- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Yaaa sen ne diyorsunnnn.. Agzinn bal yesinBen de yemeğin içinde eti sevmıyorım.Aslında eti genel olarak sevmiyorum.Ama haftada 2 kez bebiş için et yiyorum.inşallah şöyle 3 buçuk kilo felan doğarlar sağlıcakla
Benim takimin icinden kumas alisveris poseti gibi ayri canta cikti, onu da yikadim onun icine koydum. Olmadi sen de kumas bi cantaya koyarsin ya da dikiverirsin kalan kumaslardan. Toz olmadan dururlar dolapta.Ayyy cok iyi etmissin kuzucumm.. bende kohisa takimlarimi yikadim daha yeni astim.. utulenip posetlerine geri koyacak hay aklinla bin yasa
Ilac kullanmamak benim de isime geliyor ne yalan söyleyeyim, kizimda cok kabiz olmustum kan ilaci yuzunden. Simdi ne kadar gec verirse o kadar iyi.Ya masallah sizee... ilac kullanmadan eger kan degerlerin referans araligin icindeyse ne kadar guzell... sonucta bunlar ilac disardan bisey kullanmak... vucudun uretebiliyor ne ala... bende kansizdim normaldede.. simdide ilac kullansamda sinira yakin... maalesef devamm
Evet kendimede bi kumas dikeyim haklisinBenim takimin icinden kumas alisveris poseti gibi ayri canta cikti, onu da yikadim onun icine koydum. Olmadi sen de kumas bi cantaya koyarsin ya da dikiverirsin kalan kumaslardan. Toz olmadan dururlar dolapta.
Haftaya geliceklermisAnnenler ekdi saniyordum hafta sonu da gidecek diye dusunmustum
Gunumuz ayni senle canim benimde 720 gr 30 cm civari dedi. Biliyorsun ki tahmini bunlar. Belkide buyuk olan erken dollenmedir ondan onde cikiyodur. Suan normal araliktayiz :)Selamlar herkese
Gece progestanı fitil olarak kullanmayayım diye hap olarak aldım. Sersem gibiyim
Kontrole gittik. Tekrar detaylısına baktı. Bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür. Progestan içme artık, kanaman tekrarlarsa başlarız dedi. Ben de karın sertliğini sordum. Aç da olsam tok da yürüyünce karnım taş gibi oluyor dedim. Yürüyüş yapma o zaman, henüz düzenli yürümeni gerektiren bir durum yok dedi. Ama ben 200 m ilerideki markete gitsem oluyor dedim. O zaman risk almayalım ilaca devam dediRahim genişlediği için böyle kasılmalar olabiliyormuş ama Allah korusun fazlaca yorulur ve ayakta kalırsan hepsi birlikte can sıkıcı durumlar oluşturabilir dedi. 698 gr ve 30 cm. Haftasıyla uyumlu buldu ama benim ilkine göre epey küçük valla. O hep 10-14 gün önden giderdi Sıpacık gerek elleri gerek ayaklarıyla yüzünü bizden ve abisinden bir güzel sakladı. Tüm sarsıntı ve rahatsızlıklara rağmen yarım gördük
Bekleme suren artmis oldu ama neyse ne temizlik yaptin kafan rahat olur iste simdi kuzucuk..Haftaya geliceklermis
O da aklimda cnm bakalim zaman ne gostericek :)Seyde yapabilsiniz canim fermuarli buzdolabi poseti varya onlarin en buyuk boyunu alirsin.. hem kiyafetlerini gormus olursun... makine almasaydim bez almicaktim.. ben fermuarli kilitli posetlere koycaktim.. ne oldugu icinde belli oluyor bide utulenmis koyucak kimse bosuna elini surmesin diyerekten...
Progestan fitil kullanmak kadar illet bisey yok.. bende bikmis durumdayim ama kullandigimdan bu yana cok daha rahatim kasilmalarim gitti, sertlesmelerim gitti... ya saglikliymiss bir sikintiniz yokmus en guzel haberrSelamlar herkese
Gece progestanı fitil olarak kullanmayayım diye hap olarak aldım. Sersem gibiyim
Kontrole gittik. Tekrar detaylısına baktı. Bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür. Progestan içme artık, kanaman tekrarlarsa başlarız dedi. Ben de karın sertliğini sordum. Aç da olsam tok da yürüyünce karnım taş gibi oluyor dedim. Yürüyüş yapma o zaman, henüz düzenli yürümeni gerektiren bir durum yok dedi. Ama ben 200 m ilerideki markete gitsem oluyor dedim. O zaman risk almayalım ilaca devam dediRahim genişlediği için böyle kasılmalar olabiliyormuş ama Allah korusun fazlaca yorulur ve ayakta kalırsan hepsi birlikte can sıkıcı durumlar oluşturabilir dedi. 698 gr ve 30 cm. Haftasıyla uyumlu buldu ama benim ilkine göre epey küçük valla. O hep 10-14 gün önden giderdi Sıpacık gerek elleri gerek ayaklarıyla yüzünü bizden ve abisinden bir güzel sakladı. Tüm sarsıntı ve rahatsızlıklara rağmen yarım gördük
Mutfak dolaplqrinin icini bosalttim sildim.gomme dolabimi duzenledim sildim temizledim.kilerimde uzun sure duran yenmeyen seyleri cikardim kv vereyim o degerlendirir yoksa 1 sene bekler onlar orda onlari ayirdim.fazlalik kavanozlarimi ayirdim kv vermek icin sonra onlar domates olarak donuyor bana :) yemegimi yapiyorum simdideBekleme suren artmis oldu ama neyse ne temizlik yaptin kafan rahat olur iste simdi kuzucuk..
Yaaaaaaa harikasin bayag is yapmissin heeeMutfak dolaplqrinin icini bosalttim sildim.gomme dolabimi duzenledim sildim temizledim.kilerimde uzun sure duran yenmeyen seyleri cikardim kv vereyim o degerlendirir yoksa 1 sene bekler onlar orda onlari ayirdim.fazlalik kavanozlarimi ayirdim kv vermek icin sonra onlar domates olarak donuyor bana :) yemegimi yapiyorum simdide
Gun icinde bisey yaptinmi rutin mi agrin oluyor?? Progestan dertlere deva geliyo valla.. kullaniyonmu bilmem.. doktoruna soylersin devamli oluyosa daha erkeniz cunkuKasıklarım sızlıyo yatsam kalsam oylece istiyorum
Senin kelimelerin motive oluyor bana cok guzel konusuyorsun cnm bu enerjin hep daim olsun.:) esinde cok sansli senin gibi bir esi var :) yormayinca vakit gecmiyor ki aliskin degilim gece 14 saat nobet tutup eve gelip yemegimi yapip etrafi toplayip yatardim simdi birsey yapmayinca psikolojik olarak birseylere sariyorum ve canım sıkıliyor eski gucum yok olsa varya apartmani yikamistim camasir suyuyla :)Yaaaaaaa harikasin bayag is yapmissin heeeyorma kendiniiiiii... ayy ne guzell domates konservesi, biber salcasi domates salcasi... kv ve annemde tarhana yapmis getirmisler neredeyse iki aydir tarhana corbasi iciyoz ve en az uc ay daha yeter ☺ Bikmadan tuketebiliyoz tavuk suyuyla iyi oluyor bazen tavuklari toftifleyio atiyom degisik olsun diye ama ozu tarhana coooooook sanslisin Allah razi olsun kv den... ne kadar dusunceli bir anne.. ogluda seni mutlu ediyor Ne mutlu sana... Ayazimizda gelsin kocaman aile olacaksiniz kuzucum
İnstagramda arama yapın tül kese diye o kadar çok sadece bu işi yapan sayfa var ki , herkes tül kese kullanıyor sanırım hastane çantası hazırlarken, geri kalmayalım kızlarKese bende bulamazsam oyle yapicam battaniyeye saricam
Bi bez parcasina o kadar para vermek istemiyorum acikcasi o eksik kaliversin :)İnstagramda arama yapın tül kese diye o kadar çok sadece bu işi yapan sayfa var ki , herkes tül kese kullanıyor sanırım hastane çantası hazırlarken, geri kalmayalım kızlar
Yaaa yemin ederimmm senden beklemezdim bu performansi masallah... annelik sana coook yakiscakSenin kelimelerin motive oluyor bana cok guzel konusuyorsun cnm bu enerjin hep daim olsun.:) esinde cok sansli senin gibi bir esi var :) yormayinca vakit gecmiyor ki aliskin degilim gece 14 saat nobet tutup eve gelip yemegimi yapip etrafi toplayip yatardim simdi birsey yapmayinca psikolojik olarak birseylere sariyorum ve canım sıkıliyor eski gucum yok olsa varya apartmani yikamistim camasir suyuyla :)
İlişki yasak mı doktor nelere dikkat etmen gerektiğini söyledi mi bana eşi biraz daha yukarda olabilirdi dedi sadeceBanada çıkacak dedi ama çıkmadı. Çok dikkat ediyorum. Benim kanamalarımda oluyor arada hala. İlerleyen zamanlarda neolur bilmiyorum ama şuanda buşekilde dikkat ederek geçiriyorum. Tansiyonumu sürekli kontrol ediyorum birde
Başlarda zaman geçmiyordu sanki 30 lu haftalarda ne yapıcaz acabaSelam kızlar nasilsiniz bayadir giremiyorum misafirim vardı daha yeni kendime gelebildim benim.bebek.depar atti 26 haftalık oldu birden780 gr pazartesi seker yüklemesi yaptırdım cok şükür oda temiz çıktı inşallah sizde iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?