- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Hadi yaa bizimkilere yazık değil miYokmuş sadece vodafone yapcakmış çalışanlarına
Bunu yaptırdım canimAnladm canm hangi urunu yaptrdn
Evet 75 gunlukken iki ayri mevlit yaptik. Bir kendi evinde birde kaynanamdaMevlut yaptimiydin?
Benim kizim emmisti ama benim üzüntüden sütüm gittiİnşallah benim kız da emmedi.Humana malt içtim işe yaramadı.Sağmak da işe yaramadı.Çocuk emmeyince sütün kesilebilir demişti doktor.İki ay zar zor geldi biberonla verdim.Sütü en çok su içmek bollaştırıyormuş bir de bebeğin emmesi.
çok iyi canım hemen bakayım.. Çok teşekkürler kumaşları nasıl peki güzelmiCok saol canimTulumlar mamasofi instagramdan aldim. Kargo ucreti yok. Londradan getiriyorlarmis. 15 gun sonra eline geciyor. Ordaki unlu bi markanin cakmasini yapiyolar ama cok guzel desenler var tek sikinti bazilarinda beden olmayabiliyor. Kendin sorup, ona gore alabilirsin. Fiyatlari da uygun gayet, eldivenleri de dahil 50 lira fln.
Daha elime gecmedi. Iki gun oldu siparis vereli.çok iyi canım hemen bakayım.. Çok teşekkürler kumaşları nasıl peki güzelmi
Sanırım bu duruma göre değişir. Bizim hastaneye gelecek insan sayısı az olur. Bir kaç arkadaşım. Eve gelen giden olur ama bebek çok küçükken gelmezler. Ben 3 aylık gibi mevlüt yapmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa.Hediyelik orada dağıtmak için yaptırmayı düşünüyorum. Diğer oğlumda eve gelenlere magnet dağıtmıştık. Mevlütte başka dağıtmıştık. Tek seferde halledeceğim bu defaKizlarrr alacaginiz yaotirdiginiz keseleri hastanedeni dagitcaksiniz yoksa evdemi? Ben cocuklarinin toparlanmasini beklicem ikinci aylari bittiginde mevkutude yaparim ciksin aradan diye dusunuyorum.. ama bilemiyorumda..
Taco, kan , idrar verdim ogleden sonra dr a gostercem cikan sonuclari ... yavrularim icin dr pek bisey demedi... ama doktoru takdir ettim gordugu gibi onceden kanama yasamissiniz dedi... waaat be hic boyle dememisti plesenta previa varmi dedim.. yok dedi .. rahim boyuna hic bakmadi dangalak hoca... testler ciksin dedi... bu kadar herseyi sormamdan da rahatsiz oldu... e napim sormasam hic anlatmiolar...insalah hereey guzel cikar...
Şu bebeleri kucağımıza alıp bi rahatlasaydık yaa bugün bende sağlık ocağında b12 iğnesi vurdurdum kendi hemşirem vurmadı çok tedirgin oldum masada açık iğne uçları vardı bana yeni bi paket açtı içim bi tuhaf durduk yere enfeksiyon kapmam inşallah çok pipirikli bi insanım çok korkuyorumAynen ilk defa gittim kendi doktorum bugun yoktu bende adi sani belli baskasina gidince cokta sallamadi ama ben sorulari sordukca adam kuscakti sanki. En son rahim boyu dedim... adam dediki tahliller ciksin oylemi bakariz yoksa nst cekilirken mi... ama cok sacma nstde rahim boyuna bakilmazdiki... ya plesenta previa miyim bile sordumyok dedi... bebek seni zorlayanaz konumlari yukarida dedi... e benim yasadigim agrilar sancilar ne ... bu bebekler beni yalnizken mahfediyor anlasilan doktora gidecemi duyunca hemen vaziyetlerini duzelttiler hemencecik☺☺ Cok yorucu bir gundu.. hala daha devam ediyor...
O zaman çok üzülmüştüm de şimdi düşününce boşuna demişim.Mamayla da gayet sağlıklı oldu.Benim kizim emmisti ama benim üzüntüden sütüm gitti
teşekkürler canımDaha elime gecmedi. Iki gun oldu siparis vereli.
Ben de çocukluğumdan beri çekiyorum kabızlığı.Ben sebze daha çok yerim.Bence yemeyle içmeyle alakalı değil.Hangi doktora gittiysem soruyorlar herşeyi genetik ya da paikolojik diyorlardı.Daha sonra dış gebelik ameliyatı ve sezeryan yapan doktorum aynıydı.O dedi bağırsakların yapışık iki operadyonda da açtım dedi.Ben çok su içmiyorum.Belki ondandır belki yapım böyledir.Bazılarına ev yoğurdu,kefir bir de eczanelerde satılan var probiyotik ilacı o iyi gelebiliyor.Kızıma doktor önermişti bir deneyin diye.Meyve sebze yemiyor zaten sorunumuz orda aslinda. Birde makatta çatlak vardi suan o hafifledi daha rahat yapıyor. Rotavirus yaptıramadim alti aylikken hastalij gecirdi zehirli ishal oldu
Aynen hiç dert değil eli ayağı düzgün olsunlar yok sezeyanla oldu yok mamayla büyüdü hiç sorun değil sağlıklı olsunlar önemli olan oO zaman çok üzülmüştüm de şimdi düşününce boşuna demişim.Mamayla da gayet sağlıklı oldu.
sanada gecmis olsun cnmGeçmiş olsun kuzum bende de aynısı var. Ama bana antibiyotik yazdılar ne yazık ki.
Canım odaklanacağın başka uğraşların var mı? Hep karnımızdakini düşününce gerçekten en ufak şey kafamızda büyüyor. Bu hamilelikte kafama taktığım çok şey oluyor. Şükür iyiyim desem bir şey çıkacak gibi. Tahlillerimde protein kaçağı görünmüş bir miktar tüm olumsuz durumları düşündüm başım ağrıdı dün akşam. Haftaya testi tekrar yaptıracağım inşallah sorun yoktur. Düşününce daha kötü oluyorum. Kötüyü çağırmak istemiyorum. Başka şeylerle uğraştım kafam dağıldıAmine Busra nasıl gidiyor ben hiç iyi olamıyorum yaa geçen top çarpma meselesine üzüldüm doktora gittim ultrason ile baktı bi sorun yok Allah’a şükür b12 vitamini iğne olarak verdi bugün sağlık ocağında gidip vuruldum benim kendi hemşirem izinliymiş başka bi hemşire vurdu iğneyi tedirgin oldum masa üzerinde paketi açılmış iğne uçları gözüme takıldı ama bana yeni paket açtığını da gördüm canım çok sıkılıyor inşallah durduk yere enfeksiyon kapmam Allah korusun doktor Şubat 27-28 gibi alabiliriz bebeği dedi 38 haftaya denk geliyor inşallah o tarihlere sorunsuz gelirim hamileliğimin tadını çıkaramıyorum niye böyleyim
Maşalah canım ayaz beyin kilosuda gayet iyi çok şükür canım sevindimBugunku gelismeleri aktarayim hemen kizlar anca musait oldum :) kasintilar icin bir tane solusyon yazdi dr.vitamine devam dedi.idrar yolu enf icin tek kullanimlik toz verdi ve d vit suya damlatip icicem.en guzel sahneyi soyluyorum massallah oglum 29+5 teyiz 1557 gr olmus :) 1.5 kiloyuda gectik :) 1 ay sonra cagirdi bir dahakine yani 34 de gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?