2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyi gecmesine sevindim cnm :)
Geçmiş olsun canım umarım bir çaresini bulurlar
Umarim cnm saol

3lü takım yaptım ben de aklımca ama pijama olmayacak gibi. Kumaşı, kalitesi çok güzel ama. Güzel günlerde kullanalım inşallaj

Evt cok rahat kumasi renkleri birbiriyle uyumlu canim ustune alinca guzel olur aminn insallah

Canım bir de beyne yakın bir bölge ondan korktum biraz. Kendi doğum doktoruma da sordum kullan dedi ama işte ah bu analık..

Kulak riskli oluyor canim kullanmak en iyisi.. bende emziriyorum diye agri gecene kadar 2ser gun icip biraktim hafif usutmemde hemen tekrarlayip durdu antibiyotik mecburiyet artik sifa olsun :)

Amin canımm

Evt insanusenir tekrr ugrasmaya bende üşenirdim heralde kaldirirkende yikayip kaldirmistim nasil sarariyorlar anlayamadim.. arkadasin dedigi gibi yapicam bende koslayla islarim diyodum biraz kosla biraz beyaz sabun koyar bkletirim sonrada makineda yine sabunla yikarim ilk basta alerji filan olursa hemen belli olmaai zor olur diye normal deterjan kullanamiyorum bi kere giyilince en azindan normalle yikarim yine insallah cikar

Canım ben baby me leke çıkarıcısını aldım baya güzel yorumlar vardı kullanmadım daha ama görümcemden aldığım kıyafetlerde lekeler var inşallah çıkarır. Bir araştır istersen sende

Kizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum ( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
İzin dogum sonrasi icin rapor izin dusunen arkadaslarimda umarim hakkimizda hayirlisi olur... evlatlarimiz umarim saglikli olurlarda onlara daha cok zaman ayirabiliriz.. bu hayat kosullarinda nerdeee borcsuz harcsiz bi tup bebek yaptik abartmiyorum 20 bin tl odedim daha doguramadim bile... hersey masraf.. gidiyosun bi kefir bi yogurt bi muz aliyosun ayiptir soylemesi bi suru para... gercekten zaman coook zorlasti.. aldigimiz para bizi idare edemiyor.. ama cok sukur biz iki maasliyiz.. teke dusunce dusunemiyorum.. birde iki bebek... herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz yine yavrularimiz icin.. umarim hakkimizda en hayirli neyse o olur...
Bugun internette masraf yaptin aha iste helali hos olsun . Kirmizi rengide cok seviyom iki ayri takim aldim.. burdan bi arkadas penti deyince gozum acildi... taytlarda aldim popoma olmaz diye xl aldim rahat rahat giyerim normalde medium bende giyiyodum son ara large.. oijama takimlarini L aldim.. dogumdan sonra olacagini umit ediyorum

Eklentiler

• 7FE055FC-E7C3-44D8-A53F-828A479E30CE.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 608D1213-CB91-4DF9-974C-F9A681F2D7C2.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 44
  • A67AF6AB-A4E7-4F8E-8637-2E3C5FF0E39A.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 34683573-DFC0-4952-A358-291ECFDC7676.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 88972FFD-A9C5-4333-8EF6-7EB470648F68.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 41
  • EBF2E2A4-0484-415D-B45D-30BAAF0610FD.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 43
  • F0670323-B99C-4B39-AD4C-91BCB5B7C652.webp
    17 KB · Görüntüleme: 43
Sağol bebişim hepimizin inşallah zaman geçse bir an önce kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çanta hazırlamak için can atıyorum
Kuzum ben onu 30. Haftamda halletmeyi düşünüyorum inşallah, haftaya kayınvalidem gelecek kendim de kalkamıyorum ondan rica etcem kendi aldıklarını da getirecek hepsini bir yıkasın diye

Sen 3 canlısın abart anacım hakkındır hepsi de harikalar güzel günlerde kullan inşallah

Kızlar dün karnimda kayma gibi birsey olmuştu demiştim ya, Bugünde hareketleri çok azaldı alttaki bebek hareketli ama üstteki bugün bir kaç defa kipirdadı sadece, hastaneye gitsem mi çok moralim bozuk,
kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhende.

Ne güzel şeyler almışsın kuzucum, hepsini sağlıkla huzurla evlatlarının mis kokusunu koklaya koklaya giymen nasip olsun inşallah Aynen kuzum hayat o kadar pahalı ki biz de çift maaşlıyız ama birimizin maaşı ayıptır söylemesi kira ve araba kredisini ancak karşılıyor, teke düşmeyi inan düşünemiyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah

Sen 3 canlısın abart anacım hakkındır hepsi de harikalar güzel günlerde kullan inşallah
Saol kuzum... hala bebek arabasi alamadik ama nede puset... ona bugun kafayi taktim.. hani bundan sonra ucuncu bebegime de kullanamam yanyana ikiz bebek arabasi alinca... tek araba olup ikiserli oldugu zamanda 6 bin tl gibi bi ucret oluyo buda en ucuzu nasildir bilmiom... e puseti şusu busu... 2019 bitiyor 2020 de daha fazla parami vercez onuda bilmiyorum....
En uygunu tek tek bebek arabasi almak , eger 3. Bebem olunca kullanislida olur ama o zamanda ben tek basima cikamam... artik bilmiyorum ne olcak...

Kuzum biz kraft neon aldık yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun bir baksana ona benim hoşuma gitmişti, eğer tek tek alacaksan

Güle güle kullan canım.
Bende Kırmızı sinin modelinden siparis vermeyi düşünüyorum.

Canım hani geçenlerde ben de demiştim ya az harekt ediyor diye, dün çok hareketliydi maşallah, doktora da sordum günü gününü tutmayabilir dedi, belki pozisyon değiştirmiştir. Sen içini ferah tut, aklına kötü bişey getirme ama içim rahat etmez diyorsan yarın git doktoruna acilde bişey yapıyorlar mı bilmiyorum ama

Ne kaymasi oldu???? Ben okumadim.. kaffana bisey takiliyorsa git kuzum icin rahat etsin... bi baksin doktorun... bebekler bazen tepki vermio cidden... hareket etmio diye karnima birazcik vuruyodum tepki versinler diyede yine cok vuramiyodum kiyamadigimdan ustteki bebek benimde daha hareketsiz alttaki kiz kudurmus gibi... ama bazende tam tersi bazende ... kiz sadece basinc yaoiyor legen kemiklerimle almrkadan totomun kemiklerini aciyor... popo neden catlar anladim onuda... boyle bebek asagida durup basarsa boyle agri oluyormus kuzum en son ne zaman hissediyordun.. edepsizlik yapiyorlar arada sen canini ruhunu sikmayasin diye demiyorum ama oyle..

Acilde bakarlar herhalde kalp atislarina cnm
Bilmiyorum ya böyle olunca içime sıkıntı geliyor :/

Minioris i deneyebilirsiniz katkı maddesi yok kokusuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…