Dün çok hareketliydi ikiside,Ne kaymasi oldu???? Ben okumadim.. kaffana bisey takiliyorsa git kuzum icin rahat etsin... bi baksin doktorun... bebekler bazen tepki vermio cidden... hareket etmio diye karnima birazcik vuruyodum tepki versinler diyede yine cok vuramiyodum kiyamadigimdanustteki bebek benimde daha hareketsiz alttaki kiz kudurmus gibi... ama bazende tam tersi bazende ... kiz sadece basinc yaoiyor legen kemiklerimle almrkadan totomun kemiklerini aciyor... popo neden catlar anladim onuda... boyle bebek asagida durup basarsa boyle agri oluyormus kuzum en son ne zaman hissediyordun.. edepsizlik yapiyorlar arada sen canini ruhunu sikmayasin diye demiyorum ama oyle..
Sen kredi oduyosun ayiptir soylemesi bizimde maasimizin birisi suanda hastane kira faturalara gidiyor ve ogrenim kredisi bitmek tukenmeyen kredi......Ne güzel şeyler almışsın kuzucum, hepsini sağlıkla huzurla evlatlarının mis kokusunu koklaya koklaya giymen nasip olsun inşallahAynen kuzum hayat o kadar pahalı ki biz de çift maaşlıyız ama birimizin maaşı ayıptır söylemesi kira ve araba kredisini ancak karşılıyor, teke düşmeyi inan düşünemiyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Cok güzellercanım hayirli olsun usttekini özellikle çok beğendim
Ben iki tüp bebek yaptım ilkinin kalbi atmadı ikinci denememizdeki embriyoyu da o ay rahimde kist var diye transferi erteledi hocam. O esnada doğal hamile olduğumu öğrendimKizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim☺☺ Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen @Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena @kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
İzin dogum sonrasi icin rapor izin dusunen arkadaslarimda umarim hakkimizda hayirlisi olur... evlatlarimiz umarim saglikli olurlarda onlara daha cok zaman ayirabiliriz.. bu hayat kosullarinda nerdeee borcsuz harcsiz bi tup bebek yaptik abartmiyorum 20 bin tl odedim daha doguramadim bile... hersey masraf.. gidiyosun bi kefir bi yogurt bi muz aliyosun ayiptir soylemesi bi suru para... gercekten zaman coook zorlasti.. aldigimiz para bizi idare edemiyor.. ama cok sukur biz iki maasliyiz.. teke dusunce dusunemiyorum.. birde iki bebek... herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz yine yavrularimiz icin.. umarim hakkimizda en hayirli neyse o olur...
Bugun internette masraf yaptin aha istehelali hos olsun . Kirmizi rengide cok seviyom iki ayri takim aldim.. burdan bi arkadas penti deyince gozum acildi... taytlarda aldim popoma olmaz diye xl aldim rahat rahat giyerim normalde medium bende giyiyodum son ara large.. oijama takimlarini L aldim.. dogumdan sonra olacagini umit ediyorum
Bence de git için rahatlar şimdi kafaya takıp sabaha kadar uyumazsın gitKızlar dün karnimda kayma gibi birsey olmuştu demiştim ya, Bugünde hareketleri çok azaldı alttaki bebek hareketli ama üstteki bugün bir kaç defa kipirdadı sadece, hastaneye gitsem mi çok moralim bozuk,
kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhende.
Dün çok hareketliydi ikiside,
Sonra karnımda bi yumusama hissettim sanki birşeyler kaydı boşaldi gibi birsey oldu bende anlam veremedim. Üstteki bebeğim yer mi değiştirdi acaba.
Hareketlerini bugünde hissettim ama çok az sabahtan beri takip ediyorum.kızım hala hareketli ama oglusum niye böyle yapıyor anlamadım.
Sorma kuzum bu öğrenim kredilerini, kaç senedir ödüyorum ödüyorum bitmiyor, artık ben bilmiyorum hastanelere ne kadar gittiğini, benim serklaj ameliyatı da bizi biraz hazırlıksız yakaladı gibi oldu ama olsun evlatlarımız için her şeye değerSen kredi oduyosun ayiptir soylemesi bizimde maasimizin birisi suanda hastane kira faturalara gidiyor ve ogrenim kredisi bitmek tukenmeyen kredi......bende esime katkida bulunuyirum benim maasimda kendi okul kredim bebege aldigim masraflar kendime yaptigim masraflar... yemek icmek derken ucu ucuna kapatiyoruz yollarda yaptigimiz masraflar cabasi benzin almis basini gidiyo iki arabanin birini kullanmiyiruz ama vergileride ahan subatta... yani su hastane masrafindan kurtuldugumuz an rahatlicaz birazcicik
Ben iki tüp bebek yaptım ilkinin kalbi atmadı ikinci denememizdeki embriyoyu da o ay rahimde kist var diye transferi erteledi hocam. O esnada doğal hamile olduğumu öğrendim
Bizde 40.000 e yakın para verdik canım daha onun borcu yeni bitti şimdi özel doktordu özel doğumdu vs derken belimizi doğrultamadık. Tek duam hayırlısıyla sağlıcakla zamanında kucağımıza almak. Allahım nasip etsin hepimize
Bence de git için rahatlar şimdi kafaya takıp sabaha kadar uyumazsın git
Güle güle giy canim benim hepsi cok guzelKizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen @Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena @kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
İzin dogum sonrasi icin rapor izin dusunen arkadaslarimda umarim hakkimizda hayirlisi olur... evlatlarimiz umarim saglikli olurlarda onlara daha cok zaman ayirabiliriz.. bu hayat kosullarinda nerdeee borcsuz harcsiz bi tup bebek yaptik abartmiyorum 20 bin tl odedim daha doguramadim bile... hersey masraf.. gidiyosun bi kefir bi yogurt bi muz aliyosun ayiptir soylemesi bi suru para... gercekten zaman coook zorlasti.. aldigimiz para bizi idare edemiyor.. ama cok sukur biz iki maasliyiz.. teke dusunce dusunemiyorum.. birde iki bebek... herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz yine yavrularimiz icin.. umarim hakkimizda en hayirli neyse o olur...
Bugun internette masraf yaptin aha istehelali hos olsun . Kirmizi rengide cok seviyom iki ayri takim aldim.. burdan bi arkadas penti deyince gozum acildi... taytlarda aldim popoma olmaz diye xl aldim rahat rahat giyerim normalde medium bende giyiyodum son ara large.. oijama takimlarini L aldim.. dogumdan sonra olacagini umit ediyorum
Bence git kendinis strese sokmaktansaKızlar dün karnimda kayma gibi birsey olmuştu demiştim ya, Bugünde hareketleri çok azaldı alttaki bebek hareketli ama üstteki bugün bir kaç defa kipirdadı sadece, hastaneye gitsem mi çok moralim bozuk,
Sorma kuzum bu öğrenim kredilerini, kaç senedir ödüyorum ödüyorum bitmiyor, artık ben bilmiyorum hastanelere ne kadar gittiğini, benim serklaj ameliyatı da bizi biraz hazırlıksız yakaladı gibi oldu ama olsun evlatlarımız için her şeye değernasipleriyle bereketleriyle gelsinler canımıniçi inşallah
sagol cnmGecmis olsun cnm
Güle güle giy canim benim hepsi cok guzel
Allahım ne kadar da benziyor yaşadıklarımızYaa oyle tabi.. hic yoktan cikan masraflar var... bide diyorlarki ne zaman ev alicaksiniz... 5 yil olmus evleneli ... ve biz eli bol insanlariz nereye gitsek oyleyiz... ve artik dagitmaszsak kimseye belki bi 5 sene sonra anca olur diyecektim ama diyemiyosun iste... ahan arabalarin kis lastigi taktircaz lastik alincakmis
İkinci arabaya almayalim bari diyoz....
ya ne edelim.... kp ler aradi size supriz yapabiliriz diye... icin sikisik iki gundur... babamla annemlerde var burda.. ev dubleks artik yasarlar bizdeya artik bisey diyemiyorum ama varliklari belesci olmalari bizim iyice sinirlerimi bozuyor... annem artik onlarada is yapar... neyse bise demicektim ben
Bugün bana da doktor öyle söyledi 32-33 haftalarda sancın olursa vurulabilir dediCanım benim ilk gebeligim tecrübem yok ama cok araştırdim.en son ebeye sordum Allah korusun erken doğum falan olursa iğneyi ne zaman vuruyorsunuz diye 30dan sonra nst isi basladigi için gizli de olsa azicik sanci görürsek hemen vuruyoruz ne olur ne olmaz diye dedi 36dan sonra gerek kalmıyormuş zaten 6 haftada 3 4 kez çağırıyoruz zaten nst için dedi acikcasi bende tedirgindim ama öyle dediğinde rahatladım biraz inşallah vaktinde gelir kuzularimizda bunlara hic gerek kalmaz
Güzel günlerde giy inşallahKizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen @Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena @kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
cnm icin rahat edecekse git tabiKızlar dün karnimda kayma gibi birsey olmuştu demiştim ya, Bugünde hareketleri çok azaldı alttaki bebek hareketli ama üstteki bugün bir kaç defa kipirdadı sadece, hastaneye gitsem mi çok moralim bozuk,
Teşekkür ederim teyzesiCok güzellercanım hayirli olsun usttekini özellikle çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?