- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Amin canım Rabbim hepimize yardım etsin kolaylık versin inşallahŞu 15 tatili doğum sonrası izne aktarmama olayı olmasaydı ben de bu yılı az bir raporla kapatacak, gelecek yıl da bir dönem rapor ayarlayıp bir dönem ücretsiz izne ayrılıp 1 buçuk yaşa falan getirme hayalleri kurmuştum ama şimdi zor gibi duruyor. Bizim de araba krediniz var, Allah hepimize kolaylık versin
Rapor sonrası bile belirli bir gün sayısından sonra kesinti oluyor maaşta. 8 hafta önce 8 hafta sonra olan doğum iznimizden başka hakkımız yok ne yazıkkidevlette kadrolu çalışıyorsanız 6 ay maaş alıyorsunuz diye biliyorum ablam öyle olmuştu memur da
yanına bişeyler al canım mutlaka..testten sonra çok kötü oluyorsun..ben eve gittiğimde ayaklarım tutmuyordu.. test bittiği gibi hemen bişey yersinKızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz
Yaaa gerçekten devletin bu konuda hiç faydalı bir şeyi yok annelere çok üzücüRapor sonrası bile belirli bir gün sayısından sonra kesinti oluyor maaşta. 8 hafta önce 8 hafta sonra olan doğum iznimizden başka hakkımız yok ne yazıkki
pentide hastanede giyilebilecek uzun gecelikler var mı ?Ben pentiden aldım valla lohusa takımı almıcam zaten hoşlanmıyorum o tarz geceliklerden
den
Sitesinden inceleyebilirsiniz. Ben de penti den aldım birini. Benimki diz hizasında. Ama belki uzunlar da vardırpentide hastanede giyilebilecek uzun gecelikler var mı ?
Ne yazık ki. Ama yine de özel sektöre göre kafası rahat oluyor insanın birçok anlamda. Kardeşim geçen ay hiç birşey yokken işten ayrıldı. Daha doğrusu birden kadro daralttılar. O da yeni kadronun içindeydi ama olur da iflas ederlerse ve tazminatını alamazsa diye ayrılmak istediğini söyledi. Sağlık olsun tabi de üzüldük hepimiz. Bizler en azından bu konuda rahatız, çok kötü birşey yapmadıkça kolay kolay devlet memurluğundan çıkılmazYaaa gerçekten devletin bu konuda hiç faydalı bir şeyi yok annelere çok üzücü
teşekkür ederimSitesinden inceleyebilirsiniz. Ben de penti den aldım birini. Benimki diz hizasında. Ama belki uzunlar da vardır
37 mi son zaman, dayanabildiğüm kadar giderim canım, çok çok zor şimdi bileKızlar kızlar çalışan hamişler sorum size ne zaman doğum iznine ayrılcaksınızaklımda deli sorular
Devletin faydalı bir şeyi yok bu konuda derken genel anlamda demiştim özel iş ya da kamu işi olarak değil genel olarak devletin annelere anne adaylarına bir faydası yardımı yok. Tabi ki kamuda çalışanlar kafa olarak daha rahat en kötü şartlarda ücretsiz izne ayrılıp sonrasında işlerine kaldıkları yerden devam edebiliyorlar özel sektörde çalışanlar ya ayrılıyor ya da bebek çok küçükken bırakıp çalışmak zorunda kalıyor ne yazık kiiNe yazık ki. Ama yine de özel sektöre göre kafası rahat oluyor insanın birçok anlamda. Kardeşim geçen ay hiç birşey yokken işten ayrıldı. Daha doğrusu birden kadro daralttılar. O da yeni kadronun içindeydi ama olur da iflas ederlerse ve tazminatını alamazsa diye ayrılmak istediğini söyledi. Sağlık olsun tabi de üzüldük hepimiz. Bizler en azından bu konuda rahatız, çok kötü birşey yapmadıkça kolay kolay devlet memurluğundan çıkılmaz
Oglumdan kalan herseyi kullancam. 1 tane isimli 10lu hastane cikisi ve 2 tane tulum aldim. Ilk cocuktayken o kadar cok almisimki hic birsey almama gerek kalmadi.gunaydin hanimlar. Bebek alisverisini tamamlayan varmii ? Kac takim aldiniz ? Bem kizimda cok almistim cokda hediye geldi cogu ziyan oldu bunda daha az aldim oyuzden ama bir yandanda evlat ayrimi yapmis gibi hissediyorum. Benim bitti sayilir kendime alacaklrim kaldi sadece :)
32 den sonra doktor raporuyla istirahat alırsınız eğer doğum sonraki haftalarda olursa da o raporlu haftaları doğum sonrasına ekleyebilirsiniz, özeldeyseniz İk ile konuşun ,ben bu şekilde yapacağım.37 mi son zaman, dayanabildiğüm kadar giderim canım, çok çok zor şimdi bileama dayanacam inşlh
Saten takım ve sabahlık aldım pijamalı. Birde gecelik aldım uzun değil ama .pentide hastanede giyilebilecek uzun gecelikler var mı ?
Yani su durumda dusunmen gereken son sey rapor olayi fistik ya. Sagliktan onemli degil hicbir sey.Kızlar ben dr dan geliyorum karın çevresi 1 hafta geride diyip radyolojiye yollamıştı dr. Bugun radyoloji dr ile ultrasona girdim herşey gününde çıktı. Simetrik bir bebek dedi şükür. Gel gelelim nst ye girdim ve yine sancım zirvede. Ekstra bir ilaca daha başlıyorum. Sana 32 den sonra çalışabilir raporu yazamam bu sancılarla istiyosan şimdide heyet yazayım dedi. Bu haftalık aldım sadece. İnşallah sancılar dinerde çalışamaz raporu vermez ya
Bende 3 tane pijama takım var ama geceliği öneriyor herkes madem bi tane gecelik alayım kolay oluyorsaSaten takım ve sabahlık aldım pijamalı. Birde gecelik aldım uzun değil ama .
Aminnn inşallah çok üzüldüm Allah şifa versinCok buyuk gecmis olsun, dun de nisanda dogum yapacak bi arkadasim apar topar apandisit ameliyatina girdi. Yaptirmasan daha buyuk zarar bebege, allah korusun hepsini kuzularin.
Aynen bende duruma göre kullanırım zaten bir dolu pijama takımım var evde çoğu oluyor suan ama o zaman ne olur bilememBende 3 tane pijama takım var ama geceliği öneriyor herkes madem bi tane gecelik alayım kolay oluyorsa
Benim de oğlumda o kadar çok şey vardı ki, çoğunu yıkadım giydiremedim bile, birçoğunu dağıttım. Sakladıklarım da hep sararmış. Bir deterjan önerdiler, bir unut yıkadım. Çıt çıt lekeleri falan çıkardı ama süt ve kusmuk lekeleri olduğunu düşündüğüm sararmaların çoğu çıkmamış. Yine de abisi kardeşi fotoğraflarını çok sevdiğim için giydiririm nispeten daha iyi olanları. Geçen yıl yeğenim doğdu, onun kıyafetlerinden kocaman bir hurç verdi gelinimiz. Ve sonuç olarak bugüne kadar yeni doğan için sadece 10lu bir set aldım. Hevessizlik değil de, sanırım 8 sene önceye göre daha mantıklı düşünüyorum artık. Sonuçta alırsak da almazsak da varımız yoğumuz onların. Öyle hızlı büyüyorlar ki, herşeyleri yepyeni kalınca sonradan üzülüyor insan
Canim ben su an 72 yim boyum 1.60 once L almistim su an ki gobegimle tam oldu. Gobegim de baya var değiştirdim onu M aldim doğum yapinca iyi olur. Altinin boyu da tam olduGüle güle kullan canım, ben de pijama alcam ama kaç beden alsam bilemedim 61 civarındayım kilo olarak doğuma kadar 65 rahat olurum, boyumda 1.70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?