2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aminnn ne desem bilemedim Cok tesekkur ederim gercekten kalp kalbe diyiim Burda hepimiz kardes olduk... Ya kiyamiyorum onlara ama dedigin gibi onlarda bana.. kac yasinda olursak olalim... onlari coook seviyorum ve sevgilerini her daim gozkerinden goruyorum... davranislariyla hissediyorum hepsi arkamda bir dağ... o yuzden bazen kocamin ailesine bakinca oda kocaman buz kutlesi istemiyorum kiyaslamak ama yani ne diim... beni aramazlar kocamdan sorarlar... konuscamiz zamanniyisin iyisin tum hamileler de gecirdi hamileligini olsun olsun diye diye konusup kapatioz teli... keske bide biyle yapiyorlar ama medet bekliyorlarlar benden niye gelmediniz niye aramadin niye sey etmedin e arayio sinirim bozuluyor ilk aralar annemle onlar esit mesefade annemi arayinda esim uzulur felan diye dusunup kv kp de es zamanli arardim.. iki tarafi esit dusunurdum baktimm yo yooo gerek yok.. zaten calisiyorum yorgun argin geliyorum evimde fazlasiylada mesai yapiyirum... ama tum bayramlarda o tarafa gitcez... gidilmezse kusulur... esimde bisey diyemio.. ben diyorum cunku daha resmiyim.. e bu seferde bizimkilere gidecem bi sonrakinede nasipse size geliriz.. napayim onunu alamadim... sicak kanliyimdir ama baktim heppp bana hepp bana diyen .. kotu degiller aslaaa ama hayata bakis acimiz bizlerin daha duygusal daha icten onlar hep ogrenci gibi :)))

Bak yavrucum mesela benimki oto koltugu oluyor ve nasil baglanacagini gosteriyor

Eklentiler

• 20191214_231630.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
Aminnn ne desem bilemedim Cok tesekkur ederim gercekten kalp kalbe diyiim Burda hepimiz kardes olduk... Ya kiyamiyorum onlara ama dedigin gibi onlarda bana.. kac yasinda olursak olalim... onlari coook seviyorum ve sevgilerini her daim gozkerinden goruyorum... davranislariyla hissediyorum hepsi arkamda bir dağ... o yuzden bazen kocamin ailesine bakinca oda kocaman buz kutlesi istemiyorum kiyaslamak ama yani ne diim... beni aramazlar kocamdan sorarlar... konuscamiz zamanniyisin iyisin tum hamileler de gecirdi hamileligini olsun olsun diye diye konusup kapatioz teli... keske bide biyle yapiyorlar ama medet bekliyorlarlar benden niye gelmediniz niye aramadin niye sey etmedin e arayio sinirim bozuluyor ilk aralar annemle onlar esit mesefade annemi arayinda esim uzulur felan diye dusunup kv kp de es zamanli arardim.. iki tarafi esit dusunurdum baktimm yo yooo gerek yok.. zaten calisiyorum yorgun argin geliyorum evimde fazlasiylada mesai yapiyirum... ama tum bayramlarda o tarafa gitcez... gidilmezse kusulur... esimde bisey diyemio.. ben diyorum cunku daha resmiyim artik.. e bu seferde bizimkilere gidecem bi sonrakinede nasipse size geliriz.. napayim onunu alamadim... sicak kanliyimdir ama baktim heppp bana hepp bana diyen .. kotu degiller aslaaa ama hayata bakis acimiz bizlerin daha duygusal daha icten onlar hep ogrenci gibi :)))

Kumasini bulabilirsen super olur canim ,birkac internet gezindim ama bulamadim ben boyle ikeaydi umudum ordada yok artik duz yıldızlı filan bakicam kumas pazarina gidebikirsem haliya uydururum ☺sen neler diktin onuda halledersinnn

slm kizlar bugun giremedim cok yoruldum sil supur yikananlari katla,tuvalet ,banyo ,cam sil ,sineklikleri kisin cikariyoruz onlari yika ,bi de yemek tabisi baya yoruldum ve elim degmedi girmeye ,nasilsiniz bklm

Al bendende o kadar mevludum vardi evde ama ne mevlut ne servis beni yormadi su cocuk odasi kadar canim cikti cocuklarin daginikliklarini toplayana kadar hani anlatsam abartiyorsun dersin tum evi temizleyeyim o odaya girmeyeyim oyle yani supurgede saatten sonra yarina kaldi artik
Sen nasilsin

Kumasini bulabilirsen super olur canim ,birkac internet gezindim ama bulamadim ben boyle ikeaydi umudum ordada yok artik duz yıldızlı filan bakicam kumas pazarina gidebikirsem haliya uydururum ☺sen neler diktin onuda halledersinnn
Ben perdeyi kumascidan aldim internette var aslinda bu kanatlar ama metresi 18 tlden aldim 6 metre 80cm lik 2tane kanat cikar siye dusundum.. biraz pilelerini sik yaptim ev tavandan tabana yukseklik genelde 265 ama bu kadar buyuk yapmak zorunda degilsin cocuk odasi zaten yere surunmemesi daha saglikli esasinda... bebekler emekleme felan diye neyse bu kadar ince ise takilmayalim.. kornis takmak icin 160cm kuk ektstrator mu ne kornise takmak icin.. ya gayet basitmis... evdeki kanatlara bakarak yaptim.. icinede koctastan tul aldim.. bide kanat sabit dursun diye sabitlestirici aldim 115 tl tuttu kanatlar... yani bilgine .. hazir varsa daha uygun al kacirma ama daha oahaliysa hiccc gerek yok

Tesetturlu olanlardaki en buyuk iki avantaj, kulaklarin her daim sicacik ve sac boyanin dibi de gelse belli olmuyor ya
Benim acik saclarim, napcam hic bilmiyorum

Eger görürsek 37 38.haftada kuafore gitmeyi dusunuyorum ben cunku emzirirkende uzun bi sure boyayamiyorum en azindan dogumdan sonra kuafor stresim olmZ ama kestirmekte kararsizim

Kızlar genel itibariyle şöyle hızlıca okuyabıldım herkes iyi şükür cevap yazmak istediklerim oldu ama uykuma yenik düşüyorum şuan A Altibirlik61 herşey hazır görünüyor kuzuşş maşallah ellerine saglıkk yaa perdelere bayıldım R Renklirenkli iyi olmana cok sevindim kontrolde olmakta fayda var iyiki gitmişin canım yaa bendr bi an önce 28 haftalara gelmek istiyorumm geleyim hazırlık yapayım istiyorum artik yavaştan inşallah şuana kadar netten bişeyler aldım bu bi iki haftadır böyle rahat oluyo cünkü gezemıyorum çokayakta kalınca alt taraflarım agrıyo bi kaç gün .. bazı seyler icinde ocagı beklıyorum inş hepinize sevgiler

Eger görürsek 37 38.haftada kuafore gitmeyi dusunuyorum ben cunku emzirirkende uzun bi sure boyayamiyorum en azindan dogumdan sonra kuafor stresim olmZ ama kestirmekte kararsizim
Ayy ben cok afedersin istifra etmekteb 3 ay yataktan kalkamadim saclarim uzundu.. saclarima bakim yapamadim saclarim dokukuyirdu diye daha dayanamadim kocama saclarimi kestirdim bayagda tatli bir hamis oldum anne saci gibi kes dedim tamam dedi anne saci kesmis guya neyse bende boyaliydim hamileleikte sacimi boyamak istemedim.. boyayadabilirdim ama birazda dinlendirmek istedim sacimi kendimi... beyazlarim benimde cok cikti emzirme doneminin hamilelikten farki varmi?

Benim saçlarım geldi belime.Tam kestirecektim hamilelik çıktı kestiremedim.İyi değil dediler.Doğurayım ilk işim kestirmek olacak.Planlı olursa doğum öncesinde fön falan çektiricem saçlarımı.Kızımda yaptıramadım birşey içimde kaldı.

Ağustos sıcağında donmuştum ben.Hele ayıldıktan sonra iki battaniye üst üste yetmedi dişlerim vuruyordu.Mart soğuğunda ne olurum bilmem.
Ben spinal oldum. O yuzden belki terle attim. Ama evde de oyleydim ben o terleme oyle kaldı bende. Kisin bile kisakollu geziyorum evde. Eskiden kat kat giyinirdim

Kizim uyandi yazamadim kuzum diyorlar ya kiz evlat haayirli evlat diye bence hic alakasi yok hepsi bu erkek ailelerinin oglanlarini evlendirdikten sonraki tavirlari yuzunden oluyor bencil oluyorlar. Ama kiz aileleri oyle degil evlat gibi benimsiyorlar damatlarini. E buda elbette zamanlada olsa anlasiliyor. O yuzden iste esit dusunsende suistimal ediyorlar. Ama inan beterin beteri var ah benim kv sana bir anlatsam hadi canim der inanmazsin.

E Ekyzdn03 kuzum k bakma sen ne soyledinn ben ne anlattim... off offff valla ozur dilerim kimseyi kendi meselelerimle hic bogmaya niyetim yok.. ozellikle bu aksam ☺☺

Yavrum neden ozur diliyorsun biz burada yoldas olduk. Icimizi dokup rahatliyoruz

Gerekeni yapmissim zaten cnm birsey olacagini sanmam oc camasitini temiz tutmaya ozem gostermen yeterli
Umarim 37 38 leri gorursun cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…