2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende 2 gundur temizlik yapiyorum ama bitiremedim daha 2 gunluk is var :) cabuk yoruluyoruz yapacak birsey yok.
aynen benim utu cok ya gozumde buyuyor,calisiyorum da dun frozen 2 ye gittik gitmeseydik dun supur sil bugun toz alirdim toz da kaldi elime gelen yerleri makine ile cektirdim sadece siyahlari camasirlari katladim ,beyazlari kurutma mak den cikarttim onlar da yarin katlanacak oy oy

Benimde çok hareketli ve hareketleri baya sert hissediyorum. İlk hamileliğimden çok farklı geliyor . Pat pat dönüyor sağa sola alta vuruyor

Vucudunuzda cok fazla kuruluk oluyormu? Yuzum ve ellerim cok kuruyor.
Benim kalçam göbek altım çok kaşınıyor.gece uykumdan uyanıyorum kaşıntımdan. Ben zaten geçen hafta doktora gittim kaşıntıdan dolayı ilaçta kullandım. Fayda etti ama sanırım çatlayan yerlere fayda etmiyor bende

Vucudunuzda cok fazla kuruluk oluyormu? Yuzum ve ellerim cok kuruyor.
benim de ellerim kuruluktan çatlayıp kanamaya başladı. birde kuruluktan vucudüm kaşınıyor. eskiden de kışın arasıra olurdu ama şimdi çoğaldı. banyo yaptıktan sonra kremlenmezsem kaşınıyorum

Dun ben biraz utu yapayim dedim de ayakta kalinca hemen basim dondu, bitiremedim. Biraz dinlenip sonra bizim cuceyi tiyatroya goturduk arkadasiyla, onlarla da az yuruduk falan aksam kendime gelemedim.
Kurutmadan çıkan 2 sepet camasiri katlamam lazim o da cok gozumde buyuyor. Yarin sabah doktora gidip 1 hafta rapor isticem valla, oksuruk de basladi, hem ev hem is bu hafta mumkun değil yapamicam.

hem calisip hem bi cocuk olup hem hamilelik zor zor Allah yardimcimiz olsun

Al raporunu dinlen gerçekten zor giderek daha da zorlaşıyor rabbim yardımmetsin

Utu yapmasini cok severim :) toz almasini hic sevmem.Gerci eskiden herseyi tek seferde utulerdim simdi 5 6 parcadan sonra yoruluyorum utu yaparken yarin gozum keserse bi kismini utulerim bende birikenlerin

benim de ellerim kuruluktan çatlayıp kanamaya başladı. birde kuruluktan vucudüm kaşınıyor. eskiden de kışın arasıra olurdu ama şimdi çoğaldı. banyo yaptıktan sonra kremlenmezsem kaşınıyorum
O bende de cok var kasinma hissi krem surunce biraz rahatlatiyor.

Kuru kayisi yada kuru uzum yesen az bisey cok mu dokunirki canim? Kuruyemis sekeri dengelemek icin oneriyorlar aslinda hurma cok iyi ama dogumu tetikleyebiliyor tabi 1tane yersen bisey yapmaz
Canım ara öğünde yoğurt yerken kuru kayısı atıyorum içine doğrayıp birde az tarçın güzel oldu bugün denedim

En temizi ayri ayri olmasi canim cok iyi yapmıssiniz.senin haftan en önde annenler geldi gitti dinlenip yaptım derken 30.haftayi bulur ben bile simdiden ne zaman yikasam diye düsunuyorum

Ben de belediyeden gerekli evrakları alıp doktor raporuyla beraber expat olduğumuzu hiçbir yakınımızın olmadığını anlatacak şekilde mektup yazmayı düşünüyorum ailemin pasaportunda daha önce aldıkları schengen vizeleri, giriş çıkışları var ve 7 senelik Amerika vizeleri de var. Sorun çıkarmazlar dilerim yoksa çok üzülürüm düşünmek dahi istemiyorum gelemediklerini

aslinda bilinen en buyuk yanlismis o... ilk baslarda kaslari calistirmayi ogrenmek icin sadece bir kac kez deneyin deniyor.. tuvalette cisini yaparken denemek idrar yollarinda enfeksiyona neden oluyormus... nette de bir arastir istersen..
idrar demisken birde en onemli sey vucudumuzun suya doydugunu idrarimizdan anliyoruz... rengi ve kokusu... ozellikle sabah yapilan ilk idrar kokusuz ve su gibiyse vucudumuz suyu yeterli aliyor demekmis... ben hep lavaboda kontrol ederim... o zaman enfeksiyon kapma riskide cok cok azalmis oluyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…