2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
arkadaşımızın da ilk bebeği 36nin bittiği gun doğmuştu 2.de de öyle beklediler ama 40 kusurde doğdu
Cok tesekkurler beybii haci serif bende yaptirayim o zaman bu cikolatayi ben bu ayin sonunda yaptirim mi ya ? Ne bilim bi kararsiz kaldim zaman acisindan kendimde...
Çok kısa sürede geliyor 1 2 içinde o yuzden son zamanları bekleyebilirisiniz biraz daha

Evet benimde alttaki bebek bana sikintiyi cektiren ustteki bebektende nefes alamiyorum belkide ama Allah razi olsun beni yormuyor ama kizz fena oluyor hareket ettigi zaman asagidaki baski hicbiseye benzemio.. yururken kulodumdan dusecek gibi ama her zaman degil iste... senin haftanda benim ic karinda yirtilmalar acilmalar karnimin genislemesi baslamisti ve inanilmaz rahatsiz oluyordum.. ve bugun benimde moralim bozuktu cok ayakta kaldim karnim yumusamisti ve bebekler hareketsiz... ama bi kipirdanmasi yetiyor sonradan icin rahatliyor... eger hareket hissediyosan korkma bence ..

arkadaşımızın da ilk bebeği 36nin bittiği gun doğmuştu 2.de de öyle beklediler ama 40 kusurde doğdu

Çok kısa sürede geliyor 1 2 içinde o yuzden son zamanları bekleyebilirisiniz biraz daha
Peki canimm cok saol icimi rahatlattiniz.. bakalim 32 de kontrolum var bi gideyim sonra bakarim o zaman

Kuzucum birazcık dikkat et yine de olur mu? Çok ayakta kalmamaya çalış
Haklsin valla da cuma gunu doktor cikisi da nasip olursa iki magazaya bi goz atmam gerek. Fiyat bilgim bile yok bazi seylerde. Uzuluyorum. Gezerken icim rahat degil zaten.

Bi de bebek magazasina girmek bende fobi gibi bi sey. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi bazen. Aman iste bole simdilik. 30lari gecsek bi

doğum konusunu hiç konuştun mu doktorunla?
Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum, bakalım hersey yolunda ilerlerse insalllah normal dogururum.Sezeryan den çok korkuyorum

Kizlar bi kac gun.once.aldim bunu magazadan 170 tl ye. Su an.sitesinde 100 lira gercekten cok uzgunum
Hadi sen gene iyisin. Burda lcwden yilbasi kurabiyeli pijama takimi aldim -ki herkese tavsiye ederim- kendi sitesinde 75-80 tl yazdigini bile.bile 100 lira verdim cok.guzeldi dayanamadim burda lcwnin fiyat farki var

Kiz niye oyle dedin biz çıtır degil miyiz yaa bankacilar varrr yeni mezun oluo atananlar varrr pislik bulmak istedikten sonraaa cokkk ama kocamiza guvensek daha iyi ama kontrolde arada olsa iyidir ☺☺

benimki gumrukte direk, isi gucu tir ve tircilar Allah dagina gore kar vermis iste baska bi isi olsaydi calistirmazdimmmm herhalde pislik cok canim o yuzden ipler sıkı bu ara hepten boguyorum adamda bunaldi yapacak birsey yok alisacak zaten dk basi goruntulu ariyorum kizimi bahane ederek bi yemege falan gitse surekli arayip foto attiriyorum falan filan

doğum konusunu hiç konuştun mu doktorunla?
Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum, bakalım hersey yolunda ilerlerse insalllah normal dogururum.Sezeryan den çok korkuyorum
Doktorum hic dusunmeden sezeryan dedi bana ne diye dedi nicin dedi normal dogumda riske atamyiz diyemi bilemedim... tup bebek oldugu icin mi normal doguramiyirum bilemedim ama bende normal dogumdan korkuyorum.. biri bas asagida digeri ya donmezse o zaman ne olacak.... dogum pozisyonunu almazsa bi asagidan kesilip bide yukaridan kesilirsem o da ayri.. yani kimseyi korkutmak istemem ama kimisi cok rahat doguruyo... salgilanan hormonlar acilmayi kasilmayi kimisi cok rahat yaparken kimisinde maalesef rahat olmuyor.. bilmm kac dikisle dogum yapio bide poposunun ustun oturamiyor.. sans meselesi kuzucum.. sen istedikten sonra doktorun da uygun gordukten sonra olmayacak bise degil.. ben ikiz ucuz dogumlari ozledim... kadin gayette doguruyo

Yaydigi radyasyondan dolayidir mesela en cok radyasyon yayan ev aleti sac kurutma makinesi ve utu cok cabuk kullanip kapamamiz gerekiyor
Yaaaa bilmiyodum Benim saclarım gür ve uzun kurutması en az 15 dk sürüyor yaaa kurutmazsamda başım agrıyor.. ütü neyseki yapmıyorum ordan yırttım

Amaninn booo:)) harikasin da biz ne hale dustuk boyle yahuuu nasil insanlara donustuk korkmaya basladim Ne duyecemi sasirdim bu sozlere
Ayy orda goruntulu arasan ne aramasan ne ...

Kızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?
Lcw den aldım indirimden 2 takım, 1 alana 1 bedava vardı.. ama 15 gündür hala gelmedi large aldım kiloma göre abartmış olabılırım rahat olsun diye

Kızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?
Set halinde çok pahalı oluyor gerçekten. Ve oradaki fiyatlara çok hakimim.. Ben şöyle yaptım 2 tane pijama takımı aldım biri önden düğmeli diğeri askılı rahat emzirmek için. Bir de gecelik aldım Sabahlıklı. Sabahlığım çok şık kolu dantelli foto için de uygun olur diye düşündüm. Lohusa, hamile kisvesi altında bişey aradığında çok pahalı oluyor aynı tarz pijamaları daha uygun fiyata getirdim bu şekilde yapıp hem malzeme kalitesi de daha iyi oldu setlerde dandik olabiliyor bazı parçalar.

Kızlar şu an öyle bir kulak ağrısı çekiyorum ki resmen çocuk gibi ağlıyorum. Parol içmek istemiyorum, kan ilacımı alıp uyuyacağım, yoksa delirtecek bu ağrı beni
Çok geçmiş olsun benim de ilk haftalarda çok ağrıdı diş sanım dişçiye gittim ama birşey çıkmadı.Sonradan duramayınca kbb doktoruna gittim.İltihap varmış kulağımı temizledi damla verdi hamile olduğum için üç gün kullanabilirsin dedi.O ağrı çekilmez git doktora bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…