2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Dogru diyorsun amaa gelde bunu anlatayim kendime isime gelmiyor galiba sagsalim atlatsak iyi olacak Allah tan benim kocanin calisma ortaminda, memurlar disinda kadin yok

Kızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz
Cnm 50 lilik ise ac gidiyosun sekerli icecegi 5 dak da içiyorsun 1 saat sonra kanını aliyolar
100 lükse aç gidiyosun ilk önce kan alıyorlar sonra içecek sonraki 3 saat boyunca her saat başı kan aliyolar

Kaclik yukleme yapilacak cnm o da onemli cunku kan alma sayisi degisiyor ilk etapta icmeden alicaklar sonra ictikten 1 saat sonra
50lik yapılcak. B Bilgesibel de yanıtlamış. Tik ederim ikinize de
Cnm 50 lilik ise ac gidiyosun sekerli icecegi 5 dak da içiyorsun 1 saat sonra kanını aliyolar
100 lükse aç gidiyosun ilk önce kan alıyorlar sonra içecek sonraki 3 saat boyunca her saat başı kan aliyolar
Tamam çok tşk ederim en azından bilerek gideyim sabah

Daha msjlari okumayi bitiremedim kizlar 1 kilo daha almisim yani toplam 4 kilo alarak 65 kilo olmusum.2.olarak da dediginiz kilitli veya fermuarli posetler varya carfour sa da 1 alana 1 bedava 2 tane buyuk boy aldim dogum cantasi icin.
Ne marka kuzum plastik mi peki ben tül düşünüyordum ama olur mu ki plastik ?

@Hasatzamani A Altibirlik61 ve diğer arkadaşlar 30.a az kaldı ayy maşallah
Aşk kuşummm yavaş yavaş hepimiz sona ulasiyoruz gibi hissediyorum... offf bayag heyecanlaniyorum unuttugum bisey varmi diye dusunuyorum ne bilim yaa bu aksam nefes alamiyorummm cok yedim sanirimmm yada bebeklerim buyudu.. yemek adi demeyecem kimsenin cani cekmesin ama son aralar canim et cekiyorr deli gibi... bu haftalara kadar sebze yedim.. simdi et sut yogurt... minik kuşlarim bir an once iki kiloyu devirselerr... sonra uc kiloyu nasi tasican Allah bilir simdi bile zorlanmaya basladim

Sana direkt sunu soylimm.. ilk gebelikten tecruben var olmadi harikaaa olmuş, doktoruna soyle bebeklerim erken dogum oluyor rahimden dolayi... bebegib daha uzun tutunmasi icin durumuna gore ilac yada igne yapsin harika oluyor tatlim 34 te ablam dogum yapti (ikinci gebeliginde igne vuruldu bebegin ilkinde direkt suyu gelmisti) bu igne sayesinde 39+ da dogurdu

Kızlar şu an öyle bir kulak ağrısı çekiyorum ki resmen çocuk gibi ağlıyorum. Parol içmek istemiyorum, kan ilacımı alıp uyuyacağım, yoksa delirtecek bu ağrı beni
Kuzum kendine eziyet etme bende parol aldım dün ve bugün yoksa duramayacaktım vücudumun sızısından Çok geçmiş olsun . Orta kulak iltihabın olabilir mi ? Bir doktora mı görünsen

Son düzenleme:
Cok tesekkurler beybii haci serif bende yaptirayim o zaman bu cikolatayi ben bu ayin sonunda yaptirim mi ya ? Ne bilim bi kararsiz kaldim zaman acisindan kendimde...
Bence firma ile gorus ne kadar dayaniyor.bende lokum alcamda subatta alirim. Erken dogum olursa cikolata seker dusunmem zaten

Dogru diyorsun amaa gelde bunu anlatayim kendime isime gelmiyor galiba sagsalim atlatsak iyi olacak Allah tan benim kocanin calisma ortaminda, memurlar disinda kadin yok
Kiz niye oyle dedin biz çıtır degil miyiz yaa bankacilar varrr yeni mezun oluo atananlar varrr pislik bulmak istedikten sonraaa cokkk ama kocamiza guvensek daha iyi ama kontrolde arada olsa iyidir

Yarın kontrolüm var mutlaka söylücem doktoruma inşallah benimde ablanız gibi bu bebeğim daha geç gelir

Bu aksam banner icin jut kumasi kestim. Artik bu hafta insallah tamamlarim. :d ay ben kizimda bu zamana kadar bir suru sey yapip cantami bile hazirlamistim. Bunda bir rahatlik. Gerci hastane islerim hic bitmiyo evde kalamiyorumki
Kuzum senin bi beben daha var senin zamanini alirki... banner ne diye sormustum bi daha sorayim banner nedir

Bebek bir haftadir cok baska hareket ediyor. Herhalde diyorum büyüdü inşallah gelisimi normal seyrediyodur merak ettim. Bu defa epey ara verdim doktora. Ama insan hep merak ediyor işte.. şuan kaburgalarimda ahenkle dans ediyor, canımda epey acıyor. Buyuk kizimda boyle canimin acidigini hissetmiyodum

Kuzum senin bi beben daha var senin zamanini alirki... banner ne diye sormustum bi daha sorayim banner nedir
İsim yazcam canim.
Bunun gibi olcak ama bunun kadar guzel yapamam. Sirf buyuk kizimada yaptim diye yapcam

Eklentiler

• Screenshot_20191216-231808.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…