2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah 34ten 36dan sonraları da sağlıkla göreceksin canım benim, benim de karın çevresi 1 hafta gerideydi bir problem oluşturmaz dedi doktorum

Kızlar karnımın 3 şeklini atıyorum size
1. Öğlen vakti ( normal)
2. Akşam yatmadan önce(sağa dayanmış)
3. Sabah kalkınca (sola dayanmış)
Yamuk yumuk duruyor karnım hahaha sizinde böyle oluyor mu

Eklentiler

• IMG_20191214_160802.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20191214_055815.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20191212_183053.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 53
Sol yumurtalıktan yumurtlamışsın bu ay. Rahim kalınlığı su an 9.3 mm douglasta sıvı izlenmesi normal zaten dalgalı boşluğu ilk kez duydum
Rahim kalinligi normal mi?
Dalgali boslugu doktorda anlamadı sadece 7mm bisey gozukuyor ne olduğunu bilemedi

Babamlar çocukluk arkadaşı o yüzden alışık o da

Bende de çok şükür bir sorun yok yine de aklımda aniden gelmeye kalkar mı diye.Bu hafta 27 ye giriyorum.Bir hafta önden gidiyormuş zaten.30 u buldum mu rahatım diyorum ben de.Bakalım İnşallah daha geç gelir de bugünler aklıma geldikçe gülüp geçerim.

Rahim kalinligi normal mi?
Dalgali boslugu doktorda anlamadı sadece 7mm bisey gozukuyor ne olduğunu bilemedi
Rahim kalınlaşıyor gebeliğe hazırlanıyor. Eğer döllenme olurda geviş tutunursa daha da kalınlaşacak. Aksi halde ise rahim duvarı yıkılıp adetle atılacak. Adetine kaç gün var

Rahim kalınlaşıyor gebeliğe hazırlanıyor. Eğer döllenme olurda geviş tutunursa daha da kalınlaşacak. Aksi halde ise rahim duvarı yıkılıp adetle atılacak. Adetine kaç gün var
Adetin 10 cu gunu boyleydi

hayır ya ne zayıfı... Bazen doktorlarda saçmalıyor galiba gayet iyi baksana imzandaki kiloyla bile uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…