2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ya hem korkuttun hem güldürdün. Aman şu bebişlerin hepse beklesin 34leri yaa :)

Ayy sacimiz basimiz cok dagilmasa dogum sonrasi demi bi de Amine Busra foto diyince aklima geldi.
Ben sezeryanla dogurdugum icin o anda biseyler olmadi gerci zaten tesetturluyum. Ama temmuz ayinda dogurunca terden ne hâle girdiysem sacimi ördüler zaten çalı gibiydiler

Ben sezeryanla dogurdugum icin o anda biseyler olmadi gerci zaten tesetturluyum. Ama temmuz ayinda dogurunca terden ne hâle girdiysem sacimi ördüler zaten çalı gibiydiler
Tesetturlu olanlardaki en buyuk iki avantaj, kulaklarin her daim sicacik ve sac boyanin dibi de gelse belli olmuyor ya
Benim acik saclarim, napcam hic bilmiyorum

Valla bende öyleyim. Nedense bu bebekte erken dogum korkum cok fazla. Kizimda da kaka yapmasından korkmustum yapti da
Yok bi sey olmaz ins. Ilkinde problemin olmamis sukur nasilsa.
Ama dedigim gibi kafana takmamaya bi seyleri, o sanciyi tetikliyor, nstde bile direkt belli oluyor. Ben bugun anladim iyice

Yok bi sey olmaz ins. Ilkinde problemin olmamis sukur nasilsa.
Ama dedigim gibi kafana takmamaya bi seyleri, o sanciyi tetikliyor, nstde bile direkt belli oluyor. Ben bugun anladim iyice
Takmamak elde olsa keşke olmuyor ki...
Ay suan bebek iceride kazi calismalari yapiyo karnimi deşecek herhalde

slm kizlar bugun giremedim cok yoruldum sil supur yikananlari katla,tuvalet ,banyo ,cam sil ,sineklikleri kisin cikariyoruz onlari yika ,bi de yemek tabisi baya yoruldum ve elim degmedi girmeye ,nasilsiniz bklm
Masallah sanaa Allah guc kuvvet versin. Dikkat et. Biz iyiyiz simdilik. Sende nasil durumlar ?

Ne guzel Allah mutlulugunuzu daim etsin canim . Benim bide 3.5 yasinda kizim var kalkmamak gibi bir sansim yok fildir fildir

Ay ben de sen gibiyim, canim durmuyor. Sabah kahvalti bulasiklarini topladim,camasirlari katladim, sonra yastiklari makineye attim, makineden cikan bulasiklari yerlestirdim gizlice, sonra alisverise ciktik fln fln iste. Icimdeki enerjiyi atamiyorum
Bu kdr olur bnde sabh gizli gizli kalktim is yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…