2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahahha aynen oyle pit pittan sonra basliyisun zangur zungur tekmeler dirsek ayak ama sonra yeri eger darlasiyiraa hareketleri yavasliyorr.. ara ara yine vuruyor oynuyor.. vajinamda bazen hissediyorum ama midemde de hissediyorum bebekler benim
Sagli sollu kafa asagida.. bilmem 25. Haftaya kadar degiscek zaten benim haftalarima gel bakalim senin nasil olcak

kizlar bende duzenli kefir iciyordum bi kac gun icmedim hemen buyuk tuvalet katilasiyor,biri vardi az once hatirlamiyorum ama kan ilaci icip kabiz olan kefiri siddetle oneririm ozellikle yatmadan bi su bardagi hemen çözdü beni mesela
Hehehe ben iki gunde bir wc ye gidiyorum gidebilirsen yazik banada... ayaklarimi sabaa dogru biraz acik birakinca hemen bagirsaklarim harekete geciyor buda benim yontemim

hanimlar inanilmaz derecede sabahtan beri migdem yaniyor... surup ictim renie duo ama sadece 1 kasik ictim ama gecmedi... netde bi bakindim yogurt denildi yedim gecirmedi... sekerli ilik su diye biliyordum ictim hic gecmedi... varmi bi cozumu olan (

Bugun ben yilin ütüsunu yaptim geceliklerimi de utuledim bir lohusa takimim kurumasini bekliyorum onuda yarin utulerim... esimin bir yillik utusuni yaptim.. tembihledim fazla gomlek giyme diye

Eywahlar olsun... o kadar ilac tuketiyoruzki... okadar su icmem lazimki idrarim acik renk olsun.. ozellikle sabah aynen hakkisin walla ama benim bildigim idrari tutma yapar.. uzun sure bekletme yapar.. 2-3 yada neyse kac saniye tutmanin amaci ordaki kaslari calistirmak.. yoksa koyver gitsin zaten.. gidiyor.. ama idrari saatlerce tutunca idrar kesesinden uretra bobreklere geri gidebilir e zaten bakterri yuwasi...

hanimlar inanilmaz derecede sabahtan beri migdem yaniyor... surup ictim renie duo ama sadece 1 kasik ictim ama gecmedi... netde bi bakindim yogurt denildi yedim gecirmedi... sekerli ilik su diye biliyordum ictim hic gecmedi... varmi bi cozumu olan (
Aklimda gaviscon kalmis ama nedir ne degildir hatirlamiyorum... yarin bi bak istersen neye iyi geliyordu

evet oda yapiyor.. idrar denemesi kaslari nasil calistiracagini ogrenme amacli... daha sonrasinda gun icinde her akla gelince bolca yapilmasi gerekiyor... ama ben hic yapamadim hep unuttum...

İyi geceler tatlı ve rahat uykular kızlar sanırım herkes uyumuştur bugun dısarıya cıktık arkadaslarla buluştuk gezdık size katılamadım uzun zamandır bukadar aktif olmamışım sanırım ayaga kalkamıyorum heryerim agrıyor o derece sanırım bu hafta daha evden cıkmam Allah calışan arkdslarımza yardım etsin valla kolaylıklar versin hepimizeeee.. inşallah cok güzel saglıklı mis gibi bi hafta olur hepimiz icin

Ben bilirim onu bir yanma ki ense köküne kadar rennie kesmediyse başka hiçbişi kesmez tek tavsiyem hamurişini akşam beşten sonra yeme demek olur. Ben çözümü öyle buldum. Çok geçmiş olsun

Benim prensesin ayakları aşağıda. Tüm tepinmesini kasıklarımda hissediyorum. Ama tekmeleri abarttı bu ara. Eşim bile korktu napıyor bu dedi gözlerini belerterek dün dedim güçlendi galiba iyice ama böyle giderse canımı yakacak gibi napalım analık böyle bişi. Yerim onun ayaklarını

Vucudunuzda cok fazla kuruluk oluyormu? Yuzum ve ellerim cok kuruyor.

Hayatımda ellerimin, dudaklarımın kuruduğunu bilmem ama valla her gece kremleniyorum ya

Gün içerisinde gönderirim canım ben de Ama şimdiden uyarayım benim göbek sizi korkutmasın. çünkü yarısı göbek yarısı bebek

Ben de ne zaman bacağımı karnıma doğru çekil otursam tam orada atıyor. Bu yüzden ben de rahatsız olduğunu düşünüyorum. Ama aslında rahatsız olması da zor,bildiğin havuzun içinde bence dikkat çekmeye çalışıyorlar

Hehehe ben iki gunde bir wc ye gidiyorum gidebilirsen yazik banada... ayaklarimi sabaa dogru biraz acik birakinca hemen bagirsaklarim harekete geciyor buda benim yöntemim

Aynen benim de ayaklarım az üşümeyegörsün, bağırsaklarım yurttan sesler korosu oluyor sonra tuvalet seremonisi

Bana dün gaviskon yazdi. Bu sabah icti ben hayatimda böyle 8grenc bisey gormedim icemicem :'(

Gaviscon kadar iğrenç bir şurup yok, çok haklısın. Asla içemezdim. Hamileliğimde doktora direkt rennie dedim. Daha iyi. En azından kireç gibi değil.

Ben de ayni seyleri yazdim canim ama ilk vizesi oldugu icin 6 ay alabildik, buna da sukur. Kucuk cocugumuz var, esim her gun almanca kursuna devam etmek zorunda, bebek de gelince yardima ihtiyacimiz olacak ve rahatca gelebilmesini istiyoruz yazdim. Geleli daha 2 sene olduğunu, hic akrabamiz ve tanidigimiz olmadığıni yazdim.
Bu sekilde yazip 2 sene vize alan arkadasim da oldu ama ilk schengen olunca bizim zaten o kadar buyuk beklentimiz yoktu. Dogumda rahat gelebilsin, gerekirse uzun kalabilsin yeter. Seninkilerin amerika vizesi bence baya kolaylaştırır isi, insallah istedigin sureyi alırsınız valla tam cile vize basvurusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…