2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Istege gore yapmiyorlar malesef canim. Benim kizimda 36da suyumun bosalmasiyla geldi. Cok sukur kuveze gerek kalmamisti gelisimi iyiydi. Suan oglumdanda korkuyorum endiselerim bitmiyor su haftaya gelsem bu haftaya gelsen hesaplarindayim. Eger gerek duyulursa yapilacaktir. Kizimdayden en son 34. Haftada sancilarim epey yuksek cikmisti ozaman yapmislardi

Tekrar cok geçmiş olsun, öyle zor ki o ağrılara katlanmak yaşamayan bilmiyor ne yazık ki.. benim dogumum çok kolay olmuştu inşallah seninde bu pelvik ağrılarin sonu kolay bir doğum olur arkadaşım
Suan yatiyorum soluma dondum ne agri ne aci ama inleye inleye :)) ilk gebeliktede bnm hep agrim vardi ama hic kolay bir dogum degildi :)) ama bu defa cok guzel ikincam guveniyorum kendime firt 3 hamle

gunaydin hanimlar. Bebek alisverisini tamamlayan varmii ? Kac takim aldiniz ? Bem kizimda cok almistim cokda hediye geldi cogu ziyan oldu bunda daha az aldim oyuzden ama bir yandanda evlat ayrimi yapmis gibi hissediyorum . Benim bitti sayilir kendime alacaklrim kaldi sadece :)

Ben kizimdan kalanlari kullanacagim. Evde varken almak olmaz ki. Hayat zaten cok pahali. Yeni 10lu ve 5li birer takim aldik. Alabilirsem bir tane yeni kalin battaniye istiyorum. Onun haricinde normal alinmasi gerekenleri aldım. Kendime 3 takim pijama aldım

Ben daha hiç başlamadımÖnce kuzumun odasını boyayacaz.Kızıma yapmıştık o odayı pembeydi.Kızımın eşyaları sığmayınca başka oda yaptık ona.Kime niyet kime kısmetSonra büyük eşyalarını alıcam.Dolabı aldıktan sonra da eşyalarını alıcam.Daha 3 ay var doğuma çok erken.

Benim de oğlumda o kadar çok şey vardı ki, çoğunu yıkadım giydiremedim bile, birçoğunu dağıttım. Sakladıklarım da hep sararmış. Bir deterjan önerdiler, bir unut yıkadım. Çıt çıt lekeleri falan çıkardı ama süt ve kusmuk lekeleri olduğunu düşündüğüm sararmaların çoğu çıkmamış. Yine de abisi kardeşi fotoğraflarını çok sevdiğim için giydiririm nispeten daha iyi olanları. Geçen yıl yeğenim doğdu, onun kıyafetlerinden kocaman bir hurç verdi gelinimiz. Ve sonuç olarak bugüne kadar yeni doğan için sadece 10lu bir set aldım. Hevessizlik değil de, sanırım 8 sene önceye göre daha mantıklı düşünüyorum artık. Sonuçta alırsak da almazsak da varımız yoğumuz onların. Öyle hızlı büyüyorlar ki, herşeyleri yepyeni kalınca sonradan üzülüyor insan

Geçeceksin canımıniçi, ne kaldı ki hayırlısıyla bugünlerde bitecek inşallah evlatlarımız kucağımızda en sevdiğimiz mağazalar onların ilgi alanları olacak

Gunaydin benim kizimdan bir cift ayakkabi disinda birsey kalmadigi icin her sey sil bastan alindi zaten bende haksizlik olmamasi icin, dagitmistim. Biraz fazla dagitip herseyimi vermisim tek sikinti o bebek icin olanlari tamamladim.
Ben 15 tane tulum aldim
6 si 0-1 ay digerleri 0-3
10 ar tane alt ust zibin
1 5li takim
1 3 lu takim
2 esofman takimi
4 tane alt
4 tane ust
3lu citcitli
Corap bere
Kiyafet olarak hatirladigim bunlari aldim.

Yaa bende mi beklesem
Sanırım ben de biraz erken almakla hata yaptım.
Bunları aldım. İlk oğlumda aldıklarımı nereye saklayacağımı şaşırdım, ne akılmış ama Bu sefer hep giyeceğim, uygun fiyatlı şeyler aldım. Evim çok sıcak oluyor. O yüzden kalın şeyler alsam bir daha hayatta giymem biliyorum. Bir tek mavi takıma özendim. Belki bir iki hatıra fotosu için o da Onun fiyatı peluş hariç diğer tüm pijamaların fiyatıydı. Çok ince geldi ama dedim ya heves ettim aldım bir kere. Peluşu da diğer takımların üstüne uyuyor, üşürsem diye aldım. Yalnız çiçekli kısa kolu pijama takımı şuan tam oluyor. Muhtemelen o dönem olmayacak. Bir takım daha alabilirim. Bizim hastanede 2 gece kalınıyor çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20191217_093636.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20191217_093615.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20191217_093731.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20191217_093702.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20191217_093814.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20191217_093751.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
Cok buyuk gecmis olsun, dun de nisanda dogum yapacak bi arkadasim apar topar apandisit ameliyatina girdi. Yaptirmasan daha buyuk zarar bebege, allah korusun hepsini kuzularin.

Allah beterinden korusun. Böbrek sıkıntısı yaşayan çok duydum hamilelikte. Doktorlar bebek için kar zarar hesabı yapıp girişiyorlar her işi, içinizi ferah tutun

Çok güzel aldıkların ya, ben de böyle hep kullanabileceğim şeyler almak istiyorum güle güle kullan canım iyi günlerinde

Kizlar bi kac gun.once.aldim bunu magazadan 170 tl ye. Su an.sitesinde 100 lira gercekten cok uzgunum
Içerik bilgisi yazar mısın? Yüzde 5 elasten olsa bile giyemiyorum. Kaşındırıyor. Lohusa takımlarını da o yüzden alamıyorum. Sitesinde içerik bilgisi yok. Yazarsan sevinirim.

Kizimda yazlik pijama almistim. Bunda da kislik 3 takım normal pijama aldim. Tekli bir tane kisa kollu gecelik, birde lohusa setim var. Lohusa seti zaten krem rengi. Anca evde veya hastanede resim cekinirken giyilir. Bence pijama sart yaa
Ben de pijamasız duramam.Ama ilk gecelik giyicem.Gecelik hem giyinmesi hem kontrol için daha rahat.Sonraki günler pijama giyerim.

Git canim sakin ihmal etme. Saglik ocagi sonuçlarına e nabizdan bakmadinmi karacigee enzimlerinde birsey yoktur inşallah
Baktirdim sonuc bugun oglenden sonra cikicak e nabizdan kontrol ediyorum daha cikmadi cnm.
Günaydın hamiş güzel anneler

Sabah dokuzda şeker yüklemem var. İnşallah güzel çıkar sonuçlar ☺
Insallah cnm bizide haberdar et.
Canım birkaç gün olduysa iade et internetten sipariş ver tabi yıkamadıysan

Ay Allah sabır versin ama çok geciktirme hemen git kaşıntı çok zordur
Zor olmazmi sabrimi deniyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…