2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bazen bebişler sanki vajinayı tekmeliyormuş gibi geliyor mu?
Benim öyleydi dr a gittim baskı var yatacaksın dedi. O günden beri yatıyorum canım. Tabi rahim uzunluğum da sınıra yakın olunca korktum açıkçası. Normal diyen de oluyor vajinayı tekmelemesine. En doğrusunu dr un bilir

Daha önce sorduğumda normaldir demişti. Baskı değilde bazen pıt pıt vuruyor.

Daha önce sorduğumda normaldir demişti. Baskı değilde bazen pıt pıt vuruyor.
Öyle dediyse normaldir. Benim de en baştan beri öyleydi iyi diyordu normal diyordu. geçen gittiğimde baskı var yat dinlen dedi. Baskı normal durumlarda da oluyormuş ama insan korkuyor hemen. Önlem almak lazım. Yat derken rapor vermemi gerektiren durum yok ama kendini yorma yürüme kabız olma dinlen dedi. Allahım sağlıcakla zamanında doğuralım

Bugun daha iyiydim aksam saatlerinde basladi yine uzanmaya devam napalim . Bazen gizlice progestan baslayasim geliyo :))

Gercekten oyle suan ilk hedefim 28. Hafta . Sonra 30 sonra 34 sonra 36 buyursun istiyorsa gelsin . Bebegin kilosunu soyledimi dr .

Cook gecmis olsun kuzucun yaa durur durur merak etme
Yat dinlen istirahat halinde kal...

Ayy boyle sorular zorrr sorularrr ya doktorada ben anlatamazdin utanirdim gibime geliyor yani mevburen demis ama sen antiseptik bastin kendi ortunu serdin spatula temiz... ya bide bundan bisi olmaz kuzum yaa zaten tedbirni almissin... az siser morarir ama iltihaplansa bisi olsa anlarsinki mikrop kapmis ama irinli bi sisme yoksa sikinti olmaz

Kızlar karnımın 3 şeklini atıyorum size
1. Öğlen vakti ( normal)
2. Akşam yatmadan önce(sağa dayanmış)
3. Sabah kalkınca (sola dayanmış)
Yamuk yumuk duruyor karnım hahaha sizinde böyle oluyor mu
Ayyy bu minnos coook tatli benimkiler boyle duramiyorr sizinkiler ne sansli heryer onlarin yeri ya senin karnin bi kocaman geldi bana yaaa

Arkadaslar sizlerde cati agrisi varmi ?yatarken saga sola donmek ölum zülum eziyet yataktan kalkmakda oylr cok ayakta kalincada oyle. Dr a soyledim rahim buydugu icin normal dedi . Kasilmamda olunca magmezyumu gunde 2ye cikardi . Ilk gebeliktede boyle cati agrisi cektim aylarca buda oyle ne guzel :)

Hmm benimkilerde yazlik.hic boyle dusunmemistim

ölçümlerle mi alakalıdır yani ? Aaaay ayyy dünden beri baya kafayı taktım ya
Bilemiyorum canim ama söyle diyim 20. Haftada 300 gram cikmisti bebegim 21. Haftada detaylida 400 cikti 2 gun sonra kontrolde 465 cikti yani 8-9 gun icinde 165 gram alamaz o haftalarda olcumler cok degisiyor gercekten benim gecen hafta 805 ti ilerleyen haftaladda kesinlesiyor daha cok kilosu falan demek istedigim seninkinden kucuk cikiyor benmki doktorum normal.diyor

valla aynen ikide bi kalkiyorum esimde basimda yine noldu ben getireyim dio .
Bizimkide her aksam tatli ve cay keyfimiz vardi... bende tatliyla aram olmasada eslik eduyordum.. simdi diyom hayatim cayyyy Ama ben ( sicak su iciyorum) ailenin caycisi diyorrrr kendi kendine mutfaga gide gide Ya napsinlarr iste mecburr biseyler oluyor bizde kalkiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…