Ben kızımın doğumunda aldıklarımı lohusalık harici giymedim.Her zaman giyilebilecek birşey almak en iyisi.İlk gün gecelik daha rahat oluyor.Kış olacağı için kalın sabahlıklı bir takım alıcam çok üşürüm biliyorum kendimi.Klasik değil de spor tarzı alıcam.Normalde öyle giymeyi sevdiğim için.Set halinde çok pahalı oluyor gerçekten. Ve oradaki fiyatlara çok hakimim.. Ben şöyle yaptım 2 tane pijama takımı aldım biri önden düğmeli diğeri askılı rahat emzirmek için. Bir de gecelik aldım Sabahlıklı. Sabahlığım çok şık kolu dantelli foto için de uygun olur diye düşündüm. Lohusa, hamile kisvesi altında bişey aradığında çok pahalı oluyor aynı tarz pijamaları daha uygun fiyata getirdim bu şekilde yapıp hem malzeme kalitesi de daha iyi oldu setlerde dandik olabiliyor bazı parçalar.
Amin canım inşallahAllah ım sagsalim tamamlamayıda her birimize nasip etsin
Evettt bende gördüm bi tuhaf oldumm A Altibirlik61 ayy çok heyecanlı bende 2 haneli sayılara düştüm 99 yazıyor heyecan artıyorAyyy sende altta 30. Hafta yazıyo inanamıyorum yaaaadarısı bizim başımızaaa bende çiftli sayılara düşüyorum
Kısin gecelik giymek hic huyum değildir pijamayla rahat edemez miyim ? 3 takım pijama alirim diye düşünüyorum biri sabahlikli olur hastanede yatarken terleme falan olabiliyormus ebe demişti yelek hırka yada sabahlik tarzi bişey getirin ki usutmeyin demişti ondan sabahlikli düşündüm ama tecrübeli olarak siz daha iyi bilirsiniz ?Lohusa gecelik pijama alırken biraz büyük alın.Daha önce doğum yapmayanlar için söylüyorum.Doğumdan sonra karın iki üç ay doğurmamış gibi kalabiliyor.Hemen gitmiyor yani.Ben çok şaşırmıştım kızımın doğumunda sekiz kilo gitmişti ama göbek aynı duruyordu.Emzirme olayından dolayı mutlaka önü düğmeli olsun bir de.Ayağınıza da çorap mutlaka yoksa üşütürsünüz.
Geceliği ben de çok sevmem de özellikle sezeryanda dikiş yerleri için rahatsız edebiliyor.Bir de giyip çıkarması daha kolay odaya gelince.Hem doktor ve hemşireler de daha rahat kontrol edebiliyorlar dikişleri.Özellikle normal doğumda gecelik daha rahat.Kısin gecelik giymek hic huyum değildir pijamayla rahat edemez miyim ? 3 takım pijama alirim diye düşünüyorum biri sabahlikli olur hastanede yatarken terleme falan olabiliyormus ebe demişti yelek hırka yada sabahlik tarzi bişey getirin ki usutmeyin demişti ondan sabahlikli düşündüm ama tecrübeli olarak siz daha iyi bilirsiniz ?
Pijama rahatsız edebiliyor dikiş yerlerini diyecektim eksik yazmışım.Ben de iki takım pijama bir takım gecelik almayı düşünüyorum.İlk gün gecelik giyerim sadece.Sabahlık zaten kalın alıcam özellikle sezeryandan hemen çıkışta çok üşümüştüm.Geceliği ben de çok sevmem de özellikle sezeryanda dikiş yerleri için rahatsız edebiliyor.Bir de giyip çıkarması daha kolay odaya gelince.Hem doktor ve hemşireler de daha rahat kontrol edebiliyorlar dikişleri.Özellikle normal doğumda gecelik daha rahat.
Oy masallah, ben kisacik kestirdim 2 dakikada bitiyor zaten oncesinde platindi hep koptu mahvettim saclarimiYaaaa bilmiyodum Benim saclarım gür ve uzun kurutması en az 15 dk sürüyor yaaakurutmazsamda başım agrıyor.. ütü neyseki yapmıyorum ordan yırttım
Amaninn booo:)) harikasin da biz ne hale dustuk boyle yahuuunasil insanlara donustuk korkmaya basladim Ne duyecemi sasirdim bu sozlere
Ayy orda goruntulu arasan ne aramasan ne...
Kullanıyorum canım. Şöyle ki yemekleri ocakta isitirken gecen süre mikrodalgada gecen süreden çok daha fazla olduğu icin besin değerlerini oldurmus oluyoruz. Sadece süt ürünlerini ısıtınca besin değeri gidiyor. O yüzden mikroda ısıtmamak gerekiyor sütüKızlar mikrodalga fırın kullanıyor musunuz zararlımı ??? Bilginiz varmı
Oha her hafta 1 saatten fazla ütü basında kalıyorum ben. Yandım o zaman desenizeYaydigi radyasyondan dolayidir mesela en cok radyasyon yayan ev aleti sac kurutma makinesi ve utu cok cabuk kullanip kapamamiz gerekiyor
Evettt bende gördüm bi tuhaf oldumm A Altibirlik61 ayy çok heyecanlı bende 2 haneli sayılara düştüm 99 yazıyor heyecan artıyor
Git canim sakin ihmal etme. Saglik ocagi sonuçlarına e nabizdan bakmadinmi karacigee enzimlerinde birsey yoktur inşallahKizlar size onceden demistim kasintilarim var diye gitgide artiyor bu gece uyutmadi beni soguk dusa girdim tum vucudumu kremledim ama cok az azaldi boyle devam ederse bikac gune ben dr a gidicem.
Kizimda yazlik pijama almistim. Bunda da kislik 3 takım normal pijama aldim. Tekli bir tane kisa kollu gecelik, birde lohusa setim var. Lohusa seti zaten krem rengi. Anca evde veya hastanede resim cekinirken giyilir. Bence pijama sart yaaKısin gecelik giymek hic huyum değildir pijamayla rahat edemez miyim ? 3 takım pijama alirim diye düşünüyorum biri sabahlikli olur hastanede yatarken terleme falan olabiliyormus ebe demişti yelek hırka yada sabahlik tarzi bişey getirin ki usutmeyin demişti ondan sabahlikli düşündüm ama tecrübeli olarak siz daha iyi bilirsiniz ?
Canım birkaç gün olduysa iade et internetten sipariş ver tabi yıkamadıysanKizlar bi kac gun.once.aldim bunu magazadan 170 tl ye. Su an.sitesinde 100 lira gercekten cok uzgunum
Ay Allah sabır versin ama çok geciktirme hemen git kaşıntı çok zordurKizlar size onceden demistim kasintilarim var diye gitgide artiyor bu gece uyutmadi beni soguk dusa girdim tum vucudumu kremledim ama cok az azaldi boyle devam ederse bikac gune ben dr a gidicem.
Ben de yaptirabilirsem yaptirmaya caliscam ama bugun 28 hafta bitti. Bakalim kacirdimmi ogrencem :'(Günaydın hamiş güzel anneler
Sabah dokuzda şeker yüklemem var. İnşallah güzel çıkar sonuçlar
Aslında özel labaratuvarlarda yapılıyor fiyatı 65 lira imiş 50 lik yüklemenin. Yaptırmayı istiyorsan Sabah dr una gitmeden yapıp gidebilirsin imkanın varsa. Haftan da geçmeniş olur. Devlet de hemen yapılır mı hiç bilgim yok canım yaBen de yaptirabilirsem yaptirmaya caliscam ama bugun 28 hafta bitti. Bakalim kacirdimmi ogrencem :'(
Zamani gecmediyse yaptirilir. Ama zamani gecti derlerse hic bir yer yapmaz zaten artik. Bende rutin tahlillerimi yaptırırım. Açlık tokluk sekere baktiririm artik ne yapayim..Aslında özel labaratuvarlarda yapılıyor fiyatı 65 lira imiş 50 lik yüklemenin. Yaptırmayı istiyorsan Sabah dr una gitmeden yapıp gidebilirsin imkanın varsa. Haftan da geçmeniş olur. Devlet de hemen yapılır mı hiç bilgim yok canım ya
Ben de öyle yaptım bir daha giymeye eğim türden birşey almadım sabahlık hariçBen kızımın doğumunda aldıklarımı lohusalık harici giymedim.Her zaman giyilebilecek birşey almak en iyisi.İlk gün gecelik daha rahat oluyor.Kış olacağı için kalın sabahlıklı bir takım alıcam çok üşürüm biliyorum kendimi.Klasik değil de spor tarzı alıcam.Normalde öyle giymeyi sevdiğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?