2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
süpersin kuzuş teşekkür ederim ben de hurç aldım hepsiburdadan ama hurcun içine de bu şekilde poşetleyip koyayım diye düşünüyorum

Valla benim erken dogum riskim oldugu icin bira evvel bubiskeri bitirme cabasindayim agri sizi artmadan. 30. Hafta kdr hersryi halledicem pek bisey kalamdi zaten bakalim
Aslında mantıklı herşeyi daha ağırlaşmadan bitirmek.Kızımın herşeyini bir hafta içinde halletmiştik.Erken gelme riski yok bizde.Ne olacağı da belli olmaz gerçi.Yılbaşından sonra halledicem İnşallah.

Canin acimistir ya bebege birşey olmaz Allahin izniyle o suyun icinde. Ben ufak bir yere carpinca bile aciyo gergin iyice
Anne olmak niye bu kadar zor kızıma bi şey olacak diye o kadar çok korku yaşarken şimdi bu evladıma da bi şey olacak korkusu eklendi doktor gel bakalım dedi

Kizimda yazlik pijama almistim. Bunda da kislik 3 takım normal pijama aldim. Tekli bir tane kisa kollu gecelik, birde lohusa setim var. Lohusa seti zaten krem rengi. Anca evde veya hastanede resim cekinirken giyilir. Bence pijama sart yaa
Bende pijamadan yanayım açıkçası gebe okulundaki ebede gecelik istemiyoruz artik zaten önlük veriyoruz size dedi de bi sorim dedim tekrar yaz olsa belki tamam da kisin gecelik usurum ben kapaliyim bide kisa zaten giymem uzunlada rahat hareket edemem gibi geldi tunik boyutunda sabahlik alirim hastanede falan rahat edim diye olur biter diye düşündüm

Canım benim ilk gebeligim tecrübem yok ama cok araştırdim.en son ebeye sordum Allah korusun erken doğum falan olursa iğneyi ne zaman vuruyorsunuz diye 30dan sonra nst isi basladigi için gizli de olsa azicik sanci görürsek hemen vuruyoruz ne olur ne olmaz diye dedi 36dan sonra gerek kalmıyormuş zaten 6 haftada 3 4 kez çağırıyoruz zaten nst için dedi acikcasi bende tedirgindim ama öyle dediğinde rahatladım biraz inşallah vaktinde gelir kuzularimizda bunlara hic gerek kalmaz

Kulağım resmen cortlamış. Sağlık ocağı doktoru enfeksiyon var, antibiyotik vermek zorundayım dedi, dayadı 1000lik augmentin’i. Sanki bilerek enfeksiyon kapmışım gibi suçlu hissediyorum bebeğime karşı.
Kanım da yine düşmüş 10.3 olmuş günde iki ferro sanol’e rağmen. Doktor sen talesemi taşıyıcısısın fazlasını bekleme dedi ama yine de üzülüyorum işte. İdrarda lökosit çıkmadı ama epitel çıktı diye tekrar tek kullanımlık antibiyotik verdi. Bana biraz anlamsız geldi lökosit olmadan vermesi.

Eczacı da augmentin’in muadilini vermiş. Propespektüsüne baktım, 3 aydan sonra gebeler doktor kontrolünde kullanabilir yazıyor. Bu gece başlayayım bari.

Eklentiler

• 4456E8FE-9D4F-48F5-B8F3-1D0F8D3CAD74.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu da kiz benim kıyafet konusu masrafsiz oldu. Daha cok buyuk kiza aliniyor birseyler. Mesela baza alcaz
Ya sorma benim kız da bebeğe şunu alıcaz diyoruz önce bana alın diyor.8 yaşında yatak ve dolap alıcaz ona.Çocuk odası takımı var ama hali kalmadı.Cicili bicili alsam üç yıl sonra beğenmicek.Genç odası alsam hiç istemez.Yatağını bazalı alayım diyorum kardeşine montessori tarzı alıcaz eşim ondan ister o da diyor.Şaşırdım napacağımı

Çok geçmiş olsun banyo yaparken kulak tıkacı tak kulağına su kaçmasından hep oluyor.

Cok gecmis olsun canim iyiki gitmissin kulakagrisi oyle biseyki erteleyince hemen ilerliyor bu yil basindan beri 3kez orta kulak iltihapi gecirdim bnde kulaklarim hep hassastir ama ilaci almazsan bogazin kulagin hepsine geciyor ve iyice yer yapiyor kac gun dedi bilmiyorum hamileliktede antibiyotik bitene kadar anca iyilestiriyor normalde 2 gune kesince sonra tkrrliyor.. insallah iyi gelir sanada doktor kontrolundesin sonucta bebegin ve senin icin

Bu soldan ikinci bende almistim ama alirken dikkat etmemisim tek sabahlik gelmis turkiyeye kargo yaptirip getrtmistim gelince kalmamisti artik icine bisey uydurmam lazim ustundeki momy yazisiyla ne fotograg hayallerim vardi
3lü takım yaptım ben de aklımca ama pijama olmayacak gibi. Kumaşı, kalitesi çok güzel ama. Güzel günlerde kullanalım inşallaj

Canım bir de beyne yakın bir bölge ondan korktum biraz. Kendi doğum doktoruma da sordum kullan dedi ama işte ah bu analık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…