2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Progestan fitil kullanmak kadar illet bisey yok.. bende bikmis durumdayim ama kullandigimdan bu yana cok daha rahatim kasilmalarim gitti, sertlesmelerim gitti... ya saglikliymiss bir sikintiniz yokmus en guzel haberr hadi gizun aydin canim
Sağol canım. Hepimiz hep güzel haberler alalım. Hap gibi içersem o gün benden hayır gelmiyor. Fitil olarak kullanırsam da akıntı çok. Bıktım valla Ama sağlıkları için katlanıyoruz

Cikmadi hala ayni bu gidisle umudumu kestim ben :) aynen canim annelik uzerimize oturuyor hepimiz cok iyi anneler olucaz :)

Gunumuz ayni senle canim benimde 720 gr 30 cm civari dedi. Biliyorsun ki tahmini bunlar. Belkide buyuk olan erken dollenmedir ondan onde cikiyodur. Suan normal araliktayiz :)
Büyük olanda kimse erken döllenme demedi ama hep öndeydi gerçekten. 38 haftalık doğdu, 4 kiloydu. Ve şeker falan da çıkmamıştı. Bu bebişe başından daha 3 doktor da erken döllenme dedi. Düzeltilmiş tarih bu benim. Aslında sat a göre daha küçük. Yaklaşık bir hafta. Sağlıklı olsunlar da... Küçük değil, tam haftasında dedi zaten. Ama 24+5 değil de 24+1 ölçüme göre. 4 güncük geride sayılır ona da yanılma payı diyelim Ama benim kilo alımı yerinde maşallah. Yine iki kilo almışım Toplamda oldu 7buçuk kilo

Eşim robot süpürge siparişi verdi. Umarım istediğim sonucu alırım. Biri senin yerine süpürse toz almakta ne var dimi?

Eşim robot süpürge siparişi verdi. Umarım istediğim sonucu alırım. Biri senin yerine süpürse toz almakta ne var dimi?
Yaa kac zamandir bende bakiyorum youtubeda bakiyorum... evde bizim mobilyalarin giritinso cikkntisi cok ya.. kafayi yer mi diye acaba diyorum... sen kullan bakalim birde hangi modelini aldiniZ.. yemin ederim bende alacam ama is gormez diye korkumdan almadim

Ya hem trendyolda hem de hepsiburadada yorumları çok güzeldi. Yakın bir arkadaşımın da çevresinde kullanan çokmuş ve memnunlarmış. Benim de bir iki koltuk ve mobilya altına giremez ama sık çalışırsa onların altı da az tozlanır diye düşündük. Böylece daha uzun aralıklarla çekmek yeterli olur. Temizliğe aylık 550 lira veriyorum ve açıkçası biraz da içime oturuyor. Bir deneyelim dedik

Eklentiler

• Screenshot_20191123_191614_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19 KB · Görüntüleme: 45
Portakal bebegi kilomu aldiriyormus

Progestan fitil kullanmak kadar illet bisey yok.. bende bikmis durumdayim ama kullandigimdan bu yana cok daha rahatim kasilmalarim gitti, sertlesmelerim gitti... ya saglikliymiss bir sikintiniz yokmus en guzel haberr hadi gizun aydin canim
Nasl sertlesme yasiyosunuz kizlar. Benim cok uzun zamandir karnim semsert oluyor ama sadece aksamlari oluyodu yemek yedikten sonra karnim sertlesiyor heryeri belime kadar kütük gibi oturamiyorum yatamiyorum son gunlerdede gunduzleride daha farkli oluyor mesela. Karnimin on kismi hafif sol yada sag sertlesiyor aciyor sanki oradan cikacak gibi. Rahim kisalmamda var tocso mu ne nst oluyor heralde ona girdim 2 hafta once hicbisey cikmadi. Magnezyum kullaniyorum. Progestani hic kesmedm zaten tedavinin basinda baslamistm hala devam. Bu kasilmami yani yasadigim ne yapmam gerek

Evde sıkılıyorum, hadi dışarı çıkalım bir şeyler yiyelim bu sefer de hem eşime hem mekana zehir ediyorum bunun içinde bu var mı, şunu pişiriyor musunuz aman şu toxoplazma bağışıklığım olsaydı da rahat edeydim. Ama o zaman da takacak başka bir şey bulurdum eminim

Bu markanın robot süpürgesini ben de duydum. Gerçekten epey memnun olan var Umarım sen de memnun kalırsın. Ben de bebek biraz ayaklanınca almayı düşünüyorum, şimdi para yok bir de biz de kedi var. Onun tüyleri falan sıkıntı olur bebek emekleyince

Ne aldiysaniz paylasir misiniz? Eminim esinizde arastirmistir?? Benimde aklima yatarsa esime soyleyeyim

Mesela normalde karnına dokunduğunda hafif de olsa yumuşak ya, ben yürüdüğümde bildiğin taş kesiliyor. Ve ağrı yapmaya başlıyor, nefesim daralıyor... Bazen sırf hareket olsun diye okula yürüyordum (normalde 10 dk sürerken 20 dkya uzatıyorum hızımı düşürüp) şimdi yarı yolda canım çıkıyor

Ben ne yapman gerektigi konusunda hicbir bilgim olmamakla birlikte o iste kasilma rahim kasilmasi bebek hareket ettikcede yasaniyor, rahim genisledigindede yasaniyor... ben sadece progestan kullaniyorum.. ve suanda onde kemiklerim agriyo vulva da sislik var simdi yeni farkettim... Allahim sonumuzu hayirli etsin.. bende o sekilde yasayip doktora gitmedim bilemiyorum... ama bende sizin gibi ara ara yasiyordum.. dinlendigim zamanlar daha cok hissediyorum...

Ne aldiysaniz paylasir misiniz? Eminim esinizde arastirmistir?? Benimde aklima yatarsa esime soyleyeyim
Eşim araştırmadı. Çok anlık oldu zaten. Ben de anlamadım ne ara aldığımızı. Ama YouTube dan video buldukça paylaşıp duruyor şimdi. İyice heyecanlandırıyor beni. Fotografı paylaşmıştım senin mesajını alıntılayıp, görünmüyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…