2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ikizmiii canim

Ayy sacimiz basimiz cok dagilmasa dogum sonrasi demi bi de @aijoo foto diyince aklima geldi.
Ya benim hep aklima sey geliyor bir anda suyum gelecek, kan gelecek apar topar hastaneye kosturcaz hep bu var aklimda... sanki hic bekleyemicez bebeklerle 37 i analarininn hazirlanmasina vakit birakmicaklar diye dusunuyorum.. bari bi kalem bi rimel bi fondoten de koyayimda ne olur ne olmaz Allahim insallah heeo gulerizz... hic karamsar degilim ama doktorum saolsun erken dogurursun dogurabilirsin diye diye o kadar kendimi alistirdimki ... ben ayaga kalkiom babam otur.. su iccem ben getiririm... tam kalkiomm .. ne istiyon ben verim.. e çişe gidecemmm diyemiyorumda wc vakti babisko diyom ... onlarda esten dostan erken doguran ikizleri duymuslar anlasilan hemde iyi seyler degil.. bu son aralar bayag tedbirliler.. canim sikilio benimde hareket edemiyorum diye

Bende onu düşünüyorum orta boy büyük olmaz demi hastane de hiç öyle rast gelmedim ne tarzda valiz götürüyorlar ben kıyafet yıkama ütüleme işini hallettim çok şükür çekmecelere yerleştirdim ama çanta işini nasıl yapıcam bilemedim

Ya doğumdan sonra düzeliyor dimi çünkü artık kendime inanamıyorum. Ben akıllı pratik bir kadınken şu an tam bir saf unutkan bişi oldum. Geçecek de lütfen bunu duymaya ihtiyacım var
Geçiyor ama bir süre sonra doğum sonrası takviylerinizi almayı sakin unutmayın ben aksatmistim ama bu sefer inşallah çok dikkatli şekilde kullanmayı planlıyorum

Benim kızımın Doğumu aynen dediğin gibi oldu suyum geldi ne olduğunu anlamadık doğum yaptım çıktım hastaneden içimde ukte kaldı bi fotoğraf bile yok doğru düzgün bu sefer daha planlı programlı olur

Kuzum ya yüreğim ağzımda okudum inan Neden idrarında kan çıkmış canım? Bak sen çok yoruyorsun kendini ne olur çok kalkma. Biliyorum çok sıkılıyorsun ben de öyle ama evlatlarımız için katlanmak zorundayız

Ben aslinda ozel odada dogurcam icin hic dusunmedim.. ozel odada yatmasanda buyuk valiz canim al cunku birer dolap veriyorlar.. dar ama uzunlamasina oluyor genelde ve yine herbiseyin sigiyor eger oyleyse bez valiz varya ismi varsa bilmiyorumda.. cekcekli olmayanlarindan iste ondan al.. kiyafetleri seninkiler derkene neye sigiyirsa ona koy.. kendi kiyafetlerini yada sirt cantasina koy daha pratik olur bence kendi oijama takiminda corabindi kulot bezdi yada lohusa pedi
Yoo yooo bebek cantasi aldik ya ona bile kiyabilirsin sirt canta yok genis diyorsan .. hem cepleri var peddi, bezdi dondu sutyendi atletti bisiker koyarsin... annesiiiiiii hazirliga basla kiy simdiden .. bi kenara at aklina geldikce yine bakarsin

Reactions: Eva
Ay ben de sen gibiyim, canim durmuyor. Sabah kahvalti bulasiklarini topladim,camasirlari katladim, sonra yastiklari makineye attim, makineden cikan bulasiklari yerlestirdim gizlice, sonra alisverise ciktik fln fln iste. Icimdeki enerjiyi atamiyorum
Bu nasıl bi şey yaa yatman gereken zamanda enerji dolarsın kıpır kıpır olursun koşturman gereken zamanda yatmak istersin

Yaa işte al benden de o kadar... bizimki cok planli gerceklesmeyecek gibi geliyor yinede belli olmaz.. bi umudumda var ama bakalim.. hazirlik olmakta fayda var... en korkuncu erken gelip kucagima alamamak... kuveze birakip hastaneden bebeksiz ayrilmak yani bakicaz gorecez... herkes birbirine guzel haberler verir insallahh Heoimiz birbirimizden hem fikir hem bilgi hemde guc aliriz insallah

Bende aynılarını çekiyorum bel ağrısı 16.haftadan beri var artık yatarken donmemi zorlaştırıyor. Pelvik ağrılarsa henüz başlamadı ama yakındir diye düşünüyorum. Çekeceğiz mecbur doğumu kolaylaştırıyor

A Altibirlik61 canim alintilamistim yok oldular bir daha geri donup bulamadim mesaji
Masallaahhh odalari cok guzel olmus perdeler nefisss hele o perde susleri guzel gunlerde kullansinlar eline saglik ne guzel hersey el emegi goz nuru oluyor degeri bicilemez

Kizlar araba koltugu hakkinda ne diyorsunuz???? 0-36 kg liklari var oyle dusunuyorum... iki tane benim oldugu icin.. 0-12kg alip sonra 12-24kg almak bayag masrafli oluyor... tek bi tane alip kurtulmak gibi dusuncem var... ne yapayim bilemedim ucuz biside almak istemedigim gibi bosuna paralar harcayacak bir butcedede degilim... hepsiburdada yoykonun var bayag uygun gldi gozume
Ebebekte bu hafta indirime girmis... siz ne dersiniz?? Bebekli olan hanimlar?
Arabada genelde omrumuz gectigi icin.. ne yapayim marka bisi onerisi olan varsa cok iyi olur?

Bende hastane için her birine bi 10 lu bide 5 li alsam yeterli gelir mi? kalın battaniye koymadin mi cnm
bez prematüre almak mi lazım hiç böyle bilgiler vermiyorsun bana, sen daha bilgilisin bu konuda her şeyi yaz kuzum ya ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…