2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dün çok hareketliydi ikiside,
Sonra karnımda bi yumusama hissettim sanki birşeyler kaydı boşaldi gibi birsey oldu bende anlam veremedim. Üstteki bebeğim yer mi değiştirdi acaba.
Hareketlerini bugünde hissettim ama çok az sabahtan beri takip ediyorum.kızım hala hareketli ama oglusum niye böyle yapıyor anlamadım.

Sen kredi oduyosun ayiptir soylemesi bizimde maasimizin birisi suanda hastane kira faturalara gidiyor ve ogrenim kredisi bitmek tukenmeyen kredi...... bende esime katkida bulunuyirum benim maasimda kendi okul kredim bebege aldigim masraflar kendime yaptigim masraflar... yemek icmek derken ucu ucuna kapatiyoruz yollarda yaptigimiz masraflar cabasi benzin almis basini gidiyo iki arabanin birini kullanmiyiruz ama vergileride ahan subatta... yani su hastane masrafindan kurtuldugumuz an rahatlicaz birazcicik

Ben iki tüp bebek yaptım ilkinin kalbi atmadı ikinci denememizdeki embriyoyu da o ay rahimde kist var diye transferi erteledi hocam. O esnada doğal hamile olduğumu öğrendim
Bizde 40.000 e yakın para verdik canım daha onun borcu yeni bitti şimdi özel doktordu özel doğumdu vs derken belimizi doğrultamadık. Tek duam hayırlısıyla sağlıcakla zamanında kucağımıza almak. Allahım nasip etsin hepimize

Bence de git için rahatlar şimdi kafaya takıp sabaha kadar uyumazsın git

Kuzumm oglum bndede hareket etmiyor ustte solda basi yukarida eger hala degismediyse... ve ne ayak ne kol bise yok... ya kayma sekil degistirdiyse organlarina baski yaoiyorsa sinir yok oralarinda anlamazsin sikistirma olur kaburgalarindaysa baski nefes darligi gibi kendini bekli eder.. yada aci algilarsin... soldada midenin bir kismi apandist sagdada karaciger yani bobrekler kaburga derken zaten bebek kucuck alani kapliyor... ne kadar zamandir yok hareketi kac zamandir? Yani bazen inan gun icinde hareketli oldugum zamanlar cocuklarda benle birlikte yorulmus hallaç pamugu gibi oldukar diyorum... ne yalan siyliim benim erkekte cok hareketi naif... yani hic boyle calkalamio ama sabahken ucbes kez hissettim ama suanda hicbisey yok ama kiz insaat halinda vajinamin ordada damarim atiyor sanki.. vucudumda donuyor gibiler ama tekmeleri pek yok.. bosalma gibi oluyor sanki... buunlarda sana referans olsun.. ama icin sinmiyorsa al kocani git acile.. hareketi yok iki gun de yada daha fazlaysa ama sabah varsada var deme Uyuz uyuz bakiolar

Reactions: Eva
Sorma kuzum bu öğrenim kredilerini, kaç senedir ödüyorum ödüyorum bitmiyor, artık ben bilmiyorum hastanelere ne kadar gittiğini, benim serklaj ameliyatı da bizi biraz hazırlıksız yakaladı gibi oldu ama olsun evlatlarımız için her şeye değer nasipleriyle bereketleriyle gelsinler canımıniçi inşallah

Aminnn kuzummm... bizim de oncesi var ama artik onlarida ayip olmadin diye yazmadim saglikliva alalim... dogumdan sonra bir gun bile izin veli nimet ama
Ucretsiz izin esim diyor alirsin ama onun masraflardan haberi yok... bebekler yemeyecek galiba bisi evde hesaplari ben tuttugum icin neyin ne oldugunu nereye ne kadar borc oldgunu ben daha ii biliom.. o yorgunluktan odemeye zamani kalmio... herseyi dusunmek zorunda kalan ben oluyom ve cok yorucu sinir bozucu...

Üüüfff maddi konular açılmış, dertlendim birden.

Hamile olduğumu öğrendim, 2 gün sonra eşim işten çıkartıldı. Nasıl bir yıkım olduğunu tahmin edersiniz az çok. Allaha şükür ufak tefek borçlarımız haricinde çok bir masrafımız yoktu, evimiz kira değil ama yine de psikolojik olarak epey yıprandım. Bir yandan eşim üzülmesin, ona destek ver, bir yandan bebek için hiçbir şey bakma çünkü maddi durumumuzun ne getireceği belli değil, bir yandan da doktor parasını ayır vs. 4 ay falan böyleydi, şükür fazla uzamadı ama şu an eşim işe girmiş olmasına rağmen hala o maddi iç sıkıntım devam ediyor.

Keşke tüm hamişlerin maddi durumu bir şeyi beğendiği zaman fiyatına bakmadan sepete ekleyebileceği kadar iyi olsa..

Neyse Allah beterinden korusun, maddi durumlar tek derdimiz olsun, bebişlerimize, huzurumuza zeval gelmesin

Güle güle giy canim benim hepsi cok guzel

Bence git kendinis strese sokmaktansa

Yaa oyle tabi.. hic yoktan cikan masraflar var... bide diyorlarki ne zaman ev alicaksiniz... 5 yil olmus evleneli ... ve biz eli bol insanlariz nereye gitsek oyleyiz... ve artik dagitmaszsak kimseye belki bi 5 sene sonra anca olur diyecektim ama diyemiyosun iste... ahan arabalarin kis lastigi taktircaz lastik alincakmis
İkinci arabaya almayalim bari diyoz....
ya ne edelim.... kp ler aradi size supriz yapabiliriz diye... icin sikisik iki gundur... babamla annemlerde var burda.. ev dubleks artik yasarlar bizde ya artik bisey diyemiyorum ama varliklari belesci olmalari bizim iyice sinirlerimi bozuyor... annem artik onlarada is yapar... neyse bise demicektim ben

Eva bak kuzum tam konuşma üstüne denk geldi

Eklentiler

• D77FFFA8-A430-4FE8-8FB8-70D2C6354C0F.webp
    81 KB · Görüntüleme: 51
Güle güle giy canim benim hepsi cok guzel

Allah razi olsun kuzummm... napayim bi takimim yoktu.. esofman ustten biseylerle idare ediyormusum onu farkettim olan bir takimim vardi oda olmuyor esimin oijamalariyla duruyorum kocise yilbasinda şölen mi yapariz dedim ona gore bi elbise bisi alim (gecelik) oda bilmem dedi... meger babasi gelecek ondan ev bayag kalabalik olucak ya bisey de diyememis bugun igrendim offff ya bi yilbasi yaa her yilbasi burdalar bunaldim yaaaa

Allahım ne kadar da benziyor yaşadıklarımız Biz artık ev almayı iyice sildik kuzum kafamızdan Arabamız hatchback bir araba onu mecburen değiştirmek zorunda kalcaz bebeğimiz büyüyünce ev alamazsak araba alırız diyoruz biz de napalım Kuzum bir faydalı olmasa da zararları da olmasa bari, evde bir kişi fazla olması extra iş, yazık anneciğine Allah yardım etsin. Hem sen germe kendini bakalım rahat rahat nefes al bebeklerinin senin mutlu hallerine ihtiyacı var güzel anne

Bugün bana da doktor öyle söyledi 32-33 haftalarda sancın olursa vurulabilir dedi

Güzel günlerde giy inşallah

cnm icin rahat edecekse git tabi

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…