2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Bu soldan ikinci bende almistim ama alirken dikkat etmemisim tek sabahlik gelmis turkiyeye kargo yaptirip getrtmistim gelince kalmamisti artik icine bisey uydurmam lazim ustundeki momy yazisiyla ne fotograg hayallerim vardi

Bu bebeginiz erkek mi? Benim kizimdan kalanlar hep pembe alli gullu pullu iclerinden sectim elbette ama erkrk cocuguna giydirilecek gibide degillerdi . 10 tane yeni takim aldim . Bide hastane cikisi siparis vardim . Kendime alacakalrim kaldi .

Bende kizimdan kalanlari sectim giyebilecek durumda olanlari o sari lekeler bendede vardi . Gecedennkaynar suya sabun rendeledim birazda aspirin siktim yaklasik 12 saat bekledikten sonra ekimle o bolgeleri citiledim makinede yikattim bide hepsi cikmisti tavsiye ederim . Kizimin minnos elbiselerinide kiz bebek bekkeyen arkadasima verdim

Bu bebeginiz erkek mi? Benim kizimdan kalanlar hep pembe alli gullu pullu iclerinden sectim elbette ama erkrk cocuguna giydirilecek gibide degillerdi . 10 tane yeni takim aldim . Bide hastane cikisi siparis vardim . Kendime alacakalrim kaldi .
Bu da kiz benim kıyafet konusu masrafsiz oldu. Daha cok buyuk kiza aliniyor birseyler. Mesela baza alcaz

Cnımmsın inşallah ilaçların fayda eder de sancılarını azaltır

Valla benim erken dogum riskim oldugu icin bira evvel bubiskeri bitirme cabasindayim agri sizi artmadan. 30. Hafta kdr hersryi halledicem pek bisey kalamdi zaten bakalim

Aman calismayi dusunme canim. İnsallah tabiki durur sancilarin yinede

Cakismayi dusinme canim bebegini kendini dusun. Kasilmalarinmi var ? Hangi ilaci verdi

Kaynar suya kalip sabun rendekeyin geceden sabaha kdr bekletio aspirin sikarak yikayin cikiuor. Butun lekeleri o sekilde cikardim ben

Içerik bilgisi yazar mısın? Yüzde 5 elasten olsa bile giyemiyorum. Kaşındırıyor. Lohusa takımlarını da o yüzden alamıyorum. Sitesinde içerik bilgisi yok. Yazarsan sevinirim.
Canim etiketini koparmistim icinde de yazmiyo maalesef. Kizlar mesajlara gec veriyorum kusura bakmayin benim kiz cok yaramaz her zman elime teli alamıyorum cok fazla

Bugün tam 29+0 olarak doktora geldim. Her şey yolunda şükür. Büyümüş en son 4 hafta önce 750 grdı. Boyu 40cm, kilosu 1512gr. Bizde haberler güzel
Maşallah benimde ay sonu randevum. En son 26.haftada 900 grmdı doktor biraz küçük demişti. Bakalım benimki nekadar almış olucak. Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

Kaynar suya kalip sabun rendekeyin geceden sabaha kdr bekletio aspirin sikarak yikayin cikiuor. Butun lekeleri o sekilde cikardim ben

Ilk giysilerini beyaz sabunla yikamayi dusunuyordum zaten super oldu tesekkur edrim rendeleyip bi kutuya atiyorum ilkinde 32de yikamistim ama dogdugunda jala mis gibi kokuyolardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…