Hamilelikten hormonlardan hep.Duyduğum herşeyi kendim yaşamışım gibi içselleştirip ağlıyorum bazen.Sonra saçmalıyorsun deyip kendime kızıyorum.Ara ara ben de eşimle ilgili paranoyaklaşırım.Aldatacak olsa her türlü yapar bu erkekler.Ruhumuz bile duymayabilir.Bir defa içinde olan erkeği hiçbirşey engelleyemez bence.Benim eşim kendini beğenmiş herşeyi zor beğenen biri.Bazen takılırım da birini gösterip ben o kadar zevksiz miyim beni tanıyamamışın der.Bir şekilde onu kontrol ettiğimi bilir.İşi gereği bazen bayanlarla iş yemeklerine çıkar.Beni de götürür yanında.Geçen geç geldi iş yemeğinden neden aramamışım geç kalmışın dememişim diye trip attı bana.Artık eskisi kadar merak etmiyormuşum da.Dedim rahatsız etmeyeyim arayınca da huzursuz oluyorsun dedim.
Cnm 50 lilik ise ac gidiyosun sekerli icecegi 5 dak da içiyorsun 1 saat sonra kanını aliyolarKızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz
50lik yapılcak. B Bilgesibel de yanıtlamış. Tik ederim ikinize deKaclik yukleme yapilacak cnm o da onemli cunku kan alma sayisi degisiyor ilk etapta icmeden alicaklar sonra ictikten 1 saat sonra
Tamam çok tşk ederim en azından bilerek gideyim sabahCnm 50 lilik ise ac gidiyosun sekerli icecegi 5 dak da içiyorsun 1 saat sonra kanını aliyolar
100 lükse aç gidiyosun ilk önce kan alıyorlar sonra içecek sonraki 3 saat boyunca her saat başı kan aliyolar
Ne marka kuzum plastik mi peki ben tül düşünüyordum ama olur mu ki plastik ?Daha msjlari okumayi bitiremedim kizlar 1 kilo daha almisim yani toplam 4 kilo alarak 65 kilo olmusum.2.olarak da dediginiz kilitli veya fermuarli posetler varya carfour sa da 1 alana 1 bedava 2 tane buyuk boy aldim dogum cantasi icin.
Kızlar mikrodalga fırın kullanıyor musunuz zararlımı ??? Bilginiz varmı
Ayyyy muhtesemmm ne kadar sanslisin annesii ogrenceksinn.. gupguzel haberler alirsin bizede verirsin insallahBende çok merak ediyorum.1 ay önce 750grdı. Şimdi 1 kiloyu geçmiştir umarım. Gelişimi nasıl gidiyor heyecanlıyım. Yarın sabah kontrolüm var
Zararlı gebelerde diye bişey duydum doğruluğunu bilmiyorumBen genelde buz cozdurme ozelligini kullaniyorum yemek falan isitmiyorum. Bir tek mikrodalga kapagiyla bazen sut isitiyorum
Aşk kuşummm yavaş yavaş hepimiz sona ulasiyoruz gibi hissediyorum... offf bayag heyecanlaniyorum unuttugum bisey varmi diye dusunuyorum ne bilim yaa bu aksam nefes alamiyorummm cok yedim sanirimmm
Kullanmıyorum zararı olur diye ama başkasının evinde çalıştigi ortamda bulundugum olduKızlar mikrodalga fırın kullanıyor musunuz zararlımı ??? Bilginiz varmı
Sana direkt sunu soylimm.. ilk gebelikten tecruben var olmadi harikaaa olmuş, doktoruna soyle bebeklerim erken dogum oluyor rahimden dolayi... bebegib daha uzun tutunmasi icin durumuna gore ilac yada igne yapsin harika oluyor tatlim 34 te ablam dogum yapti (ikinci gebeliginde igne vuruldu bebegin ilkinde direkt suyu gelmisti) bu igne sayesinde 39+ da dogurduBenim 36 haftada gelen bi kızım var o zaman neden erken geldi anlamadık ama ben şimdiki bebeğime hemen hamile kalamadım o sırada rahim filmi çekildim neden hamilelik olmuyor diye doktor çekilmemi istemişti ve rahim filminde rahimin üsten basık olduğu anlaşıldı bi tüp bebek doktoru demek kızın bu yüzden 36 haftada gelmiş rahim üsten basık olduğu için bebekte büyüdüğü için basınç olmuş ve suyun gelmiştir dedi şimdi ben bu hamileliğimde durumu biliyorum erken gelme riski var Allah korusun tabiki ama acaba ciğer geliştirici iğne gerekir mi bana detaylı ultrasonu yapan doktor da 36 haftayı görürsün öncekinde gördüğün için falan dedi kızım da solunum sıkıntısı da olmamıştı çok şükür ama ne yapsam bilemedim
Kuzum kendine eziyet etme bende parol aldım dün ve bugün yoksa duramayacaktım vücudumun sızısındanKızlar şu an öyle bir kulak ağrısı çekiyorum ki resmen çocuk gibi ağlıyorum. Parol içmek istemiyorum, kan ilacımı alıp uyuyacağım, yoksa delirtecek bu ağrı beni
Ayyy sende altta 30. Hafta yazıyo inanamıyorum yaaaaAyyyy muhtesemmm ne kadar sanslisin annesii ogrenceksinn.. gupguzel haberler alirsin bizede verirsin insallah ☺
Cok tesekkurler beybiiKizimda haci şeriften aldim. Cok begenmistik
Bence firma ile gorus ne kadar dayaniyor.bende lokum alcamda subatta alirim. Erken dogum olursa cikolata seker dusunmem zatenCok tesekkurler beybiihaci serif bende yaptirayim o zaman bu cikolatayi ben bu ayin sonunda yaptirim mi ya ? Ne bilim bi kararsiz kaldim zaman acisindan kendimde...
Kiz niye oyle dedin biz çıtır degil miyizDogru diyorsun amaa gelde bunu anlatayim kendime isime gelmiyor galibasagsalim atlatsak iyi olacak Allah tan benim kocanin calisma ortaminda, memurlar disinda kadin yok
Yarın kontrolüm var mutlaka söylücem doktoruma inşallah benimde ablanız gibi bu bebeğim daha geç gelirSana direkt sunu soylimm.. ilk gebelikten tecruben var olmadi harikaaa olmuş, doktoruna soyle bebeklerim erken dogum oluyor rahimden dolayi... bebegib daha uzun tutunmasi icin durumuna gore ilac yada igne yapsin harika oluyor tatlim 34 te ablam dogum yapti (ikinci gebeliginde igne vuruldu bebegin ilkinde direkt suyu gelmisti) bu igne sayesinde 39+ da dogurdu ☺☺
Kuzum senin bi beben daha var senin zamanini alirki... banner ne diye sormustum bi daha sorayim banner nedirBu aksam banner icin jut kumasi kestim. Artik bu hafta insallah tamamlarim. :d ay ben kizimda bu zamana kadar bir suru sey yapip cantami bile hazirlamistim. Bunda bir rahatlik. Gerci hastane islerim hic bitmiyo evde kalamiyorumki
İsim yazcam canim.Kuzum senin bi beben daha var senin zamanini alirki... banner ne diye sormustum bi daha sorayim banner nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?