2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah kuzum oyle hemen kreste olmuyor. Hasta oluyorlar o kacinilmaz ama erken yasta bebisler hazir olamayadabiliyorlar. Pedagoglara gore kres yasi 4.. ama calisan anne olunca ne yapacaksin mecburen birakiyorsun. Mesela ben sunu kizimda cok net gozlemledim ve pedagoglada gorustum okulun psikologuylada tam zamanli krese gitmek icin hic hazir degil ve gercektende cok travmatik oldu bizim icin su anda zorlamiyorum ve gitmiyor. Birde kreslerde sununla telkin ediyorlar en fazla 1 hafta aglayacak evet elbette alisacak ama o 1 hafta ne gibi hasarlar birakacak. Of off annelik zor is

Bende ozendim dur kalkip gobisimi cekip hava atayim size :)

Ya ben ilkokula giderken okul okula gitcem duye tutturdum kula basladim.. annem ainifa birakti oesinden gittim kosa kosa... aglaya aglaya okulda bir haftam gecti ama mecburuz yani ilkokul bu.. kuzenimin kizi bir ay kiz agiz kreslerde durdu kizi hemeb arakadasluj kurabilen bir yapida cocuk degildi.. surekli anne kiz durmaktan evde.. anne kv felanda uzaktaydi.. o anlatirdi bende uzulurdum.. ikinci cicuk olunca mecbur daha ugrasamadida krese verdi ikinci bebegi 4 aylik olmustuki.. is arkadasim bu sene verdi kadincagizi kres devamli aradi ya da arkadasim kizini sordu.. isten erken cikip kizi a bakiyorduk.. e benim yegenimde ilk gun birakti hemeb alisti hic donmek istemedi.. ya cok zor bu islet kimisi ana kuzusu ... kimisi bambaska buyuk adam...

Eki Görüntüle 2558579 1.si kilolu gostermis beni kamera halbuki uzerimdeki pijama takimi s beden :)
2.ise tek boy aynasi yatak odamda arkadakinlere aldirmayin :)
Ben seni cozdum senin goguslerin vucuduna gore bence buyuk ve vucudun da normalde ince kisacasi fitsin.. e o gogsun altina karnin cok buyumesi lazimki kendini belli etsin.. belkide omuzlarinda genis.. ve karnini kamufle edebilceksin ilerki zamanlarindada

Eki Görüntüle 2558579 1.si kilolu gostermis beni kamera halbuki uzerimdeki pijama takimi s beden :)
2.ise tek boy aynasi yatak odamda arkadakinlere aldirmayin :)
Ben seni cozdum senin goguslerin vucuduna gore bence buyuk ve vucudun da normalde ince kisacasi fitsin.. e o gogsun altina karnin cok buyumesi lazimki kendini belli etsin.. belkide omuzlarinda genis.. ve karnini kamufle edebilceksin ilerki zamanlarindada yalnizz baksana konsantre oldugum konu nedenn karnin cikmamasi ya cok guzelsin bosverr kiloluda cikmamissin sülün gibisin

Aynen oyle iste cocuga cok bagli hersey hatta sunu bilip kabullenmek gerek, evlatlarimiz bizim istedigimiz sekle gore degil, yapisina karakterine gore buyuyor. Biz ancak onlari gelistirmek icin yardimci olabiliyoruz.

Valla cucelerim anami aglatacak gibi geliyorr banada artik zewkten ates basacak bana ☺☺ Hayirlisi olsun ya hepimiz icin

Olsunnn olsun o gunlerde gecer inan en biktigini hissettigin en kizdigin o an bile en fazla 10 dk suruyor

85b giyiyorum gerci son 1 aydir sıkmaya basladilar :) vucudum ince evet ama benim yanlara genisligim var bildim bileli :) kalcalar yana gore genis e boyda 1.72 olunca kaldiriyor vucut rahat rahat diye dusunuyorum.Ha bi de aksam saatleri sabah o gobegin yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…