- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Hatun fuze gibi olmusAllam ya memnun da edemiyoruz hatunusu an birden sismisim gibi oldum utandim
Oyy masallah
Massallah
Tum ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsunEki Görüntüle 2558597 Annesinin gününde oğluşuma gelen hediyeler
bu bebik cikinca kalacak gobegi dusunemiyorum
Ben gönderdimya kuzum daha yeniDooDooDoo senin fotonuda goremedim missbon seninkinide☺☺☺ Biz birda foto paylastik da hemen hemen herkes gonderdi.. benimde kendi gobegimle kiyaslama imkanim oldu.. kah icim rahatladi kah sinir oldum ama gerginligim cok fazla... benim sikintim bu catliyorum resmen Senin adinida aklimdayken yazayim dedim ayip olmasin ☺
Balla burda büyük bi aile gibiyiz. Sabah uyanır uyanmaz giriyorum. Müsait oldukça giriyorum. Her sayfayı okumaya çalışıyorum. Pek çok şey öğreniyorum sayenizde. Bazen yardımcı olmaya çalışıyorum. Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz eminim. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı tşk ederimOooo sen ise de gidiyodun mu hem hasta hem is off cok zor hadi biran once iyiles fotograf bahane tabikide maksat sohbet ☺☺ Maksat seni anmak
En guzeli benim galiba oda yapmicam kendi gardrobumdan yer actim.Yesil hem unisex duruyor pastel tonlari cok hos olur.
cnm artik yerleri dar ,eee iyice büyüdüler de her seylerini hissediyoruz şu an benimoglumds oyle bi de afedersiniz tuvaletim varken ,gazım varken cok tepiniyor barsaklar onu sıkıştırıyor galibaBalla burda büyük bi aile gibiyiz. Sabah uyanır uyanmaz giriyorum. Müsait oldukça giriyorum. Her sayfayı okumaya çalışıyorum. Pek çok şey öğreniyorum sayenizde. Bazen yardımcı olmaya çalışıyorum. Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz eminim. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı tşk ederim
Mesela şimdi size şey sorcam benim prenses acaip hareketli yaklaşık 15 dakikadır resmen tepiniyor içimde. Son günlerde böyle olmaya başladı. Önceden pıt pıt eder geçerdi. Sizinde öylemi oynuyor durmaksızın. Bazen acaba içimde sıkıştı felanda mı rahatsızlığını belli ediyor diyorum. Evet cvpları bekliyorum
Ben diyete başladım tatlısızlıktan fena oldumm...Bol yoğurt süt meyvelerin yanına şuan şeker yüklemesi yaptırmayacağım sanırım zaten daha var 1 ay sonrada kont çağırdı drum pzamana dikkat edeyim bakalım bebişim normal kilosunda olırsa belki gerek görmez zaten yaptırmıyorda..
Bu arada sevgili meslektaşlarım Öğrtemenler Günümüz kutlu olsun
Sen dikkat et hicbisecik kalmicak merak etme... zaten kosturmayla birlikte gidecek.. yapin kilolu dgilki ne olcak gobekten ya.. hamileyiz biz... yeterki seni rahatsiz etmesin bebegine bisey olmasin
bende söylemiştim kesinlikle benim kabızlığı çözdü. yatmadan bir su bardağı. hemde calsiyum işte :)kizlar bende duzenli kefir iciyordum bi kac gun icmedim hemen buyuk tuvalet katilasiyor,biri vardi az once hatirlamiyorum ama kan ilaci icip kabiz olan kefiri siddetle oneririm ozellikle yatmadan bi su bardagi hemen çözdü beni mesela
Enerji patlamasi yasamistir ondandir :) ne guzel iste kemikleride gucleniyor.Balla burda büyük bi aile gibiyiz. Sabah uyanır uyanmaz giriyorum. Müsait oldukça giriyorum. Her sayfayı okumaya çalışıyorum. Pek çok şey öğreniyorum sayenizde. Bazen yardımcı olmaya çalışıyorum. Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz eminim. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı tşk ederim
Mesela şimdi size şey sorcam benim prenses acaip hareketli yaklaşık 15 dakikadır resmen tepiniyor içimde. Son günlerde böyle olmaya başladı. Önceden pıt pıt eder geçerdi. Sizinde öylemi oynuyor durmaksızın. Bazen acaba içimde sıkıştı felanda mı rahatsızlığını belli ediyor diyorum. Evet cvpları bekliyorum
Bende 2 gundur temizlik yapiyorum ama bitiremedim daha 2 gunluk is var :) cabuk yoruluyoruz yapacak birsey yok.slm kizlar bugün sil,süpür ,tuvalet ,banyo ,yemek ,çamaşır derken giremedim haşatim cikti sizler nasilsiniz bklm ,ay ben iyice ağırlastim oturdum mu kalkarken hele yerden bsy almayi soylemiyorum bile
aynen var ya sasiriyor insan hamileligimin basindan beri iciyorum onceki hamileligimde kramp girerdi 15. haftadan sonra cok sukur bunda yok hep kefir cok sut de icemiyorum d0a benbende söylemiştim kesinlikle benim kabızlığı çözdü. yatmadan bir su bardağı. hemde calsiyum işte :)
Ben 2 tane olsun temiz olsun taraftariyim esimde oyle olunca gardropta yer acmasi zor olmadi :) ben artik alisveriste cosamicam alincak pek birsey kalmadi cunku :) hatta bu hafta sonu ailem gelsin gitsin haftaya seker yuklemesinden sonra bebisimin kiyafetlerini yikamaya duzenlemeye baslicam sabirsizlaniyorum cunku :)Keske kemdiminkinde yer açıcak kadr yer olsa canimhamilelik oncesi giysileri kiyamiyorum kaldırmaya unutmiyim diye simdi hamileyken giydiklerimde belli ama yinede olmuyor iste black friday burda coskulu gecebilir haftasonu bakmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?