- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Sağol. Çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallahÇok güzel aldıkların ya, ben de böyle hep kullanabileceğim şeyler almak istiyorum güle güle kullan canım iyi günlerinde
Ben doğumdan sonra çocukla fazla zaman geçirmek için 37yi beklemek istiyorum ama bilmiyorum kış geliyor iyice 2 otobüsle işe gidiyorum nasıl olcak karda kıştaAynen kuzum yasal süren 32 ama kendi isteğinle 37 ye kadar çalışabilirsin
Sağol canım benimSağol. Çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Kuzum inan zaten bırakılmaz ki küçücük bebek, ben de ayrılamam diyorum benim işim de çok karışık, bakalım bu izin işi nasıl olacak. Doğumdan sonra heyet felan alabileceğin bir hastane bulabilir misin acaba? Ben de onları araştıracağımBen doğumdan sonra çocukla fazla zaman geçirmek için 37yi beklemek istiyorum ama bilmiyorum kış geliyor iyice 2 otobüsle işe gidiyorum nasıl olcak karda kışta
Ay çok tatlılar ya ben de aldım ama tek pijama takımı aldım gecelik almadımSanırım ben de biraz erken almakla hata yaptım.
Bunları aldım. İlk oğlumda aldıklarımı nereye saklayacağımı şaşırdım, ne akılmış amaBu sefer hep giyeceğim, uygun fiyatlı şeyler aldım. Evim çok sıcak oluyor. O yüzden kalın şeyler alsam bir daha hayatta giymem biliyorum. Bir tek mavi takıma özendim. Belki bir iki hatıra fotosu için o da Onun fiyatı peluş hariç diğer tüm pijamaların fiyatıydı. Çok ince geldi ama dedim ya heves ettim aldım bir kere. Peluşu da diğer takımların üstüne uyuyor, üşürsem diye aldım. Yalnız çiçekli kısa kolu pijama takımı şuan tam oluyor. Muhtemelen o dönem olmayacak. Bir takım daha alabilirim. Bizim hastanede 2 gece kalınıyor çünkü
Canım bende de kaşıntı oluyor. Daha öncede yazmıştım . Hatta bir ara egzama gibi oldu hap ve krem kullandım geçti. Kaşıntı yine başladı kuruluktan mi başka bir durum mu bilmiyorum. Düzenli krem kullanıyorum ama gece fena artıyor kaşıntı. Bende tahlillerimi verdim bugün. Bakalım sonuç ne çıkacak.Sende kabarıklık falan oluyor muSorun olup olmadigini daha bende bilmiyorum cnm kan sonuclarimi bekliyorum daha cikmadi
İş yerim ona izin verirse alabilcem kuzum vermezlerse mecbur ücretsiz izinKuzum inan zaten bırakılmaz ki küçücük bebek, ben de ayrılamam diyorum benim işim de çok karışık, bakalım bu izin işi nasıl olacak. Doğumdan sonra heyet felan alabileceğin bir hastane bulabilir misin acaba? Ben de onları araştıracağım
Ben 3 hafta sonra çalışabilir raporumu alacağım. 37e kadar devam inşallahKızlar kızlar çalışan hamişler sorum size ne zaman doğum iznine ayrılcaksınızaklımda deli sorular
Kiz naptin dogumdan sonra heyet flnKuzum inan zaten bırakılmaz ki küçücük bebek, ben de ayrılamam diyorum benim işim de çok karışık, bakalım bu izin işi nasıl olacak. Doğumdan sonra heyet felan alabileceğin bir hastane bulabilir misin acaba? Ben de onları araştıracağım
Arabamızın kredisi var kuzum bizim de yoksa ben de ücretsize ayrılacaktım, konuş canım iş yerinle ne olacak idare etseler inşallah hoşgörülü olurlar kuzumİş yerim ona izin verirse alabilcem kuzum vermezlerse mecbur ücretsiz izinama o da maddi açıdan mahfedicek bizi
Canım arabamızın kredisi olmazsa inan ben de ücretsize ayrılırım ama miktarı fazla ve tek maaşla çok zorKiz naptin dogumdan sonra heyet fln
Allah oyle izinleri dogum sonrasi kullanmayi nasip etmesin kimseye bence
Tertemiz ucretsizini al bak bebisineee. O izinler bebekte ya da sende ciddi saglik sikintisi olunca verilir aksi takdirde hersey yolundaysa zaten ucretsiz kullanmalisin.
Su an riskli bi gebeliktesin, heyete sonuna kadar hakkin ama sonrasi icin hakkaniyetli olamaz die dusunuyorum. Cok paralar alsak neyse de, yeri doldurulabilceek uc bes kurus icin degmez bence kuzum ☺
evet ama 37. haftaya kadar çalışmak istiyorsanız sağlık probleminiz yoksa çalışabilir raporu veriyorlar doktorlarAnladım canım yasal süre zaten 32 demi
valla ben içiyorum canım arada.. kuzenlerim hamilelikte falan grip bişey olduklarında hep ıhlamur içerlerdi. hani ilk 3 ay için tamam belki ama sonrasında ara ara tabi sık olmadan içmekte bence bir zarar yokGeçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dediler
bizim de aynı şekilde araba kredisi var iş yerim sağolsun tazminat verecek e sgkdan da para alacağız işsizlik maaşı falan derken bayaa idare edecek bizi sonrası da Allah kerimmm bakalımmmCanım arabamızın kredisi olmazsa inan ben de ücretsize ayrılırım ama miktarı fazla ve tek maaşla çok zor
Teşekkür ederim. Hepsi uygun fiyatlı. Çiçekliler penti, koalalı ve peluş üst lcw. Bir tek mavi olan pahalıydı. Eşim de çok beğenip al al diye gazı verince aldım, yoksa düşünürdüm o fiyatı vermeyi. Normal doğum olmamasına rağmen ilkinde gecelikle çok rahat ettim. Zaten sık değişiyor, illaki kirleniyor, kısa kollu da ayrıca damar yolu için çok kullanışlıAy çok tatlılar ya ben de aldım ama tek pijama takımı aldım gecelik almadım
Ben öğretmenim tazminat hakkımız yok diye biliyorum, Rabbim hepimize yardım etsin inşallahbizim de aynı şekilde araba kredisi var iş yerim sağolsun tazminat verecek e sgkdan da para alacağız işsizlik maaşı falan derken bayaa idare edecek bizi sonrası da Allah kerimmm bakalımmm
devlette kadrolu çalışıyorsanız 6 ay maaş alıyorsunuz diye biliyorum ablam öyle olmuştu memur daBen öğretmenim tazminat hakkımız yok diye biliyorum, Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
Şu 15 tatili doğum sonrası izne aktarmama olayı olmasaydı ben de bu yılı az bir raporla kapatacak, gelecek yıl da bir dönem rapor ayarlayıp bir dönem ücretsiz izne ayrılıp 1 buçuk yaşa falan getirme hayalleri kurmuştum ama şimdi zor gibi duruyor. Bizim de araba krediniz var, Allah hepimize kolaylık versinArabamızın kredisi var kuzum bizim de yoksa ben de ücretsize ayrılacaktım, konuş canım iş yerinle ne olacak idare etseler inşallah hoşgörülü olurlar kuzum
Bilmiyorum ki canım öğrenmek lazım haklarımızıdevlette kadrolu çalışıyorsanız 6 ay maaş alıyorsunuz diye biliyorum ablam öyle olmuştu memur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?