- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyy bu kadin beni delirtmek istiyor sanirimBi arkadaş var ikinciyi yaptı çok pozitiftir kendisi yine de depresyon hapı kullanıyor şu anda
Diyor ki bir çocuk hiç çocuk anacım al çık al çık.
İkinci oldumu bi yere gidemezsin diyor. Kızcağız doğru diyor demek kiherkese de ikinciyi mutlaka yapmalısın diye telkin verir. Niye diyorum ben çektim herkes çeksin diyor
Minnosumm gel benim haftama gorecez senideBenimkide büyük de seninki benden daha daha büyükmüşiliz olunca böyle oluyor demekki
Ahahahha cok iyi bir betimleme olmus vallaKızlar az önce bir arkadaş yazmıştı, ben çocuğuöla çay içmeye gitmeyi hayal ediyordum diye, bakmayın evet zor ama, ben onu yaptım 29 ekimde önce bayrama gittik ordan avmye geçtik beraber yemek yedik, sonra parka gittik çok güzeldi daha 25 aylık, bazen diyorum tam arkadaşsonra biranda herşey değişiyor
Hep işi var hep yoğun canım. Geçen hafta anne bir gün kurufasülye yapta yemeğe gelelim ben güzel yapamıyorum canımda istedi dedim bakalım ne zaman yicezSiz gidin yiyin kalkin ne olcak , anne biz gelecez yemege deyin.. ne warsa zahmet etmeyin desen olmuyormu?
2 yaş sendromuna girmiştir annesi benim yiğen de 2 yaşında keçi gibi olmuştu. Yapma dediğimiz şeyleri gözlerimize bakarak yapardı. Kendini ispata giriyolar sanırım 2 yaştaSenin kızında 2 yaşındaydı değil mi, benim oğlanda beni mahvediyorbugün öldüm resmen evde durmadı dışarda başırdı ağladı, hiç yapmadığı şeyleri yapıyor, tek başına uğraşmak çok zor, çok da üzülüyorum yetemiyorum diye
Ya maşallah ne güzel yukarda duruyor. Ben doğurcak gibi aşağıda büyüdü iyiceEki Görüntüle 2558559 Gobegimin son durumu bu... catlamak uzere hissediyorum kendimi.. esimle ciktik disariya pideyibitiremedim yaakarnim catlamak uzereydi.. bi saat gecti yine aciktim ne olcak boyle gobek deligim catlicak diyegun boyu iki kez yagliyom kendimi.. pehlivanlara dondum iyimi
Haber vermeden git canim sende... aksamlari bellidir kacta yiyecekleri.. sen git esinde gelir yada esin alir gidersiniz yada sen git karnini doyur donHep işi var hep yoğun canım. Geçen hafta anne bir gün kurufasülye yapta yemeğe gelelim ben güzel yapamıyorum canımda istedi dedim bakalım ne zaman yicez
Evet yukarda benimkisi mideme bisey gidince doyamiyorum.. rahatsiz oluyom normalden az yemek yiyorum ogunlerim siklasti sadece... tup bebek benimkisi bide dr rahimin tepesine tutundu demisti bir digeri biraz daha asagiya.. tepeye tutunan soldaki erkek oldu asagida sag tarafti kiz oldu.. simdide geriniyorlar karnimin icindeYa maşallah ne güzel yukarda duruyor. Ben doğurcak gibi aşağıda büyüdü iyice
Yok geziyor güne gidiyor örgü örüyorHaber vermeden git canim sende... aksamlari bellidir kacta yiyecekleri.. sen git esinde gelir yada esin alir gidersiniz yada sen git karnini doyur donyani yogunda ne yaoiyor? Calisiyor mu? Belki hasta mi bakio kocasi ko felan??
Yemek yapmayi severmi??? Evinde yemegi olurmu? Kayinpederin istahli bi adammidir? Bunlar onemli?? Benim ailem cok istahlidir mesela git evlerine her an yemekleri olur... masraflari sadece mutfagaYok geziyor güne gidiyor örgü örüyor
Galiba öyle canım, ne dersen hayır istemiyorum diyor2 yaş sendromuna girmiştir annesi benim yiğen de 2 yaşında keçi gibi olmuştu. Yapma dediğimiz şeyleri gözlerimize bakarak yapardı. Kendini ispata giriyolar sanırım 2 yaşta
Tamm benim ehlilestircem cocuk tipiGaliba öyle canım, ne dersen hayır istemiyorum diyortam ergen ya
Canım kaldığım yerde üç yaşından önce almıyorlar malesef, bakıcımız var ben işteyken bakıyor ona hiç bir sıkıntı yapmıyor, o kadar güzel anlaşıyorlar ama bana gelince herşey değişiyor, dediğin gibi nazları bize geçiyor,Tamm benim ehlilestircem cocuk tipiannelet nazlari size geciyor ben size diiim.. benim ablamin oglu var tam bir canavar.. yani durdan sustan anlamaz o an onu usteyecek mi hicbir kaf dinlemedigi gibi sesiyle insanlari bastirmaya calisiyor... nelermi denemedi annesi ooo cok ugrasti... cokda sakin melek gibidir ablam benim aksime dinler , kinisur hemde alcak sesle.. bazen kadinin canina tak ediyor ama olacak.. ama cocuk benim yanina gelince degisik ortam degisik ev kocami beni goruyor... Allah Allah cocuk soz dinler efendi akli basinda bisey oluyor.. velhasil anneye babaya bunlarin afralari tafralari.. disarda kuzu gibiler☺ Krese gonderebilirsin.. hasta olur o olur bu olur diyede dusunebilirsin ama inan diger bebenlede ilgilenmesi daha rahat olur evinde islerinide yapmis olursun.. boylesi bi zaman sonra daha yipratici olucak..
Yaaa aynen nazlari size annesiCanım kaldığım yerde üç yaşından önce almıyorlar malesef, bakıcımız var ben işteyken bakıyor ona hiç bir sıkıntı yapmıyor, o kadar güzel anlaşıyorlar ama bana gelince herşey değişiyor, dediğin gibi nazları bize geçiyor,
3 sene az bir zaman ortak kullanabilirler bence de, hic tadilatla tasinmakla ugrasmadan ayni odada olabilirler zaten ilk zamanlar bebis hep anne yaninda olacagi icin su anda idare edebilirler. Ama ilk cocuklarin kalabaligindan oyuncaklarindan yerde kalmiyor.Okula baslayana kadar belki idare ederler de sonra illa ayirmak lazim. Ne yapsak bilemedik biz de, 2 gunde bir mutlaka bunu konuşuyoruz. Baska yere su an icin tasinmak istemiyoruz, 3 seneye falan ev alma planimiz var. Ote yandan su an oturduğumuz evin yeri cok guzel ve ev sahibi isterseniz 4 sene sonra satarim diyor. Burayi alsaaak bi yerden odayı bolmek gerek, bolseeek bu sefer birinin yeri ufak kalacak.. Baska ev baksaaak tadilati tasinmasi cok masraf olacak... Kafamda deli sorular yani. Kendim tek cocuk olunca hic boyle dertlerimiz olmadı, esim 2 erkek kardes, ayirmadan olmaz diyor..
Bende ilkinde de 7 aylik hamileydim tasindim. Bu hamileligimde 8 haftalik hamileydim tasindimBizde hamilelikte tasinmistik hemen ikinci cocuk dusunmedigim icin bize gire tamdi salonum odalar buyuk ama cocuk odasi biraz kucuk oglum icin duvarlara stickerlar yapmistik besik üstüne simdi tekrar biseyler yapmak istiyorum ,hepsini cikartim pembemi yapiyim yoksa sari grili biseyler mi dusunuyorum hepsi yepyeni dolaplari kucuk gelicek satip buyuklerini almaliyimne ara biticek bilmiyorum ust uste olmasin diye evdeki cikmadan yeni esyada istemiyorum
Benim kizim en iyi arkadasimKuzlar biz de mi böyle olcaz. Benim hayallerimde iki yaşına gelince gidip kızımla kahve içmek felan vardı öyle olmuyor mu yani
OyyyEki Görüntüle 2558559 Gobegimin son durumu bu... catlamak uzere hissediyorum kendimi.. esimle ciktik disariya pideyibitiremedim yaakarnim catlamak uzereydi.. bi saat gecti yine aciktim ne olcak boyle gobek deligim catlicak diyegun boyu iki kez yagliyom kendimi.. pehlivanlara dondum iyimi
Asik oldum suanda sanaCanim sen ikiz olduguna emin misin ya A Altibirlik61kendimden suphe ettim suan Eki Görüntüle 2558577
3 sene az bir zaman ortak kullanabilirler bence de, hic tadilatla tasinmakla ugrasmadan ayni odada olabilirler zaten ilk zamanlar bebis hep anne yaninda olacagi icin su anda idare edebilirler. Ama ilk cocuklarin kalabaligindan oyuncaklarindan yerde kalmiyor.
Bende giyinme dolaplarini birlestirip tek gardirop yapip kapak takip yatak odasina almaya karar verdim.
Boylelikle diger o da da oglanin olacak
Bende ilkinde de 7 aylik hamileydim tasindim. Bu hamileligimde 8 haftalik hamileydim tasindimher bebek yeni evle geliyor bize
Ben odalari ayirmasaydim kizin tarafini pembe gri oglanin tarafindaki duvari gri beyaz yapacaktim. Ama ayirmaya karar verdim.
Benim kizim en iyi arkadasimelbette huysuzlugu oluyor. Elbette tutturuyor bagiriyor cagiriyor hemse oyle oluyor ki insana kriz gecirtiyor inatlasmayip ilimli ve sabirli olunca geciyor. Esim cumartesi gunleride calisiyor ee bizde evde oturacak degiliz mesela dun alisverise gittik arkadasinin dogum gunune katildik aksam sinemaya gittik 9 seansina ve 11 de canimiz fast food istedi sahile fast foodcuya gittik ( adini yazmiyorum cani cekenler olmasin bu saatte ) vee eve geldigimizde saat 12ydi ve kizim 3.5 yasinda. Dogdugundan beri biz herseyi beraber yapiyoruz.
Oyyygobusler buyuyor artik cok cok normal saglikla gelsin minnoslar
Hemde ne gerilmeAsik oldum suanda sana❤❤❤❤ Bu ne guzel karin MaşŞşallahe sizde buyutmusunuz karnjnizi sadece.. ne guzel yaa... gerilmeler benim gibi hissetmuyormusunuz??? Gobegim geril geril geril oluyor... oglusum bir taraftan geriyir kiz yan gelmis yatiyor.. daha ne kadar dayanirim bilmiyom.. soda iciyorum... guya coook yedim ya.. off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?