- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Sağol canım. Hepimiz hep güzel haberler alalım. Hap gibi içersem o gün benden hayır gelmiyor. Fitil olarak kullanırsam da akıntı çok. Bıktım vallaProgestan fitil kullanmak kadar illet bisey yok.. bende bikmis durumdayim ama kullandigimdan bu yana cok daha rahatim kasilmalarim gitti, sertlesmelerim gitti... ya saglikliymiss bir sikintiniz yokmus en guzel haberrhadi gizun aydin canim
Cikmadi hala ayni bu gidisle umudumu kestim ben :) aynen canim annelik uzerimize oturuyor hepimiz cok iyi anneler olucaz :)Yaaa yemin ederimmm senden beklemezdim bu performansi masallah... annelik sana coook yakiscakben genelde daginigimdir... isten eve geldigimizde esimle birimiz bir taraftan digerimiz diger tarafta yorgunluktan ölmüş vaziyette... ve genelde yatarak tv izleme modunda yada film yada playstation evi temiz tutmaya calisirdim kirlensede gec kirlensin diye supurge iki haftada bir belki uce ciktigi olurdu...esim dayanamaz supurur.. ama genelde yemegim evimde olur.. ogrenciyken ev yemeklerine hasrettim simdi disarda zaten oglen ye sabah eger kahvaltilik getirmezsem mecburen sahaya cikmadan pasta pogaca bisey ye... ne yedigimiz belli degil... ama simdi oyle degil... herhalde annelik uzerime oturuyor simdi ocagimda yemegim tutuyor... banyo wc temizle ozenle yikaniyor... mikrop bise kaparim diyerekten.. cocuk odasinin duvarlarini bende sildim... diger odalarin ve yatak odaminda duvarlarini silmem lazim.. son ayda kadin cagircam.. pencere cam kapi mobilya toz herbiseyi temizlensin kalorifer petekleri.. ya cok tatliyizz.. sen guzel seylerden bahsedince icim cosuyorr.. gozumde tahmin edebiliyorum karnin ciktimi???
Büyük olanda kimse erken döllenme demedi ama hep öndeydi gerçekten. 38 haftalık doğdu, 4 kiloydu. Ve şeker falan da çıkmamıştı. Bu bebişe başından daha 3 doktor da erken döllenme dedi. Düzeltilmiş tarih bu benim. Aslında sat a göre daha küçük. Yaklaşık bir hafta. Sağlıklı olsunlar da... Küçük değil, tam haftasında dedi zaten. Ama 24+5 değil de 24+1 ölçüme göre. 4 güncük geride sayılır ona da yanılma payı diyelimGunumuz ayni senle canim benimde 720 gr 30 cm civari dedi. Biliyorsun ki tahmini bunlar. Belkide buyuk olan erken dollenmedir ondan onde cikiyodur. Suan normal araliktayiz :)
Cikmadi hala ayni bu gidisle umudumu kestim ben :) aynen canim annelik uzerimize oturuyor hepimiz cok iyi anneler olucaz :)
[/QUOTE
Karnının çıkmaması da güzel ya.ne güzel hareketlerin kısıtlanmaz sırt ağrısı felan çok yaşamaZsın
Eşim robot süpürge siparişi verdi. Umarım istediğim sonucu alırım. Biri senin yerine süpürse toz almakta ne var dimi?Yaaa yemin ederimmm senden beklemezdim bu performansi masallah... annelik sana coook yakiscakben genelde daginigimdir... isten eve geldigimizde esimle birimiz bir taraftan digerimiz diger tarafta yorgunluktan ölmüş vaziyette... ve genelde yatarak tv izleme modunda yada film yada playstation evi temiz tutmaya calisirdim kirlensede gec kirlensin diye supurge iki haftada bir belki uce ciktigi olurdu...esim dayanamaz supurur.. ama genelde yemegim evimde olur.. ogrenciyken ev yemeklerine hasrettim simdi disarda zaten oglen ye sabah eger kahvaltilik getirmezsem mecburen sahaya cikmadan pasta pogaca bisey ye... ne yedigimiz belli degil... ama simdi oyle degil... herhalde annelik uzerime oturuyor simdi ocagimda yemegim tutuyor... banyo wc temizle ozenle yikaniyor... mikrop bise kaparim diyerekten.. cocuk odasinin duvarlarini bende sildim... diger odalarin ve yatak odaminda duvarlarini silmem lazim.. son ayda kadin cagircam.. pencere cam kapi mobilya toz herbiseyi temizlensin kalorifer petekleri.. ya cok tatliyizz.. sen guzel seylerden bahsedince icim cosuyorr.. gozumde tahmin edebiliyorum karnin ciktimi???
Yaa kac zamandir bende bakiyorum youtubeda bakiyorum... evde bizim mobilyalarin giritinso cikkntisi cok ya.. kafayi yer mi diye acaba diyorum... sen kullan bakalim birde hangi modelini aldiniZ.. yemin ederim bende alacam ama is gormez diye korkumdan almadimEşim robot süpürge siparişi verdi. Umarım istediğim sonucu alırım. Biri senin yerine süpürse toz almakta ne var dimi?
Fiyati ne kadar ?Eşim robot süpürge siparişi verdi. Umarım istediğim sonucu alırım. Biri senin yerine süpürse toz almakta ne var dimi?
Cimrilikte de sınır tanımayız canım. 2299a düşmüş şu cuma sebebiyle. Ben de bir çıtlatmıştım. Tepkisini merak edip. Alalım dediFiyati ne kadar ?
Yaa kac zamandir bende bakiyorum youtubeda bakiyorum... evde bizim mobilyalarin giritinso cikkntisi cok ya.. kafayi yer mi diye acaba diyorum... sen kullan bakalim birde hangi modelini aldiniZ.. yemin ederim bende alacam ama is gormez diye korkumdan almadim
Ya hem trendyolda hem de hepsiburadada yorumları çok güzeldi. Yakın bir arkadaşımın da çevresinde kullanan çokmuş ve memnunlarmış. Benim de bir iki koltuk ve mobilya altına giremez ama sık çalışırsa onların altı da az tozlanır diye düşündük. Böylece daha uzun aralıklarla çekmek yeterli olur. Temizliğe aylık 550 lira veriyorum ve açıkçası biraz da içime oturuyor. Bir deneyelim dedikYaa kac zamandir bende bakiyorum youtubeda bakiyorum... evde bizim mobilyalarin giritinso cikkntisi cok ya.. kafayi yer mi diye acaba diyorum... sen kullan bakalim birde hangi modelini aldiniZ.. yemin ederim bende alacam ama is gormez diye korkumdan almadim
Birkaç gundur magnezyum alamadim. Dunde hastanede cok yoruldumGun icinde bisey yaptinmi rutin mi agrin oluyor?? Progestan dertlere deva geliyo valla.. kullaniyonmu bilmem.. doktoruna soylersin devamli oluyosa daha erkeniz cunku
Portakal bebegi kilomu aldiriyormusKizlar yemek ysptiktan sonra esim geldi yanima balikta yaptitabilirdim diyorher zaman gecc geliyor gec diyorr nese fasulye yaptim bol etli normalde yemek icinde et sevmem ayri severim ama ugrasamazdim bide pirasa yaptim.. portakal suyu siktim bir bardak esimle bana ... tum posalarinida ben yedim oyy oyyy kilolu olsalar ya cok merak ediyorum kizlar sonumuzu kimbilir neler bekliyore bizleri... eyy gidin eyy hayirlisiyla gelsede...
Nasl sertlesme yasiyosunuz kizlar. Benim cok uzun zamandir karnim semsert oluyor ama sadece aksamlari oluyodu yemek yedikten sonra karnim sertlesiyor heryeri belime kadar kütük gibi oturamiyorum yatamiyorum son gunlerdede gunduzleride daha farkli oluyor mesela. Karnimin on kismi hafif sol yada sag sertlesiyor aciyor sanki oradan cikacak gibi. Rahim kisalmamda var tocso mu ne nst oluyor heralde ona girdim 2 hafta once hicbisey cikmadi. Magnezyum kullaniyorum. Progestani hic kesmedm zaten tedavinin basinda baslamistm hala devam. Bu kasilmami yani yasadigim ne yapmam gerekProgestan fitil kullanmak kadar illet bisey yok.. bende bikmis durumdayim ama kullandigimdan bu yana cok daha rahatim kasilmalarim gitti, sertlesmelerim gitti... ya saglikliymiss bir sikintiniz yokmus en guzel haberrhadi gizun aydin canim
Ya hem trendyolda hem de hepsiburadada yorumları çok güzeldi. Yakın bir arkadaşımın da çevresinde kullanan çokmuş ve memnunlarmış. Benim de bir iki koltuk ve mobilya altına giremez ama sık çalışırsa onların altı da az tozlanır diye düşündük. Böylece daha uzun aralıklarla çekmek yeterli olur. Temizliğe aylık 550 lira veriyorum ve açıkçası biraz da içime oturuyor. Bir deneyelim dedik
Ne aldiysaniz paylasir misiniz? Eminim esinizde arastirmistir?? Benimde aklima yatarsa esime soyleyeyimCimrilikte de sınır tanımayız canım. 2299a düşmüş şu cuma sebebiyle. Ben de bir çıtlatmıştım. Tepkisini merak edip. Alalım dediAslında çok sıkıştık bu ara ama kırmak istemedi herhalde. Çok pahalı normalde bunun farklı markaları
Mesela normalde karnına dokunduğunda hafif de olsa yumuşak ya, ben yürüdüğümde bildiğin taş kesiliyor. Ve ağrı yapmaya başlıyor, nefesim daralıyor... Bazen sırf hareket olsun diye okula yürüyordum (normalde 10 dk sürerken 20 dkya uzatıyorum hızımı düşürüp) şimdi yarı yolda canım çıkıyorNasl sertlesme yasiyosunuz kizlar. Benim cok uzun zamandir karnim semsert oluyor ama sadece aksamlari oluyodu yemek yedikten sonra karnim sertlesiyor heryeri belime kadar kütük gibi oturamiyorum yatamiyorum son gunlerdede gunduzleride daha farkli oluyor mesela. Karnimin on kismi hafif sol yada sag sertlesiyor aciyor sanki oradan cikacak gibi. Rahim kisalmamda var tocso mu ne nst oluyor heralde ona girdim 2 hafta once hicbisey cikmadi. Magnezyum kullaniyorum. Progestani hic kesmedm zaten tedavinin basinda baslamistm hala devam. Bu kasilmami yani yasadigim ne yapmam gerek
Ben ne yapman gerektigi konusunda hicbir bilgim olmamakla birlikte o iste kasilma rahim kasilmasi bebek hareket ettikcede yasaniyor, rahim genisledigindede yasaniyor... ben sadece progestan kullaniyorum.. ve suanda onde kemiklerim agriyoNasl sertlesme yasiyosunuz kizlar. Benim cok uzun zamandir karnim semsert oluyor ama sadece aksamlari oluyodu yemek yedikten sonra karnim sertlesiyor heryeri belime kadar kütük gibi oturamiyorum yatamiyorum son gunlerdede gunduzleride daha farkli oluyor mesela. Karnimin on kismi hafif sol yada sag sertlesiyor aciyor sanki oradan cikacak gibi. Rahim kisalmamda var tocso mu ne nst oluyor heralde ona girdim 2 hafta once hicbisey cikmadi. Magnezyum kullaniyorum. Progestani hic kesmedm zaten tedavinin basinda baslamistm hala devam. Bu kasilmami yani yasadigim ne yapmam gerek
Eşim araştırmadı. Çok anlık oldu zaten. Ben de anlamadım ne ara aldığımızı. Ama YouTube dan video buldukça paylaşıp duruyor şimdi. İyice heyecanlandırıyor beni. Fotografı paylaşmıştım senin mesajını alıntılayıp, görünmüyor mu acaba?Ne aldiysaniz paylasir misiniz? Eminim esinizde arastirmistir?? Benimde aklima yatarsa esime soyleyeyim
Oyleymis bende burda ogrendimPortakal bebegi kilomu aldiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?