2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy cok zor ya bebekle kedi.. kedi uzun tuylu degilse hadi neysede... benim kedim vardida makine boguluyordu resmen.. emis gici yuksek suourge makinesi sirf kedim icin almistim.. Allah yardimciniz olsun hayvanla kedi cok zor gercekten...

Ben simdi yeni farkettim.. xiominin supurgesi... hadi gelsin de insallah isini gorur.. memnuniyetini de bizlerle paylsirsin insallah Bende almayi istedim esime paylasamadim daha adami bogmak istemedim

Bende yaaa dısarda yemek yeme mevzusu beni geriyor salata zaten asla yiyemiyorum kendim yıkamadıysam et te cok iyi pişirtiyorum veya cabuk pişen türlerini terch ediyorum en iyisi yemegi evde yiyip tatlı yemeye cıkmak

Şuan karnımın ortasında enlemesine yatıyor olmalı 1 saattır ıkı tarafıda bi gergin bebek hareketınde yasanıyor dedıgın bu sanırım

Kızlar iyi akşamlar beni yine bir ağlama krizi aldı rahatlamak için geldim. 13. Hafta yaptırdığım ikili taramada risk düşüktü şükür ama fbhcg mom değerim 0.29 du ve doktorum normalde erken doğum oranı %3 sende %8 ama illa erken doğurursun diye birşey yok dedi. Detaylıya gittik perinatolog doktorun ne olduğunu anlattımı dedi evet dedim ultrasonla baktı bu hormon düşüklüğü plesantanın normal çalışmamasından kaynaklanır amniyotik sıvın normal değerde ama normalin alt sınırına yakın önlem olarak aspirin kullanabiliriz dedi. Panik yapılacak bir durum var mı kalan haftaları kendime rezil edeyimmi dedim neden edesin ki dedi. Çokta başarılı bir prof. Bugün oğlum için kıyafet aldım şimdi başladım ağlamaya evde bebeğimi kucağıma alabilcemmi diye. Doktor bi aksilik olsa özellikle derdi değil mi ? Rahatlamaya ihtiyacım var

Sakin ol canım, herşey yolunda zamanında da gelecek oğlun inşlh, sen hazırlıklarına bak ve tadını çıkar bu zamanlar bir daha gelmeyecek, ilk hamileliğimde yok düşük riski yok erken doğum riski diye diye kendime işkence ettim şimdi çok pişmanım, ne olur tadını çıkar rabbime emanet yavrularımız allahın izniyle herşey güzel olacak

Ne zormuş oğlum hayırlısıyla sağlıkla hayırla vaktinde gelsin bi kucağıma alayım kurban keseceğim.

Ne zormuş oğlum hayırlısıyla sağlıkla hayırla vaktinde gelsin bi kucağıma alayım kurban keseceğim.
Kırbanda kesersin, ben üç tane kestim iki senede yaramazlık yapar kızarsın, hastalanır üzülürsün, günde milyon kere anne der canına can katar az kaldı sabret

Bende yaaa dısarda yemek yeme mevzusu beni geriyor salata zaten asla yiyemiyorum kendim yıkamadıysam et te cok iyi pişirtiyorum veya cabuk pişen türlerini terch ediyorum en iyisi yemegi evde yiyip tatlı yemeye cıkmak

Evet aslında haklısın söylemesi ayıp pizza yiyeyim dedim kovacaklardı beni mekandan onu çiğ mi koyuyosunuz, pişiriyo musunuz? Eh bunları da yıkıyorsunuzdur herhalde. eşim karşımda yerin dibine giriyor salata zaten ağzıma sürmüyorum, ette paranoyalarım devam ediyor ana aşmaya çalışıyorum az da olsa. Daha 3 aydan fazla var, mutsuz geçirmek istemiyorum hamileliğimi

Çok normal böyle hissetmen. En nihayetinde anneyiz artık, yarı deliyiz. İyi düşünelim, iyi olsun. Çok riskli bir durum da yok anladığım kadarıyla. Emin ol riskli bir durum görseler hemen önlem alırlardı.

Herkesin 4 4luk degil bendede drenc var ama hic takmiyorum cunku takarsak bebisler etkilenicek.Bence sende takma ki yuzde 8 dusuk bir ihtimal.

Eşim robot süpürge siparişi verdi. Umarım istediğim sonucu alırım. Biri senin yerine süpürse toz almakta ne var dimi?
Biz alali da 2 ay falan oluyor, keske daha once alsaymisiz dedik hep. Evden cikarken calistiriyoruz geldiginde bal dok yala, her gun calistirirsan ortalık da cok toz olmuyor. Gule gule kullanin şimdiden.

Perinotologlar diger doktorlardan cok daha net ve acımasız konusurlar normalde. O dahi sana panik yok dediyse kendine dert edinme nolur, yaşadığın stres bebegi daha cok etkiliyor çünkü.

Biz alali da 2 ay falan oluyor, keske daha once alsaymisiz dedik hep. Evden cikarken calistiriyoruz geldiginde bal dok yala, her gun calistirirsan ortalık da cok toz olmuyor. Gule gule kullanin şimdiden.
Halıdan parkeye parkeden halıya geçebiliyor mu öyleyse çok mantıklı

Sor sor boşver iyi yapıyosun.. İlk hamileliğimde disarda çogunlukla sadece patates kızartması ve makarna yiyebılıyodum şimdi aştım kendimi biraz

Halıdan parkeye parkeden halıya geçebiliyor mu öyleyse çok mantıklı
Halinin yuksekligine bagli, shaggylerden atlayamiyor. Benim evde halim cok az, salondaki halim da patchwork kilim. O yuzden cok rahat geciyor. Bi de mobilyalarimin alti yuksek, cok rahat altlarina giriyor. tek sıkıntı calistirmadan once yerdeki oyuncaklari toplamak, yoksa kucuk parcalari yutuyor. Bi de kablolari kaldirmak gerekiyor, yakalarsa onlara dolaniyor. Bendeki irobot 671, giriş modeli sayilir oyle cok akilli bi robot değil. Evin haritasini cikarip oda oda gidenler vardi 2 kati para diye guvenip alamadim. Bunu bi kac sene kullanayim, ola ki bozulur ederse bi ust model dusunurum o zaman.

Canım bencede takmamaya çalış kızların dediği gibi cok ciddi bi durum olsaydı doktorunda söylerdi hemde prof, inşallah sağlıkla büyür bebişin, bebişlerimiz.. duamız hep o yönde saglıkla 9. Aylarını tamamlasınlar inşallah. şuanlık aspirin mi verdi önlem olarak

Kendi doktorum aspirinide gereksiz buldu ama rahat edecekse için vereyim dedi

Şuan karnımın ortasında enlemesine yatıyor olmalı 1 saattır ıkı tarafıda bi gergin bebek hareketınde yasanıyor dedıgın bu sanırım
Ya doktor gorse anliyor ultrasondada anlasiliyor ama bisey diyemiyorum bende kesin bildigim bir bilgi yok, daha oncede yasamadim... bendede aksamlari bir gerinme oluyor.. bi bi tarafim bi diger tarafimda.. bir bebekten mi iki bebekmi anlamak cok zor... ve kemiklerim agrimaya basladi... kucuk kucuk sizlanmalarim var vuruyor geciyo.. Yani 35. Haftayi gecmesi gerekiyorki (kendim icin soyluyorum tabi) 2500grami gecsin ve kuvoze girmesin... kimi annen genetik olarak cocugunu daha iyi besliyor... cocuk iyi besleniyor.. artik hayirlisi bakip gorecez... ya ayiptir soylemesi epilasyon yapsam cok iyi olacak killi biri degilim ama.. ne bilim bir ay sonra bi daha derken daha yapamam herhalde... offf cok useniyorum bu konudada

İnan her yanim agriyor. Son aylarda napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…