- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ikizmiii canimKuzum valla keske daha once baslasaymisim suanda kalkisamam... hastane cantami hazirlamam cok surdu iki bebek olunca... yani iki battaniye soktum iki muslim iki hastane cikisi.. pramature bez 30luk ne olur ne olmaz hastane kesin verirde.. ya valiz zaten doldu.. ama bu camasirlarin yikanmasi kurutmasi utulenmesi... epey vaktimi aldi..
Ya benim hep aklima sey geliyor bir anda suyum gelecek, kan gelecek apar topar hastaneye kosturcaz hep bu var aklimda... sanki hic bekleyemicez bebeklerle 37 i
Bende onu düşünüyorum orta boy büyük olmaz demi hastane de hiç öyle rast gelmedim ne tarzda valiz götürüyorlar ben kıyafet yıkama ütüleme işini hallettim çok şükür çekmecelere yerleştirdim ama çanta işini nasıl yapıcam bilemedimYa kabine sigmaz ki, kendin var cocuk var herbiseyini kiy vakla ben orta boy senin icin olur.. buyuk boyda benim icin... guvenemedim bezi islak mendili pamugu hastane cikisi kalin battaniyesi tabi kiyafetleri coraplari patikleri derken anca yetti sadece kendime iki takim gecelik aldim bide gogus pedi.. corapti suydu buydu kendime bak simdi aklima geldi bide hirka almakta fayda var...
Geçiyor ama bir süre sonraYa doğumdan sonra düzeliyor dimi çünkü artık kendime inanamıyorum. Ben akıllı pratik bir kadınken şu an tam bir saf unutkan bişi oldum. Geçecek de lütfen bunu duymaya ihtiyacım var
Annesinin kuzusuu daha guzelleri senin sizin olsun insallah.. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasio etsinBu arada cok güzel olmuşlar ellerine sağlık
Benim kızımın Doğumu aynen dediğin gibi oldu suyum geldi ne olduğunu anlamadık doğum yaptım çıktım hastaneden içimde ukte kaldı bi fotoğraf bile yok doğru düzgün bu sefer daha planlı programlı olurYa benim hep aklima sey geliyor bir anda suyum gelecek, kan gelecek apar topar hastaneye kosturcaz hep bu var aklimda... sanki hic bekleyemicez bebeklerle 37 ianalarininn hazirlanmasina vakit birakmicaklar diye dusunuyorum.. bari bi kalem bi rimel bi fondoten de koyayimda ne olur ne olmaz Allahim insallah heeo gulerizz... hic karamsar degilim ama doktorum saolsun erken dogurursun dogurabilirsin diye diye o kadar kendimi alistirdimki ... ben ayaga kalkiom babam otur.. su iccem ben getiririm... tam kalkiomm .. ne istiyon ben verim.. e çişe gidecemmm diyemiyorumda wc vakti babisko diyom ... onlarda esten dostan erken doguran ikizleri duymuslar anlasilan hemde iyi seyler degil.. bu son aralar bayag tedbirliler.. canim sikilio benimde hareket edemiyorum diye
Kuzum ya yüreğim ağzımda okudum inanAy kizlar bazen derler ya, pamuk ipligine bagli iliskiler vs die. Ben de dun kendi kendime dusunmustum, serklaj ipine bagli mutlulugum die hatta.
Bugun kasik agrim devam ediyordu. Iki haftadir duzenli antibiyotige ragmen olunca biraz canim sikildi. Neyse, serklaj olunca riske atamadim, dedim hastaneye gidelim, laboratuardakiler taniyor nasilsa, bi idrar tahlili verip rahatlarim. En azindan ilaclar ise yariyo die rahat nefes alirim dedim. Cok afedersiniz, hastanenin lavabosunda tam tahlil verdikten sonra, pembemsi bi leke.
Allaaam noluyor dedim. O an doktora tekrar mesaj attim. Nstye baglasinlar bana atsinlar sonucu dedi. Neyse ki sanci yok, o sirada ekrani goremedigim icin, esime sordum, kac yaziyor sanci dedim. Garibim ne bilsin, Bebegin kalp atisini soledi 140 die.
Tabi ben 140 i duyunca aglamaya basladim, nasil ya dedim. Sonra yanindaki rakami da soledi 3 die de rahat bi nefes aldim. Ama rahat nefes almam icin sonrasinda 5 dk kadar aglamam gerekti. Bi an hafif kasilmam oldu, 15lere cikti o an dedi esim.
Ama guldugum ya da tepkisiz kaldigim zamanlarda sanci yok, ne zaman agladiysan artti sancin dedi esim.
Neyse ki pembemsi lekenin sebebi idrardaki kanmis kizlar. Bi seyimiz yok sukur. Doktorumdan Allah razi olsun, nst devam ederken, hemen gelmisti. Ettigim duanin haddi hesabi yok.
Siz de agriniz vs bi seyiniz olursa, aman duriym sonra giderim demeyin nolur olur mu canlarim benim ❤
Odanızın nemini artırmayı deneyinBurun tıkanıklığı yaşıyorum bir kaç gündür felaket bir şekilde. Geceleri de zor uyur oldum. Bitkisel bir şeyler kullansam ne kullanabilirim
Kendini zorlama sakın bu günler geri gelmez pişman olursun dinlenmene bak bebeğin içinInsallah umutsuz degilim arada dusunuyorum sadece tabi . Her seyin hayirlisi olsun canim . Yatmak benim icin okdr zorki cok tez canliyim. Kendimi zorluyum resmen :)
Ben aslinda ozel odada dogurcam icin hic dusunmedim.. ozel odada yatmasanda buyuk valiz canim al cunku birer dolap veriyorlar.. dar ama uzunlamasina oluyor genelde ve yine herbiseyin sigiyor eger oyleyse bez valiz varya ismi varsa bilmiyorumda.. cekcekli olmayanlarindan iste ondan al.. kiyafetleri seninkiler derkene neye sigiyirsa ona koy.. kendi kiyafetlerini yada sirt cantasina koy daha pratik olur bence kendi oijama takiminda corabindi kulot bezdi yada lohusa pediBende onu düşünüyorum orta boy büyük olmaz demi hastane de hiç öyle rast gelmedim ne tarzda valiz götürüyorlar ben kıyafet yıkama ütüleme işini hallettim çok şükür çekmecelere yerleştirdim ama çanta işini nasıl yapıcam bilemedim
Bu nasıl bi şey yaa yatman gereken zamanda enerji dolarsın kıpır kıpır olursun koşturman gereken zamanda yatmak istersinAy ben de sen gibiyim, canim durmuyor. Sabah kahvalti bulasiklarini topladim,camasirlari katladim, sonra yastiklari makineye attim, makineden cikan bulasiklari yerlestirdim gizlice, sonra alisverise ciktik fln fln iste. Icimdeki enerjiyi atamiyorum
Yaa işte al benden de o kadar... bizimki cok planli gerceklesmeyecek gibi geliyor yinede belli olmaz.. bi umudumda var ama bakalim.. hazirlik olmakta fayda var... en korkuncu erken gelip kucagima alamamak... kuveze birakip hastaneden bebeksiz ayrilmakBenim kızımın Doğumu aynen dediğin gibi oldu suyum geldi ne olduğunu anlamadık doğum yaptım çıktım hastaneden içimde ukte kaldı bi fotoğraf bile yok doğru düzgün bu sefer daha planlı programlı olur
Bu nasıl bi şey yaa yatman gereken zamanda enerji dolarsın kıpır kıpır olursun koşturman gereken zamanda yatmak istersin
Ne guzel Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Benim bide 3.5 yasinda kizim var kalkmamak gibi bir sansim yok fildir fildir
Bende aynılarını çekiyorum bel ağrısı 16.haftadan beri var artık yatarken donmemi zorlaştırıyor. Pelvik ağrılarsa henüz başlamadı ama yakındir diye düşünüyorum. Çekeceğiz mecbur doğumu kolaylaştırıyorArkadaslar sizlerde cati agrisi varmi ?yatarken saga sola donmek ölum zülum eziyet yataktan kalkmakda oylr cok ayakta kalincada oyle. Dr a soyledim rahim buydugu icin normal dedi . Kasilmamda olunca magmezyumu gunde 2ye cikardi . Ilk gebeliktede boyle cati agrisi cektim aylarca buda oyle ne guzel :)
Çok güzel olmuş sağlıkla alın kucağınıza yavrulariniziKizlarr suslerim bitti bugun itibariylee
Perdelerim bitti
Fiyonklarim bitti
Bende hastane için her birine bi 10 lu bide 5 li alsam yeterli gelir mi? kalın battaniye koymadin mi cnmKuzum valla keske daha once baslasaymisim suanda kalkisamam... hastane cantami hazirlamam cok surdu iki bebek olunca... yani iki battaniye soktum iki muslim iki hastane cikisi.. pramature bez 30luk ne olur ne olmaz hastane kesin verirde.. ya valiz zaten doldu.. ama bu camasirlarin yikanmasi kurutmasi utulenmesi... epey vaktimi aldi..
Kuzucum çok güzel olmuşlar, güle güle büyüsün bebeklerin bu odadaKizlarr suslerim bitti bugun itibariylee
Perdelerim bitti
Fiyonklarim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?