2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim coook coook saol benimde icime sinmese bi kac sey Allaha sukur bitti ve daha guzelleri senin bebeginin olsun dilerim
O kadar huzunleniyorum bakinca... bende salaklik var sanirim en azindan cocuklarima hatira bisi kalir... anneannesinin emekleride var... yarin oburgun bakarsin olmayiz felan diyom ruh halim buna donusuveriyo.. annecigimin emekleri beni dahada duygulandiriyor.. emekleri beni duygulandiriyo huzunlendiriyo... Allahim basimdan hiccc ayirmasin... hepimizin ailesine akrabasina anasina babasina sagliklar ne diyeyim bilmiyorum.. ne desem azdir... meyve sikacagi almislar.. sabah aksam biseyler sikip veriyorlar... onlari yormakta istemiyorum hic.. onlarda beni kaldirmak istemiyorlar... gunumun cogu ceneyle geciyor

İlk aylarda bebek arabanizin pusetini kullanacaksınız zaten, 8 9 aydan sonra oto koltuğuna geçeceksiniz. Biz isofixli heyner kullanıyoruz oldukça memnunuz, bütçeyle alakalı çok para verebilecek bir durumda değildik indirim süper gelmişti. 1000 kusurden 600 e gelmişti zamanında. E bebek indirimleri var bakın Şubat'ta da yapıyorlar %28 %29 oranında takipte kalin

Ebebekte indirimde olan oto koltugu bizimkinden. İlk bir sene puset kullandik. Sonra joie aldik 0 36 kg

Hastaneler sıcak olur ama yürürken gerekir. Ben yelekte koycam
Aynen bizimde esimim abileri babasi falan gelir hastaneye bende feraceliyim normalde giyinemem o halde siyah bir hirka almayi dusunuyorum yada ince kumas pancolar var onlardan alirim geciririm ustume o sirada diyorum . eltim ayni hastanede ocak ayinda dogum yapti baya sicakti bebek odadan ciktigi an camlaei aciyoduk kendiside tek.kat uzun kol pijama giymisti oyle kalin degildi. Haatane sicak oluyor yani neolr neolmaz dye doguma yakin bitane battaniye yikarim hazirlarim eve birakirim ev yakin hastaneye usursem esim gelir alir diyorum

Selam kızlar, 27. haftama girmek üzereyim. Bebişimin haraketlerini ara ara hissediyorum doktor kontrollerimde herşeyi güzel haftasıyla da uyumlu. Fakat böyle tatlı vs yıyorum hıc kıpır kıpır olmuyor. Yani böyle bır dokunuyo hani ayıp olmasın dokanayım da der gibi. Hiç böyle pat kut vurmuyor. Benim gibi olan var mı?

Baktim premature beze 0-3 kg arasi ya bebeklerim 2.5 olsada baktim ebatina rahatsiz edici kadar kucuk degil sleepynin aldim 1 numara bezde primanin oremium care den aldim.. hangisini severse ondan devam ederim dedim.. ya kuzum hemsireler cok cirliyor
SARİ TAKİM almayin diye....
sarilik oldugu anlasilmiyor diyerekten
İc zibin al.. citcitlilarinin altina 10 lu takimda bulunuyorda 5 li takimda yok.. incecik atlet patikli pantolon varya ic zibin olarak geciyor ondan iki tane al birine birinin takimina koy birini digerinin takimina koy... ilk hemsireye vercegim takim cok ozenli bisi degil... zaten kirlilenecegi icin hemen... altli ustlu baslikli kendisinden eldiveni olan bir takimla birde ic zibin koydum kuzum... kizimla ogluma... sonra bir baska hurcunun icine 5 li takim koydum (3er tane koydum...) corap isterler bebek cok usur diyebilirler diye sicakligini muhafaza etmeleri gerekir diye 2 ser corapla 1 er patik koydum... patikli pantolon koydum(1 er tane) citcitli atlet koydum (2ser tane)
Agiz mendili koydum.. (kendim pazenden kestio diktiklerimden koydum.. belki poposu hassassa bezinin icine ondan koymak icin.. bilmem belkide hic koyulmaz ama... pamuk koydum... termos alican sicak su muhafaza eden kaynamis icine su dursun ihtiyaca gore gogsumu silerim kaynamis suyla (agiz mendili biraz bol koydum kendi gogsum icinde kullanmak icin.. kirliler icin ayri ayri cop posetleri olur buzdolabi ooseti olur ne bilim... muslim bez aldim kundaklanabikir kucuk ya yada belki hemsire ilk aldiginda isteyebilir diye... sonra en son gun cicis hastane takimlarini giydirip hastane takiminin battaniyesi var ayrica baska battaniyede aldim ayrica kalinca battaniyesine sarip arabaya binmek icin... burasi cook sohuk oluyor cunkide.. aklima gelen seyler bunlar suanda... ama evinde de takimlarini yika hazirla hazir tut... sezeryanli girvez hazirda olsun... Allah yardimcimiz olsun...

iyi cnm da yatarken cok carpintim oluyor ya nefessiz kaliyorum sanki niye boyle oldum anlamadim
Aynı sıkıntı bende de var, 26. hafta çok rahat geçti bugün 27 ye girdik yine ağrılarım başladı kaburgalarım çok ağrıyor önceden sadece sagdaydi şimdi solda ağrıyor habire dönüyorum. Oturunca da ağrıyor ne olacak böyle bilmiyorum. bacak kramplarim sürekli hale geldi magnezyum da faydasız .

Bebek arabam ikiz bebek arabasi yanyana.. gerci ayri ayrida kullaniliyor ama pusetleride oto koltuk degilmis onlar ayri biseymis diye ebebek aydinlatti beni.. pusetlerin yanlarinda oto koltuk icin olan ikazli bikac amblem oluyor... yani yinede isimi gormez... allah korusun trafik kazasi olsa polis ona dikkat ediyor.. tesekkur ederim Yoyko marka isofixli bende buldum ama bilmiyirum tabi... nedir nasildir... ama cok saol.. he bu arada bebek arabasida almadim subatta indirime girebilir diye

Enfeksiyondan olmus dedi dr. Kvler gitti ya, kendimi de iyi hissedince biraz topliyim soyle ortaligi dedimdi. Hataliyim farkindayim. Azcik daha dikkat ederim canim. Cok tesekkur ederim, beni dusundugun icin ❤

Cnm nasilll?? Kullanislimi 1200 kusur simdi?? Ondanmi bahsediyin yoksaa 1900 kusur olandan mi? Yatis konumunda kullandinmi?? Ayy bana bilgi versen cok sevinirkm

Daha dun aklimdaydi iyiki actin su konuyu. Araba koltugu olarak 0-36 kg olanlar var miymis bende merak ediyordum. Kullananlar memnunsa alalim kuzum bizde

Enfeksiyondan olmus dedi dr. Kvler gitti ya, kendimi de iyi hissedince biraz topliyim soyle ortaligi dedimdi. Hataliyim farkindayim. Azcik daha dikkat ederim canim. Cok tesekkur ederim, beni dusundugun icin ❤
Kuzum o enerji bana da geliyor bazen ama tutuyorum kendimi, şu dikişlerimiz alındıktan sonra biz de diğer hamile arkadaşlarımızın hazırlıklarına yetişcez canım benim inan, hep aklımdasın hepimiz güzel güzel geçirelim kalan zamanlarımızı inşallah

Ah canim nasil guzel kalbin var.. Allah gecinden versin, insallah bebislerin gelinliklerini damatliklarini gormeyi bizlerede kendi annelerimiz babalarimiz gibi olabilmeyi nasip etsin Allah im. Ben dusunurum yavrumu onlar dusunur yavrusunu iste, kac yasinda olursak olalim anne baba olalim onlara gore hep kucuguz. Birak yapsinlar onlar inan bununla mutlu oluyorlar eminim ki yorulmuyorlar. Allah im bebislerini kucagina sagsalim almayi nasip ettiginde onlarin bu hallerini daha iyi anlayacaksin

Daha dun aklimdaydi iyiki actin su konuyu. Araba koltugu olarak 0-36 kg olanlar var miymis bende merak ediyordum. Kullananlar memnunsa alalim kuzum bizde
Ya simdi 0-12 kg arasi var zaten 450 to en duzu basiti.. e sonra daha da ihtiyacli cunku bizim bebekler ocakta biz geldik derse hadi yaza kadar adam akilli kullanamicaz ama yinede kullancam ben.. e sonra bi buyugunu alakim diyecez ben bide bir tane degil ikiser tane alacam... hic gerek yok 0-36 kg alirim 36 kg 12 yasina kadar demek... turkiyede 6 yasina kadar zorunlu kullanmasi gerek cocuklarin neyse yani 36 olmasada olur ama heosi yurt disi mali olunca boyle... kimisi puseti takiyor .. ama ousette eger oto koltugu icinde kullanilanini alirsan.... yani benim alacam bebek arabasi yeni dogandan itibaren olacagi icin ekstra puset almak istemiyorum.. puseti bazilari evine koyuyor arabadan cikariyor felan bana luzumsuz fazla olacak iki bebekle bide .. bide anakucagi zaten almayi dusunuyorum huysuz olurlarsa beni yiyip bitirirlerse diye o yuzden.. ouseti kafamdan ben sildim... belki sen almak istersen bi dusun ... ikinci bebegine kalir felan dersen bilemedim....... benim oto koltuklar arabaya takili olcak tak cikar felab hicc yapmicam bebek arabalarida arabamin bagajinda durcak her daim.. ikiiz bebekleri almak asansor gir cik biraz hacimli hepsinin ebatlarina baktim felan... neyse bunlarla kafa sisirmiyim...
Kullanan arkadas varsa 0-36 yada 0-18(buda 4 yasa kadar oluyormusda bebegib kilo vucut yaoisina gorede degisebilir tabi....)) biiri bize fikir versin bende istiyorum... ebebekte indirimde suanda... ocakta ustune faiz sokuo subatta indirim yaptik diyeceklerdir diye dusunuyom...

Kuzum simdi senin bebek arabani bilmiyorum ama ikizler ya nasil birsey aldin ama pusetleri oto koltugu olabiliyor bir cok markanin ona gire tasarlanmis oluyorlar. ilk etapta bebek icinde rahat olanda pusetleri oluyor. Sonrasinda oto koltugu alirsan daha mantikli oluyor cunku hem puset hem oto koltugu birde ikizler nereye sigdiracaksin arabada yer kalmaz.
Oto koltuk iside biraz butceye bagli kuzum butcen yukseldikce, konfor guvenlik acil durumda kolay cikarabilme isofix vs gibi ozelliklerde degisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…