2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben baby me leke çıkarıcısını aldım baya güzel yorumlar vardı kullanmadım daha ama görümcemden aldığım kıyafetlerde lekeler var inşallah çıkarır. Bir araştır istersen sende
Minorisi denedim. Çok övmüşlerdi. Çöp resmen. Yeni lekeleri bile çıkarmıyor. Bir de işte şu sonett mi neydi toz bir leke çıkarıcı aldım. O da hayallerimi suya düşürdü

Kis iyice geldi bize gelsinler de isinsinlar ya dubleks ev zaten Ankarada isitmak muhtesem zor artik iki kati yakcaz ama kim dusuncek Allah askina ... ben iki uc kris kisarsak bebege arabasi puseti dusunuyorum iyi bisey olsun istiyorum ama sonra herseye masraf bakiom
Gidiyor cocuklarim en degerlilerim onlarinkinin de en iyisi olsun istiyorum ... kuzum saglikli olacaklar Allahin izniyl ben inaniyirum guclerim kalbim onlarla sikintili zamanlarida geciyor...
Sehir uzak ama dirlik yok ... Ya Rabbim.. e bari annemler varken gelmeseler... doguma yakin gelselerdi ... daha gitmezler de.. neyse burda bazi kizlar cemkiriyor ya keske bende oyle cemkirebilsem ama dogamda yokki...

Minorisi denedim. Çok övmüşlerdi. Çöp resmen. Yeni lekeleri bile çıkarmıyor. Bir de işte şu sonett mi neydi toz bir leke çıkarıcı aldım. O da hayallerimi suya düşürdü
Ya leke cikarici canin kosla diyorlar onda beklet sonra sabun tozuyl uc bes on yikama yap... e bebektede bi deterjan var eski bebe kiyafetlerini millet yikamislar beklettikten sonra o deyerjanda kullananalar yorumlar yazmiss harika leke cikariyor diye... bi bak istersen..

Canım hepsi de birbirinden güzel maşallah Güle güle kullanmak nasip olsun Özellikle terliklerin çoooook tatlılar

Benimde kizimda aldigim pijamalari baya giydim ama kimisinin sadece ustluk kimisinin altlik kaldi. Bende esimin ve kendimin kisakollulariyla dolasiyorum evde. O yuzden uc takim alt ust aldim. Boyle lohusa setleri pahali geldi bana. Kizimdan bir takim vardi resim cektirmelik yeter. Zaten o an canının acısına ve bebege bakmaktan onlari dusunemiyorsun

Su yilbasi gununude bayram gibi mecbur kiliyorlar ya insan sinir oluyor guya bizde hep beraber olalaim diyoruz ama evde bizden baska genc olmuyorr.. esimler 2kardes biz evde ee mehmet nerde o disari cikcakmis.arkadaslariyla ee olduu .. su.en sinir oldugum.konu gercekten biz ciktigimiz zmanda nerdrsiniz naptiniz oluyor gercekten ben boyle kaynanada annede olmuycam daha 2hafta var simdiden sistik ikimizde yilbasina demekki..

Aklıma gelmişti kuzum dubleks evin ısınması hele de Ankara’da çok zordur Rabbim kolaylığını versin inşallah, valla uzaklık felan bakmıyorlar kuzum aklına ne koyarsa yapar bu kayın ailesi benim kayınpederim hiç sevmez evinden başka bir yerde kalmayı ama kayınvalidem bayılır kayınpederim de kayınvalidemi çok aramaz evin içinde her işini halledebilir şükür o yüzden bizimki de geliyor baya kalır artık

Canım çok şükür az önce de kipirdadı süt içtim sırt üstü uzanmistim.
Ben en iyisi hareketleri takip edeyim 2 saatte 10 hareket
Aynen kuzucum öyle takip et bence de Dün gece de benim kız tam yattım bir hareketlendi canımı acıttı sola yatıyordum baktım olmadı sağa döndüm azcık kıpırdandı kıpırdandı yoruldu kuzum uyudu o da ben de sola döndüm hemencecik

Allahım tüm borçlardan alnızın akıyla çıkmanızı nasip eder inşallah
Eşim özelde ben memurum ama ücretsiz izin alırsam dengemiz şaşar
Artık yıllık izinleri de harcıcam altı ayı devirsek iyi ama anca 5 ayı buluyor. Sonrasında süt izni felan artık idare edecez

Annem de hisseetmiyorsan gidelim dedi eşim burda değil.
Hareket hissettim az önce inşallah devam eder.
Rabbim korusun onları inşallah, hareket var şükür, biraz daha takip edeyim evde sanırım boşuna stres yapıyorum.Yazdiklariniz biraz beni rahatlatti.

Maddi konular cok zor. İnsallah bebeklerin rizkina hepimiz feraha erelim. Ben kizima hamileyken isten cikarildim. Hic bir hakkim olmadı ne issizlik ne tazminat öylece çıkarıldım. Yeni girmistim çünkü..
Hemen hazırda ki paradan benim krediyi kapadık. Sonra esime cektigimizi odedik ama bitmedi. Kızım dogdu masraflar artti. Üstelik mamayi annemler aldi bexi kayınpederim. Kiyafet bix cok almadik. Ama hastane baska masraflar yetip artti. Bide esim arabayi yukseltti. Ben kizim 8 ayliktan sonra iş aradim, evimi annemle kaynanamin yaşadığı mahalleye tasidim. Kiraya geldim kendi evimi kiraya verip, araya fark odeyerek. Cok yer gezdim ama iş bulamadım. Gecen sene araliga kadar iş aradim. Sonra kursa da gittim ama yine iş bulamadan hamile kaldim. İlk isimiz arabayi satip elden borclari kapamak oldu. Sonra kurutma makinasi aldik. Rahatladik diye dusunuyodum. Belli bi miktarda elimizde kaldi. İleride ya araba ya ev aliriz diyordum. Ama kizim eylulde havale gecirince 3binden fazla oraya harcadik. Tabi tuo bebek yaptiran arkadaslara gore az bi miktar ama bizim borc birden oldu 6.5 sonra odesekte hep eklendi. Mecbur süpürge vs aldim. Daha alincaklar var. Yani kisaca bizim durumumuzda ve daha beter insanlar var biliyorum. Yine de her günümüze şükür. Allah saglik versin. Benim eşim ankiloxan spondilit hastasi. Yarin aniden calisamaz duruma da gelebilir Allah korusun. Bende bazen onu düşünüyorum

Bebekler öyle güzel nasipleriyle gelecekler ki hayret edeceksiniz. İlk oğlumda 7 aylık hamileyken araba aldık, faiz odemeyelim diye 1 yıllık faizsiz ödemeyle ufak bir araba almıştık, onun ödemesi, kira, doğalgaz, elektrik, su, telefon derken elimize inanın 1 ekmek alacak para kalmıyordu. Biraz zorlandık ama sonra herşey normale döndü.öyle bereketli bir süreç ki nasıl olduğunu anlamıyorsunuz herşey akıp gidiyor yolunu buluyor..

Bir iki hafta once benimde kiz öyle yapti. Akintimda cok olunca ben acile gitmistim. Ama o hareketsizlik 4 5 gun surdum simdi yerinde durmuyo

Kosladan baskasi yalan malesef. Bende kimyasal olsun istemedim ama çamaşır suyu ve kosla ile anca cikti lekeler. Üzerine iki tur dalinle yikadim duruladim. Simdide geceligimde lekeye sürdüm makinada valla nabiyim cikmiyo

Bende sabahtan çok iyiydim kontrol güzel geçmişti öğlen kızımı okuldan almaya gidip gelirken karnıma top çarptı hareketlerini hissettim ara ara ama içim rahat değil moralim bozuk kendi doktorum sabah hastane de olacak nöbetçi doktora gitmek istemiyorum kendi doktoruma gidicem

Reactions: Eva
Canım ya inşallah bebeğinin bereketiyle hemen toparlarsınız
Borçsuz olmuyor ki hepimizin az çok var işte. Biz 2020 yi borçla kapattık açıkçası 2020 aralıkta biraz hafifleyecez diye bekliyoruz. Bir yıl çabuk geçer diyip teselli ediyorum kendimi
İnşallah sen de doğum sürecinden sonra iyi bir iş bulursun da toparlarsınız

Maşallah kuzum, güle güle giy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…