- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
İnşallah 34ten 36dan sonraları da sağlıkla göreceksin canım benim, benim de karın çevresi 1 hafta gerideydi bir problem oluşturmaz dedi doktorumBen kontrole gittim bugun sancım hala var ama daha düşük artık. Kendimi takip edicem ekstrem durum hissettiğimde hemen hastaneye gidicem.28 haftayı geçti mi oh deriz 30 a geldi mi seviniriz 34 oldumu istiyosa doğsun dedi. Biz şimdilik oh çektikBebeğin karın ölçümü bir hafta geride çıktı hafta içi radyoloji doktoruna gidicem damar akışlarına bakıcaz tekrar. Sen minyonsun iri bir bebek beklemeyiz senden zaten bir şey çıkmıcak ama yine de kontrol edelim kafanızda soru işareti kalmasın dedi.
Rahim kalinligi normal mi?Sol yumurtalıktan yumurtlamışsın bu ay. Rahim kalınlığı su an 9.3 mm douglasta sıvı izlenmesi normal zaten dalgalı boşluğu ilk kez duydum
Benimki genellikle sağıma dayanıyor kuzumKızlar karnımın 3 şeklini atıyorum size
1. Öğlen vakti ( normal)
2. Akşam yatmadan önce(sağa dayanmış)
3. Sabah kalkınca (sola dayanmış)
Yamuk yumuk duruyor karnım hahaha sizinde böyle oluyor mu
Ayyyyy ewet çok tatlısın yaaaaKızlar karnımın 3 şeklini atıyorum size
1. Öğlen vakti ( normal)
Babamlar çocukluk arkadaşı o yüzden alışık o dayaa iyi baban kızmıyor o öyle konuştukçabenim babam çok sinirlenirdi kesin
bende onu vuruluyorum hafta 1 tam doz o kesiyor sancıyı zaten için rahat olsun. Senin 40 mış 0 düşürür o iğne. Benim 100 den 30lara düştü. Rahim uzunluğun iyidir ondan progestan vermemiştir
Bende de çok şükür bir sorun yok yine de aklımda aniden gelmeye kalkar mı diye.Bu hafta 27 ye giriyorum.Bir hafta önden gidiyormuş zaten.30 u buldum mu rahatım diyorum ben de.Bakalım İnşallah daha geç gelir de bugünler aklıma geldikçe gülüp geçerim.Ben kontrole gittim bugun sancım hala var ama daha düşük artık. Kendimi takip edicem ekstrem durum hissettiğimde hemen hastaneye gidicem.28 haftayı geçti mi oh deriz 30 a geldi mi seviniriz 34 oldumu istiyosa doğsun dedi. Biz şimdilik oh çektikBebeğin karın ölçümü bir hafta geride çıktı hafta içi radyoloji doktoruna gidicem damar akışlarına bakıcaz tekrar. Sen minyonsun iri bir bebek beklemeyiz senden zaten bir şey çıkmıcak ama yine de kontrol edelim kafanızda soru işareti kalmasın dedi.
Benimki de şu an sağa yatık vaziyetteKızlar karnımın 3 şeklini atıyorum size
1. Öğlen vakti ( normal)
Rahim kalınlaşıyor gebeliğe hazırlanıyor. Eğer döllenme olurda geviş tutunursa daha da kalınlaşacak. Aksi halde ise rahim duvarı yıkılıp adetle atılacak. Adetine kaç gün varRahim kalinligi normal mi?
Dalgali boslugu doktorda anlamadı sadece 7mm bisey gozukuyor ne olduğunu bilemedi
Allah korusun hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık şu bebeleriSonuçta senin kanın. Bir de spatula da yeni. Yani bir sivilce yarasından mikrop kapacağını sanmam. Ellerimin üstü çizik yara iş yapmaktan öyle düşün orayı da. Allah korusun
Adetin 10 cu gunu boyleydiRahim kalınlaşıyor gebeliğe hazırlanıyor. Eğer döllenme olurda geviş tutunursa daha da kalınlaşacak. Aksi halde ise rahim duvarı yıkılıp adetle atılacak. Adetine kaç gün var
Benimde baya küçük kimse inanmıo hatta 5 buçuk aylık hamile olduğumaKızlar benim göbus hala ayni. O yüzden sağa ya da sola yatmıyor
Bunlar ne tatlıymis ya
Benimki basketbol topu gibi oldu önümde.Kızımda yaygındı böyle sivri değildi.Daha ne kadar sivrilecek merak ediyorumBenimde baya küçük kimse inanmıo hatta 5 buçuk aylık hamile olduğuma
Şimdiki erkekmi canım erkeklerde sivri oluyo diolar :)Benimki basketbol topu gibi oldu önümde.Kızımda yaygındı böyle sivri değildi.Daha ne kadar sivrilecek merak ediyorum
hayır ya ne zayıfı... Bazen doktorlarda saçmalıyor galibakızlar ultrason a göre şuan tam 27.haftamızdayız dün kontrolüm vardı. Son adet tarihine göre 8 gün geride çünkü geç döllenme oldu benim.
buna rağmen dün doktorum bebek zayıf kalmış dedi 967 gramdı ölcümlerde sizce de zayıf mı ya???
5,5 derken ? 26 haftalık değil mi o zaman 6. ay bitmiş olmuyo muBenimde baya küçük kimse inanmıo hatta 5 buçuk aylık hamile olduğuma
Benim cocuk degil kimindi unuttumÇıkmayan dişleriyse boşuna uğraşma.Yeni dişleriyse bir iki damla zeytinyağı bir çay kaşığı karbonat üstüne limon sık karıştır.Kulak çöpüyle ov dişlerini hemen beyazlatır.
Evet erkekŞimdiki erkekmi canım erkeklerde sivri oluyo diolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?