2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar nasil geciyor hamilelikler ben nasipse 31 temmuz da kalp sesini dhyacagim rabbm herkese nasip etsin midem de degisik bir bulanti herseyden tiksinme var siz de durumlar nasil anlatin bakalim tavsiyeleriniz olur mu acep nasilll gecicek bu gunler
canım ben de de durumlar aynı koku hassaasiyeti açısından özellikle de... zencefil limon çayı içiyorum mide bulantıma iyi geliyor kendini aç bırakma az az sık sık ye ki halsizlik olmasın ben yapıyorum faydasını da görüyorum. ceviz fındık vs yiyorum ara öğünlerde 1 adet yeşil elma yersen o da mideni rahatlatacak ve vitamin açısından oldukça zengin tavsiye ederim.

kızlar selam ,hafta sonu diş ağrısı nedeniyle doktora gittim . antibiyotik verdi dişimde apse varmış ve çekilmesi gerekiyormuş. kadın doğum doktoruma danıştım ve onn tavsiye ettiği antibiyotiği verdi . ama ona rağmen içim hiç rahat değil kabuslar görüyorum rüyalrımda. yarın dişim çekilecek ve narkozla çekilecek. aynı durumu yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan tecrübeli anneler var mı aramızda? ya da tam tersi?

31 temmuzda gideceğim inşallah nasıl duracağım bilmiyorum ama
Canim senin ilk mi tek isteğim anne olmak demissin olmuyormuydu
Yok canım 4 yıllık evliym ben 2016 yılında bi kaybım var karnımda öldü yani sükür olmama gibi durumum yok ama benım tek hayalım anne olmak o yuzden ole yazdım

Geçmiş olsun gözün aydın cnm. Peki progestanı fitil olarak mı kullancan yoksa içecekmisin

Yok 2 gün önce silik çizgi çıkmıştı evdeki idrar testinde. Dün de ilk kez kan verdim. Sat 18 haziran. Bugün tekrar kan versem yükselme var mı yok mu diye? Devlet hastanesi acil yapar mı acaba?
Canim 2 günde bir yap sen yine de o zaman daha net anlaşılır iki gunde iki katina çıkarsa sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…