2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok güzellerrrrrr gülle güle kullanın cnmmmmm

Kaç aylık hamilesin ne işleri var sende de bazı insanlar düşüncesiz oluyor fazlasiyla

bizim de aynı şekilde araba kredisi var iş yerim sağolsun tazminat verecek e sgkdan da para alacağız işsizlik maaşı falan derken bayaa idare edecek bizi sonrası da Allah kerimmm bakalımmm
SGK dan ödeme alabilmek için neler yapacağız kızlar . İnternette çok karışık anlatılıyor. 4 ay ücretli iznimiz var sanırım. Ben maaş alır gibi aylık almak istiyorum ama . Dilekçe mi vericem doğumdan sonra mı gidilecek hemen izne çıkınca mı ?

Minorisi denedim. Çok övmüşlerdi. Çöp resmen. Yeni lekeleri bile çıkarmıyor. Bir de işte şu sonett mi neydi toz bir leke çıkarıcı aldım. O da hayallerimi suya düşürdü
Hadi ya benim eltim kullanıyor 1.5 senedir çok memnun, oğlumda ebebek in deterjanini kullanmıştım 3 yıl. Yaşayıp göreceğiz bakalım kullandıktan sonra yazarım yine

Kuzum okudum çok üzüldüm,Rabbim eşine sağlık sana güç versin inşallah, inşallah miniğin kısmetiyle gelir bütün derdi tasayı bitirir

Kirmizi kareliye bayildim cok guzel cnm.ben m giyindigim halde gittim xl aldim :) rahat bol bol giyerim diye.terliklerin benimkilere benziyor cnm.

Cakismayi dusinme canim bebegini kendini dusun. Kasilmalarinmi var ? Hangi ilaci verdi
kasılmam var evet nst de 10 dk da birdi hatta. İğne ve progestan kullanıyordum ekstra nidicard kullanmaya başladım canım
Oh sevindim uyumlu cikmasina boyle gidisle ilk bebis haberini senden alicaz gibi cnm :) aman saglikli olsunda.dikkat et kendine
Aynen altıbirlik ilk ben doğururum diyor ama biz varken ona sıra gelmicek şükür ki rahim Ağzı kapalı

Git istedigin zaman cnm icin rahatlasin

Reactions: Eva
Aynen Aynen Canım herşey çok pahalı insan bebeğiyle de vakit geçirsin istiyor. Hakkımızda hayırlısı artık sağlıklı sıhatli kucaklarımızı doldursunlar da hallolur herşey Allahın izniyle

Haberdarsindir muhtemelen ama 2 aylık yarı zamanli çalışma hakkını kullan mutlaka, onun ödemesi için de iskura başvuruyorsun

İnşallah birsey yoktur canım, Sabaha kadar da insanın ruyasina bile giriyor.

Bende isten ayrildim mecbur tek maas ve araba kredisi var para elimize degmiyor bile valla.ucu ucuna yettirmeye calisiyoruz Allah da yardim ediyor cok sukur.eylulden sonra rahaylicaz bizde kismetse ben calistigim sirada 3 5 bisey atmistik o da anca dogum parasina yeticek hic yoktan iyidir diyoruz :)

16 hafta tamamlandıktan sonra alıyorsun büyük miktarını. Bu isgormezlik ödeneği, ilk çocuk için 300 lira +178 lira süt parası bunları daha önce yaptırıyorlar bildiğim kadarıyla. Tabi yeni yılda revize edilecek tutarlar. Basvurular nereye cok emin değilim hepsini eşim hallediyor. Bu izinler bittikten sonra ilk çocukta 2 ay 2.cocukta 4 ay yarı zamanlı calisma hakkın var. Yarı zamanlı calisiyorsun işverenin yarı maaş ödüyor kalan kısmı işkur üzerinden devlet ödüyor. Sadece SGK iş gununde biraz kaybın oluyor. Bu sürede yarı prim günün yatıyor. Yani o 2 ay için 60 gün değil 30 gün sigortalı görünmüş oluyorsun.

slm kizlar resmen grip oldum kizimdan bulasti o da hasta bogazim aciyor ,burnum cok kaşınıyor calisiyorum da
Bende öyleydim dün . Bugün kulağıma vurmaya başladı ya.. dayanamadım acile gittim sadece parol verdi maalesef hamiş olduğum için 3 günde rapor yaZdı dinlenince geçmez bu iltihap ama hayırlısı

Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Kayınvalidem bugün gitti, 8 senelik evliliğimde ilk defa bir daha gelmez inşlh dedim bizim ev ve araba borçumuz var, üstelik tüp bebek, bütün bunları bilidği halde para istiyor bizden, biraz kaldıramıyoruz artık dedim diye demediği kalmadı nerdeyse şimdi dua ediyorum doğumuma gelmez inşlh,

Haberdarsindir muhtemelen ama 2 aylık yarı zamanli çalışma hakkını kullan mutlaka, onun ödemesi için de iskura başvuruyorsun
Canım yarı zamanlı ile ilk altı aylık süt izni aynıya geliyor nerdeyse. Kullancam da sadece yarım saat karım oluyor. Yani yarı zamanlının adı var. Gerçi evet en azından sabah gitmem 13.30 dan sonra giderim. Bizim merkez teşkilat 9-18 mesai. Ama hatırlattığın için tşk ederim. 8 hafta 8 hafta yani 16 hafta çok az bence. En azından bebeği 6 aylığa getirmek lazım. Anneyiz biz. En az 27 hafta lazım bence 3 hafta doğum öncesi 24 hafta doğum sonrası olmalı
Belki ilerde bir düzenleme olur
Özele göre gene çok şükür ama özele de bu getirilmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…