Canım benim ppapa değerim oldukça dusuk çıkmıştı. Yaptığım araştırmalarda bana da erken doğum riski görünüyordu ama doktorlar hiçbir şey demedi bile. Pappa değeri 0,76 çıkmıştı. Bence korkmama gerek yok %8 oldukça dusuk bir ihtimal.Kızlar iyi akşamlar beni yine bir ağlama krizi aldı rahatlamak için geldim. 13. Hafta yaptırdığım ikili taramada risk düşüktü şükür ama fbhcg mom değerim 0.29 du ve doktorum normalde erken doğum oranı %3 sende %8 ama illa erken doğurursun diye birşey yok dedi. Detaylıya gittik perinatolog doktorun ne olduğunu anlattımı dedi evet dedim ultrasonla baktı bu hormon düşüklüğü plesantanın normal çalışmamasından kaynaklanır amniyotik sıvın normal değerde ama normalin alt sınırına yakın önlem olarak aspirin kullanabiliriz dedi. Panik yapılacak bir durum var mı kalan haftaları kendime rezil edeyimmi dedim neden edesin ki dedi. Çokta başarılı bir prof. Bugün oğlum için kıyafet aldım şimdi başladım ağlamaya evde bebeğimi kucağıma alabilcemmi diye. Doktor bi aksilik olsa özellikle derdi değil mi ? Rahatlamaya ihtiyacım var
Aralik annelerine bakiom doguran dogurmus.. orda pek konuskan bir grup yok gibi... bilmem en iyi bizim grup.. gunluk gundelik akraba olduk resmenİnan her yanim agriyor. Son aylarda napcam bilmiyorum
Valla ben deniz suyu spreyi kullanıyorum birkaç gündür, ne yapayım. En doğalı o.Burnum o kadar tıkalı ki gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorumboğazım hala gıcıklanıyor Allahım hasta olanlara şifa versin. Burun damlası kullanamamak çok zormuş
Ya benimde burnum doldu hasta olacak sanirimBurnum o kadar tıkalı ki gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorumboğazım hala gıcıklanıyor Allahım hasta olanlara şifa versin. Burun damlası kullanamamak çok zormuş
Canım gecen hafta bana da oldu burnumun dışından vikis sürdüm rahatlattı geceBurnum o kadar tıkalı ki gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorumboğazım hala gıcıklanıyor Allahım hasta olanlara şifa versin. Burun damlası kullanamamak çok zormuş
Canım geçmiş olsun zor ben de daha tam atlatamadım Allah sifa versinBurnum o kadar tıkalı ki gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorumboğazım hala gıcıklanıyor Allahım hasta olanlara şifa versin. Burun damlası kullanamamak çok zormuş
Vaaaayy Aselsan mııKızlar ben soklardayim. 3 yıldır işsizim. Başvurmadığı yer kalmamıştı. Ancak hep elim boş döndüm. Ama şu son 20 gündür 4. İs teklifini aldım. Hiçbirine de daha önce başvurmamıştım. Bir şekilde iletişime geçtiler. Az önce de ASELSAN’dan hr yazdı linkedin üzerinden. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.
Hakkaten de gelen nasibiyle geliyor sanırım
Ben oncekinde son hftalar yaşadım kasılma ona ragmen emin olamıyorum hala dedigin gibi doktor anlıyor bana diyordu karnın gerçekten cok gergın diye hep taş gibiydi suyumda fazla idi ama nst lerim iyi cıkıyodu. Allahım hepimize 35 36 haftalarımızı göstersın saglıkla.. bu arada abimin eşi 34 haftalık dogum yaptı yanı doktor almaya karar verdı annede sıkıntı vardı 2300 dogdu ama ciger geliştirici vurulmştu yengem planlı erken dogum oldugu icin bebek kuvezde kalmadı bileYa doktor gorse anliyor ultrasondada anlasiliyor ama bisey diyemiyorum bende kesin bildigim bir bilgi yok, daha oncede yasamadim... bendede aksamlari bir gerinme oluyor.. bi bi tarafim bi diger tarafimda.. bir bebekten mi iki bebekmi anlamak cok zor... ve kemiklerim agrimaya basladi... kucuk kucuk sizlanmalarim var vuruyor geciyo.. Yani 35. Haftayi gecmesi gerekiyorki (kendim icin soyluyorum tabi) 2500grami gecsin ve kuvoze girmesin... kimi annen genetik olarak cocugunu daha iyi besliyor... cocuk iyi besleniyor.. artik hayirlisi bakip gorecez... ya ayiptir soylemesi epilasyon yapsam cok iyi olacak killi biri degilim ama.. ne bilim bir ay sonra bi daha derken daha yapamam herhalde... offf cok useniyorum bu konudada
Bebegin kısmetı resmenKızlar ben soklardayim. 3 yıldır işsizim. Başvurmadığı yer kalmamıştı. Ancak hep elim boş döndüm. Ama şu son 20 gündür 4. İs teklifini aldım. Hiçbirine de daha önce başvurmamıştım. Bir şekilde iletişime geçtiler. Az önce de ASELSAN’dan hr yazdı linkedin üzerinden. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.
Hakkaten de gelen nasibiyle geliyor sanırım
Vaaaayy Aselsan mıı ❤ Maşallah barikallah canım nasibin hep böyle açık olsun
Hep derler gelen nasibiyle gelir diye. İnsallah geldikten sonra da böyle güzel teklifler alırımBebegin kısmetı resmen
Evde tuzlu su yapıp burnuna cekebilirsin açar belkiBurnum o kadar tıkalı ki gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorumboğazım hala gıcıklanıyor Allahım hasta olanlara şifa versin. Burun damlası kullanamamak çok zormuş
Benimde oyle ama yurumedende oluyo yani durduk yerde. Sanki karnimi kendim.sisirip sıkıyomusum.gibi semsert duzelmiyo daraltiyo aciyoMesela normalde karnına dokunduğunda hafif de olsa yumuşak ya, ben yürüdüğümde bildiğin taş kesiliyor. Ve ağrı yapmaya başlıyor, nefesim daralıyor... Bazen sırf hareket olsun diye okula yürüyordum (normalde 10 dk sürerken 20 dkya uzatıyorum hızımı düşürüp) şimdi yarı yolda canım çıkıyor
Erken basladi heralde kasilmalarimiz degilmi . amin beklesn bebisler haftasini hayrlisiyla insaallahBen ne yapman gerektigi konusunda hicbir bilgim olmamakla birlikte o iste kasilma rahim kasilmasi bebek hareket ettikcede yasaniyor, rahim genisledigindede yasaniyor... ben sadece progestan kullaniyorum.. ve suanda onde kemiklerim agriyovulva da sislik var simdi yeni farkettim... Allahim sonumuzu hayirli etsin.. bende o sekilde yasayip doktora gitmedim bilemiyorum... ama bende sizin gibi ara ara yasiyordum.. dinlendigim zamanlar daha cok hissediyorum...
Kızlar bu arada az evvel yaşadığım icin aklıma geldi. Özellikle hamilelikte çok fazla olduğu icin dişçim uyarmıştı daha evvel. Mideden gelen bu acı su var ya dişleri çürütüyormuş. Basınıza geldiğinde mutlaka ağzınızı çalkalayın ki deformasyon olmasın dişlerde.
Evet canim biraz oyle oldu saatlerdir dinleniyorum karnim davul gibi... bazen sertleio vajina agrisi ne diye soruyordum.. basa gelince anliyosun nasil oldugunu .. herhalde bu agriErken basladi heralde kasilmalarimiz degilmi . amin beklesn bebisler haftasini hayrlisiyla insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?