- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Sanırım ben de biraz erken almakla hata yaptım.
Bunları aldım. İlk oğlumda aldıklarımı nereye saklayacağımı şaşırdım, ne akılmış amaBu sefer hep giyeceğim, uygun fiyatlı şeyler aldım. Evim çok sıcak oluyor. O yüzden kalın şeyler alsam bir daha hayatta giymem biliyorum. Bir tek mavi takıma özendim. Belki bir iki hatıra fotosu için o da Onun fiyatı peluş hariç diğer tüm pijamaların fiyatıydı. Çok ince geldi ama dedim ya heves ettim aldım bir kere. Peluşu da diğer takımların üstüne uyuyor, üşürsem diye aldım. Yalnız çiçekli kısa kolu pijama takımı şuan tam oluyor. Muhtemelen o dönem olmayacak. Bir takım daha alabilirim. Bizim hastanede 2 gece kalınıyor çünkü
Yikadim utuledim artik cok gecCanım birkaç gün olduysa iade et internetten sipariş ver tabi yıkamadıysan
Ay Allah sabır versin ama çok geciktirme hemen git kaşıntı çok zordur
Bu bebeginiz erkek mi? Benim kizimdan kalanlar hep pembe alli gullu pullu iclerinden sectim elbette ama erkrk cocuguna giydirilecek gibide degillerdi . 10 tane yeni takim aldim . Bide hastane cikisi siparis vardim . Kendime alacakalrim kaldi .Ben kizimdan kalanlari kullanacagim. Evde varken almak olmaz ki. Hayat zaten cok pahali. Yeni 10lu ve 5li birer takim aldik. Alabilirsem bir tane yeni kalin battaniye istiyorum. Onun haricinde normal alinmasi gerekenleri aldım. Kendime 3 takim pijama aldım
Sağol canım zaten internetten alcam ben de olmazsa geri iade ederimCanim ben su an 72 yim boyum 1.60 once L almistim su an ki gobegimle tam oldu. Gobegim de baya var değiştirdim onu M aldim doğum yapinca iyi olur. Altinin boyu da tam oldu
Bende kizimdan kalanlari sectim giyebilecek durumda olanlari o sari lekeler bendede vardi . Gecedennkaynar suya sabun rendeledim birazda aspirin siktim yaklasik 12 saat bekledikten sonra ekimle o bolgeleri citiledim makinede yikattim bide hepsi cikmisti tavsiye ederim . Kizimin minnos elbiselerinide kiz bebek bekkeyen arkadasima verdimBenim de oğlumda o kadar çok şey vardı ki, çoğunu yıkadım giydiremedim bile, birçoğunu dağıttım. Sakladıklarım da hep sararmış. Bir deterjan önerdiler, bir unut yıkadım. Çıt çıt lekeleri falan çıkardı ama süt ve kusmuk lekeleri olduğunu düşündüğüm sararmaların çoğu çıkmamış. Yine de abisi kardeşi fotoğraflarını çok sevdiğim için giydiririm nispeten daha iyi olanları. Geçen yıl yeğenim doğdu, onun kıyafetlerinden kocaman bir hurç verdi gelinimiz. Ve sonuç olarak bugüne kadar yeni doğan için sadece 10lu bir set aldım. Hevessizlik değil de, sanırım 8 sene önceye göre daha mantıklı düşünüyorum artık. Sonuçta alırsak da almazsak da varımız yoğumuz onların. Öyle hızlı büyüyorlar ki, herşeyleri yepyeni kalınca sonradan üzülüyor insan
Bu da kiz benim kıyafet konusu masrafsiz oldu. Daha cok buyuk kiza aliniyor birseyler. Mesela baza alcazBu bebeginiz erkek mi? Benim kizimdan kalanlar hep pembe alli gullu pullu iclerinden sectim elbette ama erkrk cocuguna giydirilecek gibide degillerdi . 10 tane yeni takim aldim . Bide hastane cikisi siparis vardim . Kendime alacakalrim kaldi .
Cnımmsın inşallah ilaçların fayda eder de sancılarını azaltırKızlar ben dr dan geliyorum karın çevresi 1 hafta geride diyip radyolojiye yollamıştı dr. Bugun radyoloji dr ile ultrasona girdim herşey gününde çıktı. Simetrik bir bebek dedi şükür. Gel gelelim nst ye girdim ve yine sancım zirvede. Ekstra bir ilaca daha başlıyorum. Sana 32 den sonra çalışabilir raporu yazamam bu sancılarla istiyosan şimdide heyet yazayım dedi. Bu haftalık aldım sadece. İnşallah sancılar dinerde çalışamaz raporu vermez ya
Valla benim erken dogum riskim oldugu icin bira evvel bubiskeri bitirme cabasindayim agri sizi artmadan. 30. Hafta kdr hersryi halledicem pek bisey kalamdi zaten bakalimBen daha hiç başlamadımÖnce kuzumun odasını boyayacaz.Kızıma yapmıştık o odayı pembeydi.Kızımın eşyaları sığmayınca başka oda yaptık ona.Kime niyet kime kısmet Sonra büyük eşyalarını alıcam.Dolabı aldıktan sonra da eşyalarını alıcam.Daha 3 ay var doğuma çok erken.
Aman calismayi dusunme canim. İnsallah tabiki durur sancilarin yinedeKızlar ben dr dan geliyorum karın çevresi 1 hafta geride diyip radyolojiye yollamıştı dr. Bugun radyoloji dr ile ultrasona girdim herşey gününde çıktı. Simetrik bir bebek dedi şükür. Gel gelelim nst ye girdim ve yine sancım zirvede. Ekstra bir ilaca daha başlıyorum. Sana 32 den sonra çalışabilir raporu yazamam bu sancılarla istiyosan şimdide heyet yazayım dedi. Bu haftalık aldım sadece. İnşallah sancılar dinerde çalışamaz raporu vermez ya
Benimde kizim olsaydi bende almazdim biseyBu da kiz benim kıyafet konusu masrafsiz oldu. Daha cok buyuk kiza aliniyor birseyler. Mesela baza alcaz
Hayirli evlat olsunlar canim. Dedigim gibi baska eksikler illa var ama kıyafet sadece ay olarak uymayanlar olacak. Mesela yazlik almam gerekecek simdiden almadim ama bendeBenimde kizim olsaydi bende almazdim biseyne guzel masallah 2 prenses annesi
Cakismayi dusinme canim bebegini kendini dusun. Kasilmalarinmi var ? Hangi ilaci verdiKızlar ben dr dan geliyorum karın çevresi 1 hafta geride diyip radyolojiye yollamıştı dr. Bugun radyoloji dr ile ultrasona girdim herşey gününde çıktı. Simetrik bir bebek dedi şükür. Gel gelelim nst ye girdim ve yine sancım zirvede. Ekstra bir ilaca daha başlıyorum. Sana 32 den sonra çalışabilir raporu yazamam bu sancılarla istiyosan şimdide heyet yazayım dedi. Bu haftalık aldım sadece. İnşallah sancılar dinerde çalışamaz raporu vermez ya
Kaynar suya kalip sabun rendekeyin geceden sabaha kdr bekletio aspirin sikarak yikayin cikiuor. Butun lekeleri o sekilde cikardim benBende oglumun ilk günlerde giydigi unisexleri ayirdim ama tertemiz kaldirdiklarim bile sararmis ilk gunlerde yenilere ek olur diyordum ama cikmazsa cok.uzulurum dedgiin gibi abi kardes yapmak istiyordum islayarak mi yikadin acaba biraz bekletince de cikmaz mi
Gule giydirmek nasip olsun minikkerimize insallahOglumdan kalan herseyi kullancam. 1 tane isimli 10lu hastane cikisi ve 2 tane tulum aldim. Ilk cocuktayken o kadar cok almisimki hic birsey almama gerek kalmadi.
Karnıma sol tarafa top çarptı bi şey olmuş mudur çok moralim bozulduBu da kiz benim kıyafet konusu masrafsiz oldu. Daha cok buyuk kiza aliniyor birseyler. Mesela baza alcaz
Canim etiketini koparmistim icinde de yazmiyo maalesef. Kizlar mesajlara gec veriyorum kusura bakmayin benim kiz cok yaramaz her zman elime teli alamıyorum cok fazlaIçerik bilgisi yazar mısın? Yüzde 5 elasten olsa bile giyemiyorum. Kaşındırıyor. Lohusa takımlarını da o yüzden alamıyorum. Sitesinde içerik bilgisi yok. Yazarsan sevinirim.
MaşallahBugün tam 29+0 olarak doktora geldim. Her şey yolunda şükür. Büyümüş en son 4 hafta önce 750 grdı. Boyu 40cm, kilosu 1512gr.Bizde haberler güzel
Kaynar suya kalip sabun rendekeyin geceden sabaha kdr bekletio aspirin sikarak yikayin cikiuor. Butun lekeleri o sekilde cikardim ben
Rica ederimIlk giysilerini beyaz sabunla yikamayi dusunuyordum zaten super oldu tesekkur edrimrendeleyip bi kutuya atiyorum ilkinde 32de yikamistim ama dogdugunda jala mis gibi kokuyolardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?