2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Meyve sebze yemiyor zaten sorunumuz orda aslinda. Birde makatta çatlak vardi suan o hafifledi daha rahat yapıyor. Rotavirus yaptıramadim alti aylikken hastalij gecirdi zehirli ishal oldu

Anladim canim ins duzeldikce gecicektir bazen acidigi icinde tutup kendileeini sikiyorlar bu yemeyen bebekler cok zorr evet hastaligi gecirmeden yapilmasi lazim belki ertkilemistir diye aklima gelmisti atlaticaklarda onlar atlatada kadr olan annelere oluyor iste

Biz oğlumda rota yaptırdık 2 doz ve hiçbir yan etki yapmadi, yaptirmamaya cesaret edemedim şimdi iyi ki de yaptirmisim diyorum. 4,5 olmak üzere muhtemelen bahar aylarında da menenjit aşısı yaptırırız diye planlıyoruz, şuan arastiriyoruz.

Maşallah ayaz paşaya eli avucu doldurcak inşallah boyu kaçmış canım. 30 dan sonra 3 haftada bir çağırmaları gerekmiyor mu artık 1 ay çok uzun yahu

Bizde yaptirdik cunku bende cok korkuyodum simdi yine yaptiricam ins,burda cok fazla gastro salgini geciriyorlar hele okula erken baslama bagisikligi olmayan cocuklar mahvoluyor eczanedeki bayan anlatmisti doktor mu istedi bizde sorun oldu diye ama cok nadir gorulen bi durummus menenjit daha kucukken yapilmiyor mu? 1yas asina ek yapıldığıni hatirliyorum ben

Çok geçmiş olsun kuzum allahım şifa versin inşallah sıcak tut kendini dinlen

Canlarim bi sey sorcam.
Kraftin hem geriye tam yatan hem de kademeli oturma saglayan, hafif olan, bi bebek arabasi varmis. Sanirim ust kismi cikarilip, araba koltugu olarak da kullanilabiliyormus. Aranizda alan, kullanan varsa bana modelini yazabilir mi ?
Ya da bu ozelliklerde olan baska bi marka da olur.

Buyuk oğlum 4.5 yaşında. 1 yasin altına yapılmıyor sizinde dediğiniz gibi. Doktoru gerek görmemişti okula gitmiyor diye. Bu sene anaokuluna başladı ama şimdide hastalıklar falan derken bahar aylarında yaptırırız dedik, kardeste gelmiş olacak o zaman.

Cok gecmis olsun cnm ya
kızlar selam:) neler aldınız bakalım... ben güya alışverişlere 7. ayda başlayacaktım ama şimdiden aldım bitti bile çoğu şey. hastane çıkışı kaç tane aldınız?
1 tane 10 lu 2 tane 5 li aldim cnm

Ben rota aşısı kızıma yaptırmamıştım.Çevremde yaptıranların çocuğu aşıdan sonra çok hastalanmıştı.Bir de doktorum birçok çeşit rota virüsü var aşı hepsinden koruyamaz demişti.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.

Ben kızıma menenjit yaptırdım ama hangi yaşta hatırlamıyorum.Eşim bir ara İslenderunda çalışmıştı orda suriyeli çocuklardan dolayı menenjit çoğalmıştı ben ek aşı bile yaptırdığımı hatırlıyorum yine menenjit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…