- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Minorisi denedim. Çok övmüşlerdi. Çöp resmen. Yeni lekeleri bile çıkarmıyor. Bir de işte şu sonett mi neydi toz bir leke çıkarıcı aldım. O da hayallerimi suya düşürdüCanım ben baby me leke çıkarıcısını aldım baya güzel yorumlar vardı kullanmadım daha ama görümcemden aldığım kıyafetlerde lekeler var inşallah çıkarır. Bir araştır istersen sende
Kis iyice geldi bize gelsinler de isinsinlarAllahım ne kadar da benziyor yaşadıklarımızBiz artık ev almayı iyice sildik kuzum kafamızdan Arabamız hatchback bir araba onu mecburen değiştirmek zorunda kalcaz bebeğimiz büyüyünce ev alamazsak araba alırız diyoruz biz de napalım Kuzum bir faydalı olmasa da zararları da olmasa bari, evde bir kişi fazla olması extra iş, yazık anneciğine Allah yardım etsin. Hem sen germe kendini bakalım rahat rahat nefes al bebeklerinin senin mutlu hallerine ihtiyacı var güzel anne
Ya leke cikarici canin kosla diyorlar onda beklet sonra sabun tozuyl uc bes on yikama yap... e bebektede bi deterjan var eski bebe kiyafetlerini millet yikamislar beklettikten sonra o deyerjanda kullananalar yorumlar yazmiss harika leke cikariyor diye... bi bak istersen..Minorisi denedim. Çok övmüşlerdi. Çöp resmen. Yeni lekeleri bile çıkarmıyor. Bir de işte şu sonett mi neydi toz bir leke çıkarıcı aldım. O da hayallerimi suya düşürdü
Canım hepsi de birbirinden güzel maşallahKizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim☺☺ Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen @Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena @kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
İzin dogum sonrasi icin rapor izin dusunen arkadaslarimda umarim hakkimizda hayirlisi olur... evlatlarimiz umarim saglikli olurlarda onlara daha cok zaman ayirabiliriz.. bu hayat kosullarinda nerdeee borcsuz harcsiz bi tup bebek yaptik abartmiyorum 20 bin tl odedim daha doguramadim bile... hersey masraf.. gidiyosun bi kefir bi yogurt bi muz aliyosun ayiptir soylemesi bi suru para... gercekten zaman coook zorlasti.. aldigimiz para bizi idare edemiyor.. ama cok sukur biz iki maasliyiz.. teke dusunce dusunemiyorum.. birde iki bebek... herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz yine yavrularimiz icin.. umarim hakkimizda en hayirli neyse o olur...
Bugun internette masraf yaptin aha istehelali hos olsun . Kirmizi rengide cok seviyom iki ayri takim aldim.. burdan bi arkadas penti deyince gozum acildi... taytlarda aldim popoma olmaz diye xl aldim rahat rahat giyerim normalde medium bende giyiyodum son ara large.. oijama takimlarini L aldim.. dogumdan sonra olacagini umit ediyorum
Benimde kizimda aldigim pijamalari baya giydim ama kimisinin sadece ustluk kimisinin altlik kaldi. Bende esimin ve kendimin kisakollulariyla dolasiyorum evde. O yuzden uc takim alt ust aldim. Boyle lohusa setleri pahali geldi bana. Kizimdan bir takim vardi resim cektirmelik yeter. Zaten o an canının acısına ve bebege bakmaktan onlari dusunemiyorsunAllah razi olsun kuzummm... napayim bi takimim yoktu.. esofman ustten biseylerle idare ediyormusum onu farkettim olan bir takimim vardi oda olmuyoresimin oijamalariyla duruyorum kocise yilbasinda şölen mi yapariz dedim ona gore bi elbise bisi alim (gecelik) oda bilmem dedi... meger babasi gelecek ondan ev bayag kalabalik olucak ya bisey de diyememis bugun igrendim offff ya bi yilbasi yaa her yilbasi burdalar bunaldim yaaaa
Canım çok şükür az önce de kipirdadı süt içtim sırt üstü uzanmistim.Eva bak kuzum tam konuşma üstüne denk geldi
Allah razi olsun kuzummm... napayim bi takimim yoktu.. esofman ustten biseylerle idare ediyormusum onu farkettim olan bir takimim vardi oda olmuyoresimin oijamalariyla duruyorum kocise yilbasinda şölen mi yapariz dedim ona gore bi elbise bisi alim (gecelik) oda bilmem dedi... meger babasi gelecek ondan ev bayag kalabalik olucak ya bisey de diyememis bugun igrendim offff ya bi yilbasi yaa her yilbasi burdalar bunaldim yaaaa
Aklıma gelmişti kuzum dubleks evin ısınması hele de Ankara’da çok zordur Rabbim kolaylığını versin inşallah, valla uzaklık felan bakmıyorlar kuzum aklına ne koyarsa yapar bu kayın ailesiKis iyice geldi bize gelsinler de isinsinlarya dubleks ev zaten Ankarada isitmak muhtesem zor artik iki kati yakcaz ama kim dusuncek Allah askina ... ben iki uc kris kisarsak bebege arabasi puseti dusunuyorum iyi bisey olsun istiyorum ama sonra herseye masraf bakiom
Gidiyor cocuklarim en degerlilerim onlarinkinin de en iyisi olsun istiyorum... kuzum saglikli olacaklar Allahin izniyl ben inaniyirum guclerim kalbim onlarla sikintili zamanlarida geciyor...
Sehir uzak ama dirlik yok ... Ya Rabbim.. e bari annemler varken gelmeseler... doguma yakin gelselerdi ... daha gitmezler de.. neyse burda bazi kizlar cemkiriyor ya keske bende oyle cemkirebilsem ama dogamda yokki...
Aynen kuzucum öyle takip et bence deCanım çok şükür az önce de kipirdadı süt içtim sırt üstü uzanmistim.
Ben en iyisi hareketleri takip edeyim 2 saatte 10 hareket
Allahım tüm borçlardan alnızın akıyla çıkmanızı nasip eder inşallahAminnn kuzummm... bizim de oncesi var ama artik onlarida ayip olmadin diye yazmadimsaglikliva alalim... dogumdan sonra bir gun bile izin veli nimet ama
Ucretsiz izin esim diyor alirsin ama onun masraflardan haberi yok... bebekler yemeyecek galiba bisievde hesaplari ben tuttugum icin neyin ne oldugunu nereye ne kadar borc oldgunu ben daha ii biliom.. o yorgunluktan odemeye zamani kalmio... herseyi dusunmek zorunda kalan ben oluyom ve cok yorucu sinir bozucu...
Annem de hisseetmiyorsan gidelim dedi eşim burda değil.Kuzumm oglum bndede hareket etmiyor ustte solda basi yukarida eger hala degismediyse... ve ne ayak ne kol bise yok... ya kayma sekil degistirdiyse organlarina baski yaoiyorsa sinir yok oralarinda anlamazsin sikistirma olur kaburgalarindaysa baski nefes darligi gibi kendini bekli eder.. yada aci algilarsin... soldada midenin bir kismi apandist sagdada karaciger yani bobrekler kaburga derken zaten bebek kucuck alani kapliyor... ne kadar zamandir yok hareketi kac zamandir? Yani bazen inan gun icinde hareketli oldugum zamanlar cocuklarda benle birlikte yorulmus hallaç pamugu gibi oldukar diyorum... ne yalan siyliim benim erkekte cok hareketi naif... yani hic boyle calkalamio ama sabahken ucbes kez hissettim ama suanda hicbisey yok ama kiz insaat halinda vajinamin ordada damarim atiyor sanki.. vucudumda donuyor gibiler ama tekmeleri pek yok.. bosalma gibi oluyor sanki... buunlarda sana referans olsun.. ama icin sinmiyorsa al kocani git acile.. hareketi yok iki gun de yada daha fazlaysa ama sabah varsada var deme ☺☺ Uyuz uyuz bakiolar
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle giy inşallah
Bebekler öyle güzel nasipleriyle gelecekler ki hayret edeceksiniz. İlk oğlumda 7 aylık hamileyken araba aldık, faiz odemeyelim diye 1 yıllık faizsiz ödemeyle ufak bir araba almıştık, onun ödemesi, kira, doğalgaz, elektrik, su, telefon derken elimize inanın 1 ekmek alacak para kalmıyordu. Biraz zorlandık ama sonra herşey normale döndü.öyle bereketli bir süreç ki nasıl olduğunu anlamıyorsunuz herşey akıp gidiyor yolunu buluyor..Üüüfff maddi konular açılmış, dertlendim birden.
Hamile olduğumu öğrendim, 2 gün sonra eşim işten çıkartıldı. Nasıl bir yıkım olduğunu tahmin edersiniz az çok. Allaha şükür ufak tefek borçlarımız haricinde çok bir masrafımız yoktu, evimiz kira değil ama yine de psikolojik olarak epey yıprandım. Bir yandan eşim üzülmesin, ona destek ver, bir yandan bebek için hiçbir şey bakma çünkü maddi durumumuzun ne getireceği belli değil, bir yandan da doktor parasını ayır vs. 4 ay falan böyleydi, şükür fazla uzamadı ama şu an eşim işe girmiş olmasına rağmen hala o maddi iç sıkıntım devam ediyor.
Keşke tüm hamişlerin maddi durumu bir şeyi beğendiği zaman fiyatına bakmadan sepete ekleyebileceği kadar iyi olsa..
Neyse Allah beterinden korusun, maddi durumlar tek derdimiz olsun, bebişlerimize, huzurumuza zeval gelmesin ❤
Bir iki hafta once benimde kiz öyle yapti. Akintimda cok olunca ben acile gitmistim. Ama o hareketsizlik 4 5 gun surdum simdi yerinde durmuyoAnnem de hisseetmiyorsan gidelim dedi eşim burda değil.
Hareket hissettim az önce inşallah devam eder.
Rabbim korusun onları inşallah, hareket var şükür, biraz daha takip edeyim evde sanırım boşuna stres yapıyorum.Yazdiklariniz biraz beni rahatlatti.
Kosladan baskasi yalan malesef. Bende kimyasal olsun istemedim ama çamaşır suyu ve kosla ile anca cikti lekeler. Üzerine iki tur dalinle yikadim duruladim. Simdide geceligimde lekeye sürdüm makinada valla nabiyim cikmiyoMinorisi denedim. Çok övmüşlerdi. Çöp resmen. Yeni lekeleri bile çıkarmıyor. Bir de işte şu sonett mi neydi toz bir leke çıkarıcı aldım. O da hayallerimi suya düşürdü
Bende sabahtan çok iyiydim kontrol güzel geçmişti öğlen kızımı okuldan almaya gidip gelirken karnıma top çarptı hareketlerini hissettim ara ara ama içim rahat değil moralim bozuk kendi doktorum sabah hastane de olacak nöbetçi doktora gitmek istemiyorum kendi doktoruma gidicemKızlar dün karnimda kayma gibi birsey olmuştu demiştim ya, Bugünde hareketleri çok azaldı alttaki bebek hareketli ama üstteki bugün bir kaç defa kipirdadı sadece, hastaneye gitsem mi çok moralim bozuk,
kendimi hiç iyi hissetmiyorum ruhende.
Canım ya inşallah bebeğinin bereketiyle hemen toparlarsınızMaddi konular cok zor. İnsallah bebeklerin rizkina hepimiz feraha erelim. Ben kizima hamileyken isten cikarildim. Hic bir hakkim olmadı ne issizlik ne tazminat öylece çıkarıldım. Yeni girmistim çünkü..
Hemen hazırda ki paradan benim krediyi kapadık. Sonra esime cektigimizi odedik ama bitmedi. Kızım dogdu masraflar artti. Üstelik mamayi annemler aldi bexi kayınpederim. Kiyafet bix cok almadik. Ama hastane baska masraflar yetip artti. Bide esim arabayi yukseltti. Ben kizim 8 ayliktan sonra iş aradim, evimi annemle kaynanamin yaşadığı mahalleye tasidim. Kiraya geldim kendi evimi kiraya verip, araya fark odeyerek. Cok yer gezdim ama iş bulamadım. Gecen sene araliga kadar iş aradim. Sonra kursa da gittim ama yine iş bulamadan hamile kaldim. İlk isimiz arabayi satip elden borclari kapamak oldu. Sonra kurutma makinasi aldik. Rahatladik diye dusunuyodum. Belli bi miktarda elimizde kaldi. İleride ya araba ya ev aliriz diyordum. Ama kizim eylulde havale gecirince 3binden fazla oraya harcadik. Tabi tuo bebek yaptiran arkadaslara gore az bi miktar ama bizim borc birden oldu 6.5 sonra odesekte hep eklendi. Mecbur süpürge vs aldim. Daha alincaklar var. Yani kisaca bizim durumumuzda ve daha beter insanlar var biliyorum. Yine de her günümüze şükür. Allah saglik versin. Benim eşim ankiloxan spondilit hastasi. Yarin aniden calisamaz duruma da gelebilir Allah korusun. Bende bazen onu düşünüyorum
Maşallah kuzum, güle güle giy inşallahTeşekkür ederim. Hepsi uygun fiyatlı. Çiçekliler penti, koalalı ve peluş üst lcw. Bir tek mavi olan pahalıydı. Eşim de çok beğenip al al diye gazı verince aldım, yoksa düşünürdüm o fiyatı vermeyi. Normal doğum olmamasına rağmen ilkinde gecelikle çok rahat ettim. Zaten sık değişiyor, illaki kirleniyor, kısa kollu da ayrıca damar yolu için çok kullanışlı
Teşekkür ederim. İçime sineni aldım. İyi de yaptım galibaMaşallah kuzum, güle güle giy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?