri cikardim kv vereyim o degerlendirir yoksa 1 sene bekler onlar orda onlari ayirdim.fazlalik kavanozlarimi ayirdim kv vermek icin sonra onlar domates olarak donuyor bana :) yemegimi yapiyorum simdide

Yaaaaaaa harikasin bayag is yapmissin heee yorma kendiniiiiii... ayy ne guzell domates konservesi, biber salcasi domates salcasi... kv ve annemde tarhana yapmis getirmisler neredeyse iki aydir tarhana corbasi iciyoz ve en az uc ay daha yeter Bikmadan tuketebiliyoz tavuk suyuyla iyi oluyor bazen tavuklari toftifleyio atiyom degisik olsun diye ama ozu tarhana coooooook sanslisin Allah razi olsun kv den... ne kadar dusunceli bir anne.. ogluda seni mutlu ediyor Ne mutlu sana... Ayazimizda gelsin kocaman aile olacaksiniz kuzucum

Senin kelimelerin motive oluyor bana cok guzel konusuyorsun cnm bu enerjin hep daim olsun.:) esinde cok sansli senin gibi bir esi var :) yormayinca vakit gecmiyor ki aliskin degilim gece 14 saat nobet tutup eve gelip yemegimi yapip etrafi toplayip yatardim simdi birsey yapmayinca psikolojik olarak birseylere sariyorum ve canım sıkıliyor eski gucum yok olsa varya apartmani yikamistim camasir suyuyla :)

Yaaa yemin ederimmm senden beklemezdim bu performansi masallah... annelik sana coook yakiscak ben genelde daginigimdir... isten eve geldigimizde esimle birimiz bir taraftan digerimiz diger tarafta yorgunluktan ölmüş vaziyette... ve genelde yatarak tv izleme modunda yada film yada playstation evi temiz tutmaya calisirdim kirlensede gec kirlensin diye supurge iki haftada bir belki uce ciktigi olurdu...esim dayanamaz supurur.. ama genelde yemegim evimde olur.. ogrenciyken ev yemeklerine hasrettim simdi disarda zaten oglen ye sabah eger kahvaltilik getirmezsem mecburen sahaya cikmadan pasta pogaca bisey ye... ne yedigimiz belli degil... ama simdi oyle degil... herhalde annelik uzerime oturuyorsimdi ocagimda yemegim tutuyor... banyo wc temizle ozenle yikaniyor... mikrop bise kaparim diyerekten.. cocuk odasinin duvarlarini bende sildim... diger odalarin ve yatak odaminda duvarlarini silmem lazim.. son ayda kadin cagircam.. pencere cam kapi mobilya toz herbiseyi temizlensin kalorifer petekleri.. ya cok tatliyizz.. sen guzel seylerden bahsedince icim cosuyorr.. gozumde tahmin edebiliyorum karnin ciktimi???

İlişki yasak mı doktor nelere dikkat etmen gerektiğini söyledi mi bana eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi sadece

Başlarda zaman geçmiyordu sanki 30 lu haftalarda ne yapıcaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…