2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tam 6 haftalik oldum bugun canim keseyi de ozelde gordum ben. 31 temmuza randevu verdi zaman gecmiyor. Toxoplasma rubella cmv testleri de yapildi onlarin da sonucunu alicam. Cok heyecanliyim
E nabizdan gözükmüyor mu canim sonuçlar özelde tahlil yaptırmadigim icin bilmiyorum. Bende 6 haftalikken duymuştum kalbini. Senin işin gibi keseyi gördüğüm gun evlilik yıldönümümdu erkende olsa gidecem o keseyi gorecem demistim vajinal bakinca görmüştü doktor

Yok canım. Hastanenin internet sitesinden gorecegim ciktiginda henuz cikmamis cuma gunu vermiştim zaten. Onlar da ayri bi geriyor insallah guzel cikar sonuclar. Sen yaptirdin mi bu testleri canim?

Tam 6 haftalik oldum bugun canim keseyi de ozelde gordum ben. 31 temmuza randevu verdi zaman gecmiyor. Toxoplasma rubella cmv testleri de yapildi onlarin da sonucunu alicam. Cok heyecanliyim
Canım bu testler i doktor mu istedi ben saglık ocagındaki aile hekimine gebelikte yapılan testler i istiyorum dedm cuma günü de yapıldı onlar var mıdır o tahlıllerın icinde

Yok canım doktor ilgilenmedi diyorum ya ona kalsa 20 gün sonra gel dedi bende başka doktora aldım sıra 15 güne ilk bebegimde yaptirmistim ben bundada isterlerse yaptırırım yine
Insallah sonuclar cok guzel cikar bebegimin kalp sesini de duyarim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah canim

Insallah sonuclar cok guzel cikar bebegimin kalp sesini de duyarim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah canim
Amin canım insallah
Bana ilk bebegimde doktor kediden köpekten özellikle de kediden uzak dur demişti kedi pisligi cok zararli demisti beyinsel zarar veriyormus bebege eve gelip tam 1 saat ağlamıştım bende

Anı kalkışlarda, hapşurmalarda oluyor.
Pozisyon alıp hapşurmak lazım :)

Geçmiş olsun.
Tek doktorla kalmamak gerektiğinin kanıtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…