Evet doktor daha ultrasona bakmadan haftası ile bilgi verirken kilosu 1300 civarı olur dedi. Sonra bacak boyu falan önde çıktı. Göbek çevresi sadece 1 hafta önde olmasına rağmen kilosu bu şekilde. Beslenme için kan akışı iyi dedi. İnşallah böyle devam eder.Yaaa masallah demekki bu haftalardan sonra bu alttaki takvime uymasina gerek yok daha buyukte olabiliyorlar... bayagg buyumuss ya inanilmazz sevindimdevamm☺
Ondan sonrada iki haftaya duser sonrada ger hafta... iyi iyi harikaa haberler verdinÇok şükür insan baya rahatlıyor doktordan güzel şeyler duyunca bi sonraki kontrolü 3 hafta sonrasına verdi ayda 1 den 3 haftaya düştü kontroller
Evet doktor daha ultrasona bakmadan haftası ile bilgi verirken kilosu 1300 civarı olur dedi. Sonra bacak boyu falan önde çıktı. Göbek çevresi sadece 1 hafta önde olmasına rağmen kilosu bu şekilde. Beslenme için kan akışı iyi dedi. İnşallah böyle devam eder.
ben 32. haftada ayrılacağım canım sonra da işe geri dönmeyeceğim zaten doğum izni bitince işten çıkışımı alacağımKızlar kızlar çalışan hamişler sorum size ne zaman doğum iznine ayrılcaksınızaklımda deli sorular
İnşallah tatlımmmmMaşalah bebişe şifa olsunnnn
Aynen kuzum doktorum sağolsun baya tedbirli ilerliyor 34 göreyim içim rahat edecek diyor, dedim hocam ben gezebilecek miyim?37 den sonra dikişlerini alırım sonra istemediğin kadar merdiven çıkar indiririz alaturka tuvalet kullandırırız diyo bir hayal ettim de çok mutlu oldumOhhh ohhh doktorun cok tedbirli davraniyor heee... takdir ettim dogrusueger dogarsa sikinti yasamasin diye eger dogmazsa bisi yok zaten... ne guzel cok sevindim adina... sifa olsun annesi dedigin gibi
Sevindim cnmSelam bende drdan eve dönüyorum. Saat 10u gecince seker yuklemesi persembeye kaldi. Carpintim var deyince kardiyoloji ye yonlendirdi eko cektirdim. Temiz cikti.
Bebeğimi tabiki goremedim
Bpd ve hc 3 gun geride cikti
Ac ve fl yaklasik 10 gun onde cikti
Gobekli uzun kiz diyorum :)
Sorun olup olmadigini daha bende bilmiyorum cnm kan sonuclarimi bekliyorum daha cikmadiHasatzamani inşaallah bi sorun yoktur cnm
Nasıl doğacak bilmiyorum ama ilki normaldi kilo olarak 38+5 te 3500 doğmuştu. Bunda dikkat ettiğim en iyi durum sabah kahvaltısını iyi yapıyorum. Yumurta peynir ağırlıklı. Meyve az az yiyorum ama 1 muz kesin. Çalışıyorum akşam dinlenirken hep sola yatıyorum.protein ağırlıklı beslenme dönemindeyiz ona da dikkat ediyorum. Ben arada hamur işi yiyorum o da çalıştığım için okulda yemek olmayınca oluyor. Akşamları da çerez yiyorum benim düzenim bu şekilde. Bol su içiyorum birdeYaaa aşık oldum beslenme akisinaa resmennayy masallah sanaaa ozellikle soluna mi yatiyisun hic buna bagli degilmi?? Ne yiyisun ne iciyosunn?? Bu birazda genetik kuzum yaa ama olsun sen bana da burdakilerede tuyo versene... sence napalim? Benim iki tosunu beslemem lazim cok daha iyi.. napim bi akil verirmisin ☺☺☺
37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum canım dayanabilirsen zaten 15 tatil giriyor araya 34 ve 35 15 tatile geliyor sonrasında bir yada iki hafta dayanabildiği kadar daha çalışıcam bakalım bir sorun çıkmazsaKızlar kızlar çalışan hamişler sorum size ne zaman doğum iznine ayrılcaksınızaklımda deli sorular
Sorun olup olmadigini daha bende bilmiyorum cnm kan sonuclarimi bekliyorum daha cikmadi
Ayy masallahhhAynen kuzum doktorum sağolsun baya tedbirli ilerliyor 34 göreyim içim rahat edecek diyor, dedim hocam ben gezebilecek miyim?37 den sonra dikişlerini alırım sonra istemediğin kadar merdiven çıkar indiririz alaturka tuvalet kullandırırız diyo bir hayal ettim de çok mutlu oldumteşekkür ederiz teyzesi her şey minnoşlarımız için
Anladım canım yasal süre zaten 32 demiben 32. haftada ayrılacağım canım sonra da işe geri dönmeyeceğim zaten doğum izni bitince işten çıkışımı alacağım
Ben de düşünüyorum çalışmayı ama ne halde olcam o haftalarda bilemiyorum hiç37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum canım dayanabilirsen zaten 15 tatil giriyor araya 34 ve 35 15 tatile geliyor sonrasında bir yada iki hafta dayanabildiği kadar daha çalışıcam bakalım bir sorun çıkmazsa
Aynen kuzum yasal süren 32 ama kendi isteğinle 37 ye kadar çalışabilirsinAnladım canım yasal süre zaten 32 demi
Tamam kuzumm sen birde calisiyorsun dimi.. ya masallah ilk bebeginde guzelmis kilosu dusuk olanlarda var kuzum.. ya et yiyecem artik... aksamlari ...Nasıl doğacak bilmiyorum ama ilki normaldi kilo olarak 38+5 te 3500 doğmuştu. Bunda dikkat ettiğim en iyi durum sabah kahvaltısını iyi yapıyorum. Yumurta peynir ağırlıklı. Meyve az az yiyorum ama 1 muz kesin. Çalışıyorum akşam dinlenirken hep sola yatıyorum.protein ağırlıklı beslenme dönemindeyiz ona da dikkat ediyorum. Ben arada hamur işi yiyorum o da çalıştığım için okulda yemek olmayınca oluyor. Akşamları da çerez yiyorum benim düzenim bu şekilde. Bol su içiyorum birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?