2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım benim ppapa değerim oldukça dusuk çıkmıştı. Yaptığım araştırmalarda bana da erken doğum riski görünüyordu ama doktorlar hiçbir şey demedi bile. Pappa değeri 0,76 çıkmıştı. Bence korkmama gerek yok %8 oldukça dusuk bir ihtimal.

İnan her yanim agriyor. Son aylarda napcam bilmiyorum
Aralik annelerine bakiom doguran dogurmus.. orda pek konuskan bir grup yok gibi... bilmem en iyi bizim grup.. gunluk gundelik akraba olduk resmen yani doguran dogurdum
Diyor , dogurmayan hayirli olsun diyor.. herkesin ikinci dogumu sanirim pek merak edilen sormak istenilen bisey yok gibi.. ay bilemedim... nese yaa.. aksamdan beri uzaniyorum.. biseyler dikecektim kaldi... gecen adet agrisi var demistim ya o iyiye alamet degilmis okudugum doguran kisilerin yazilarina gore... belki agri gorecelidir felan neyse ne..

Burnum o kadar tıkalı ki gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum boğazım hala gıcıklanıyor Allahım hasta olanlara şifa versin. Burun damlası kullanamamak çok zormuş
Valla ben deniz suyu spreyi kullanıyorum birkaç gündür, ne yapayım. En doğalı o. bir de peteğin üzerine su falan koyabilirsin, hava nemli olunca daha rahat oluyor

Kızlar ben soklardayim. 3 yıldır işsizim. Başvurmadığı yer kalmamıştı. Ancak hep elim boş döndüm. Ama şu son 20 gündür 4. İs teklifini aldım. Hiçbirine de daha önce başvurmamıştım. Bir şekilde iletişime geçtiler. Az önce de ASELSAN’dan hr yazdı linkedin üzerinden. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.
Hakkaten de gelen nasibiyle geliyor sanırım

Vaaaayy Aselsan mıı Maşallah barikallah canım nasibin hep böyle açık olsun

Ben oncekinde son hftalar yaşadım kasılma ona ragmen emin olamıyorum hala dedigin gibi doktor anlıyor bana diyordu karnın gerçekten cok gergın diye hep taş gibiydi suyumda fazla idi ama nst lerim iyi cıkıyodu. Allahım hepimize 35 36 haftalarımızı göstersın saglıkla.. bu arada abimin eşi 34 haftalık dogum yaptı yanı doktor almaya karar verdı annede sıkıntı vardı 2300 dogdu ama ciger geliştirici vurulmştu yengem planlı erken dogum oldugu icin bebek kuvezde kalmadı bile 2 gune evlerine cıktılar

Bebegin kısmetı resmen

Burnum o kadar tıkalı ki gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum boğazım hala gıcıklanıyor Allahım hasta olanlara şifa versin. Burun damlası kullanamamak çok zormuş
Evde tuzlu su yapıp burnuna cekebilirsin açar belki ben okyanus suyu kullandım zararsız diye ama pek actıgı rahatlattıgı söylenemez

Kızlar bu arada az evvel yaşadığım icin aklıma geldi. Özellikle hamilelikte çok fazla olduğu icin dişçim uyarmıştı daha evvel. Mideden gelen bu acı su var ya dişleri çürütüyormuş. Basınıza geldiğinde mutlaka ağzınızı çalkalayın ki deformasyon olmasın dişlerde.

Kızlar ya şu şeker yüklemesi çok kafamı kurcalıyor dün yazmıştım dr suyum fazla ve bebiş fazla kilolu olup önden gidince şeker için diyet yap dedi ama yükleme yapmayacak açlık şekerim de normaldi yaptırsammı başka yerde bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler?

Benimde oyle ama yurumedende oluyo yani durduk yerde. Sanki karnimi kendim.sisirip sıkıyomusum.gibi semsert duzelmiyo daraltiyo aciyo

Erken basladi heralde kasilmalarimiz degilmi . amin beklesn bebisler haftasini hayrlisiyla insaallah

Benim disler bu hamileligimde cok fena hem kirildi hem curudu kanal olan disim bile agriyor ve her fircalamamda kaniyor dis dr gitmek istemiyorum gebelige uygun anestezi kullanmama ihtimalleri yuksek diye dusunuyorum

Erken basladi heralde kasilmalarimiz degilmi . amin beklesn bebisler haftasini hayrlisiyla insaallah
Evet canim biraz oyle oldu saatlerdir dinleniyorum karnim davul gibi... bazen sertleio vajina agrisi ne diye soruyordum.. basa gelince anliyosun nasil oldugunu .. herhalde bu agri saat 19:00 dan beri yatiyom puffss duzelemedim... bebeler hopluyo bi taraftan oram buram agriyi.. bir elma yedim aksamdan acaip sisirdi beni.. bilemiyorum ne olcak halim.. Allah yardimcimiz olsun ya

Kizlar yeni eve geldim gecmisi okuyamadim. Bugun oglusun odasi geldi. Kolileri oylece koyduk kizimin odasina. Kizimla ayni odaya yapacaktim odasini amaaa o kadar cok oyuncak var ki koskoca oda olmasina ragmen 2 cocuk odasi olmayacak kadar kalabalik hic bir fikir yurutemiyorum bir odamda dolaplar var giyinme odasi tarzi onu iptal edip yatak odasina yeni gardirop almam lazim ve bi dunya masraf olacak esim yanasmiyor hiicc boyle giderse oglanin odasi kurulmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…