- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
50 derecede aktif olan bir deterjan var. 60 derecede uzun yıkama yıkattım, arada durdurup birkaç saat beklettim. Yeniden başlattım. Sonra da aynı şekilde bebek deterjanıyla ama çıkmadı. Çıtçıtlar leke yapmış, onları çıkartmış ama sarılıklar hepsinde çıkmamış valla. Ben de şaştım kaldım. Bizim tabi 7 seneden fazla geçti. Belki sizin daha yakın zamanlıdır. Bir arkadaş da çitileyerek çıkarttım demiş.. Akşam da ütüledim hurçlara kaldırdım. Tekrar yıkmaya da üşenirim şimdiBende oglumun ilk günlerde giydigi unisexleri ayirdim ama tertemiz kaldirdiklarim bile sararmis ilk gunlerde yenilere ek olur diyordum ama cikmazsa cok.uzulurum dedgiin gibi abi kardes yapmak istiyordum islayarak mi yikadin acaba biraz bekletince de cikmaz mi
Kan sonuclari daha cikmadi cnm umarim yoktur bugun cikicak dendi ama cikmadi maalesef yarin ins cikar artik cunku dr isticek ciksin dr a gidicemİnşallah sorun yoktur canım
Oluyor cnm kizariklik ve kabariklik dayanamayip kasidigim yerler vucudumda yara.Beni de haberdar etmeyi jnutma cnm.Kuruluktan olsa yanimda krem eksik degil sanmam.Canım bende de kaşıntı oluyor. Daha öncede yazmıştım . Hatta bir ara egzama gibi oldu hap ve krem kullandım geçti. Kaşıntı yine başladı kuruluktan mi başka bir durum mu bilmiyorum. Düzenli krem kullanıyorum ama gece fena artıyor kaşıntı. Bende tahlillerimi verdim bugün. Bakalım sonuç ne çıkacak.Sende kabarıklık falan oluyor mu
Oh sevindim uyumlu cikmasina boyle gidisle ilk bebis haberini senden alicaz gibi cnm :) aman saglikli olsunda.dikkat et kendineKızlar ben dr dan geliyorum karın çevresi 1 hafta geride diyip radyolojiye yollamıştı dr. Bugun radyoloji dr ile ultrasona girdim herşey gününde çıktı. Simetrik bir bebek dedi şükür. Gel gelelim nst ye girdim ve yine sancım zirvede. Ekstra bir ilaca daha başlıyorum. Sana 32 den sonra çalışabilir raporu yazamam bu sancılarla istiyosan şimdide heyet yazayım dedi. Bu haftalık aldım sadece. İnşallah sancılar dinerde çalışamaz raporu vermez ya
Canım insan bebeği için zarar vereceğini düşündüğü için hiç antibiyotik kullanmak istemiyor.Kulağım resmen cortlamış. Sağlık ocağı doktoru enfeksiyon var, antibiyotik vermek zorundayım dedi, dayadı 1000lik augmentin’i. Sanki bilerek enfeksiyon kapmışım gibi suçlu hissediyorum bebeğime karşı.
Kanım da yine düşmüş10.3 olmuş günde iki ferro sanol’e rağmen. Doktor sen talesemi taşıyıcısısın fazlasını bekleme dedi ama yine de üzülüyorum işte. İdrarda lökosit çıkmadı ama epitel çıktı diye tekrar tek kullanımlık antibiyotik verdi. Bana biraz anlamsız geldi lökosit olmadan vermesi.
Eczacı da augmentin’in muadilini vermiş. Propespektüsüne baktım, 3 aydan sonra gebeler doktor kontrolünde kullanabilir yazıyor. Bu gece başlayayım bari.
Hafif carptiysa sanmam cnm birsey olacagini ama icin rahat etmesi icin bi dr a gorun derimKarnıma sol tarafa top çarptı bi şey olmuş mudur çok moralim bozuldu
Gecmis olsun cnmslm kizlar resmen grip oldum kizimdan bulasti o da hasta bogazim aciyor ,burnum cok kaşınıyorcalisiyorum da
50 derecede aktif olan bir deterjan var. 60 derecede uzun yıkama yıkattım, arada durdurup birkaç saat beklettim. Yeniden başlattım. Sonra da aynı şekilde bebek deterjanıyla ama çıkmadı. Çıtçıtlar leke yapmış, onları çıkartmış ama sarılıklar hepsinde çıkmamış valla. Ben de şaştım kaldım. Bizim tabi 7 seneden fazla geçti. Belki sizin daha yakın zamanlıdır. Bir arkadaş da çitileyerek çıkarttım demiş.. Akşam da ütüledim hurçlara kaldırdım. Tekrar yıkmaya da üşenirim şimdi
Kızlar eşimin bir arkadaşı bana bebek kıyafeti vermişti bir çanta. Ay I dediğiniz sarı lekelerden vardı. Eski yeni bilemem ama dün hepsini çıkardım lekelerini üzerine biraz kosla damlattım. Ardından makineyi bebek programına ayarladım on yıkamayı da sectim normal deterjana ilave olarak on yıkamada 1 kapak kosla ilave ettim. Benim bebek programı on yıkamada 3,5 saati buluyormuş bekledim ve sonuç: tek bir sarı leke dahi kalmamışSabahtan beri yazdıklarınızi şimdi okuma şansım oldu, topluca fikirlerimi ve tecrubelerimi yazayım yaşadıklarımdan istedim32 haftada izin raporumu alacağım ama sanırım dogurana kadar çalışacağım hatta yüksek ihtimal ofisten dogumhaneye giderim, kendi işimiz ve çok yoğun aylar olacak o nedenle bu şekilde olacak bir aksilik olmaması halinde, tabi yine evden de olsa doğum sonrasında çalışmaya devam edeceğim. Sağlıkla olalimda geri kalan illa ki hallolur.
İlk cocugumdaki bir çok şeyi dagitmisim 1 takım hastane çıkışı bırakmışım ve battaniyeler. Ve ne yazık ki lekeler var. Kosla tozla sıcak suda bekletip citileyip yıkamayı planlıyorum. Umarım çıkar süt lekeleri . Sonra da minioris le yıkamayı planlıyorum.
1 tane 10lu hastane çıkışımız var, 3 tane 5li hastane çıkışı aldım, 4 zıbın, 2 tane penye yelek, 1 kadife alt ust takim aldıklarım şimdilik bunlar, sanırım 5 er tane uzun kollu çıtçıtlı body ve patikli alt birkaç tanede çorap ve 2 3 tane de alt üst takım alırım, annem 2 3 yelek ve patik ördü. 0 3 ay için bunların haricinde birşey almam. Geçen sobee de indirim vardı 3 6 ay için birkaç tane şort aldım. İndirimleri takip ediyorum. Geri kalan çoğu şey abiden var zaten, tırnak makası, küvet, banyo havlusu, battaniyeler, yatak için çarşaf falan. Tavsiyem bol bol uygun fiyatlı battaniye alın ilk zamanlar çok batabiliyor
Sevindim kuzummmm çok şükürKızlar bugün şeker yüklemesine gittim.
İlk açlık 76 çıktı
1. Saat 99 çıktı
Dr iyi dedi. Bebeğimin kilosu günüyle uyumlu 780 gr çıktı
Sizlere bakınca az gibi ama ultrason aletine göre uyumlu gözüküyor. Dr herşey iyi gidiyor dedi
Bende o gazla bugün e-bebeğe felan gittim şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum ☺
Maşallah canım, her çocuk aynı olmuyor ki kuzum önemli olan haftasıyla uyumlu olması, benimki de 1180 gr dı 28. Haftanın içinde olmama rağmen doktor haftasına uyumlu dedi içim rahat etti hem yanılma payları da oluyor. Şekerinin de iyi çıkmasına çok sevindim daha daha güzel haberlerle gel inşallahKızlar bugün şeker yüklemesine gittim.
İlk açlık 76 çıktı
1. Saat 99 çıktı
Dr iyi dedi. Bebeğimin kilosu günüyle uyumlu 780 gr çıktı
Sizlere bakınca az gibi ama ultrason aletine göre uyumlu gözüküyor. Dr herşey iyi gidiyor dedi
Bende o gazla bugün e-bebeğe felan gittim şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum
Ben birsey diyemem canim icinden geleni yap. Sorumluluk almak istememHareketini hissediyorum ne yapsam bilemedim gitmek istemiyorum ama kendi doktorum ne olur ne olmaz gece gel nöbetçi doktor baksın dedi ne yapayım sence hiç o hastane ortamına giresim yok
Geçmiş olsun canım umarım bir çaresini bulurlarOluyor cnm kizariklik ve kabariklik dayanamayip kasidigim yerler vucudumda yara.Beni de haberdar etmeyi jnutma cnm.Kuruluktan olsa yanimda krem eksik degil sanmam.
Geçmiş olsun canım, antibiyotikleri verirken kar zarar hesabı yapılıyor kuzum ben serklajdan sonra 2 500mglık antibiyotik, 1000mg augmentin bir de şimdi kanımda çok az Wbc değeri yüksek çıkmıştı onun için de 500mg bi antibiyotik kullanıyorum, hastalığına iyi gelsin inşallajKulağım resmen cortlamış. Sağlık ocağı doktoru enfeksiyon var, antibiyotik vermek zorundayım dedi, dayadı 1000lik augmentin’i. Sanki bilerek enfeksiyon kapmışım gibi suçlu hissediyorum bebeğime karşı.
Kanım da yine düşmüş10.3 olmuş günde iki ferro sanol’e rağmen. Doktor sen talesemi taşıyıcısısın fazlasını bekleme dedi ama yine de üzülüyorum işte. İdrarda lökosit çıkmadı ama epitel çıktı diye tekrar tek kullanımlık antibiyotik verdi. Bana biraz anlamsız geldi lökosit olmadan vermesi.
Eczacı da augmentin’in muadilini vermiş. Propespektüsüne baktım, 3 aydan sonra gebeler doktor kontrolünde kullanabilir yazıyor. Bu gece başlayayım bari.
İnşallah kuzucum konuşcam ayrılmadan bakalımArabamızın kredisi var kuzum bizim de yoksa ben de ücretsize ayrılacaktım, konuş canım iş yerinle ne olacak idare etseler inşallah hoşgörülü olurlar kuzum
Ben de yedek gecelik alayım bari lazım olcak galibaTeşekkür ederim. Hepsi uygun fiyatlı. Çiçekliler penti, koalalı ve peluş üst lcw. Bir tek mavi olan pahalıydı. Eşim de çok beğenip al al diye gazı verince aldım, yoksa düşünürdüm o fiyatı vermeyi. Normal doğum olmamasına rağmen ilkinde gecelikle çok rahat ettim. Zaten sık değişiyor, illaki kirleniyor, kısa kollu da ayrıca damar yolu için çok kullanışlı
İşin rast gitsin minnoşumİnşallah kuzucum konuşcam ayrılmadan bakalım
Sanki 6 ay verseler izni 6ayda ücretsiz ne güzel olur37 mi son zaman, dayanabildiğüm kadar giderim canım, çok çok zor şimdi bileama dayanacam inşlh
Sağol bebişim hepimizin inşallahİşin rast gitsin minnoşum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?