Umarım eşin yanında olmuştur canım. Eş tarafı düşüncesiz olsa da eşten destek görünce biraz daha iyi hissediyor insanKayınvalidem bugün gitti, 8 senelik evliliğimde ilk defa bir daha gelmez inşlh dedimbizim ev ve araba borçumuz var, üstelik tüp bebek, bütün bunları bilidği halde para istiyor bizden, biraz kaldıramıyoruz artık dedim diye demediği kalmadı nerdeyse şimdi dua ediyorum doğumuma gelmez inşlh,
2 saat dolmadı daha bir kaç defa hareket oldu şükür canım. Tatlı birseylerde yedim bekliyorum ☺Eva ne yaptın arkadaşım hareketlerini saydın mı kaç oldu? Kaç saat oldu
Kesinlikle anne için bebeğiyle vakit geçirmek çok önemli hele ilk aylarda dediğin gibi. Yinede tüm bu yaşadıgimiz zorluklar onların iyiliği için.Canım yarı zamanlı ile ilk altı aylık süt izni aynıya geliyor nerdeyse. Kullancam da sadece yarım saat karım oluyor. Yani yarı zamanlının adı var. Gerçi evet en azından sabah gitmem 13.30 dan sonra giderim. Bizim merkez teşkilat 9-18 mesai. Ama hatırlattığın için tşk ederim. 8 hafta 8 hafta yani 16 hafta çok az bence. En azından bebeği 6 aylığa getirmek lazım. Anneyiz biz. En az 27 hafta lazım bence 3 hafta doğum öncesi 24 hafta doğum sonrası olmalı
Belki ilerde bir düzenleme olur
Özele göre gene çok şükür ama özele de bu getirilmeli bence
BaZen benimde öyle oluyor. Hareket değilde pırt pırt bişi oluyor gaz mı hareket mi anlamıyorum. Belki seninde pozisyondan hafif port ediyordur anlamıyorsundur diğer hareketlerini de2 saat dolmadı daha bir kaç defa hareket oldu şükür canım. Tatlı birseylerde yedim bekliyorum ☺
Çok şükür genelde yanımdadır canım, ama bu sefer oda bana sormadan annesine tamam demiş, zaten şimdiye kadar ne derse gönderdik canım daha hayır dediğim olmamıştır ama bu sefer yok ya, çocuğuma daha alışveriş yapamadım, grrçi kadının umrunda değilUmarım eşin yanında olmuştur canım. Eş tarafı düşüncesiz olsa da eşten destek görünce biraz daha iyi hissediyor insan
Oğlum üç aylıkken işe başlamıştım o kadar zor oluyor ki, öğle arasında otobüse biner eve gelir emzirir giderdim, çok büyük suçluluk duygusu anne için, am çalışmak zorundayız, ben çalışmasam o benimle olamzdı, kardeşide olmazdıKesinlikle anne için bebeğiyle vakit geçirmek çok önemli hele ilk aylarda dediğin gibi. Yinede tüm bu yaşadıgimiz zorluklar onların iyiliği için.
Amin canımmmHayırlı uğurlu olsun canım güle güle giy inşallah
Haklısın canım benim damlayla geçmişti çok şükür doktor geçmezse gel demişti.İlk haftalar olduğu için antibiyotik vermemişti.Geçmezse vericem demişti.Enfeksiyon antibiyotikten daha çok zararlı bebeğe dedi.Bu haftalar doktorlar rahatlıkla veriyor antibiyotiği üzülme sen.Canım bir de beyne yakın bir bölge ondan korktum biraz. Kendi doğum doktoruma da sordum kullan dedi ama işte ah bu analık..
Canım sende çalışıyor musun? Yani evin geliri kimden geliyor? Bunu şundan sordum bazı aileler oğlumun parası deyip rahatça istiyor. Karşısındakilerin bir aile olduğunun farkında olmayan anne babalar var maalesef. Bir hayrınız olmuyor bari zararınızda dokunmasın. Doğuma da eşin söyledin gelmesinKayınvalidem bugün gitti, 8 senelik evliliğimde ilk defa bir daha gelmez inşlh dedimbizim ev ve araba borçumuz var, üstelik tüp bebek, bütün bunları bilidği halde para istiyor bizden, biraz kaldıramıyoruz artık dedim diye demediği kalmadı nerdeyse şimdi dua ediyorum doğumuma gelmez inşlh,
Oğlunun da parası olsa o ne rahatlık öyle, ev araba oduyorlarmis birde bebek olacak, bezi kıyafeti doktoru derken kolay masraflar değil bunlar. Allah insanın dusuncesizinden korusunCanım sende çalışıyor musun? Yani evin geliri kimden geliyor? Bunu şundan sordum bazı aileler oğlumun parası deyip rahatça istiyor. Karşısındakilerin bir aile olduğunun farkında olmayan anne babalar var maalesef. Bir hayrınız olmuyor bari zararınızda dokunmasın. Doğuma da eşin söyledin gelmesin
Lacivertli geceliğin pijama takımını beğendim ben de .Kızımda 78le doğuma gitmiştim.L beden rahat olmuştu bana.Şimdi 77 oldum daha üç ay varKizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim☺☺ Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen @Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena @kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
İzin dogum sonrasi icin rapor izin dusunen arkadaslarimda umarim hakkimizda hayirlisi olur... evlatlarimiz umarim saglikli olurlarda onlara daha cok zaman ayirabiliriz.. bu hayat kosullarinda nerdeee borcsuz harcsiz bi tup bebek yaptik abartmiyorum 20 bin tl odedim daha doguramadim bile... hersey masraf.. gidiyosun bi kefir bi yogurt bi muz aliyosun ayiptir soylemesi bi suru para... gercekten zaman coook zorlasti.. aldigimiz para bizi idare edemiyor.. ama cok sukur biz iki maasliyiz.. teke dusunce dusunemiyorum.. birde iki bebek... herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz yine yavrularimiz icin.. umarim hakkimizda en hayirli neyse o olur...
Bugun internette masraf yaptin aha istehelali hos olsun . Kirmizi rengide cok seviyom iki ayri takim aldim.. burdan bi arkadas penti deyince gozum acildi... taytlarda aldim popoma olmaz diye xl aldim rahat rahat giyerim normalde medium bende giyiyodum son ara large.. oijama takimlarini L aldim.. dogumdan sonra olacagini umit ediyorum
Çalışıyorum canım, eşimden fazla kazanıyorum çok şükür, oğlunun parası geçinmeye zor yeterdi neyse, böyle konuşmayı hiç sevemem amaCanım sende çalışıyor musun? Yani evin geliri kimden geliyor? Bunu şundan sordum bazı aileler oğlumun parası deyip rahatça istiyor. Karşısındakilerin bir aile olduğunun farkında olmayan anne babalar var maalesef. Bir hayrınız olmuyor bari zararınızda dokunmasın. Doğuma da eşin söyledin gelmesin
Amin canım amin,Oğlunun da parası olsa o ne rahatlık öyle, ev araba oduyorlarmis birde bebek olacak, bezi kıyafeti doktoru derken kolay masraflar değil bunlar. Allah insanın dusuncesizinden korusun
Ayyy kuzucukk rahatlatsin diye yazmadim ama biraz kipirtida kafi her zaman gurlemiyorlar beninkiler gun icinde bir dega hareket etseler yeter gurleyerek diger hareketlerinde gun icerinde yavass az hareket olabilio... gece yatarken hissedersin belki daha cok.. degisio diye.. optum kuzucumm insallah tekmelere bogar annesinide rahatlatir pasamAnnem de hisseetmiyorsan gidelim dedi eşim burda değil.
Hareket hissettim az önce inşallah devam eder.
Rabbim korusun onları inşallah, hareket var şükür, biraz daha takip edeyim evde sanırım boşuna stres yapıyorum.Yazdiklariniz biraz beni rahatlatti.
Oğlumda bende 78 ike doğuma gitmiştimLacivertli geceliğin pijama takımını beğendim ben de .Kızımda 78le doğuma gitmiştim.L beden rahat olmuştu bana.Şimdi 77 oldum daha üç ay varL ile XL arasında kararsızım ben.Son ayı mı beklesem napsam
Minecimm daha guzellleri ozelleri senin sizin olsunÇok güzellerrrrrr gülle güle kullanın cnmmmmm
Amin canım.İlk çocuğuma hamile kaldığımda eşim işren çıkmıştı ben çalışıyordum.Kızımın doğumuna yakın eşim işe girdi çok şükür hiçbir sıkıntımız olmadı.Yazın da eşimin işleri durgundu .Hamilelik haberi alır almaz sihirli el değmiş gibi açıldı işleri çok şükür.Bebeklerimiz hep kısmetiyle bereketiyle geldi bize.Merak etme hepsi hallolur zamanla.Yeter ki sağlıkla kucaklarımıza alalımÜüüfff maddi konular açılmış, dertlendim birden.
Hamile olduğumu öğrendim, 2 gün sonra eşim işten çıkartıldı. Nasıl bir yıkım olduğunu tahmin edersiniz az çok. Allaha şükür ufak tefek borçlarımız haricinde çok bir masrafımız yoktu, evimiz kira değil ama yine de psikolojik olarak epey yıprandım. Bir yandan eşim üzülmesin, ona destek ver, bir yandan bebek için hiçbir şey bakma çünkü maddi durumumuzun ne getireceği belli değil, bir yandan da doktor parasını ayır vs. 4 ay falan böyleydi, şükür fazla uzamadı ama şu an eşim işe girmiş olmasına rağmen hala o maddi iç sıkıntım devam ediyor.
Keşke tüm hamişlerin maddi durumu bir şeyi beğendiği zaman fiyatına bakmadan sepete ekleyebileceği kadar iyi olsa..
Neyse Allah beterinden korusun, maddi durumlar tek derdimiz olsun, bebişlerimize, huzurumuza zeval gelmesin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?