2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla benim kuzen ikiz doğurdu üç yaşındalar. Hayatımdan 10 sene gitti şu üç senede diyor ama onun bebeklerinin gece uykusu problemdi. Daha yeni gece uyumaya başladılar diyebilirim. Ve eşini de kendisini de mahvetti bu durum. Şükür memnun artık

Gobegimin son durumu bu... catlamak uzere hissediyorum kendimi.. esimle ciktik disariya pideyibitiremedim yaa karnim catlamak uzereydi.. bi saat gecti yine aciktim ne olcak boyle gobek deligim catlicak diyegun boyu iki kez yagliyom kendimi.. pehlivanlara dondum iyimi

Eklentiler

• BB9B0B3C-506C-4D85-855C-99E8FC8449AC.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Maşallah allah hepimize 37. Haftalarıda göstersin sağlıkla inşallah

Cok normal çıkmış karnin biz ikiz tasiyoruz normaldir cnm.
Benımde yemek yedikten sonra çok geriliyor,
gece lavaboya çıkıyorum iki üç defa
sabaha doğru karnım rahatliyor

Maşallah allah hepimize 37. Haftalarıda göstersin sağlıkla inşallah
Yaaa kuzummm o bizim gibi ikiz gebeler icinnn coook guzel bir duaa.. Aminnn kuzucum insallahh Ya boyle catlayacaksam saglikli olsunlar kuvez gormesinlerde daha erken geleceklersede napim.. yeterki canlari iyi olsun

Cok normal çıkmış karnin biz ikiz tasiyoruz normaldir cnm.
Benımde yemek yedikten sonra çok geriliyor,
gece lavaboya çıkıyorum iki üç defa
sabaha doğru karnım rahatliyor
Artik bende geceleyin cikiyorum.. idrarimi tutim diyorum ama artik tutamiyorum... sizde deneyin ciss yaparken tutmayi deneyin.. doguracak bayanlar bilhassa ordaki kaslarinizi cakistirmis oluyorsunuz.. doguma yardim ediyormus.. ben tutmak ne mumkun.. bide idrar kesemde bitti diyom bakiom hafif bekleyince devam edebiliyom.. hamilelik mi enfeksiyon bisey mi anlamadim

Çok tatlı çıkmış göbüşün

En guzeli benim galiba oda yapmicam kendi gardrobumdan yer actim.Yesil hem unisex duruyor pastel tonlari cok hos olur.

Valla eşimle annem ısrar ediyorlar ama ben de oda yapmayacağım. Hap kadar kıyafetleri var zaten çocuğun. Şifonyerimi komple boşalttım onun için Biraz da askılıktan yer açarım, oldu bitti. Zaten bir sürü masraf olacak ilk etapta, bir de oda stresine giremeyeceğim şahsen. Emin değilim ama belki bir alt açma masası alırım. Bi bakıcam
Kizimin inatliklariyla ugrasiyoruz 2 gundur. Artik bittik tukendij gercekten

2 yaşındaydı diye hatırlıyorum. Tam sendrom zamanları valla Allah yardımcın olsun

Bebekler baski yapıyor o yüzden.Bende bazen çok sıkıştim saniyorum, lavaboya gidince bu kadarcik miydi diyorum

Canım her yaşın ayrı zorluğu var tabi, ama şimdi kendi istekleri var ve baş etmek zor küçükken dilinden anlayamam diye korkuyor insan, tabiki ikiz olunca biraz daha zor olur, ama güzellikleri daha fazla, bana bakma sen bazen inadı bile hoşuma gidiyor, şuan en büyük sıkıntım rahat hareket edememem, ona yetemiyorum karnımdakine birşey olacak diye korkuyorum, çocuğum bu durumdan etkilenmesin istiyorum, birde hormonlar galiba dans

Biz bugün 3 kadin zapt edemedik canim. 28 aylik. Ciplak uyuyacakmis. Gecen hafta atesliyken bir kez oyle uyuttum simdi aklina o gelmis oyle uyumak istedi

Bebekten tam haberi yok 28 aylik canim

Askim bi bebekle git ne yaparsan yap ... ama ikinci bebegin olupta 1. Si aha boyle olursa kahvede zehir zikkim olabiliyorr yani
Bi arkadaş var ikinciyi yaptı çok pozitiftir kendisi yine de depresyon hapı kullanıyor şu anda

Diyor ki bir çocuk hiç çocuk anacım al çık al çık.

İkinci oldumu bi yere gidemezsin diyor. Kızcağız doğru diyor demek ki herkese de ikinciyi mutlaka yapmalısın diye telkin verir. Niye diyorum ben çektim herkes çeksin diyor

Cocuklarin huyuna suyuna bagli. Benim kizim bebekken uyumaz bakinirdi geceleri. Ama bagirip çağırıp aglamazdi. Cok mutlu bebekti. Oynatir yedirir icirir altını alir uyuturdum. İlk bi sene cok guzeldi. Hastaliklarla gitgide hircinlasti tabi bende...

Benimkide büyük de seninki benden daha daha büyükmüş iliz olunca böyle oluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…