Valla benim kuzen ikiz doğurdu üç yaşındalar. Hayatımdan 10 sene gitti şu üç senede diyorAyyy kuzummm Allah yardimciniz olsun yaa... inan coook zor gercektenama Allah yardim edecek gör bak...
Peki sana bi soruuu? Tecrubelisin simdii iki yasinda bi cocugunla yeni gelen bebenle ilgilenmek mi daha zorrrrr seninki( iki yasinda tabi ) yoksa bebeklerin ikiz olsaydi mi daha zor bakimi?? Mukayese edince ne diyosun??
Hayaller ve hayatlarKuzlar biz de mi böyle olcaz. Benim hayallerimde iki yaşına gelince gidip kızımla kahve içmek felan vardı öyle olmuyor mu yani
İcime su serptinnValla benim kuzen ikiz doğurdu üç yaşındalar. Hayatımdan 10 sene gitti şu üç senede diyorama onun bebeklerinin gece uykusu problemdi. Daha yeni gece uyumaya başladılar diyebilirim. Ve eşini de kendisini de mahvetti bu durum. Şükür memnun artık
Maşallah allah hepimize 37. Haftalarıda göstersin sağlıkla inşallahEki Görüntüle 2558559 Gobegimin son durumu bu... catlamak uzere hissediyorum kendimi.. esimle ciktik disariya pideyibitiremedim yaakarnim catlamak uzereydi.. bi saat gecti yine aciktim ne olcak boyle gobek deligim catlicak diyegun boyu iki kez yagliyom kendimi.. pehlivanlara dondum iyimi
Cok normal çıkmış karnin biz ikiz tasiyoruz normaldir cnm.Eki Görüntüle 2558559 Gobegimin son durumu bu... catlamak uzere hissediyorum kendimi.. esimle ciktik disariya pideyibitiremedim yaakarnim catlamak uzereydi.. bi saat gecti yine aciktim ne olcak boyle gobek deligim catlicak diyegun boyu iki kez yagliyom kendimi.. pehlivanlara dondum iyimi
Yaaa kuzummm o bizim gibi ikiz gebeler icinnn coook guzel bir duaa.. Aminnn kuzucum insallahhMaşallah allah hepimize 37. Haftalarıda göstersin sağlıkla inşallah
Artik bende geceleyin cikiyorum.. idrarimi tutim diyorum ama artik tutamiyorum... sizde deneyin ciss yaparken tutmayi deneyin.. doguracak bayanlar bilhassa ordaki kaslarinizi cakistirmis oluyorsunuz.. doguma yardim ediyormus.. ben tutmak ne mumkun.. bide idrar kesemde bitti diyom bakiom hafif bekleyince devam edebiliyom.. hamilelik mi enfeksiyon bisey mi anlamadimCok normal çıkmış karnin biz ikiz tasiyoruz normaldir cnm.
Benımde yemek yedikten sonra çok geriliyor,
gece lavaboya çıkıyorum iki üç defa
sabaha doğru karnım rahatliyor
Çok tatlı çıkmış göbüşünEki Görüntüle 2558559 Gobegimin son durumu bu... catlamak uzere hissediyorum kendimi.. esimle ciktik disariya pideyibitiremedim yaakarnim catlamak uzereydi.. bi saat gecti yine aciktim ne olcak boyle gobek deligim catlicak diyegun boyu iki kez yagliyom kendimi.. pehlivanlara dondum iyimi
En guzeli benim galiba oda yapmicam kendi gardrobumdan yer actim.Yesil hem unisex duruyor pastel tonlari cok hos olur.
Kizimin inatliklariyla ugrasiyoruz 2 gundur. Artik bittik tukendij gercekten
Bebekler baski yapıyor o yüzden.Bende bazen çok sıkıştim saniyorum, lavaboya gidince bu kadarcik miydi diyorumArtik bende geceleyin cikiyorum.. idrarimi tutim diyorum ama artik tutamiyorum... sizde deneyin ciss yaparken tutmayi deneyin.. doguracak bayanlar bilhassa ordaki kaslarinizi cakistirmis oluyorsunuz.. doguma yardim ediyormus.. ben tutmak ne mumkun.. bide idrar kesemde bitti diyom bakiom hafif bekleyince devam edebiliyom.. hamilelik mi enfeksiyon bisey mi anlamadim
Canım her yaşın ayrı zorluğu var tabi, ama şimdi kendi istekleri var ve baş etmek zorAyyy kuzummm Allah yardimciniz olsun yaa... inan coook zor gercektenama Allah yardim edecek gör bak...
Peki sana bi soruuu? Tecrubelisin simdii iki yasinda bi cocugunla yeni gelen bebenle ilgilenmek mi daha zorrrrr seninki( iki yasinda tabi ) yoksa bebeklerin ikiz olsaydi mi daha zor bakimi?? Mukayese edince ne diyosun??
Biz bugün 3 kadin zapt edemedik canim. 28 aylik. Ciplak uyuyacakmis. Gecen hafta atesliyken bir kez oyle uyuttum simdi aklina o gelmis oyle uyumak istediSenin kızında 2 yaşındaydı değil mi, benim oğlanda beni mahvediyorbugün öldüm resmen evde durmadı dışarda başırdı ağladı, hiç yapmadığı şeyleri yapıyor, tek başına uğraşmak çok zor, çok da üzülüyorum yetemiyorum diye
Bebekten tam haberi yok 28 aylik canimYa neden biyle yapio annesi kardesi geleceginden mi bu hircinkik yoksa her zamanki halimi?? Sen ablasin buyuksun demeyin sadece ikinci cocuk oldugu zaman bunlar 10 yasindada olsa cocuklar.. o gozle bakarak buyutmeyin daha cok hircinlstigini yegenlerimde gorduk..
Kuzucugum saolasin da bu daha 27 de boyle.. su gobek deligim gerilmese bu kadar ustune dusmezdim ama ayy ne olacak bu halimm daha sinralari bielemedim kiÇok tatlı çıkmış göbüşün
Benimki de çıkarda rahat rahat oynayayım diyorBiz bugün 3 kadin zapt edemedik canim. 28 aylik. Ciplak uyuyacakmis. Gecen hafta atesliyken bir kez oyle uyuttum simdi aklina o gelmis oyle uyumak istedi
Bi arkadaş var ikinciyi yaptı çok pozitiftir kendisi yine de depresyon hapı kullanıyor şu andaAskim bi bebekle git ne yaparsan yap ... ama ikinci bebegin olupta 1. Si aha boyle olursa kahvede zehir zikkim olabiliyorr yani
Cocuklarin huyuna suyuna bagli. Benim kizim bebekken uyumaz bakinirdi geceleri. Ama bagirip çağırıp aglamazdi. Cok mutlu bebekti. Oynatir yedirir icirir altını alir uyuturdum. İlk bi sene cok guzeldi. Hastaliklarla gitgide hircinlasti tabi bende...Ayyy kuzummm Allah yardimciniz olsun yaa... inan coook zor gercektenama Allah yardim edecek gör bak...
Yaaa varya Allahim sana yardimci olsun.. guzelll gunlert yakin.. dogsun bak annesi kiz oldugu icin baska olacak.. ablalik yapmaya caliscak.. anne gibi olacak kardesine insallahBebekten tam haberi yok 28 aylik canim
Benimkide büyük de seninki benden daha daha büyükmüşEki Görüntüle 2558559 Gobegimin son durumu bu... catlamak uzere hissediyorum kendimi.. esimle ciktik disariya pideyibitiremedim yaakarnim catlamak uzereydi.. bi saat gecti yine aciktim ne olcak boyle gobek deligim catlicak diyegun boyu iki kez yagliyom kendimi.. pehlivanlara dondum iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?