2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Umarım eşin yanında olmuştur canım. Eş tarafı düşüncesiz olsa da eşten destek görünce biraz daha iyi hissediyor insan

Kesinlikle anne için bebeğiyle vakit geçirmek çok önemli hele ilk aylarda dediğin gibi. Yinede tüm bu yaşadıgimiz zorluklar onların iyiliği için.

2 saat dolmadı daha bir kaç defa hareket oldu şükür canım. Tatlı birseylerde yedim bekliyorum ☺
BaZen benimde öyle oluyor. Hareket değilde pırt pırt bişi oluyor gaz mı hareket mi anlamıyorum. Belki seninde pozisyondan hafif port ediyordur anlamıyorsundur diğer hareketlerini de sen 2 saat bitince yaz. Ben gece yazını okur rahatlarım

Umarım eşin yanında olmuştur canım. Eş tarafı düşüncesiz olsa da eşten destek görünce biraz daha iyi hissediyor insan
Çok şükür genelde yanımdadır canım, ama bu sefer oda bana sormadan annesine tamam demiş, zaten şimdiye kadar ne derse gönderdik canım daha hayır dediğim olmamıştır ama bu sefer yok ya, çocuğuma daha alışveriş yapamadım, grrçi kadının umrunda değil ilk oğlumda da bir takım kıyafeti yoktur, bunda da alırsın deyip durdu, alırım allahın izniyle rahat bıraksa

Kesinlikle anne için bebeğiyle vakit geçirmek çok önemli hele ilk aylarda dediğin gibi. Yinede tüm bu yaşadıgimiz zorluklar onların iyiliği için.
Oğlum üç aylıkken işe başlamıştım o kadar zor oluyor ki, öğle arasında otobüse biner eve gelir emzirir giderdim, çok büyük suçluluk duygusu anne için, am çalışmak zorundayız, ben çalışmasam o benimle olamzdı, kardeşide olmazdı tüp bebek tedavisi çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın

Canım bir de beyne yakın bir bölge ondan korktum biraz. Kendi doğum doktoruma da sordum kullan dedi ama işte ah bu analık..
Haklısın canım benim damlayla geçmişti çok şükür doktor geçmezse gel demişti.İlk haftalar olduğu için antibiyotik vermemişti.Geçmezse vericem demişti.Enfeksiyon antibiyotikten daha çok zararlı bebeğe dedi.Bu haftalar doktorlar rahatlıkla veriyor antibiyotiği üzülme sen.

Canım sende çalışıyor musun? Yani evin geliri kimden geliyor? Bunu şundan sordum bazı aileler oğlumun parası deyip rahatça istiyor. Karşısındakilerin bir aile olduğunun farkında olmayan anne babalar var maalesef. Bir hayrınız olmuyor bari zararınızda dokunmasın. Doğuma da eşin söyledin gelmesin

Oğlunun da parası olsa o ne rahatlık öyle, ev araba oduyorlarmis birde bebek olacak, bezi kıyafeti doktoru derken kolay masraflar değil bunlar. Allah insanın dusuncesizinden korusun

Lacivertli geceliğin pijama takımını beğendim ben de .Kızımda 78le doğuma gitmiştim.L beden rahat olmuştu bana.Şimdi 77 oldum daha üç ay varL ile XL arasında kararsızım ben.Son ayı mı beklesem napsam

Çalışıyorum canım, eşimden fazla kazanıyorum çok şükür, oğlunun parası geçinmeye zor yeterdi neyse, böyle konuşmayı hiç sevemem ama

Ayyy kuzucukk rahatlatsin diye yazmadim ama biraz kipirtida kafi her zaman gurlemiyorlar beninkiler gun icinde bir dega hareket etseler yeter gurleyerek diger hareketlerinde gun icerinde yavass az hareket olabilio... gece yatarken hissedersin belki daha cok.. degisio diye.. optum kuzucumm insallah tekmelere bogar annesinide rahatlatir pasam

Oğlumda bende 78 ike doğuma gitmiştim bunda şimdiden 73 oldum bende korkuyorum daha fazla gidecem diye, kendime pijama almadım, oplumdan bir gecelik bir pijama var, bir tane daha alayım diyorum da ocak ayını bekliyorum bakalım

Amin canım.İlk çocuğuma hamile kaldığımda eşim işren çıkmıştı ben çalışıyordum.Kızımın doğumuna yakın eşim işe girdi çok şükür hiçbir sıkıntımız olmadı.Yazın da eşimin işleri durgundu .Hamilelik haberi alır almaz sihirli el değmiş gibi açıldı işleri çok şükür.Bebeklerimiz hep kısmetiyle bereketiyle geldi bize.Merak etme hepsi hallolur zamanla.Yeter ki sağlıkla kucaklarımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…