Benim öyleydi dr a gittim baskı var yatacaksın dedi. O günden beri yatıyorum canım. Tabi rahim uzunluğum da sınıra yakın olunca korktum açıkçası. Normal diyen de oluyor vajinayı tekmelemesine. En doğrusunu dr un bilirKızlar bazen bebişler sanki vajinayı tekmeliyormuş gibi geliyor mu?
Daha önce sorduğumda normaldir demişti. Baskı değilde bazen pıt pıt vuruyor.Benim öyleydi dr a gittim baskı var yatacaksın dedi. O günden beri yatıyorum canım. Tabi rahim uzunluğum da sınıra yakın olunca korktum açıkçası. Normal diyen de oluyor vajinayı tekmelemesine. En doğrusunu dr un bilir
Öyle dediyse normaldir. Benim de en baştan beri öyleydi iyi diyordu normal diyordu. geçen gittiğimde baskı var yat dinlen dedi. Baskı normal durumlarda da oluyormuş ama insan korkuyor hemen. Önlem almak lazım. Yat derken rapor vermemi gerektiren durum yok ama kendini yorma yürüme kabız olma dinlen dedi. Allahım sağlıcakla zamanında doğuralımDaha önce sorduğumda normaldir demişti. Baskı değilde bazen pıt pıt vuruyor.
Bugun daha iyiydim aksam saatlerinde basladi yine uzanmaya devam napalim . Bazen gizlice progestan baslayasim geliyo :))yaa iyi baban kızmıyor o öyle konuştukçabenim babam çok sinirlenirdi kesin
bende onu vuruluyorum hafta 1 tam doz o kesiyor sancıyı zaten için rahat olsun. Senin 40 mış 0 düşürür o iğne. Benim 100 den 30lara düştü. Rahim uzunluğun iyidir ondan progestan vermemiştir
EwettttttKızlar bazen bebişler sanki vajinayı tekmeliyormuş gibi geliyor mu?
Gercekten oyle suan ilk hedefim 28. HaftaBen kontrole gittim bugun sancım hala var ama daha düşük artık. Kendimi takip edicem ekstrem durum hissettiğimde hemen hastaneye gidicem.28 haftayı geçti mi oh deriz 30 a geldi mi seviniriz 34 oldumu istiyosa doğsun dedi. Biz şimdilik oh çektikBebeğin karın ölçümü bir hafta geride çıktı hafta içi radyoloji doktoruna gidicem damar akışlarına bakıcaz tekrar. Sen minyonsun iri bir bebek beklemeyiz senden zaten bir şey çıkmıcak ama yine de kontrol edelim kafanızda soru işareti kalmasın dedi.
Canım benimki de bugün sürekli tuvaletimi getiriyorDaha önce sorduğumda normaldir demişti. Baskı değilde bazen pıt pıt vuruyor.
Bu nasi bi ko anlamadimİlk hamileliğimde kayınpederim eşimle bana direkt çocuğu rahatsız etmiyorsunuz değil mi demişti eşim de ben de şok tabi
Cook gecmis olsun kuzucun yaa durur durur merak etmeCok uzuldum hangi igneyi vuruyolar size. Ben suan sadece prokuton depot haftada 1 defa yarim doz vuruluyorum . 22.haftadan beri 36ya kdr vurulacagim tabi o kdr durusa bebek. Progestan hapda gerek duymadilar nedense. Tesekkur ederim cok sukur duzensiz kasilmalar
Evett benimki bide suan makat gelis duruyor ayaklriyla vajinama mesaneme vururken elleriylede gobusume yanlara yumruk atiyorKızlar bazen bebişler sanki vajinayı tekmeliyormuş gibi geliyor mu?
Insallah umutsuz degilim arada dusunuyorum sadece tabi . Her seyin hayirlisi olsun canim . Yatmak benim icin okdr zorki cok tez canliyim. Kendimi zorluyum resmen :)Cook gecmis olsun kuzucun yaa durur durur merak etme
Yat dinlen istirahat halinde kal...
Ayy boyle sorular zorrr sorularrrYa bugün başıma ne geldi temizlik için kuaföre gittim özel bölgem de olan sivilce mi ne bilmiyorum artık neyse ağda da kanama yaptı küçücük şeyden nasıl öyle kan gelir anlamadım mikroplarda kan ile bulaşıyor ya çok korktum inşallah sıkıntı olmaz sedye üzerine örtümü kendim götürdüm sürdüğü spatulayı sıfır kullanılmamamış oldun diye uyardım daha önceleri gidip sıkıntı yaşamadığım bi yer kendi doktoruma anca Pazartesi gidebilirim acile falan gitmeye gerek var mı doktor sıkıntı olmaz Pazartesi gel bakalım dedi sadece kuaförden gelince orayı yıkadım antiseptik mendille sildim fena yaktı pamuk bastırdım ne yapmalıyım sizce
Ayyy bu minnos coook tatli benimkiler boyle duramiyorr sizinkiler ne sansli heryer onlarin yeriKızlar karnımın 3 şeklini atıyorum size
1. Öğlen vakti ( normal)
2. Akşam yatmadan önce(sağa dayanmış)
3. Sabah kalkınca (sola dayanmış)
Yamuk yumuk duruyor karnım hahaha sizinde böyle oluyor mu
Aminnn aminnn bende bayildimm ama daha ne alacak halim var ne biseyBunlar ne tatlıymis yaçok cok güzeller.
İnsalllah bize de böyle kombinler yapmak nasip olur, Rabbim hepimizin evlatlarinı bağışlasın inşallah ❤❤
Bende bende tez canliyim yatmam lazim ama surekli aklima bisey geliyorInsallah umutsuz degilim arada dusunuyorum sadece tabi . Her seyin hayirlisi olsun canim . Yatmak benim icin okdr zorki cok tez canliyim. Kendimi zorluyum resmen :)
Bende bende tez canliyim yatmam lazim ama surekli aklima bisey geliyor☺
Hmm benimkilerde yazlik.hic boyle dusunmemistimBenim de sadece kızımın doğumunda giydiğim lohusa geceliğim pijamam sabahlığım duruyor hiç giymedim sonradan.Ama o zaman ağustostu donarım şimdi giysem.Sabahlığı kalın olanlardan alıcam ben çok üşürüm normalde de.İnternetten pek birşey anlamadım baktım ama görüp incelemeden almak içime sinmez.
Bilemiyorum canim ama söyle diyim 20. Haftada 300 gram cikmisti bebegim 21. Haftada detaylida 400 cikti 2 gun sonra kontrolde 465 cikti yani 8-9 gun icinde 165 gram alamaz o haftalarda olcumler cok degisiyor gercekten benim gecen hafta 805 ti ilerleyen haftaladda kesinlesiyor daha cok kilosu falan demek istedigim seninkinden kucuk cikiyor benmki doktorum normal.diyorölçümlerle mi alakalıdır yani ? Aaaay ayyy dünden beri baya kafayı taktım ya
Bizimkidevalla aynen ikide bi kalkiyorum esimde basimda yine noldu ben getireyim dio .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?