- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Canim coook coook saol benimde icime sinmese bi kac sey Allaha sukur bitti ve daha guzelleri senin bebeginin olsun dilerimA Altibirlik61 canim alintilamistim yok oldular bir daha geri donup bulamadim mesaji
Masallaahhh odalari cok guzel olmus perdeler nefisss hele o perde susleriguzel gunlerde kullansinlar eline saglik ne guzel hersey el emegi goz nuru oluyor degeri bicilemez
İlk aylarda bebek arabanizin pusetini kullanacaksınız zaten, 8 9 aydan sonra oto koltuğuna geçeceksiniz. Biz isofixli heyner kullanıyoruz oldukça memnunuz, bütçeyle alakalı çok para verebilecek bir durumda değildik indirim süper gelmişti. 1000 kusurden 600 e gelmişti zamanında. E bebek indirimleri var bakın Şubat'ta da yapıyorlar %28 %29 oranında takipte kalinKizlar araba koltugu hakkinda ne diyorsunuz???? 0-36 kg liklari var oyle dusunuyorum... iki tane benim oldugu icin.. 0-12kg alip sonra 12-24kg almak bayag masrafli oluyor... tek bi tane alip kurtulmak gibi dusuncem var... ne yapayim bilemedim ucuz biside almak istemedigim gibi bosuna paralar harcayacak bir butcedede degilim... hepsiburdada yoykonun var bayag uygun gldi gozume
Ebebekte bu hafta indirime girmis... siz ne dersiniz?? Bebekli olan hanimlar?
Arabada genelde omrumuz gectigi icin.. ne yapayim marka bisi onerisi olan varsa cok iyi olur?
Ebebekte indirimde olan oto koltugu bizimkinden. İlk bir sene puset kullandik. Sonra joie aldik 0 36 kgKizlar araba koltugu hakkinda ne diyorsunuz???? 0-36 kg liklari var oyle dusunuyorum... iki tane benim oldugu icin.. 0-12kg alip sonra 12-24kg almak bayag masrafli oluyor... tek bi tane alip kurtulmak gibi dusuncem var... ne yapayim bilemedim ucuz biside almak istemedigim gibi bosuna paralar harcayacak bir butcedede degilim... hepsiburdada yoykonun var bayag uygun gldi gozume
Arabada genelde omrumuz gectigi icin.. ne yapayim marka bisi onerisi olan varsa cok iyi olur?
Aynen bizimde esimim abileri babasi falan gelir hastaneye bende feraceliyim normalde giyinemem o halde siyah bir hirka almayi dusunuyorum yada ince kumas pancolar var onlardan alirim geciririm ustume o sirada diyorum . eltim ayni hastanede ocak ayinda dogum yapti baya sicakti bebek odadan ciktigi an camlaei aciyoduk kendiside tek.kat uzun kol pijama giymisti oyle kalin degildi. Haatane sicak oluyor yani neolr neolmaz dye doguma yakin bitane battaniye yikarim hazirlarim eve birakirim ev yakin hastaneye usursem esim gelir alir diyorumHastaneler sıcak olur ama yürürken gerekir. Ben yelekte koycam
iyi cnm da yatarken cok carpintim oluyor ya nefessiz kaliyorum sanki niye boyle oldum anlamadimMasallah sanaaAllah guc kuvvet versin. Dikkat et. Biz iyiyiz simdilik. Sende nasil durumlar ?
Rahmimiz ve bebek büyüdüğü için akciğerlere baskı artıyor normal bu saatten sonra böyle nefessiz kalmalariyi cnm da yatarken cok carpintim oluyor ya nefessiz kaliyorum sanki niye boyle oldum anlamadim
Bende hastane için her birine bi 10 lu bide 5 li alsam yeterli gelir mi? kalın battaniye koymadin mi cnm
bez prematüre almak mi lazım hiç böyle bilgiler vermiyorsun bana, sen daha bilgilisin bu konuda her şeyi yaz kuzum ya ☺
Aynı sıkıntı bende de var, 26. hafta çok rahat geçti bugün 27 ye girdik yine ağrılarım başladı kaburgalarım çok ağrıyor önceden sadece sagdaydi şimdi solda ağrıyor habire dönüyorum. Oturunca da ağrıyor ne olacak böyle bilmiyorum. bacak kramplarim sürekli hale geldi magnezyum da faydasız .iyi cnm da yatarken cok carpintim oluyor ya nefessiz kaliyorum sanki niye boyle oldum anlamadim
Bebek arabam ikiz bebek arabasi yanyana.. gerci ayri ayrida kullaniliyor ama pusetleride oto koltuk degilmis onlar ayri biseymis diye ebebek aydinlatti beni.. pusetlerin yanlarinda oto koltuk icin olan ikazli bikac amblem oluyor... yani yinede isimi gormez... allah korusun trafik kazasi olsa polis ona dikkat ediyor.. tesekkur ederim Yoyko marka isofixli bende buldum ama bilmiyirum tabi... nedir nasildir... ama cok saol.. he bu arada bebek arabasida almadim subatta indirime girebilir diyeİlk aylarda bebek arabanizin pusetini kullanacaksınız zaten, 8 9 aydan sonra oto koltuğuna geçeceksiniz. Biz isofixli heyner kullanıyoruz oldukça memnunuz, bütçeyle alakalı çok para verebilecek bir durumda değildik indirim süper gelmişti. 1000 kusurden 600 e gelmişti zamanında. E bebek indirimleri var bakın Şubat'ta da yapıyorlar %28 %29 oranında takipte kalin
Enfeksiyondan olmus dedi dr. Kvler gitti ya, kendimi de iyi hissedince biraz topliyim soyle ortaligi dedimdi. Hataliyim farkindayim. Azcik daha dikkat ederim canim. Cok tesekkur ederim, beni dusundugun icin ❤Kuzum ya yüreğim ağzımda okudum inan☹ Neden idrarında kan çıkmış canım? Bak sen çok yoruyorsun kendini ne olur çok kalkma. Biliyorum çok sıkılıyorsun ben de öyle ama evlatlarımız için katlanmak zorundayız
Alla alla, olmazsa kardiyolojiye bi gorun. Sen saglikciydin sanirim. Terzi kendi sokugunu dikemezmis hesabi olmasin. Dikkat et kendine de bebisimize deiyi cnm da yatarken cok carpintim oluyor ya nefessiz kaliyorum sanki niye boyle oldum anlamadim
Daha dun aklimdaydi iyiki actin su konuyu. Araba koltugu olarak 0-36 kg olanlar var miymis bende merak ediyordum. Kullananlar memnunsa alalim kuzum bizdeBebek arabam ikiz bebek arabasi yanyana.. gerci ayri ayrida kullaniliyor ama pusetleride oto koltuk degilmis onlar ayri biseymis diye ebebek aydinlatti beni.. pusetlerin yanlarinda oto koltuk icin olan ikazli bikac amblem oluyor... yani yinede isimi gormez... allah korusun trafik kazasi olsa polis ona dikkat ediyor.. tesekkur ederim Yoyko marka isofixli bende buldum ama bilmiyirum tabi... nedir nasildir... ama cok saol.. he bu arada bebek arabasida almadim subatta indirime girebilir diye ☺
yok bu aylarda normalmis gittim ikinci hamilelik daha agir gecer dediAlla alla, olmazsa kardiyolojiye bi gorun. Sen saglikciydin sanirim. Terzi kendi sokugunu dikemezmis hesabi olmasin. Dikkat et kendine de bebisimize de
Kuzum o enerji bana da geliyor bazen ama tutuyorum kendimi, şu dikişlerimiz alındıktan sonra biz de diğer hamile arkadaşlarımızın hazırlıklarına yetişcez canım benim inan, hep aklımdasın hepimiz güzel güzel geçirelim kalan zamanlarımızı inşallahEnfeksiyondan olmus dedi dr. Kvler gitti ya, kendimi de iyi hissedince biraz topliyim soyle ortaligi dedimdi. Hataliyim farkindayim. Azcik daha dikkat ederim canim. Cok tesekkur ederim, beni dusundugun icin ❤
Canim coook coook saol benimde icime sinmese bi kac sey Allaha sukur bitti ve daha guzelleri senin bebeginin olsun dilerim
O kadar huzunleniyorum bakinca... bende salaklik var sanirim en azindan cocuklarima hatira bisi kalir... anneannesinin emekleride var... yarin oburgun bakarsin olmayiz felan diyom☺ ruh halim buna donusuveriyo.. annecigimin emekleri beni dahada duygulandiriyor.. emekleri beni duygulandiriyo huzunlendiriyo... Allahim basimdan hiccc ayirmasin... hepimizin ailesine akrabasina anasina babasina sagliklar ne diyeyim bilmiyorum.. ne desem azdir... meyve sikacagi almislar.. sabah aksam biseyler sikip veriyorlar... onlari yormakta istemiyorum hic.. onlarda beni kaldirmak istemiyorlar... gunumun cogu ceneyle geciyor
Ya simdi 0-12 kg arasi var zaten 450 to en duzu basiti.. e sonra daha da ihtiyacli cunku bizim bebekler ocakta biz geldik derse hadi yaza kadar adam akilli kullanamicaz ama yinede kullancam ben.. e sonra bi buyugunu alakim diyecez ben bide bir tane degil ikiser tane alacam... hic gerek yok 0-36 kg alirim 36 kg 12 yasina kadar demek... turkiyede 6 yasina kadar zorunlu kullanmasi gerek cocuklarin neyse yani 36 olmasada olur ama heosi yurt disi mali olunca boyle... kimisi puseti takiyor .. ama ousette eger oto koltugu icinde kullanilanini alirsan.... yani benim alacam bebek arabasi yeni dogandan itibaren olacagi icin ekstra puset almak istemiyorum.. puseti bazilari evine koyuyor arabadan cikariyor felan bana luzumsuz fazla olacak iki bebekle bide .. bide anakucagi zaten almayi dusunuyorum huysuz olurlarsa beni yiyip bitirirlerse diye o yuzden.. ouseti kafamdan ben sildim... belki sen almak istersen bi dusun ... ikinci bebegine kalir felan dersen bilemedim....... benim oto koltuklar arabaya takili olcak tak cikar felab hicc yapmicam bebek arabalarida arabamin bagajinda durcak her daim.. ikiiz bebekleri almak asansor gir cik biraz hacimli hepsinin ebatlarina baktim felan... neyse bunlarla kafa sisirmiyim...Daha dun aklimdaydi iyiki actin su konuyu. Araba koltugu olarak 0-36 kg olanlar var miymis bende merak ediyordum. Kullananlar memnunsa alalim kuzum bizde
Kizlar araba koltugu hakkinda ne diyorsunuz???? 0-36 kg liklari var oyle dusunuyorum... iki tane benim oldugu icin.. 0-12kg alip sonra 12-24kg almak bayag masrafli oluyor... tek bi tane alip kurtulmak gibi dusuncem var... ne yapayim bilemedim ucuz biside almak istemedigim gibi bosuna paralar harcayacak bir butcedede degilim... hepsiburdada yoykonun var bayag uygun gldi gozume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?