2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
50 derecede aktif olan bir deterjan var. 60 derecede uzun yıkama yıkattım, arada durdurup birkaç saat beklettim. Yeniden başlattım. Sonra da aynı şekilde bebek deterjanıyla ama çıkmadı. Çıtçıtlar leke yapmış, onları çıkartmış ama sarılıklar hepsinde çıkmamış valla. Ben de şaştım kaldım. Bizim tabi 7 seneden fazla geçti. Belki sizin daha yakın zamanlıdır. Bir arkadaş da çitileyerek çıkarttım demiş.. Akşam da ütüledim hurçlara kaldırdım. Tekrar yıkmaya da üşenirim şimdi

Oluyor cnm kizariklik ve kabariklik dayanamayip kasidigim yerler vucudumda yara.Beni de haberdar etmeyi jnutma cnm.Kuruluktan olsa yanimda krem eksik degil sanmam.

Oh sevindim uyumlu cikmasina boyle gidisle ilk bebis haberini senden alicaz gibi cnm :) aman saglikli olsunda.dikkat et kendine

Canım insan bebeği için zarar vereceğini düşündüğü için hiç antibiyotik kullanmak istemiyor.
Ama mecbur kalıyoruz, kullanmamak daha tehlikeli.Ben 10 haftalıkken gebeligim enfeksiyon çıktığı için mecbur kullandım o dönemde daha riskli ama mecbur kalıyo insan.

Sabahtan beri yazdıklarınızi şimdi okuma şansım oldu, topluca fikirlerimi ve tecrubelerimi yazayım yaşadıklarımdan istedim 32 haftada izin raporumu alacağım ama sanırım dogurana kadar çalışacağım hatta yüksek ihtimal ofisten dogumhaneye giderim, kendi işimiz ve çok yoğun aylar olacak o nedenle bu şekilde olacak bir aksilik olmaması halinde, tabi yine evden de olsa doğum sonrasında çalışmaya devam edeceğim. Sağlıkla olalimda geri kalan illa ki hallolur.
İlk cocugumdaki bir çok şeyi dagitmisim 1 takım hastane çıkışı bırakmışım ve battaniyeler. Ve ne yazık ki lekeler var. Kosla tozla sıcak suda bekletip citileyip yıkamayı planlıyorum. Umarım çıkar süt lekeleri . Sonra da minioris le yıkamayı planlıyorum.
1 tane 10lu hastane çıkışımız var, 3 tane 5li hastane çıkışı aldım, 4 zıbın, 2 tane penye yelek, 1 kadife alt ust takim aldıklarım şimdilik bunlar, sanırım 5 er tane uzun kollu çıtçıtlı body ve patikli alt birkaç tanede çorap ve 2 3 tane de alt üst takım alırım, annem 2 3 yelek ve patik ördü. 0 3 ay için bunların haricinde birşey almam. Geçen sobee de indirim vardı 3 6 ay için birkaç tane şort aldım. İndirimleri takip ediyorum. Geri kalan çoğu şey abiden var zaten, tırnak makası, küvet, banyo havlusu, battaniyeler, yatak için çarşaf falan. Tavsiyem bol bol uygun fiyatlı battaniye alın ilk zamanlar çok batabiliyor

Kızlar bugün şeker yüklemesine gittim.
İlk açlık 76 çıktı
1. Saat 99 çıktı
Dr iyi dedi. Bebeğimin kilosu günüyle uyumlu 780 gr çıktı
Sizlere bakınca az gibi ama ultrason aletine göre uyumlu gözüküyor. Dr herşey iyi gidiyor dedi
Bende o gazla bugün e-bebeğe felan gittim şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum

Kızlar eşimin bir arkadaşı bana bebek kıyafeti vermişti bir çanta. Ay I dediğiniz sarı lekelerden vardı. Eski yeni bilemem ama dün hepsini çıkardım lekelerini üzerine biraz kosla damlattım. Ardından makineyi bebek programına ayarladım on yıkamayı da sectim normal deterjana ilave olarak on yıkamada 1 kapak kosla ilave ettim. Benim bebek programı on yıkamada 3,5 saati buluyormuş bekledim ve sonuç: tek bir sarı leke dahi kalmamış

Sevindim kuzummmm çok şükür

Maşallah canım, her çocuk aynı olmuyor ki kuzum önemli olan haftasıyla uyumlu olması, benimki de 1180 gr dı 28. Haftanın içinde olmama rağmen doktor haftasına uyumlu dedi içim rahat etti hem yanılma payları da oluyor. Şekerinin de iyi çıkmasına çok sevindim daha daha güzel haberlerle gel inşallah

Geçmiş olsun canım, antibiyotikleri verirken kar zarar hesabı yapılıyor kuzum ben serklajdan sonra 2 500mglık antibiyotik, 1000mg augmentin bir de şimdi kanımda çok az Wbc değeri yüksek çıkmıştı onun için de 500mg bi antibiyotik kullanıyorum, hastalığına iyi gelsin inşallaj

Ben de yedek gecelik alayım bari lazım olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…