2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin canım Rabbim hepimize yardım etsin kolaylık versin inşallah

Kızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz
yanına bişeyler al canım mutlaka..testten sonra çok kötü oluyorsun..ben eve gittiğimde ayaklarım tutmuyordu.. test bittiği gibi hemen bişey yersin

Yaaa gerçekten devletin bu konuda hiç faydalı bir şeyi yok annelere çok üzücü
Ne yazık ki. Ama yine de özel sektöre göre kafası rahat oluyor insanın birçok anlamda. Kardeşim geçen ay hiç birşey yokken işten ayrıldı. Daha doğrusu birden kadro daralttılar. O da yeni kadronun içindeydi ama olur da iflas ederlerse ve tazminatını alamazsa diye ayrılmak istediğini söyledi. Sağlık olsun tabi de üzüldük hepimiz. Bizler en azından bu konuda rahatız, çok kötü birşey yapmadıkça kolay kolay devlet memurluğundan çıkılmaz

Devletin faydalı bir şeyi yok bu konuda derken genel anlamda demiştim özel iş ya da kamu işi olarak değil genel olarak devletin annelere anne adaylarına bir faydası yardımı yok. Tabi ki kamuda çalışanlar kafa olarak daha rahat en kötü şartlarda ücretsiz izne ayrılıp sonrasında işlerine kaldıkları yerden devam edebiliyorlar özel sektörde çalışanlar ya ayrılıyor ya da bebek çok küçükken bırakıp çalışmak zorunda kalıyor ne yazık kii

Oglumdan kalan herseyi kullancam. 1 tane isimli 10lu hastane cikisi ve 2 tane tulum aldim. Ilk cocuktayken o kadar cok almisimki hic birsey almama gerek kalmadi.

37 mi son zaman, dayanabildiğüm kadar giderim canım, çok çok zor şimdi bile ama dayanacam inşlh
32 den sonra doktor raporuyla istirahat alırsınız eğer doğum sonraki haftalarda olursa da o raporlu haftaları doğum sonrasına ekleyebilirsiniz, özeldeyseniz İk ile konuşun ,ben bu şekilde yapacağım.

Kızlar ben dr dan geliyorum karın çevresi 1 hafta geride diyip radyolojiye yollamıştı dr. Bugun radyoloji dr ile ultrasona girdim herşey gününde çıktı. Simetrik bir bebek dedi şükür. Gel gelelim nst ye girdim ve yine sancım zirvede. Ekstra bir ilaca daha başlıyorum. Sana 32 den sonra çalışabilir raporu yazamam bu sancılarla istiyosan şimdide heyet yazayım dedi. Bu haftalık aldım sadece. İnşallah sancılar dinerde çalışamaz raporu vermez ya

Yani su durumda dusunmen gereken son sey rapor olayi fistik ya. Sagliktan onemli degil hicbir sey.
Yat kalk dua et senin gonzalesin herseyi uyumlu, yerli yerinde. Yeni ilacin sifa olsun, dindirsin sancilarini ins.
Ama dinmezse de, haftan guzel, premature bi gonzales olarak biraz kuvezde kalarak bile hayata tutunacagindan eminiz nasilsa. Dogum dedigin de hemencecik oluveren bi sey degil zaten, ustelik siki takip altindasiniz ikinizde. Hersey guzel olcak, dert etme sen

Cok buyuk gecmis olsun, dun de nisanda dogum yapacak bi arkadasim apar topar apandisit ameliyatina girdi. Yaptirmasan daha buyuk zarar bebege, allah korusun hepsini kuzularin.
Aminnn inşallah çok üzüldüm Allah şifa versin

Bende 3 tane pijama takım var ama geceliği öneriyor herkes madem bi tane gecelik alayım kolay oluyorsa
Aynen bende duruma göre kullanırım zaten bir dolu pijama takımım var evde çoğu oluyor suan ama o zaman ne olur bilemem

Bende oglumun ilk günlerde giydigi unisexleri ayirdim ama tertemiz kaldirdiklarim bile sararmis ilk gunlerde yenilere ek olur diyordum ama cikmazsa cok.uzulurum dedgiin gibi abi kardes yapmak istiyordum islayarak mi yikadin acaba biraz bekletince de cikmaz mi

Güle güle kullan canım, ben de pijama alcam ama kaç beden alsam bilemedim 61 civarındayım kilo olarak doğuma kadar 65 rahat olurum, boyumda 1.70
Canim ben su an 72 yim boyum 1.60 once L almistim su an ki gobegimle tam oldu. Gobegim de baya var değiştirdim onu M aldim doğum yapinca iyi olur. Altinin boyu da tam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…