2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allam ya memnun da edemiyoruz hatunu su an birden sismisim gibi oldum utandim
Hatun fuze gibi olmus senlik degil sen napsan mutlu edersin sende bu fizik var bide 76 yim diyosun. Masallah kuzuma ben daha 70 e gelemedim diyecektim gittim tartildim 70.5 olmusum aksamla sabah arasinda bu siste cok farkediyor.. su kan ilacini biraksam daha kolay tuwalete gidecem ama iste yapcak bisi yok

Ben diyete başladım tatlısızlıktan fena oldumm... Bol yoğurt süt meyvelerin yanına şuan şeker yüklemesi yaptırmayacağım sanırım zaten daha var 1 ay sonrada kont çağırdı drum pzamana dikkat edeyim bakalım bebişim normal kilosunda olırsa belki gerek görmez zaten yaptırmıyorda..
Bu arada sevgili meslektaşlarım Öğrtemenler Günümüz kutlu olsun

Ben gönderdimya kuzum daha yeni

Oooo sen ise de gidiyodun mu hem hasta hem is off cok zor hadi biran once iyiles fotograf bahane tabikide maksat sohbet ☺☺ Maksat seni anmak
Balla burda büyük bi aile gibiyiz. Sabah uyanır uyanmaz giriyorum. Müsait oldukça giriyorum. Her sayfayı okumaya çalışıyorum. Pek çok şey öğreniyorum sayenizde. Bazen yardımcı olmaya çalışıyorum. Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz eminim. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı tşk ederim
Mesela şimdi size şey sorcam benim prenses acaip hareketli yaklaşık 15 dakikadır resmen tepiniyor içimde. Son günlerde böyle olmaya başladı. Önceden pıt pıt eder geçerdi. Sizinde öylemi oynuyor durmaksızın. Bazen acaba içimde sıkıştı felanda mı rahatsızlığını belli ediyor diyorum. Evet cvpları bekliyorum

slm kizlar bugün sil,süpür ,tuvalet ,banyo ,yemek ,çamaşır derken giremedim haşatim cikti sizler nasilsiniz bklm ,ay ben iyice ağırlastim oturdum mu kalkarken hele yerden bsy almayi soylemiyorum bile

En guzeli benim galiba oda yapmicam kendi gardrobumdan yer actim.Yesil hem unisex duruyor pastel tonlari cok hos olur.

Keske kemdiminkinde yer açıcak kadr yer olsa canimhamilelik oncesi giysileri kiyamiyorum kaldırmaya unutmiyim diye simdi hamileyken giydiklerimde belli ama yinede olmuyor iste black friday burda coskulu gecebilir haftasonu bakmayi dusunuyorum

cnm artik yerleri dar ,eee iyice büyüdüler de her seylerini hissediyoruz şu an benimoglumds oyle bi de afedersiniz tuvaletim varken ,gazım varken cok tepiniyor barsaklar onu sıkıştırıyor galiba denedim cunku tuvalete gidince beyefendi rahatliyor orada duruyor

Kuru kayisi yada kuru uzum yesen az bisey cok mu dokunirki canim? Kuruyemis sekeri dengelemek icin oneriyorlar aslinda hurma cok iyi ama dogumu tetikleyebiliyor tabi 1tane yersen bisey yapmaz

Sen dikkat et hicbisecik kalmicak merak etme... zaten kosturmayla birlikte gidecek.. yapin kilolu dgilki ne olcak gobekten ya.. hamileyiz biz... yeterki seni rahatsiz etmesin bebegine bisey olmasin

Ah kuzum gonlun ne guzel ya ne guzel telkin ediyorsun. Aminnn amin insallah hepimizinki sagsalim saglikla gelir

kizlar bende duzenli kefir iciyordum bi kac gun icmedim hemen buyuk tuvalet katilasiyor,biri vardi az once hatirlamiyorum ama kan ilaci icip kabiz olan kefiri siddetle oneririm ozellikle yatmadan bi su bardagi hemen çözdü beni mesela

kizlar bende duzenli kefir iciyordum bi kac gun icmedim hemen buyuk tuvalet katilasiyor,biri vardi az once hatirlamiyorum ama kan ilaci icip kabiz olan kefiri siddetle oneririm ozellikle yatmadan bi su bardagi hemen çözdü beni mesela
bende söylemiştim kesinlikle benim kabızlığı çözdü. yatmadan bir su bardağı. hemde calsiyum işte :)

Enerji patlamasi yasamistir ondandir :) ne guzel iste kemikleride gucleniyor.

slm kizlar bugün sil,süpür ,tuvalet ,banyo ,yemek ,çamaşır derken giremedim haşatim cikti sizler nasilsiniz bklm ,ay ben iyice ağırlastim oturdum mu kalkarken hele yerden bsy almayi soylemiyorum bile
Bende 2 gundur temizlik yapiyorum ama bitiremedim daha 2 gunluk is var :) cabuk yoruluyoruz yapacak birsey yok.

bende söylemiştim kesinlikle benim kabızlığı çözdü. yatmadan bir su bardağı. hemde calsiyum işte :)
aynen var ya sasiriyor insan hamileligimin basindan beri iciyorum onceki hamileligimde kramp girerdi 15. haftadan sonra cok sukur bunda yok hep kefir cok sut de icemiyorum d0a ben

Ben 2 tane olsun temiz olsun taraftariyim esimde oyle olunca gardropta yer acmasi zor olmadi :) ben artik alisveriste cosamicam alincak pek birsey kalmadi cunku :) hatta bu hafta sonu ailem gelsin gitsin haftaya seker yuklemesinden sonra bebisimin kiyafetlerini yikamaya duzenlemeye baslicam sabirsizlaniyorum cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…