- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Artiyor evet cnm bugunku kan sonuclarimi beklemek istedim dr girmek ister duruma gore 2 gune gidicemGünaydın kızlar, kontrolü olanlar hayırlısı ile gitsin gelsinler inşlhHasatzamani canım sende biran önce doktora git artıyor sanki
Maşallah büyümüş bende haftays gidicem bakalım ne yapıyor içerdeBugün tam 29+0 olarak doktora geldim. Her şey yolunda şükür. Büyümüş en son 4 hafta önce 750 grdı. Boyu 40cm, kilosu 1512gr.Bizde haberler güzel
Cok guzeller cnmGünaydın kızlar .. Bunlarda kızım için yaptırdığım hastane çıkışı ve takı yastığı .
Oh iyi maşsallah cnmBugün tam 29+0 olarak doktora geldim. Her şey yolunda şükür. Büyümüş en son 4 hafta önce 750 grdı. Boyu 40cm, kilosu 1512gr.Bizde haberler güzel
Son ay bebeğimiz de alıyor ya fazla doğru alırız aman napalım onlar sağlıklı olsun da aldığımız kilo olsunBen de diyordum da son ay ne kadar alabilirim ki bir iki kilo ancak diyordum fazla da yemediğim halde aldım o kadar kiloyu
Ayyyy cok heyecanliii tabiii Rabbim utandirmasinEvettt bende gördüm bi tuhaf oldumm A Altibirlik61 ayy çok heyecanlı bende 2 haneli sayılara düştüm 99 yazıyor heyecan artıyor
Yaaa masallah demekki bu haftalardan sonra bu alttaki takvime uymasina gerek yok daha buyukte olabiliyorlar... bayagg buyumuss ya inanilmazz sevindimBugün tam 29+0 olarak doktora geldim. Her şey yolunda şükür. Büyümüş en son 4 hafta önce 750 grdı. Boyu 40cm, kilosu 1512gr.Bizde haberler güzel
Artik adi ustunde koca degil mi bizde hamile... artik olacak o kadar.. cok rahatsiz olmadiktan sonra bosver gitsinOy masallah, ben kisacik kestirdim 2 dakikada bitiyor zaten oncesinde platindi hep koptu mahvettim saclarimi
kizz oyle deme hormonlar napalim
Bende yazdikca diyorum ki ben ne yapiyorum yaaa itiraf edememisim yaptiklarimi kendime
Ben de kontrolden geldim benim de takvimden biraz önde gidiyor çok şükürYaaa masallah demekki bu haftalardan sonra bu alttaki takvime uymasina gerek yok daha buyukte olabiliyorlar... bayagg buyumuss ya inanilmazz sevindimdevamm☺
Günaydın kızlar .. Bunlarda kızım için yaptırdığım hastane çıkışı ve takı yastığı .
Güle güle kullanmak nasip olsunçok
Maşalah çok iyi haber sevindim cnmBugün tam 29+0 olarak doktora geldim. Her şey yolunda şükür. Büyümüş en son 4 hafta önce 750 grdı. Boyu 40cm, kilosu 1512gr.Bizde haberler güzel
Ayyy cok sukurrr yaaa masallahhh size cok sevindim canimmm tekil olunca bak takvimun ilerisinde gidebiliyorlar acaba benimkiler ne alemde.. ohh ihhh mis kokulu yavrularinizi guzelce besleyin yormayin kendiniziBen de kontrolden geldim benim de takvimden biraz önde gidiyor çok şükür
Maşalah bebişe şifa olsunnnnCanlar biz de ciğer geliştiricimizi yaptırdıkkızıma şifa olsun inşallah zamanını bekler de sağlıklı sağlıklı nefesini alır kuzum☺☺ Bugün Kilis’ten selamlar
Ohhh ohhh doktorun cok tedbirli davraniyor heee... takdir ettim dogrusuCanlar biz de ciğer geliştiricimizi yaptırdıkkızıma şifa olsun inşallah zamanını bekler de sağlıklı sağlıklı nefesini alır kuzum Bugün Kilis’ten selamlar
Çok şükür insan baya rahatlıyor doktordan güzel şeyler duyunca bi sonraki kontrolü 3 hafta sonrasına verdi ayda 1 den 3 haftaya düştü kontrollerAyyy cok sukurrr yaaa masallahhh size cok sevindim canimmm tekil olunca bak takvimun ilerisinde gidebiliyorlar acaba benimkiler ne alemde.. ohh ihhh mis kokulu yavrularinizi guzelce besleyin yormayin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?