2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
biliyor geç döllenme olduğunu üzerine bastıra bastıra da söyledim oysaki çok moralim bozuldu
Canim moralini bozma. Benim kizim 30lu haftalardan sonra hep geriden gelmisti. Gec döllenme vardi ama 2 3 gün falan kızımsa nerdeyse 10 gün hatta 2 hafta geriden geldigi oluyordu. Evet haftasina gore zayif dogdu. 40 hafta da 2950 gr 49 cm. Ama masallahi vardi ayaklari basiyordu boynunu tutuyordu dogdugunda. Emme refleksi cok cok iyiydi. Bazi bebek kglu doguyor ama emme refleksi olmayabiliyor. Bu bebegimde de 3 kg dogsa yeter diyorum yeterji saglikli olsun sütüm olsun emsin büyüsün. O yuzden kendine uzuntu verme. Birde detayli usg yaptırdınmi? Orda kan akislarin normal miydi? Bir dahaki doktora gidisinde buna bakmasini iste. Dedigim gibi beslenmenede daha dikkat et bakalim fark edecekmi. Ama bence bebegin kgsu iyi

Aslinda zayifta dogmamis canim tam.normal 2.500 gecti mi iyi diyorlar ben 41de doğurdum ayni olculerle damar sorunu var filanda dememislerdi senin oldugu halde oyle dogmus 3020grm 49cmdi oglum erkeklerin persentili daha buyuktur normalde

Kızlar öğleden beri sol kasigimda arkaya doğru bi yanma var, Grip te olmuşum bi bağlantısı var mı acaba?
Boyle birsey yaşayan oldu mu?

Kızlar öğleden beri sol kasigimda arkaya doğru bi yanma var, Grip te olmuşum bi bağlantısı var mı acaba?
Boyle birsey yaşayan oldu mu?
Aynı anda kasık ağrısı sormuşuz
Benim de çok çişim gelmiş gibi bi ağrım oluyor. Tedirgin oldum açıkçası bende. Bide öksürük var öksürünce iyice ağrıyor

Bir tanıdığım vardı kızı sürekli kardeş istiyordu. Anne yek çocuktan yanaydı. Sonra kızın ısrarlarına dayanamayıp çocuk yaptı. Baktı iş ciddiye bindi kardeş geliyor ben neredeyse vazgeçmiştim siz bana sordunuz mu demiş şimdi benim oğlanda öyle çok istedi ama kardeş fikrine pek alışamadı. 8 yıl sonra tabi

Teşekkür ederim içimi ferahlattin canım benim

Aynı anda kasık ağrısı sormuşuz
Benim de çok çişim gelmiş gibi bi ağrım oluyor. Tedirgin oldum açıkçası bende. Bide öksürük var öksürünce iyice ağrıyor
Ben hapşırınca öyle oluyorum çok kuvvetli hapsiriyorum bu aralar.
Ama şimdiki öyle bi ağrı değil yanma gibi sadece sol tarafta belime dogru
arada rahimde sızlama oluyo ona alıştım artık.
Hararet basıyor bazen de acaba o yüzden mi böyle oluyorum diyorum.Enfeksiyon da yok şükür tahlillerim temiz çıkmıştı

Detaylı yaptırmaya yetişemedim canım

Anladım canım inşallah önemli bir şey değildir

Reactions: Eva
Ölçü kaç almak lazım acaba püknik için kilitli torba diyor onlardan mı? Bir de kabin bavula mı koycakdın sen
Ya kabine sigmaz ki, kendin var cocuk var herbiseyini kiy vakla ben orta boy senin icin olur.. buyuk boyda benim icin... guvenemedim bezi islak mendili pamugu hastane cikisi kalin battaniyesi tabi kiyafetleri coraplari patikleri derken anca yetti sadece kendime iki takim gecelik aldim bide gogus pedi.. corapti suydu buydu kendime bak simdi aklima geldi bide hirka almakta fayda var...

Arkadaşlar benim belim çok ağrıyor. Yatakta sağa sola dönemiyorum oturup kalkamıyorum. Yatarken kıyıya bile kayamıyorum. Sizde de öyle mi. Çok acı çekiyorum 3.aydan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…