2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa yerimmm maşallah paşaya baya sonra çagırmış ya gelde bekle

Ben de öyleyim en ufak şeylere bile takıyorum kafayı her an kötü birşey olacakmış gibi geliyor.Gün sayıyorum doğum için resmen.Kızımda hiç böyle değildim ama hiç sıkıntım da yoktu ondan heralde.Bu durumuna normal deyip kafanı meşgul edecek birşeylerle uğraşıcaksın.Öyle ki ben tvde normalde seyretmeyeceğim şeyler seyrediyorum zaman geçsin diye.

Yavrular hasta olmasın,benim oglumun doğum ağırlığı düşüktü 2,610 Gr doğdu. Allah korusun bir ishal durumunda 1-2 kg kayıplardan bahsediyordu doktorlar. Risk-fayda durumuna bakarak yaptırmayı tercih etmiştik, zaten koruyuculuğu 5 yasa kadar şükür neredeyse atlattık o sureci

kızlar selam:) neler aldınız bakalım... ben güya alışverişlere 7. ayda başlayacaktım ama şimdiden aldım bitti bile çoğu şey. hastane çıkışı kaç tane aldınız?
Ben 1 tane 20 li aldım içinde 2 takım 1 tulum vardı. 1 tane de hediye 5li geldi ama fenerbahçeli onu hastaneye götürmem. Başkada almadım. İkili takım ve tulumlar aldım

Bizde yaptirdik ben yurtdisindayim cok fazla giris cikis oldugu icin tum.asilari yapicaz dedi doktoru sansimiza 3olan mecburi asilarda 11e cikmisti 2018de yoksa hepsini ucretli alicaktim koruyucu olduguna inaniyorum

Ben yaptırdım ama pişman oldum sanırım. Bu sefer yaptırmak istemıyorum rotayı

Öyle tabi çevremde iyi ki rota yaptırdık diyenler de oldu.Çocukları çok sık hastalananlar mesela.Benimki 8 yaşında her yıl iki kere kusma salgını oluyor benimki bazen oluyor bazen olmuyor.Olunca hastaneye gidip serum kurtuluyoruz.Büyüyünce çocuk insan daha rahat oluyor hastalık konusunda.

Bizde yaptirdik ben yurtdisindayim cok fazla giris cikis oldugu icin tum.asilari yapicaz dedi doktoru sansimiza 3olan mecburi asilarda 11e cikmisti 2018de yoksa hepsini ucretli alicaktim koruyucu olduguna inaniyorum
D destina3 cherrie77 bende rota menenjit her turlu zorunlu ve ozel asiyi yaptirdim. Hic bir sorundaa yasamadim. Hatta simdi menenjitin B tipi cikmis gecen gun bir dr yaptirmayi onerdi ama henuz arastirmadin. A ve c tipiymis bizim yaptirdiklarimiz.

K
Kız ben seni yerim 10 sn önce adamı takdir etmiş 10 sn sonra dangalak demişsin hamileliğin hakkını veriyorsun valla ya da ikizler burcu falan mısın şaka bir yana her şeyin yolunda olması şahane

Kesinlikle bizde oğlumda hastalık yaşamadık pek ilaç kullanmayı gerektirecek sadece tam 1 yaşındayken 6.hastalik olmuştu 4 doktor gezdik anlayamadi hiçbiri ve abuk subuk tespitlerde bulunmuşlardı bir sürü test bulamadılar antibiyotik kullanmamış çocuğa tanımlanmamış antibiyotik alerjisi teşhisi koydular ama sadece 6.hastalikti

Doğumdan sonra aşılarla haşır neşir oluruz artık.Kızım büyüdüğü için aşılarla pek işim kalmadı şimdilik

Sen de bendensin demekki eşime tembihliyorum o da unutuyor
Bende gece yklda diyetisyenede hidicez bak unutturma dedim. 2 dk gecti diyoki hayatim djyetisyenede gitcez unutma )) sagol dedimyaa hatirlatma biraz erken olmadimi dedim. Napim ben soyliyimde sonra bana sarma dio :))

Ay sorma biz de yaşadık o hastalığı.İki şişe antibiyotik bitirdik boş yere.En sonunda teşhis koyamayınca 6.hastalık dediler.Benim kız iki kere el ayak yüz hastalığı geçirdi.Asıl onun aşısı çıksa da yaptırsak üç gün su hariç birşey yiyememişti yavrum.

Aynen hiç dert değil eli ayağı düzgün olsunlar yok sezeyanla oldu yok mamayla büyüdü hiç sorun değil sağlıklı olsunlar önemli olan o
Benim 2. Oğlum sadece 6 ay anne sütü aldı sonra emmeyi birakti depresyona girmiştim resmen emmiyor diye bu sefer öyle bir sey olursa hiç üzülmüycem

Geçmiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…