- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Iyi gecmesine sevindim cnm :)Kızlar bugün şeker yüklemesine gittim.
İlk açlık 76 çıktı
1. Saat 99 çıktı
Dr iyi dedi. Bebeğimin kilosu günüyle uyumlu 780 gr çıktı
Sizlere bakınca az gibi ama ultrason aletine göre uyumlu gözüküyor. Dr herşey iyi gidiyor dedi
Bende o gazla bugün e-bebeğe felan gittim şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum ☺
Umarim cnm saolGeçmiş olsun canım umarım bir çaresini bulurlar
3lü takım yaptım ben de aklımca ama pijama olmayacak gibi. Kumaşı, kalitesi çok güzel ama. Güzel günlerde kullanalım inşallaj
Canım bir de beyne yakın bir bölge ondan korktum biraz. Kendi doğum doktoruma da sordum kullan dedi ama işte ah bu analık..
Amin canımmO ıkı haneleri beklemekte yaşamakta ayrı bır heyecan ılk haftalarda da 10 lar gelene kadar bı heyecandı sonra 20 derken 30 laara yaklaştık cok sukur... Rabbımmm saglıcakla ınsallah her gecen gun heyecanım nasıl artıyor anlatamam yaaaaaa :))))
50 derecede aktif olan bir deterjan var. 60 derecede uzun yıkama yıkattım, arada durdurup birkaç saat beklettim. Yeniden başlattım. Sonra da aynı şekilde bebek deterjanıyla ama çıkmadı. Çıtçıtlar leke yapmış, onları çıkartmış ama sarılıklar hepsinde çıkmamış valla. Ben de şaştım kaldım. Bizim tabi 7 seneden fazla geçti. Belki sizin daha yakın zamanlıdır. Bir arkadaş da çitileyerek çıkarttım demiş.. Akşam da ütüledim hurçlara kaldırdım. Tekrar yıkmaya da üşenirim şimdi
Canım ben baby me leke çıkarıcısını aldım baya güzel yorumlar vardı kullanmadım daha ama görümcemden aldığım kıyafetlerde lekeler var inşallah çıkarır. Bir araştır istersen sende50 derecede aktif olan bir deterjan var. 60 derecede uzun yıkama yıkattım, arada durdurup birkaç saat beklettim. Yeniden başlattım. Sonra da aynı şekilde bebek deterjanıyla ama çıkmadı. Çıtçıtlar leke yapmış, onları çıkartmış ama sarılıklar hepsinde çıkmamış valla. Ben de şaştım kaldım. Bizim tabi 7 seneden fazla geçti. Belki sizin daha yakın zamanlıdır. Bir arkadaş da çitileyerek çıkarttım demiş.. Akşam da ütüledim hurçlara kaldırdım. Tekrar yıkmaya da üşenirim şimdi
Kuzum ben onu 30. Haftamda halletmeyi düşünüyorum inşallah, haftaya kayınvalidem gelecek kendim de kalkamıyorum ondan rica etcem kendi aldıklarını da getirecek hepsini bir yıkasın diyeSağol bebişim hepimizin inşallahzaman geçse bir an önce kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çanta hazırlamak için can atıyorum
Sen 3 canlısın abart anacım hakkındırKizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim☺☺ Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
İzin dogum sonrasi icin rapor izin dusunen arkadaslarimda umarim hakkimizda hayirlisi olur... evlatlarimiz umarim saglikli olurlarda onlara daha cok zaman ayirabiliriz.. bu hayat kosullarinda nerdeee borcsuz harcsiz bi tup bebek yaptik abartmiyorum 20 bin tl odedim daha doguramadim bile... hersey masraf.. gidiyosun bi kefir bi yogurt bi muz aliyosun ayiptir soylemesi bi suru para... gercekten zaman coook zorlasti.. aldigimiz para bizi idare edemiyor.. ama cok sukur biz iki maasliyiz.. teke dusunce dusunemiyorum.. birde iki bebek... herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz yine yavrularimiz icin.. umarim hakkimizda en hayirli neyse o olur...
Bugun internette masraf yaptin aha istehelali hos olsun . Kirmizi rengide cok seviyom iki ayri takim aldim.. burdan bi arkadas penti deyince gozum acildi... taytlarda aldim popoma olmaz diye xl aldim rahat rahat giyerim normalde medium bende giyiyodum son ara large.. oijama takimlarini L aldim.. dogumdan sonra olacagini umit ediyorum
Ne güzel şeyler almışsın kuzucum, hepsini sağlıkla huzurla evlatlarının mis kokusunu koklaya koklaya giymen nasip olsun inşallahKizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
İzin dogum sonrasi icin rapor izin dusunen arkadaslarimda umarim hakkimizda hayirlisi olur... evlatlarimiz umarim saglikli olurlarda onlara daha cok zaman ayirabiliriz.. bu hayat kosullarinda nerdeee borcsuz harcsiz bi tup bebek yaptik abartmiyorum 20 bin tl odedim daha doguramadim bile... hersey masraf.. gidiyosun bi kefir bi yogurt bi muz aliyosun ayiptir soylemesi bi suru para... gercekten zaman coook zorlasti.. aldigimiz para bizi idare edemiyor.. ama cok sukur biz iki maasliyiz.. teke dusunce dusunemiyorum.. birde iki bebek... herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz yine yavrularimiz icin.. umarim hakkimizda en hayirli neyse o olur...
Bugun internette masraf yaptin aha istehelali hos olsun . Kirmizi rengide cok seviyom iki ayri takim aldim.. burdan bi arkadas penti deyince gozum acildi... taytlarda aldim popoma olmaz diye xl aldim rahat rahat giyerim normalde medium bende giyiyodum son ara large.. oijama takimlarini L aldim.. dogumdan sonra olacagini umit ediyorum
Saol kuzum... hala bebek arabasi alamadik ama nede puset... ona bugun kafayi taktim.. hani bundan sonra ucuncu bebegime de kullanamam yanyana ikiz bebek arabasi alinca... tek araba olup ikiserli oldugu zamanda 6 bin tl gibi bi ucret oluyo buda en ucuzu nasildir bilmiom... e puseti şusu busu... 2019 bitiyor 2020 de daha fazla parami vercez onuda bilmiyorum....Sen 3 canlısın abart anacım hakkındırhepsi de harikalar güzel günlerde kullan inşallah
Senin smiley ifadelerini yerimAman aman sen yapma zaten yat güzelce dinlenmene bak biri yapar illa ki
Kuzum biz kraft neon aldık yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun bir baksana ona benim hoşuma gitmişti, eğer tek tek alacaksanSaol kuzum... hala bebek arabasi alamadik ama nede puset... ona bugun kafayi taktim.. hani bundan sonra ucuncu bebegime de kullanamam yanyana ikiz bebek arabasi alinca... tek araba olup ikiserli oldugu zamanda 6 bin tl gibi bi ucret oluyo buda en ucuzu nasildir bilmiom... e puseti şusu busu... 2019 bitiyor 2020 de daha fazla parami vercez onuda bilmiyorum....
En uygunu tek tek bebek arabasi almak , eger 3. Bebem olunca kullanislida olur ama o zamanda ben tek basima cikamam... artik bilmiyorum ne olcak...
Güle güle kullan canım.Kizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim☺☺ Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
Canım hani geçenlerde ben de demiştim ya az harekt ediyor diye, dün çok hareketliydi maşallah, doktora da sordum günü gününü tutmayabilir dedi, belki pozisyon değiştirmiştir. Sen içini ferah tut, aklına kötü bişey getirme ama içim rahat etmez diyorsan yarın git doktoruna acilde bişey yapıyorlar mı bilmiyorum amaKızlar dün karnimda kayma gibi birsey olmuştu demiştim ya, Bugünde hareketleri çok azaldı alttaki bebek hareketli ama üstteki bugün bir kaç defa kipirdadı sadece, hastaneye gitsem mi çok moralim bozuk,
kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhende.
Kızlar dün karnimda kayma gibi birsey olmuştu demiştim ya, Bugünde hareketleri çok azaldı alttaki bebek hareketli ama üstteki bugün bir kaç defa kipirdadı sadece, hastaneye gitsem mi çok moralim bozuk,
kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhende.
Acilde bakarlar herhalde kalp atislarina cnmCanım hani geçenlerde ben de demiştim ya az harekt ediyor diye, dün çok hareketliydi maşallah, doktora da sordum günü gününü tutmayabilir dedi, belki pozisyon değiştirmiştir. Sen içini ferah tut, aklına kötü bişey getirme ama içim rahat etmez diyorsan yarın git doktoruna acilde bişey yapıyorlar mı bilmiyorum ama
Minioris i deneyebilirsiniz katkı maddesi yok kokusuzdaEvt insanusenir tekrr ugrasmaya bende üşenirdim heraldekaldirirkende yikayip kaldirmistim nasil sarariyorlar anlayamadim.. arkadasin dedigi gibi yapicam bende koslayla islarim diyodum biraz kosla biraz beyaz sabun koyar bkletirim sonrada makineda yine sabunla yikarim ilk basta alerji filan olursa hemen belli olmaai zor olur diye normal deterjan kullanamiyorum bi kere giyilince en azindan normalle yikarim yine insallah cikar
Öyleyse git için rahat etsin canım benimAcilde bakarlar herhalde kalp atislarina cnm
Bilmiyorum ya böyle olunca içime sıkıntı geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?