Canımsınnn be kadar güzel düşünmüşsünBirde ben 75 tane anahtarlık yaptırdım dağıtmak için adıyla ilişkili birşeyler buldum kendimce nasıl anahtarlık adı Doğa olacak ya ☺
Benimde öyleYaaaa bebişim eskisi kadar hareketli değil pat küt vurmuyor geziniyor arada ufak tekme tamam sizdede oldumu hiç bu haftalarda
Yaaa yerimmm maşallah paşayaBugunku gelismeleri aktarayim hemen kizlar anca musait oldum :) kasintilar icin bir tane solusyon yazdi dr.vitamine devam dedi.idrar yolu enf icin tek kullanimlik toz verdi ve d vit suya damlatip icicem.en guzel sahneyi soyluyorum massallah oglum 29+5 teyiz 1557 gr olmus :) 1.5 kiloyuda gectik :) 1 ay sonra cagirdi bir dahakine yani 34 de gidicem.
Ben de öyleyim en ufak şeylere bile takıyorum kafayı her an kötü birşey olacakmış gibi geliyor.Gün sayıyorum doğum için resmen.Kızımda hiç böyle değildim ama hiç sıkıntım da yoktu ondan heralde.Bu durumuna normal deyip kafanı meşgul edecek birşeylerle uğraşıcaksın.Öyle ki ben tvde normalde seyretmeyeceğim şeyler seyrediyorum zaman geçsin diye.@aijoo nasıl gidiyor ben hiç iyi olamıyorum yaa geçen top çarpma meselesine üzüldüm doktora gittim ultrason ile baktı bi sorun yok Allah’a şükür b12 vitamini iğne olarak verdi bugün sağlık ocağında gidip vuruldum benim kendi hemşirem izinliymiş başka bi hemşire vurdu iğneyi tedirgin oldum masa üzerinde paketi açılmış iğne uçları gözüme takıldı ama bana yeni paket açtığını da gördüm canım çok sıkılıyor inşallah durduk yere enfeksiyon kapmam Allah korusun doktor Şubat 27-28 gibi alabiliriz bebeği dedi 38 haftaya denk geliyor inşallah o tarihlere sorunsuz gelirim hamileliğimin tadını çıkaramıyorum niye böyleyim
Yavrular hasta olmasın,benim oglumun doğum ağırlığı düşüktü 2,610 Gr doğdu. Allah korusun bir ishal durumunda 1-2 kg kayıplardan bahsediyordu doktorlar. Risk-fayda durumuna bakarak yaptırmayı tercih etmiştik, zaten koruyuculuğu 5 yasa kadar şükür neredeyse atlattık o sureciBen rota aşısı kızıma yaptırmamıştım.Çevremde yaptıranların çocuğu aşıdan sonra çok hastalanmıştı.Bir de doktorum birçok çeşit rota virüsü var aşı hepsinden koruyamaz demişti.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.
Ben 1 tane 20 li aldım içinde 2 takım 1 tulum vardı. 1 tane de hediye 5li geldi ama fenerbahçeli onu hastaneye götürmem. Başkada almadım. İkili takım ve tulumlar aldımkızlar selam:) neler aldınız bakalım... ben güya alışverişlere 7. ayda başlayacaktım ama şimdiden aldım bitti bile çoğu şey. hastane çıkışı kaç tane aldınız?
Ben kızıma menenjit yaptırdım ama hangi yaşta hatırlamıyorum.Eşim bir ara İslenderunda çalışmıştı orda suriyeli çocuklardan dolayı menenjit çoğalmıştı ben ek aşı bile yaptırdığımı hatırlıyorum yine menenjit.
Ben yaptırdım ama pişman oldum sanırım. Bu sefer yaptırmak istemıyorum rotayıBen rota aşısı kızıma yaptırmamıştım.Çevremde yaptıranların çocuğu aşıdan sonra çok hastalanmıştı.Bir de doktorum birçok çeşit rota virüsü var aşı hepsinden koruyamaz demişti.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.
Öyle tabi çevremde iyi ki rota yaptırdık diyenler de oldu.Çocukları çok sık hastalananlar mesela.Benimki 8 yaşında her yıl iki kere kusma salgını oluyor benimki bazen oluyor bazen olmuyor.Olunca hastaneye gidip serum kurtuluyoruz.Büyüyünce çocuk insan daha rahat oluyor hastalık konusunda.Yavrular hasta olmasın,benim oglumun doğum ağırlığı düşüktü 2,610 Gr doğdu. Allah korusun bir ishal durumunda 1-2 kg kayıplardan bahsediyordu doktorlar. Risk-fayda durumuna bakarak yaptırmayı tercih etmiştik, zaten koruyuculuğu 5 yasa kadar şükür neredeyse atlattık o sureci
D destina3Bizde yaptirdik ben yurtdisindayim cok fazla giris cikis oldugu icin tum.asilari yapicaz dedi doktoru sansimiza 3olan mecburi asilarda 11e cikmisti 2018de yoksa hepsini ucretli alicaktim koruyucu olduguna inaniyorum
Kız ben seni yerim 10 sn önce adamı takdir etmiş 10 sn sonra dangalak demişsinTaco, kan , idrar verdim ogleden sonra dr a gostercem cikan sonuclari ... yavrularim icin dr pek bisey demedi... ama doktoru takdir ettim gordugu gibi onceden kanama yasamissiniz dedi... waaat be hic boyle dememisti plesenta previa varmi dedim.. yok dedi .. rahim boyuna hic bakmadi dangalak hoca... testler ciksin dedi... bu kadar herseyi sormamdan da rahatsiz oldu... e napim sormasam hic anlatmiolar...insalah hereey guzel cikar...
Kesinlikle bizde oğlumda hastalık yaşamadık pek ilaç kullanmayı gerektirecek sadece tam 1 yaşındayken 6.hastalik olmuştu 4 doktor gezdik anlayamadi hiçbiri ve abuk subuk tespitlerde bulunmuşlardı bir sürü test bulamadılar antibiyotik kullanmamış çocuğa tanımlanmamış antibiyotik alerjisi teşhisi koydular ama sadece 6.hastaliktiÖyle tabi çevremde iyi ki rota yaptırdık diyenler de oldu.Çocukları çok sık hastalananlar mesela.Benimki 8 yaşında her yıl iki kere kusma salgını oluyor benimki bazen oluyor bazen olmuyor.Olunca hastaneye gidip serum kurtuluyoruz.Büyüyünce çocuk insan daha rahat oluyor hastalık konusunda.
1 tane 10 lu sipariş vericem geri kalanları tek tulum ve alt ust olarak alırım diye düşünüyorumkızlar selam:) neler aldınız bakalım... ben güya alışverişlere 7. ayda başlayacaktım ama şimdiden aldım bitti bile çoğu şey. hastane çıkışı kaç tane aldınız?
Gecen gun dr u yarim saat kitledim resmenBende telefonda notlara yazıyorum madde madde tek tek soruyorum eşim daralıyo bitmiyo soruların diye
Doğumdan sonra aşılarla haşır neşir oluruz artık.Kızım büyüdüğü için aşılarla pek işim kalmadı şimdilik
Bende gece yklda diyetisyenede hidicez bak unutturma dedim. 2 dk gecti diyoki hayatim djyetisyenede gitcez unutmaSen de bendensin demekkieşime tembihliyorum o da unutuyor
Ay sorma biz de yaşadık o hastalığı.İki şişe antibiyotik bitirdik boş yere.En sonunda teşhis koyamayınca 6.hastalık dediler.Benim kız iki kere el ayak yüz hastalığı geçirdi.Asıl onun aşısı çıksa da yaptırsak üç gün su hariç birşey yiyememişti yavrum.Kesinlikle bizde oğlumda hastalık yaşamadık pek ilaç kullanmayı gerektirecek sadece tam 1 yaşındayken 6.hastalik olmuştu 4 doktor gezdik anlayamadi hiçbiri ve abuk subuk tespitlerde bulunmuşlardı bir sürü test bulamadılar antibiyotik kullanmamış çocuğa tanımlanmamış antibiyotik alerjisi teşhisi koydular ama sadece 6.hastalikti
Benim 2. Oğlum sadece 6 ay anne sütü aldı sonra emmeyi birakti depresyona girmiştim resmen emmiyor diye bu sefer öyle bir sey olursa hiç üzülmüycemAynen hiç dert değil eli ayağı düzgün olsunlar yok sezeyanla oldu yok mamayla büyüdü hiç sorun değil sağlıklı olsunlar önemli olan o
Aynen yaaaa ayda bir gidiyosak hele birikiyo haliyle sorularGecen gun dr u yarim saat kitledim resmenmecburlar hic kusurumuza bakmasinlar
Geçmiş olsun sizedeAy sorma biz de yaşadık o hastalığı.İki şişe antibiyotik bitirdik boş yere.En sonunda teşhis koyamayınca 6.hastalık dediler.Benim kız iki kere el ayak yüz hastalığı geçirdi.Asıl onun aşısı çıksa da yaptırsak üç gün su hariç birşey yiyememişti yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?