- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ay ben de sen gibiyim, canim durmuyor. Sabah kahvalti bulasiklarini topladim,camasirlari katladim, sonra yastiklari makineye attim, makineden cikan bulasiklari yerlestirdim gizlice, sonra alisverise ciktik fln fln iste. Icimdeki enerjiyi atamiyorumvalla aynen ikide bi kalkiyorum esimde basimda yine noldu ben getireyim dio .
İçime su serptin sende sağol canım benim ya Allah razı olsun vallaBilemiyorum canim ama söyle diyim 20. Haftada 300 gram cikmisti bebegim 21. Haftada detaylida 400 cikti 2 gun sonra kontrolde 465 cikti yani 8-9 gun icinde 165 gram alamaz o haftalarda olcumler cok degisiyor gercekten benim gecen hafta 805 ti ilerleyen haftaladda kesinlesiyor daha cok kilosu falan demek istedigim seninkinden kucuk cikiyor benmki doktorum normal.diyor
Bak kuzucuk senin icn kalkiyorum buyuk boylarini kiyafetleri icin kullan... kucuk ve orta boy ebati bak onlarida emzik biberon ne bilim aklina gelen diger ihtiyaclari icin alabilirsin cook pratik... boylarina bak bence cok guzel.. bu fermuarlilarda ic havayi atipta direk fermuari kapatinca vakumlu oluyor cok guzelÖlçü kaç almak lazım acaba püknik için kilitli torba diyor onlardan mı? Bir de kabin bavula mı koycakdın sen
Ay kizlar bazen derler ya, pamuk ipligine bagli iliskiler vs die. Ben de dun kendi kendime dusunmustum, serklaj ipine bagli mutlulugum die hatta.
Bugun kasik agrim devam ediyordu. Iki haftadir duzenli antibiyotige ragmen olunca biraz canim sikildi. Neyse, serklaj olunca riske atamadim, dedim hastaneye gidelim, laboratuardakiler taniyor nasilsa, bi idrar tahlili verip rahatlarim. En azindan ilaclar ise yariyo die rahat nefes alirim dedim. Cok afedersiniz, hastanenin lavabosunda tam tahlil verdikten sonra, pembemsi bi leke.
Allaaam noluyor dedim. O an doktora tekrar mesaj attim. Nstye baglasinlar bana atsinlar sonucu dedi. Neyse ki sanci yok, o sirada ekrani goremedigim icin, esime sordum, kac yaziyor sanci dedim. Garibim ne bilsin, Bebegin kalp atisini soledi 140 die.
Tabi ben 140 i duyunca aglamaya basladim, nasil ya dedim. Sonra yanindaki rakami da soledi 3 die de rahat bi nefes aldim. Ama rahat nefes almam icin sonrasinda 5 dk kadar aglamam gerekti. Bi an hafif kasilmam oldu, 15lere cikti o an dedi esim.
Ama guldugum ya da tepkisiz kaldigim zamanlarda sanci yok, ne zaman agladiysan artti sancin dedi esim.
Neyse ki pembemsi lekenin sebebi idrardaki kanmis kizlar. Bi seyimiz yok sukur. Doktorumdan Allah razi olsun, nst devam ederken, hemen gelmisti. Ettigim duanin haddi hesabi yok.
Siz de agriniz vs bi seyiniz olursa, aman duriym sonra giderim demeyin nolur olur mu canlarim benim ❤
Ozelikle perdelerine bayildim ❤ cok sevimliler Kuzum yataklarini, nevresimlerini neden koymadin ?Kizlarr suslerim bitti bugun itibariylee
Perdelerim bitti
Fiyonklarim bitti
Kızzz çk güzel olmuşlarrrr maşallahKizlarr suslerim bitti bugun itibariylee
Perdelerim bitti
Fiyonklarim bitti
Kizlarr suslerim bitti bugun itibariylee
Perdelerim bitti
Fiyonklarim bitti
Ne de güzel hazirlamissin güzel güzelBak kuzucuk senin icn kalkiyorum buyuk boylarini kiyafetleri icin kullan... kucuk ve orta boy ebati bak onlarida emzik biberon ne bilim aklina gelen diger ihtiyaclari icin alabilirsin cook pratik... boylarina bak bence cok guzel.. bu fermuarlilarda ic havayi atipta direk fermuari kapatinca vakumlu oluyor cok guzel
Ya tozlanmasinlar diye onlari daha sermedim canim... titizlikle sakliyorumOzelikle perdelerine bayildim ❤ cok sevimliler Kuzum yataklarini, nevresimlerini neden koymadin ?
Bu çocukları anlamak çok zor.Bir tanıdığım vardı kızı sürekli kardeş istiyordu. Anne yek çocuktan yanaydı. Sonra kızın ısrarlarına dayanamayıp çocuk yaptı. Baktı iş ciddiye bindi kardeş geliyor ben neredeyse vazgeçmiştim siz bana sordunuz mu demişşimdi benim oğlanda öyle çok istedi ama kardeş fikrine pek alışamadı. 8 yıl sonra tabi
Kuzum valla keske daha once baslasaymisim suanda kalkisamam... hastane cantami hazirlamam cok surdu iki bebek olunca... yani iki battaniye soktum iki muslim iki hastane cikisi.. pramature bez 30luk ne olur ne olmaz hastane kesin verirde.. ya valiz zaten doldu.. ama bu camasirlarin yikanmasi kurutmasi utulenmesi... epey vaktimi aldi..Ne de güzel hazirlamissin güzel güzelBen daha bi çorap bile almadim☺
Kuzumm daha guzelleri sizin olsun... insallah ya yeterki sagliklica gelsinlerde baska bisi istemiyorum oturmada oturamiyorum... perdeler bulutlu diye nevresim dikmk istiyorum perdeya uygun... bakalim kuzucuk anneme yaptircamPerdeleride mis sen dikmistin canimcok guzellerr tam aklimdaki perde
Bir hafta önce 1090 dı bu hafta arada kaynadı benimde çok sorum olunca aklıma o gelipte sormadım.Gercekten oyle suan ilk hedefim 28. Hafta. Sonra 30 sonra 34 sonra 36 buyursun istiyorsa gelsin . Bebegin kilosunu soyledimi dr .
Hastaneler sıcak olur ama yürürken gerekir. Ben yelekte koycamYa kabine sigmaz ki, kendin var cocuk var herbiseyini kiy vakla ben orta boy senin icin olur.. buyuk boyda benim icin... guvenemedim bezi islak mendili pamugu hastane cikisi kalin battaniyesi tabi kiyafetleri coraplari patikleri derken anca yetti sadece kendime iki takim gecelik aldim bide gogus pedi.. corapti suydu buydu kendime bak simdi aklima geldi bide hirka almakta fayda var...
Kg alimini engelleyebilir bence mutlaka baktirÖnemli bir şey mi ki ?
Benimkilerde yazlik ama sadece resim çekinirken giycem. Kalin 3 takim alt üst pijama aldımBenim de sadece kızımın doğumunda giydiğim lohusa geceliğim pijamam sabahlığım duruyor hiç giymedim sonradan.Ama o zaman ağustostu donarım şimdi giysem.Sabahlığı kalın olanlardan alıcam ben çok üşürüm normalde de.İnternetten pek birşey anlamadım baktım ama görüp incelemeden almak içime sinmez.
Bende cok usurum yelek koycam bende.. corapta unuttum birde hastane terligi rahat rahatHastaneler sıcak olur ama yürürken gerekir. Ben yelekte koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?