- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben Atmayayim karnimi ben hamile oldugumdan suphe ediyorum :)Canim sen ikiz olduguna emin misin ya A Altibirlik61kendimden suphe ettim suan Eki Görüntüle 2558577
Ah kuzum oyle hemen kreste olmuyor. Hasta oluyorlar o kacinilmaz ama erken yasta bebisler hazir olamayadabiliyorlar. Pedagoglara gore kres yasi 4.. ama calisan anne olunca ne yapacaksin mecburen birakiyorsun. Mesela ben sunu kizimda cok net gozlemledim ve pedagoglada gorustum okulun psikologuylada tam zamanli krese gitmek icin hic hazir degil ve gercektende cok travmatik oldu bizim icin su anda zorlamiyorum ve gitmiyor. Birde kreslerde sununla telkin ediyorlar en fazla 1 hafta aglayacak evet elbette alisacak ama o 1 hafta ne gibi hasarlar birakacak. Of off annelik zor isTamm benim ehlilestircem cocuk tipiannelet nazlari size geciyor ben size diiim.. benim ablamin oglu var tam bir canavar.. yani durdan sustan anlamaz o an onu usteyecek mi hicbir kaf dinlemedigi gibi sesiyle insanlari bastirmaya calisiyor... nelermi denemedi annesi ooo cok ugrasti... cokda sakin melek gibidir ablam benim aksime dinler , kinisur hemde alcak sesle.. bazen kadinin canina tak ediyor ama olacak.. ama cocuk benim yanina gelince degisik ortam degisik ev kocami beni goruyor... Allah Allah cocuk soz dinler efendi akli basinda bisey oluyor.. velhasil anneye babaya bunlarin afralari tafralari.. disarda kuzu gibiler☺ Krese gonderebilirsin.. hasta olur o olur bu olur diyede dusunebilirsin ama inan diger bebenlede ilgilenmesi daha rahat olur evinde islerinide yapmis olursun.. boylesi bi zaman sonra daha yipratici olucak..
Bende ozendim dur kalkip gobisimi cekip hava atayim size :)Asik oldum suanda sana❤❤❤❤ Bu ne guzel karin MaşŞşallahe sizde buyutmusunuz karnjnizi sadece.. ne guzel yaa... gerilmeler benim gibi hissetmuyormusunuz??? Gobegim geril geril geril oluyor... oglusum bir taraftan geriyir kiz yan gelmis yatiyor.. daha ne kadar dayanirim bilmiyom.. soda iciyorum... guya coook yedim ya.. off off
Canim sen ikiz olduguna emin misin ya A Altibirlik61kendimden suphe ettim suan Eki Görüntüle 2558577
Minik miYaaa sizinkiler ne kadarda minik gobek benimki bana cok buyuk geliyoor
Ayyyy ne tatli annesin sen ya
Ben yarın atçam size. Şu anda hastalıktan kalkıcak halim bile yokBen Atmayayim karnimi ben hamile oldugumdan suphe ediyorum :)
Ya ben ilkokula giderken okul okula gitcem duye tutturdum kula basladim.. annem ainifa birakti oesinden gittim kosa kosa... aglaya aglaya okulda bir haftam gectiAh kuzum oyle hemen kreste olmuyor. Hasta oluyorlar o kacinilmaz ama erken yasta bebisler hazir olamayadabiliyorlar. Pedagoglara gore kres yasi 4.. ama calisan anne olunca ne yapacaksin mecburen birakiyorsun. Mesela ben sunu kizimda cok net gozlemledim ve pedagoglada gorustum okulun psikologuylada tam zamanli krese gitmek icin hic hazir degil ve gercektende cok travmatik oldu bizim icin su anda zorlamiyorum ve gitmiyor. Birde kreslerde sununla telkin ediyorlar en fazla 1 hafta aglayacak evet elbette alisacak ama o 1 hafta ne gibi hasarlar birakacak. Of off annelik zor is
Canim benimmm tesekkur ederimheleee seninki coook daha zevkli olacak iki cuceyleee ugras dur ya masallah masallah cok zevkli
Ben nye foto atamıyom yaaa
Gecmis olsun cnmBen yarın atçam size. Şu anda hastalıktan kalkıcak halim bile yok
Ya sen dar tisort giyin boyle olmicak bizimk kandiriyon yoksa hiiBen Atmayayim karnimi ben hamile oldugumdan suphe ediyorum :)
Ya balii limon karabiber biseyler iciyomusun??? Caydanligin sicak buharina kafani sok... buhariyla nefes almaya calis bak.. gerekirse ustunede carsaf ort.. bi deneBen yarın atçam size. Şu anda hastalıktan kalkıcak halim bile yok
Ben seni cozdum senin goguslerin vucuduna gore bence buyuk ve vucudun da normalde ince kisacasi fitsin.. e o gogsun altina karnin cok buyumesi lazimki kendini belli etsin.. belkide omuzlarinda genis.. ve karnini kamufle edebilceksin ilerki zamanlarindadaEki Görüntüle 2558579 1.si kilolu gostermis beni kamera halbuki uzerimdeki pijama takimi s beden :)
2.ise tek boy aynasi yatak odamda arkadakinlere aldirmayin :)
Ben seni cozdum senin goguslerin vucuduna gore bence buyuk ve vucudun da normalde ince kisacasi fitsin.. e o gogsun altina karnin cok buyumesi lazimki kendini belli etsin.. belkide omuzlarinda genis.. ve karnini kamufle edebilceksin ilerki zamanlarindadaEki Görüntüle 2558579 1.si kilolu gostermis beni kamera halbuki uzerimdeki pijama takimi s beden :)
2.ise tek boy aynasi yatak odamda arkadakinlere aldirmayin :)
Aynen oyle iste cocuga cok bagli hersey hatta sunu bilip kabullenmek gerek, evlatlarimiz bizim istedigimiz sekle gore degil, yapisina karakterine gore buyuyor. Biz ancak onlari gelistirmek icin yardimci olabiliyoruz.Ya ben ilkokula giderken okul okula gitcem duye tutturdum kula basladim.. annem ainifa birakti oesinden gittim kosa kosa... aglaya aglaya okulda bir haftam gectiama mecburuz yani ilkokul bu.. kuzenimin kizi bir ay kiz agiz kreslerde durdu kizi hemeb arakadasluj kurabilen bir yapida cocuk degildi.. surekli anne kiz durmaktan evde.. anne kv felanda uzaktaydi.. o anlatirdi bende uzulurdum.. ikinci cicuk olunca mecbur daha ugrasamadida krese verdi ikinci bebegi 4 aylik olmustuki.. is arkadasim bu sene verdi kadincagizi kres devamli aradi ya da arkadasim kizini sordu.. isten erken cikip kizi a bakiyorduk.. e benim yegenimde ilk gun birakti hemeb alisti hic donmek istemedi.. ya cok zor bu islet kimisi ana kuzusu ... kimisi bambaska buyuk adam...
Valla cucelerim anami aglatacak gibi geliyorr banadaartik zewkten ates basacak bana ☺☺ Hayirlisi olsun ya hepimiz icin
85b giyiyorum gerci son 1 aydir sıkmaya basladilar :) vucudum ince evet ama benim yanlara genisligim var bildim bileli :) kalcalar yana gore genis e boyda 1.72 olunca kaldiriyor vucut rahat rahat diye dusunuyorum.Ha bi de aksam saatleri sabah o gobegin yarisiBen seni cozdum senin goguslerin vucuduna gore bence buyuk ve vucudun da normalde ince kisacasi fitsin.. e o gogsun altina karnin cok buyumesi lazimki kendini belli etsin.. belkide omuzlarinda genis.. ve karnini kamufle edebilceksin ilerki zamanlarindada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?