2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızım 960 gr. olmuş haftasına göre biraz zayıf dedi doktor ama bu şeker hastası olmadığımı göseterirmiş. Şeker yüklemesi yapmıycam dedi. Daha önce miyom ameliyatı olduğum için bebek biraz zayıf kalabiliyormuş. Yan yatmamı söyledi öyle daha iyi besleniyormuş. Ama üzüldüm açıkcası Birde normal hesaplamalar 27 haftalık gösteriyor ama kızımın ölçümleri 26 haftalığa göre. Geç yumurtlama olduğumdan galiba onu soramadım. İnşallah biraz kilo alır bir dahaki kontrole kadar

Evettt bende gördüm bi tuhaf oldumm A Altibirlik61 ayy çok heyecanlı bende 2 haneli sayılara düştüm 99 yazıyor heyecan artıyor
Ayyyy cok heyecanliii tabiii Rabbim utandirmasin Ohhh ohhh minnoslara az kaldi doktorum nerde bende 37 de sezeryan olacak ya o gunden 14 gun cikariyorum yada 21 gun mu cikaricam bilemedim bana hic bisey kalmadi gibi hissediyorum sonra diyom ooo cok varmis yahu

Bugün tam 29+0 olarak doktora geldim. Her şey yolunda şükür. Büyümüş en son 4 hafta önce 750 grdı. Boyu 40cm, kilosu 1512gr. Bizde haberler güzel
Yaaa masallah demekki bu haftalardan sonra bu alttaki takvime uymasina gerek yok daha buyukte olabiliyorlar... bayagg buyumuss ya inanilmazz sevindim devamm

Oy masallah, ben kisacik kestirdim 2 dakikada bitiyor zaten oncesinde platindi hep koptu mahvettim saclarimi

kizz oyle deme hormonlar napalim
Bende yazdikca diyorum ki ben ne yapiyorum yaaa itiraf edememisim yaptiklarimi kendime
Artik adi ustunde koca degil mi bizde hamile... artik olacak o kadar.. cok rahatsiz olmadiktan sonra bosver gitsin Alistirman iyi... biz yapsak ne olur acaba ya onu yaptiktan sonra cikar nerdde olursa olsun disariya yuruyus yapiyorum der tobe est. bosver kuzucum bunlari dusunme guzel iyi seyler dusun

Şimdi doktordan geliyorum çok şükür her şey yolunda iğne meselesini de sordum 32-33 haftalarda sancı kasılma falan çıkarsa o zaman bakarız dedi şuanlık öyle bi durum yok dedi her gebelikte rahim biraz daha büyüyor genişliyor bu ikinci gebelik ilkine göre 1 hafta 10 gün geç gelir dedi Pinkpinkblue

Günaydın kızlar .. Bunlarda kızım için yaptırdığım hastane çıkışı ve takı yastığı .

Güle güle kullanmak nasip olsun çok
Bugün tam 29+0 olarak doktora geldim. Her şey yolunda şükür. Büyümüş en son 4 hafta önce 750 grdı. Boyu 40cm, kilosu 1512gr. Bizde haberler güzel
Maşalah çok iyi haber sevindim cnm

Ben de kontrolden geldim benim de takvimden biraz önde gidiyor çok şükür
Ayyy cok sukurrr yaaa masallahhh size cok sevindim canimmm tekil olunca bak takvimun ilerisinde gidebiliyorlar acaba benimkiler ne alemde.. ohh ihhh mis kokulu yavrularinizi guzelce besleyin yormayin kendinizi

Canlar biz de ciğer geliştiricimizi yaptırdık kızıma şifa olsun inşallah zamanını bekler de sağlıklı sağlıklı nefesini alır kuzum Bugün Kilis’ten selamlar
Ohhh ohhh doktorun cok tedbirli davraniyor heee... takdir ettim dogrusu eger dogarsa sikinti yasamasin diye eger dogmazsa bisi yok zaten... ne guzel cok sevindim adina... sifa olsun annesi dedigin gibi

Ayyy cok sukurrr yaaa masallahhh size cok sevindim canimmm tekil olunca bak takvimun ilerisinde gidebiliyorlar acaba benimkiler ne alemde.. ohh ihhh mis kokulu yavrularinizi guzelce besleyin yormayin kendinizi
Çok şükür insan baya rahatlıyor doktordan güzel şeyler duyunca bi sonraki kontrolü 3 hafta sonrasına verdi ayda 1 den 3 haftaya düştü kontroller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…