2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen kuzum yasal süren 32 ama kendi isteğinle 37 ye kadar çalışabilirsin
Ben doğumdan sonra çocukla fazla zaman geçirmek için 37yi beklemek istiyorum ama bilmiyorum kış geliyor iyice 2 otobüsle işe gidiyorum nasıl olcak karda kışta

Kızlar JOKER de NUK ve SUAVINEX ürünleri çok güzel bir indirimde. Kullanmayı planlayanlar varsa bakabilir. Ben çoktan almıştım biberon, emzik, vs

Ben doğumdan sonra çocukla fazla zaman geçirmek için 37yi beklemek istiyorum ama bilmiyorum kış geliyor iyice 2 otobüsle işe gidiyorum nasıl olcak karda kışta
Kuzum inan zaten bırakılmaz ki küçücük bebek, ben de ayrılamam diyorum benim işim de çok karışık, bakalım bu izin işi nasıl olacak. Doğumdan sonra heyet felan alabileceğin bir hastane bulabilir misin acaba? Ben de onları araştıracağım

Ay çok tatlılar ya ben de aldım ama tek pijama takımı aldım gecelik almadım

Sorun olup olmadigini daha bende bilmiyorum cnm kan sonuclarimi bekliyorum daha cikmadi
Canım bende de kaşıntı oluyor. Daha öncede yazmıştım . Hatta bir ara egzama gibi oldu hap ve krem kullandım geçti. Kaşıntı yine başladı kuruluktan mi başka bir durum mu bilmiyorum. Düzenli krem kullanıyorum ama gece fena artıyor kaşıntı. Bende tahlillerimi verdim bugün. Bakalım sonuç ne çıkacak.Sende kabarıklık falan oluyor mu

İş yerim ona izin verirse alabilcem kuzum vermezlerse mecbur ücretsiz izin ama o da maddi açıdan mahfedicek bizi

Kiz naptin dogumdan sonra heyet fln
Allah oyle izinleri dogum sonrasi kullanmayi nasip etmesin kimseye bence
Tertemiz ucretsizini al bak bebisineee. O izinler bebekte ya da sende ciddi saglik sikintisi olunca verilir aksi takdirde hersey yolundaysa zaten ucretsiz kullanmalisin.
Su an riskli bi gebeliktesin, heyete sonuna kadar hakkin ama sonrasi icin hakkaniyetli olamaz die dusunuyorum. Cok paralar alsak neyse de, yeri doldurulabilceek uc bes kurus icin degmez bence kuzum ☺

İş yerim ona izin verirse alabilcem kuzum vermezlerse mecbur ücretsiz izin ama o da maddi açıdan mahfedicek bizi
Arabamızın kredisi var kuzum bizim de yoksa ben de ücretsize ayrılacaktım, konuş canım iş yerinle ne olacak idare etseler inşallah hoşgörülü olurlar kuzum

Canım arabamızın kredisi olmazsa inan ben de ücretsize ayrılırım ama miktarı fazla ve tek maaşla çok zor

Geçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dediler
valla ben içiyorum canım arada.. kuzenlerim hamilelikte falan grip bişey olduklarında hep ıhlamur içerlerdi. hani ilk 3 ay için tamam belki ama sonrasında ara ara tabi sık olmadan içmekte bence bir zarar yok

Canım arabamızın kredisi olmazsa inan ben de ücretsize ayrılırım ama miktarı fazla ve tek maaşla çok zor
bizim de aynı şekilde araba kredisi var iş yerim sağolsun tazminat verecek e sgkdan da para alacağız işsizlik maaşı falan derken bayaa idare edecek bizi sonrası da Allah kerimmm bakalımmm

Ay çok tatlılar ya ben de aldım ama tek pijama takımı aldım gecelik almadım
Teşekkür ederim. Hepsi uygun fiyatlı. Çiçekliler penti, koalalı ve peluş üst lcw. Bir tek mavi olan pahalıydı. Eşim de çok beğenip al al diye gazı verince aldım, yoksa düşünürdüm o fiyatı vermeyi. Normal doğum olmamasına rağmen ilkinde gecelikle çok rahat ettim. Zaten sık değişiyor, illaki kirleniyor, kısa kollu da ayrıca damar yolu için çok kullanışlı

bizim de aynı şekilde araba kredisi var iş yerim sağolsun tazminat verecek e sgkdan da para alacağız işsizlik maaşı falan derken bayaa idare edecek bizi sonrası da Allah kerimmm bakalımmm
Ben öğretmenim tazminat hakkımız yok diye biliyorum, Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Arabamızın kredisi var kuzum bizim de yoksa ben de ücretsize ayrılacaktım, konuş canım iş yerinle ne olacak idare etseler inşallah hoşgörülü olurlar kuzum
Şu 15 tatili doğum sonrası izne aktarmama olayı olmasaydı ben de bu yılı az bir raporla kapatacak, gelecek yıl da bir dönem rapor ayarlayıp bir dönem ücretsiz izne ayrılıp 1 buçuk yaşa falan getirme hayalleri kurmuştum ama şimdi zor gibi duruyor. Bizim de araba krediniz var, Allah hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…