2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hangi yağı kullanıyorsunuz

Amin canım insallah
Bana ilk bebegimde doktor kediden köpekten özellikle de kediden uzak dur demişti kedi pisligi cok zararli demisti beyinsel zarar veriyormus bebege eve gelip tam 1 saat ağlamıştım bende
Benim de kedim var ben hamilelik calismalarina baslayinca ona da vet de toxoplasma testi yaptirmistim. Negatif cikti kizimda ondan ziyade disarda yedigimiz salatalar falan daha riskli. Valla Allah hayirla neticelendirsin insallah beklemek cok zormus

Benim de kedim var ben hamilelik calismalarina baslayinca ona da vet de toxoplasma testi yaptirmistim. Negatif cikti kizimda ondan ziyade disarda yedigimiz salatalar falan daha riskli. Valla Allah hayirla neticelendirsin insallah beklemek cok zormus
Evet herşeye dikkat etmek gerekiyor ama fazlası da zarar sakınan göze çöp batıyor napicagimi bilemedim

Ikinci kez verdin mi kan o kişiden kişiye değişiyor canim canini sikma sen icini ferah tut 2 gunde bir kan ver katlanirsa sorun cikmaz inşallah
Yok 2 gün önce silik çizgi çıkmıştı evdeki idrar testinde. Dün de ilk kez kan verdim. Sat 18 haziran. Bugün tekrar kan versem yükselme var mı yok mu diye? Devlet hastanesi acil yapar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…