- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
E nabizdan gözükmüyor mu canim sonuçlar özelde tahlil yaptırmadigim icin bilmiyorum. Bende 6 haftalikken duymuştum kalbini. Senin işin gibi keseyi gördüğüm gun evlilik yıldönümümdu erkende olsa gidecem o keseyi gorecem demistim vajinal bakinca görmüştü doktorTam 6 haftalik oldum bugun canimkeseyi de ozelde gordum ben. 31 temmuza randevu verdi zaman gecmiyor. Toxoplasma rubella cmv testleri de yapildi onlarin da sonucunu alicam. Cok heyecanliyim
Yok canım. Hastanenin internet sitesinden gorecegim ciktiginda henuz cikmamis cuma gunu vermiştim zaten. Onlar da ayri bi geriyor insallah guzel cikar sonuclar. Sen yaptirdin mi bu testleri canim?E nabizdan gözükmüyor mu canim sonuçlar özelde tahlil yaptırmadigim icin bilmiyorum. Bende 6 haftalikken duymuştum kalbini. Senin işin gibi keseyi gördüğüm gun evlilik yıldönümümdu erkende olsa gidecem o keseyi gorecem demistim vajinal bakinca görmüştü doktor
Benım de evlilik yıldönümümüm yarınAz mıyarın doğum günüm keşke duyabileceğimi bilsem özellere atıvercem kendimi
Ayn bekleyim ben ne kldı ki surda az kldı azSanki özelde daha önce de görebilirsin ama sen bilirsin yine de bekleyebilirim dersen bekle tabi daha kesin olur
Hosgeldn canım amin cümlemizinkini insAllahKızlar merhaba, bn de aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyimAllah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Bende randevumu 31 temmuza aldım şafaklar aynı artıkTam 6 haftalik oldum bugun canimkeseyi de ozelde gordum ben. 31 temmuza randevu verdi zaman gecmiyor. Toxoplasma rubella cmv testleri de yapildi onlarin da sonucunu alicam. Cok heyecanliyim
Hadi bakalim canim bahsettigim testleri yaptirdin mi ?Bende randevumu 31 temmuza aldım şafaklar aynı artık
BennnKizlar sat 12 haziran olan varmiiiiii
Darısı bizlere inş. Bizlerde görürüzkizlar ben bebisin kalbini duydum kendini de gordum cok sukur dr ilaci mg ini yukseltti raporluyum su an az da olsa icime su serpildi
Yok canım doktor ilgilenmedi diyorum ya ona kalsa 20 gün sonra gel dedi bende başka doktora aldım sıra 15 güneHadi bakalim canim bahsettigim testleri yaptirdin mi ?
Canım bu testler i doktor mu istedi ben saglık ocagındaki aile hekimine gebelikte yapılan testler i istiyorum dedm cuma günü de yapıldı onlar var mıdır o tahlıllerın icindeTam 6 haftalik oldum bugun canimkeseyi de ozelde gordum ben. 31 temmuza randevu verdi zaman gecmiyor. Toxoplasma rubella cmv testleri de yapildi onlarin da sonucunu alicam. Cok heyecanliyim
Aaaaaaaa
Insallah sonuclar cok guzel cikarYok canım doktor ilgilenmedi diyorum ya ona kalsa 20 gün sonra gel dedi bende başka doktora aldım sıra 15 güneilk bebegimde yaptirmistim ben bundada isterlerse yaptırırım yine
Bilemem ki canim doktor istedi bunlar onemli testlermisCanım bu testler i doktor mu istedi ben saglık ocagındaki aile hekimine gebelikte yapılan testler i istiyorum dedm cuma günü de yapıldı onlar var mıdır o tahlıllerın icinde
Ben varım canım ama gebeligm 1 hafta geriden geliyoKizlar sat 12 haziran olan varmiiiiii
Benim normaldi. 12 haziran sat. Hic lekelenmem falan olmadiAaaaaaaaama 10unda lekeleme başladı benim 12 haziran kanama senin nasil
Amin canım insallahInsallah sonuclar cok guzel cikarbebegimin kalp sesini de duyarim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah canim
Anı kalkışlarda, hapşurmalarda oluyor.Kızlar yardımcı olun lütfen . bu sabah yatakta uzanırken birden bire hapşurdum ve inanılmaz bir şekilde her iki kasigimda da şiddetli bir ağrı saplandı. Sanki tüplerim patladı gibi bir his. Bi 10 saniye kadar sürdü. Bir sıkıntı olmamıştır degil ki ? Çok endişe ettim..
Geçmiş olsun.Sabahtan beri aglamaktan gozlerim şişti. Devletteki gerizekali doktor kalp atisi yok diyerek kan tahlili istedim 2 gunde bir bhcg bakcakmis! Gerizekali bebek olusmus, kese var. Karindan bakti. Lekelenmem oldu makattan mi vajinadan mi anlamadim dedim. Gozle asagidan baktiesimi aradim ozel hastaneye gidecegimi soyledim. Param yoktu mahalleye geldim kayınpederimden para aldim. Tekrar ozel hastaneye gittim. Sanki zaman gecmek bilmedi. Doktora hic bisey soylemedim normal muayeneymiş gibi. Kendisi direkt vajinal hazirlan dedi, kalp atiyor deyince aglamaya basladim. Sabahki doktor kalp atmiyor, kucuk dedi dedim. Kadinda şok oldu. Agladigimi gorunce kalbini dinletti gayet hizli bir sekilde atiyordu bebegimin kalbi.
Doktor oluyorlar ama insan olamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?