2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar benim bebeklerimin hareketleri artik azaldi.. sadece nefes alirken karnimi cok sisireniyorum.. nefese oksijene doyamiyorum... gogsumu sisirerek nefes almaya calisiyorum ama her an bu yapilamiyor... sizin cocuklariniz hareketlerini hissedersiniz belki donerler ama benimkiler hala ayni pozisyonunda sanirim yerleri olmadigi icinde ayni pozisyonda kalacaklar.. Seninde bilgine kuzum bu haftamla kendinininkini kiyaslarsin..
Eva

Hanımlar catlatma ignesi olup beta degeri dusuk olup sonradan yükselen varmi banada umut olun benim hcg 8 cıktı progestanim 24 doktor cumaya kadar bekleyelim dedi
Ben femara artı çatlatma iğnesi kullandığım ay negatifti adet oldum bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım çok şükür doktor iğne ilaç etkisi vardır hamileliğinde demişti yani nasip kısmet hayırlısı olsun ayrıca hcg 5 üzeri pozitif oluyor inşallah düzenli artar değeriniz

Insallah cok sagolun

Csnın acele etme, birgünde gelmişti oğlumda, pat diye doğuma gidince hemen söyledik geldi

Hee supermis... ya ben baktim hep tekil bebekler icin ikiz bebek icin goremedim.. saat gecmis yarin bibsorup ogreneyin ikiz bebek icin hemde kutulu olanlar stokta yok diyor... cok saol kuzum ..

Sağol canim verdiğin bilgi için.
Benim bebekler başından beri aynı pozisyondalar.
Alttaki bebek hep daha hareketli, Bugünde karnimi biraz yumuşak hissettim korktum açıkçası.
yer değiştirmiştir diye umuyorum kötü birşey yoktur inşallah.

Kızlar şu an öyle bir kulak ağrısı çekiyorum ki resmen çocuk gibi ağlıyorum. Parol içmek istemiyorum, kan ilacımı alıp uyuyacağım, yoksa delirtecek bu ağrı beni
Coook uzuldum kuzum benim kulak agrisi gibi agrida yokturrr yani.. basini sicak tut basini guzelce sar... insallah gecer kuzum... bende senin gibi o kadar hamilelikte agrim oldu kac kez ilac aldin dersen bir elin oarmagibi gecmedi.. kusma ilaci verdiler parol verdiler.. ama gecmeyecek gibi hissedersen kullanmana gerek yok agri azaltiyor iyilestirmiyorki onun yerine kulak burun bogaza git sana ne ilac verilebilir onun onlemini alirsin.. cunku orta kulak iltihabi muhtemelen ic kulak iltihabina donusturmesin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…