2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
valla aynen ikide bi kalkiyorum esimde basimda yine noldu ben getireyim dio .
Ay ben de sen gibiyim, canim durmuyor. Sabah kahvalti bulasiklarini topladim,camasirlari katladim, sonra yastiklari makineye attim, makineden cikan bulasiklari yerlestirdim gizlice, sonra alisverise ciktik fln fln iste. Icimdeki enerjiyi atamiyorum

İçime su serptin sende sağol canım benim ya Allah razı olsun valla

Ölçü kaç almak lazım acaba püknik için kilitli torba diyor onlardan mı? Bir de kabin bavula mı koycakdın sen
Bak kuzucuk senin icn kalkiyorum buyuk boylarini kiyafetleri icin kullan... kucuk ve orta boy ebati bak onlarida emzik biberon ne bilim aklina gelen diger ihtiyaclari icin alabilirsin cook pratik... boylarina bak bence cok guzel.. bu fermuarlilarda ic havayi atipta direk fermuari kapatinca vakumlu oluyor cok guzel

Eklentiler

• 306D5C1F-C14B-40B0-B413-9AB9BCCF22A5.webp
    39 KB · Görüntüleme: 58
  • E63310D9-BBCD-48FA-8641-0B530A866987.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 9D4582E7-3645-4CDA-B501-3CD9752C7791.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 58
Ay kizlar bazen derler ya, pamuk ipligine bagli iliskiler vs die. Ben de dun kendi kendime dusunmustum, serklaj ipine bagli mutlulugum die hatta.
Bugun kasik agrim devam ediyordu. Iki haftadir duzenli antibiyotige ragmen olunca biraz canim sikildi. Neyse, serklaj olunca riske atamadim, dedim hastaneye gidelim, laboratuardakiler taniyor nasilsa, bi idrar tahlili verip rahatlarim. En azindan ilaclar ise yariyo die rahat nefes alirim dedim. Cok afedersiniz, hastanenin lavabosunda tam tahlil verdikten sonra, pembemsi bi leke.
Allaaam noluyor dedim. O an doktora tekrar mesaj attim. Nstye baglasinlar bana atsinlar sonucu dedi. Neyse ki sanci yok, o sirada ekrani goremedigim icin, esime sordum, kac yaziyor sanci dedim. Garibim ne bilsin, Bebegin kalp atisini soledi 140 die.
Tabi ben 140 i duyunca aglamaya basladim, nasil ya dedim. Sonra yanindaki rakami da soledi 3 die de rahat bi nefes aldim. Ama rahat nefes almam icin sonrasinda 5 dk kadar aglamam gerekti. Bi an hafif kasilmam oldu, 15lere cikti o an dedi esim.
Ama guldugum ya da tepkisiz kaldigim zamanlarda sanci yok, ne zaman agladiysan artti sancin dedi esim.
Neyse ki pembemsi lekenin sebebi idrardaki kanmis kizlar. Bi seyimiz yok sukur. Doktorumdan Allah razi olsun, nst devam ederken, hemen gelmisti. Ettigim duanin haddi hesabi yok.
Siz de agriniz vs bi seyiniz olursa, aman duriym sonra giderim demeyin nolur olur mu canlarim benim ❤

Kizlarr suslerim bitti bugun itibariylee
Perdelerim bitti
Fiyonklarim bitti

Eklentiler

• 4714CEB0-A789-4284-BEFD-97A4F98CF503.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 52A07F02-FD66-4F7B-8A0F-5AB5DE0257A5.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 0B2B7BAE-5C27-44A3-AF44-FA6FEE91055C.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 51
  • F196228B-8327-42C9-BB9B-B9E345074098.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 50

Ayyy kuzumm sen hic uzulmicen, bunalmican... mutluluktan dahi aglamak yok.. cok gecmis olsun kuzumm.. cok svindim iyi olduguna..

Ne de güzel hazirlamissin güzel güzel Ben daha bi çorap bile almadim☺

Selam kızlar adetim 4 gün gecikti hergün kesin bugün adet olcam diye geçiriyorum hala kanamam başlamadı aşırı derecede beyaz akıntım var kan damladı sanıyorum sabahları ama beyaz akıntı çıkıyor geceleri sağ sol kasığım sancılanıyor bikaç gündür durduk yere ağlıyorum ama gebelikten yanada hiç umudum kalmadı artık test bile yapasın gelmiyor sizce ne olabilir gecikme mi farklı bişey mi en son 30 kasımda beta baktırmıştım negatifti onda 2 haftada bişeyler olmuş olabilirmi ...

Bu çocukları anlamak çok zor.

Ne de güzel hazirlamissin güzel güzel Ben daha bi çorap bile almadim☺
Kuzum valla keske daha once baslasaymisim suanda kalkisamam... hastane cantami hazirlamam cok surdu iki bebek olunca... yani iki battaniye soktum iki muslim iki hastane cikisi.. pramature bez 30luk ne olur ne olmaz hastane kesin verirde.. ya valiz zaten doldu.. ama bu camasirlarin yikanmasi kurutmasi utulenmesi... epey vaktimi aldi..

Perdeleride mis sen dikmistin canim cok guzellerr tam aklimdaki perde
Kuzumm daha guzelleri sizin olsun... insallah ya yeterki sagliklica gelsinlerde baska bisi istemiyorum oturmada oturamiyorum... perdeler bulutlu diye nevresim dikmk istiyorum perdeya uygun... bakalim kuzucuk anneme yaptircam İnternettn nasil dikildigini gormem lazim ama

Hastaneler sıcak olur ama yürürken gerekir. Ben yelekte koycam

Benimkilerde yazlik ama sadece resim çekinirken giycem. Kalin 3 takim alt üst pijama aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…