cnm artik yerleri daraldigi icin az hareket edebilirlermisYaaaa bebişim eskisi kadar hareketli değil pat küt vurmuyor geziniyor arada ufak tekme tamam sizdede oldumu hiç bu haftalarda
Anladım cnm allahtan arada hissettiriyor kendinicnm artik yerleri daraldigi icin az hareket edebilirlermis
Meyve sebze yemiyor zaten sorunumuz orda aslinda. Birde makatta çatlak vardi suan o hafifledi daha rahat yapıyor. Rotavirus yaptıramadim alti aylikken hastalij gecirdi zehirli ishal oldu
Biz oğlumda rota yaptırdık 2 doz ve hiçbir yan etki yapmadi, yaptirmamaya cesaret edemedim şimdi iyi ki de yaptirmisim diyorum. 4,5 olmak üzere muhtemelen bahar aylarında da menenjit aşısı yaptırırız diye planlıyoruz, şuan arastiriyoruz.Kurukayisi puresi yada suyu denedin mi sabah ac karnina icebilirse en azindan kabizlik agrisi cekmez aslinda ,gaz icin annem soganin 1damla suyunu 1caykasigi zeytinyagina damlatir verrdik karniniz agrimazdi der hep ama sogan gaz yapiyor demistin suyuda yapar mi acaba , rotavirus asisi yaptırmış miydiniz bazi bebeklerde 3yil kadar yam etki olarak kabizlik zor tuvalet problemi olabilir.diye bilgi vermislerdi
Maşallah ayaz paşaya eli avucu doldurcak inşallah boyu kaçmış canım. 30 dan sonra 3 haftada bir çağırmaları gerekmiyor mu artık 1 ay çok uzun yahuBugunku gelismeleri aktarayim hemen kizlar anca musait oldum :) kasintilar icin bir tane solusyon yazdi dr.vitamine devam dedi.idrar yolu enf icin tek kullanimlik toz verdi ve d vit suya damlatip icicem.en guzel sahneyi soyluyorum massallah oglum 29+5 teyiz 1557 gr olmus :) 1.5 kiloyuda gectik :) 1 ay sonra cagirdi bir dahakine yani 34 de gidicem.
Biz oğlumda rota yaptırdık 2 doz ve hiçbir yan etki yapmadi, yaptirmamaya cesaret edemedim şimdi iyi ki de yaptirmisim diyorum. 4,5 olmak üzere muhtemelen bahar aylarında da menenjit aşısı yaptırırız diye planlıyoruz, şuan arastiriyoruz.
Çok geçmiş olsun kuzum allahım şifa versin inşallahKızlar cok kotu grip ilerledi dr gitmeyin atlatayim dedim ama öldürdükçe alttan da idrar kaçırıyorum bugun ped taktim disarda kulot ıslanmasın diye.
Aksam acil e gidip serum taktirayim gece nefes alamıyorum boğuluyor gibiyim sanki oksijen yok gibi
Ben en son 28 haftada gittim 3 hafta sonraya çağırdı öncesi hep ayda bir çağırmıştıMaşallah ayaz paşaya eli avucu doldurcak inşallah boyu kaçmış canım. 30 dan sonra 3 haftada bir çağırmaları gerekmiyor mu artık 1 ay çok uzun yahu
Yerleri daraliyor normal cnm :) gezinmeside birseyYaaaa bebişim eskisi kadar hareketli değil pat küt vurmuyor geziniyor arada ufak tekme tamam sizdede oldumu hiç bu haftalarda
37 cm dedi cnm ozellikle bir ay sonrami gorusucez dedim evet dedi :)Maşallah ayaz paşaya eli avucu doldurcak inşallah boyu kaçmış canım. 30 dan sonra 3 haftada bir çağırmaları gerekmiyor mu artık 1 ay çok uzun yahu
Buyuk oğlum 4.5 yaşında. 1 yasin altına yapılmıyor sizinde dediğiniz gibi. Doktoru gerek görmemişti okula gitmiyor diye. Bu sene anaokuluna başladı ama şimdide hastalıklar falan derken bahar aylarında yaptırırız dedik, kardeste gelmiş olacak o zaman.Bizde yaptirdik cunku bende cok korkuyodum simdi yine yaptiricam ins,burda cok fazla gastro salgini geciriyorlar hele okula erken baslama bagisikligi olmayan cocuklar mahvoluyor eczanedeki bayan anlatmisti doktor mu istedi bizde sorun oldu diye ama cok nadir gorulen bi durummus menenjit daha kucukken yapilmiyor mu? 1yas asina ek yapıldığıni hatirliyorum ben
Cok gecmis olsun cnm yaKızlar cok kotu grip ilerledi dr gitmeyin atlatayim dedim ama öldürdükçe alttan da idrar kaçırıyorum bugun ped taktim disarda kulot ıslanmasın diye.
Aksam acil e gidip serum taktirayim gece nefes alamıyorum boğuluyor gibiyim sanki oksijen yok gibi
1 tane 10 lu 2 tane 5 li aldim cnmkızlar selam:) neler aldınız bakalım... ben güya alışverişlere 7. ayda başlayacaktım ama şimdiden aldım bitti bile çoğu şey. hastane çıkışı kaç tane aldınız?
3 hafta sonra gidersin en gec. Doktor bey/hanim, ben yanlis anlamisim, tuh erken gelmisim fln dersin37 cm dedi cnm ozellikle bir ay sonrami gorusucez dedim evet dedi :)
Ben rota aşısı kızıma yaptırmamıştım.Çevremde yaptıranların çocuğu aşıdan sonra çok hastalanmıştı.Bir de doktorum birçok çeşit rota virüsü var aşı hepsinden koruyamaz demişti.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.Biz oğlumda rota yaptırdık 2 doz ve hiçbir yan etki yapmadi, yaptirmamaya cesaret edemedim şimdi iyi ki de yaptirmisim diyorum. 4,5 olmak üzere muhtemelen bahar aylarında da menenjit aşısı yaptırırız diye planlıyoruz, şuan arastiriyoruz.
Ben kızıma menenjit yaptırdım ama hangi yaşta hatırlamıyorum.Eşim bir ara İslenderunda çalışmıştı orda suriyeli çocuklardan dolayı menenjit çoğalmıştı ben ek aşı bile yaptırdığımı hatırlıyorum yine menenjit.Buyuk oğlum 4.5 yaşında. 1 yasin altına yapılmıyor sizinde dediğiniz gibi. Doktoru gerek görmemişti okula gitmiyor diye. Bu sene anaokuluna başladı ama şimdide hastalıklar falan derken bahar aylarında yaptırırız dedik, kardeste gelmiş olacak o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?