- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Hahahha aynen oyle pit pittan sonra basliyisun zangur zungur tekmeler dirsek ayakBalla burda büyük bi aile gibiyiz. Sabah uyanır uyanmaz giriyorum. Müsait oldukça giriyorum. Her sayfayı okumaya çalışıyorum. Pek çok şey öğreniyorum sayenizde. Bazen yardımcı olmaya çalışıyorum. Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz eminim. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı tşk ederim
Mesela şimdi size şey sorcam benim prenses acaip hareketli yaklaşık 15 dakikadır resmen tepiniyor içimde. Son günlerde böyle olmaya başladı. Önceden pıt pıt eder geçerdi. Sizinde öylemi oynuyor durmaksızın. Bazen acaba içimde sıkıştı felanda mı rahatsızlığını belli ediyor diyorum. Evet cvpları bekliyorum
Hehehe ben iki gunde bir wc ye gidiyorum gidebilirsen yazik banada... ayaklarimi sabaa dogru biraz acik birakinca hemen bagirsaklarim harekete geciyor buda benim yontemimkizlar bende duzenli kefir iciyordum bi kac gun icmedim hemen buyuk tuvalet katilasiyor,biri vardi az once hatirlamiyorum ama kan ilaci icip kabiz olan kefiri siddetle oneririm ozellikle yatmadan bi su bardagi hemen çözdü beni mesela
Bugun ben yilin ütüsunu yaptim geceliklerimi de utuledim bir lohusa takimim kurumasini bekliyorum onuda yarin utulerim... esimin bir yillik utusuni yaptim.. tembihledim fazla gomlek giyme diyeaynen benim utu cok ya gozumde buyuyor,calisiyorum da dun frozen 2 ye gittik gitmeseydik dun supur sil bugun toz alirdim toz da kaldi elime gelen yerleri makine ile cektirdim sadece siyahlari camasirlari katladim ,beyazlari kurutma mak den cikarttim onlar da yarin katlanacak oy oy
Eywahlar olsun... o kadar ilac tuketiyoruzki... okadar su icmem lazimki idrarim acik renk olsun.. ozellikle sabahaslinda bilinen en buyuk yanlismis o... ilk baslarda kaslari calistirmayi ogrenmek icin sadece bir kac kez deneyin deniyor.. tuvalette cisini yaparken denemek idrar yollarinda enfeksiyona neden oluyormus... nette de bir arastir istersen..
idrar demisken birde en onemli sey vucudumuzun suya doydugunu idrarimizdan anliyoruz... rengi ve kokusu... ozellikle sabah yapilan ilk idrar kokusuz ve su gibiyse vucudumuz suyu yeterli aliyor demekmis... ben hep lavaboda kontrol ederim... o zaman enfeksiyon kapma riskide cok cok azalmis oluyormus..
Aklimda gaviscon kalmis ama nedir ne degildir hatirlamiyorum... yarin bi bak istersen neye iyi geliyorduhanimlar inanilmaz derecede sabahtan beri migdem yaniyor... surup ictim renie duo ama sadece 1 kasik ictim ama gecmedi... netde bi bakindim yogurt denildi yedim gecirmedi... sekerli ilik su diye biliyordum ictim hic gecmedi... varmi bi cozumu olan(
renie duo ictim banamisin demedi... gaviscon yada renie duo demisti doktorum... offf o kadar kotu ki anlatamamAklimda gaviscon kalmis ama nedir ne degildir hatirlamiyorum... yarin bi bak istersen neye iyi geliyordu
evet oda yapiyor.. idrar denemesi kaslari nasil calistiracagini ogrenme amacli... daha sonrasinda gun icinde her akla gelince bolca yapilmasi gerekiyor... ama ben hic yapamadim hep unuttum...Eywahlar olsun... o kadar ilac tuketiyoruzki... okadar su icmem lazimki idrarim acik renk olsun.. ozellikle sabahaynen hakkisin walla ama benim bildigim idrari tutma yapar.. uzun sure bekletme yapar.. 2-3 yada neyse kac saniye tutmanin amaci ordaki kaslari calistirmak.. yoksa koyver gitsin zaten.. gidiyor.. ama idrari saatlerce tutunca idrar kesesinden uretra bobreklere geri gidebilir e zaten bakterri yuwasi...
Bana dün gaviskon yazdi. Bu sabah icti ben hayatimda böyle 8grenc bisey gormedim icemicem :'(renie duo ictim banamisin demedi... gaviscon yada renie duo demisti doktorum... offf o kadar kotu ki anlatamam(
Beni tek rahatlatan su içmekrenie duo ictim banamisin demedi... gaviscon yada renie duo demisti doktorum... offf o kadar kotu ki anlatamam(
Ben bilirim onu bir yanma ki ense köküne kadarhanimlar inanilmaz derecede sabahtan beri migdem yaniyor... surup ictim renie duo ama sadece 1 kasik ictim ama gecmedi... netde bi bakindim yogurt denildi yedim gecirmedi... sekerli ilik su diye biliyordum ictim hic gecmedi... varmi bi cozumu olan(
Benim prensesin ayakları aşağıda. Tüm tepinmesini kasıklarımda hissediyorum. Ama tekmeleri abarttı bu ara. Eşim bile korktu napıyor bu dedi gözlerini belerterek dünHahahha aynen oyle pit pittan sonra basliyisun zangur zungur tekmeler dirsek ayakama sonra yeri eger darlasiyiraa hareketleri yavasliyorr.. ara ara yine vuruyor oynuyor.. vajinamda bazen hissediyorum ama midemde de hissediyorum bebekler benim
Sagli sollu kafa asagida.. bilmem 25. Haftaya kadar degiscek zaten benim haftalarima gel bakalim senin nasil olcak ☺☺
hehe ellerine ssglik cnmBugun ben yilin ütüsunu yaptim geceliklerimi de utuledim bir lohusa takimim kurumasini bekliyorum onuda yarin utulerim... esimin bir yillik utusuni yaptim.. tembihledim fazla gomlek giyme diye
Vucudunuzda cok fazla kuruluk oluyormu? Yuzum ve ellerim cok kuruyor.
DooDooDoo senin fotonuda goremedim @missbon seninkinide☺☺☺ Biz birda foto paylastik da hemen hemen herkes gonderdi.. benimde kendi gobegimle kiyaslama imkanim oldu.. kah icim rahatladi kah sinir oldum ama gerginligim cok fazla... benim sikintim bu catliyorum resmen Senin adinida aklimdayken yazayim dedim ayip olmasin ☺
Balla burda büyük bi aile gibiyiz. Sabah uyanır uyanmaz giriyorum. Müsait oldukça giriyorum. Her sayfayı okumaya çalışıyorum. Pek çok şey öğreniyorum sayenizde. Bazen yardımcı olmaya çalışıyorum. Bizi birbirimizden başka kimse anlamaz eminim. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı tşk ederim
Mesela şimdi size şey sorcam benim prenses acaip hareketli yaklaşık 15 dakikadır resmen tepiniyor içimde. Son günlerde böyle olmaya başladı. Önceden pıt pıt eder geçerdi. Sizinde öylemi oynuyor durmaksızın. Bazen acaba içimde sıkıştı felanda mı rahatsızlığını belli ediyor diyorum. Evet cvpları bekliyorum
Hehehe ben iki gunde bir wc ye gidiyorum gidebilirsen yazik banada... ayaklarimi sabaa dogru biraz acik birakinca hemen bagirsaklarim harekete geciyor buda benim yöntemim
Bana dün gaviskon yazdi. Bu sabah icti ben hayatimda böyle 8grenc bisey gormedim icemicem :'(
Ben de ayni seyleri yazdim canim ama ilk vizesi oldugu icin 6 ay alabildik, buna da sukur. Kucuk cocugumuz var, esim her gun almanca kursuna devam etmek zorunda, bebek de gelince yardima ihtiyacimiz olacak ve rahatca gelebilmesini istiyoruz yazdim. Geleli daha 2 sene olduğunu, hic akrabamiz ve tanidigimiz olmadığıni yazdim.Ben de belediyeden gerekli evrakları alıp doktor raporuyla beraber expat olduğumuzu hiçbir yakınımızın olmadığını anlatacak şekilde mektup yazmayı düşünüyorum ailemin pasaportunda daha önce aldıkları schengen vizeleri, giriş çıkışları var ve 7 senelik Amerika vizeleri de var. Sorun çıkarmazlar dilerim yoksa çok üzülürüm düşünmek dahi istemiyorum gelemediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?