- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Valla cikiyorum canim ya. Oyle yatmiyorum artik pek.Kuzum sen mağaza gezebiliyor musun? Al canım en azından biraz başlamış olursun diğer ay da kalanları alırsın, ben de alcam 1 ay içerisinde çoğu şeyi ☺
Kuzucum birazcık dikkat et yine de olur mu? Çok ayakta kalmamaya çalışValla cikiyorum canim ya. Oyle yatmiyorum artik pek.
Ayyy annesi sen yaparsinda guzel olmaz miİsim yazcam canim.
Bunun gibi olcak ama bunun kadar guzel yapamam. Sirf buyuk kizimada yaptim diye yapcam
VazgecilmezimKızlar mikrodalga fırın kullanıyor musunuz zararlımı ??? Bilginiz varmı
Ben femara artı çatlatma iğnesi kullandığım ay negatifti adet oldum bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım çok şükür doktor iğne ilaç etkisi vardır hamileliğinde demişti yani nasip kısmet hayırlısı olsun ayrıca hcg 5 üzeri pozitif oluyor inşallah düzenli artar değerinizHanımlar catlatma ignesi olup beta degeri dusuk olup sonradan yükselen varmi banada umut olun benim hcg 8 cıktı progestanim 24 doktor cumaya kadar bekleyelim dedi
Kullaniyorum cnm zararli diyorlar ama ona bakarsan hersey zararli :)Kızlar mikrodalga fırın kullanıyor musunuz zararlımı ??? Bilginiz varmı
Kroplastin cnm plastik.bebis icin battaniyeye koyucam kendi esyalarim icin aldim :)Ne marka kuzum plastik mi peki ben tül düşünüyordum ama olur mu ki plastik ?
Bende pentiden aldim cok hosBen pentiden aldım valla lohusa takımı almıcam zaten hoşlanmıyorum o tarz geceliklerden
den
iğneden sonra kaçıncı gününde çıktı?Hanımlar catlatma ignesi olup beta degeri dusuk olup sonradan yükselen varmi banada umut olun benim hcg 8 cıktı progestanim 24 doktor cumaya kadar bekleyelim dedi
Csnın acele etme, birgünde gelmişti oğlumda, pat diye doğuma gidince hemen söyledik geldiCok tesekkurler beybiihaci serif bende yaptirayim o zaman bu cikolatayi ben bu ayin sonunda yaptirim mi ya ? Ne bilim bi kararsiz kaldim zaman acisindan kendimde...
14. Gunde ciktiiğneden sonra kaçıncı gününde çıktı?
Insallah cok sagolunBen femara artı çatlatma iğnesi kullandığım ay negatifti adet oldum bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım çok şükür doktor iğne ilaç etkisi vardır hamileliğinde demişti yani nasip kısmet hayırlısı olsun ayrıca hcg 5 üzeri pozitif oluyor inşallah düzenli artar değeriniz
Ne aldinizzz gosterinnnnn hadiiBende pentiden aldim cok hos
Csnın acele etme, birgünde gelmişti oğlumda, pat diye doğuma gidince hemen söyledik geldi
Kirmiziyi aldim canimNe aldinizzz gosterinnnnn hadii
Sağol canim verdiğin bilgi için.Kizlar benim bebeklerimin hareketleri artik azaldi.. sadece nefes alirken karnimi cok sisireniyorum.. nefese oksijene doyamiyorum... gogsumu sisirerek nefes almaya calisiyorum ama her an bu yapilamiyor... sizin cocuklariniz hareketlerini hissedersiniz belki donerler ama benimkiler hala ayni pozisyonunda sanirim yerleri olmadigi icinde ayni pozisyonda kalacaklar..Seninde bilgine kuzum bu haftamla kendinininkini kiyaslarsin..
Eva
Coook uzuldum kuzum benimKızlar şu an öyle bir kulak ağrısı çekiyorum ki resmen çocuk gibi ağlıyorum. Parol içmek istemiyorum, kan ilacımı alıp uyuyacağım, yoksa delirtecek bu ağrı beni
Benim iğneden 15 gün falan sonra hcg değerim yüksekti.14. Gunde cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?