2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa masallah demekki bu haftalardan sonra bu alttaki takvime uymasina gerek yok daha buyukte olabiliyorlar... bayagg buyumuss ya inanilmazz sevindim devamm☺
Evet doktor daha ultrasona bakmadan haftası ile bilgi verirken kilosu 1300 civarı olur dedi. Sonra bacak boyu falan önde çıktı. Göbek çevresi sadece 1 hafta önde olmasına rağmen kilosu bu şekilde. Beslenme için kan akışı iyi dedi. İnşallah böyle devam eder.

Yaaa aşık oldum beslenme akisinaa resmenn ayy masallah sanaaa ozellikle soluna mi yatiyisun hic buna bagli degilmi?? Ne yiyisun ne iciyosunn?? Bu birazda genetik kuzum yaa ama olsun sen bana da burdakilerede tuyo versene... sence napalim? Benim iki tosunu beslemem lazim cok daha iyi.. napim bi akil verirmisin

Kızlar kızlar çalışan hamişler sorum size ne zaman doğum iznine ayrılcaksınız aklımda deli sorular

Ohhh ohhh doktorun cok tedbirli davraniyor heee... takdir ettim dogrusu eger dogarsa sikinti yasamasin diye eger dogmazsa bisi yok zaten... ne guzel cok sevindim adina... sifa olsun annesi dedigin gibi
Aynen kuzum doktorum sağolsun baya tedbirli ilerliyor 34 göreyim içim rahat edecek diyor, dedim hocam ben gezebilecek miyim?37 den sonra dikişlerini alırım sonra istemediğin kadar merdiven çıkar indiririz alaturka tuvalet kullandırırız diyo bir hayal ettim de çok mutlu oldum teşekkür ederiz teyzesi her şey minnoşlarımız için

Sevindim cnm

Nasıl doğacak bilmiyorum ama ilki normaldi kilo olarak 38+5 te 3500 doğmuştu. Bunda dikkat ettiğim en iyi durum sabah kahvaltısını iyi yapıyorum. Yumurta peynir ağırlıklı. Meyve az az yiyorum ama 1 muz kesin. Çalışıyorum akşam dinlenirken hep sola yatıyorum.protein ağırlıklı beslenme dönemindeyiz ona da dikkat ediyorum. Ben arada hamur işi yiyorum o da çalıştığım için okulda yemek olmayınca oluyor. Akşamları da çerez yiyorum benim düzenim bu şekilde. Bol su içiyorum birde

Kızlar kızlar çalışan hamişler sorum size ne zaman doğum iznine ayrılcaksınız aklımda deli sorular
37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum canım dayanabilirsen zaten 15 tatil giriyor araya 34 ve 35 15 tatile geliyor sonrasında bir yada iki hafta dayanabildiği kadar daha çalışıcam bakalım bir sorun çıkmazsa

Ayy masallahhh

Ben de düşünüyorum çalışmayı ama ne halde olcam o haftalarda bilemiyorum hiç

Tamam kuzumm sen birde calisiyorsun dimi.. ya masallah ilk bebeginde guzelmis kilosu dusuk olanlarda var kuzum.. ya et yiyecem artik... aksamlari ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…