Sizler diyordunuz da ben de nasıl anlıyorlar diyordum. Birkaç gün önce gece yattık. 2-3 saniyede bir tık tık seyirir gibi başladı. Anlam veremedim sonra hıçkırık aklıma geldi. 1-2 dakika sürdü kuzumunKızlar benim minnoşum artık hergün bir süre hıçkırıyor. En az 5 dakika sürüyor. Ciğerlerini geliştiriyor heralde yavrucum ya kıyamam :)
Canım gece hissedersin yatakta seyirir gibi 2-3 saniyede bir tık tık ediyor. Gündüz hiç hissetmedim. Yatakta dinle birkaç gece denk gelir. Ben gece 2-3 defa hissettim onda da uyumadığım içindirYa ben onu hiç hissedemedim heralde hıçkırmıyor benimki
Aynen benimde öyle canım demek 30.haftada bu durum sıklaşıyor :)Benimki sadece fikirdi cnm :) gonlunden nasil geciyorsa
Her gun bazen gunde 2 kez oluyor bana da :)
Canim ben anksiyete hastasiyim. Ve sende de buna benzer bisey var gibi. Hep bir kaygilisin. Benim buyuk kizimdaki hamileligim oyleydi doktordan çıkamazdim. İnan o stres cocuga da yansiyor. Bunda da ben yine hastane işlerinden cok stres yaptım, uzuldum. Bu bebegi dogru duzgun dusunemedim bile bi yandan ona uzuldum. Bu kadar panik yapma lutfen. Son aylari biraz dingin gecirelim ki dogumdan sonra enerjimiz olsun. Mutlaka yeni igne ucu acmistir. Dogum konusunu doktoruma gidince konusucam bende.Amine Busra nasıl gidiyor ben hiç iyi olamıyorum yaa geçen top çarpma meselesine üzüldüm doktora gittim ultrason ile baktı bi sorun yok Allah’a şükür b12 vitamini iğne olarak verdi bugün sağlık ocağında gidip vuruldum benim kendi hemşirem izinliymiş başka bi hemşire vurdu iğneyi tedirgin oldum masa üzerinde paketi açılmış iğne uçları gözüme takıldı ama bana yeni paket açtığını da gördüm canım çok sıkılıyor inşallah durduk yere enfeksiyon kapmam Allah korusun doktor Şubat 27-28 gibi alabiliriz bebeği dedi 38 haftaya denk geliyor inşallah o tarihlere sorunsuz gelirim hamileliğimin tadını çıkaramıyorum niye böyleyim
Hıçkırıyordur kuzum ama şöyle ben mesela normal hareketlerini falan çok güçlü hissediyorum. Birde göbek çevremde oluyor. Hıçkırık biraz daha kasıklarıma doğru hissediyorum genelde ve böylw kalp atma şeklinde oluyor sanki.Ya ben onu hiç hissedemedim heralde hıçkırmıyor benimki
Ben asiyi almama ragmen haftasi gectigi icin kacirdik yapmadılar. 6 aylikken yakalandi cok agir gecirdi. Tam bebek kendini toplamisti guzel bir kgdaydi ondan sonra kg kaybetti ve hic toplayamadi bir dahaYavrular hasta olmasın,benim oglumun doğum ağırlığı düşüktü 2,610 Gr doğdu. Allah korusun bir ishal durumunda 1-2 kg kayıplardan bahsediyordu doktorlar. Risk-fayda durumuna bakarak yaptırmayı tercih etmiştik, zaten koruyuculuğu 5 yasa kadar şükür neredeyse atlattık o sureci
Bende de var sanırım anksiyete denilen rahatsızlıktan hamile kalmadan önce baş ağrıları oluyordu bana bi şey olacak kızım annesiz kalacak yada kızıma bi şey olacak ben onsuz ne yaparım düşünceleri oluyordu şimdi de bebeğe bi şey olacak erken mi doğacak gibisinden endişeleniyorum bu konuyla alakalı hiç doktora gitmedim psikolojik ilaçlar kullanmak istemedim hamilelikte düşündüğüm içinCanim ben anksiyete hastasiyim. Ve sende de buna benzer bisey var gibi. Hep bir kaygilisin. Benim buyuk kizimdaki hamileligim oyleydi doktordan çıkamazdim. İnan o stres cocuga da yansiyor. Bunda da ben yine hastane işlerinden cok stres yaptım, uzuldum. Bu bebegi dogru duzgun dusunemedim bile bi yandan ona uzuldum. Bu kadar panik yapma lutfen. Son aylari biraz dingin gecirelim ki dogumdan sonra enerjimiz olsun. Mutlaka yeni igne ucu acmistir. Dogum konusunu doktoruma gidince konusucam bende.
Bende de bu aralar herkes hazırlıklarını tamamladikca stres artti. Ben daha eve badana yaptırcam bu ay sonu. Ev darma duman olcak. Hicbirsey hazır degil. İnsallah ocakta hazirlanabilirim son eksikleride tamamlayıp
Benimk8 3 aylikken birakti. O 3 ayda meme mama bir aradaydi. Uzuntumden gül hastaligi cikardim kendimi harap ettim. Hâla icimde yaraBenim 2. Oğlum sadece 6 ay anne sütü aldı sonra emmeyi birakti depresyona girmiştim resmen emmiyor diye bu sefer öyle bir sey olursa hiç üzülmüycem
Duydugumda cok agladim bende takipteyim :'(Kızlar çok konu dışı ama Instagram'da takip ettiğim bir kadın var bilenleriniz vardır mutlaka nami diğer Pembekurdeleli - Ayşenur parlak sanırım 4.kez kanseri yaşıyor ve yarın çok büyük bir ameliyata girecek. Ufak bir kizi var. Birçok iç organınin büyük kısmı alınacak tam dua gecesi ve dua saati rica etsem hepimiz Aysenurun sifalanmasi için dua edebilir miyiz
Gule gule giydir annesi, mislrr gibi bayildim bayildimmmKizlar ben dun netten alisveris yaptim. Bayram sevinci vardi icimde. Cocuk gibi mutluluktan aglicaktim. Rabbim sag salim cocugumuza giydirmeyi nasip etsin die dua ederek, biraz da korkuyla aldim acikcasi. Kalbimi bozmadim ama su an rahatladim hatta. Son dk elim ayagima dolassin ve tam begenmedigim kiyafetleri zorla almak istemedim. 15 gune anca tamamlanip kargoyla teslim edilecek. Sonra kv de bana kargolayacak 1 hafta da buraya gelmesi surse die dusundum, en az 3 hafta sonra elime gececekler.
0-3 ay hastane cikislarinin takim, tulumlariyla birlikte 11 takim
3-6 ay 12 tulum aldim.
Yetmezse tamamlariz gene artik.
Bi de hem uyku arkadasi hem de beyaz gurultu oyuncagi aldim baya guzel yorumlar yaziyordu, aklinizda bulunsun.
Sizinle aldigim cicileri paylasmak istedim teyzelerr ❤
Enfeksiyon olabilirSelam kizlar regl kaninin siyah grimsi haki yesilimsi gelmesi ne anlama gelir yaşayan oldumu boyle bisey
Terapiye gidebilirsin. Ben bugun psikiyatra gittim. Konusmakta iyi geliyor. Belediyenin aike danışma merkezi var. Bilmiyirum senin yaşadığın yerde varmı arastir isterseb. Yada devlet hastanelerinde de oluyorBende de var sanırım anksiyete denilen rahatsızlıktan hamile kalmadan önce baş ağrıları oluyordu bana bi şey olacak kızım annesiz kalacak yada kızıma bi şey olacak ben onsuz ne yaparım düşünceleri oluyordu şimdi de bebeğe bi şey olacak erken mi doğacak gibisinden endişeleniyorum bu konuyla alakalı hiç doktora gitmedim psikolojik ilaçlar kullanmak istemedim hamilelikte düşündüğüm için
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara bakildi yok baska bir enfeksiyon olabilirmi?Enfeksiyon olabilir
Ben de tahmin ediyorum hangi gün kaldığımıBen bir geceden şüpheleniyorum ama detay vermek istemiyorum, utandım
Bir arkadaşım primanın yeni doğan külot bezini önerdi onu aldım benArkadaşlar bebek bezi için ne kullanacaksınız. Ben canbebe düşünüyorum çevresinde kullanan ya da bilen var mı
Bilemiyorum doktora sormadinizmiCinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara bakildi yok baska bir enfeksiyon olabilirmi?
Daha doktora gitmedim randevum 23u gecen ay bakilmisti enfeksiyona bu ay hsg cekilmistim ilk 2 gün koyu kirmizi pihtili falandi 3cu gün kahverengi siyah oldu bu gün 4cu gün haki tonlarda gibiBilemiyorum doktora sormadinizmi
Ha bir de benimkinin basi asagidaydi hep hala oyle o baski yaptigindan kalca agrisi cekmen normal dedi.
kızlar selam:) neler aldınız bakalım... ben güya alışverişlere 7. ayda başlayacaktım ama şimdiden aldım bitti bile çoğu şey. hastane çıkışı kaç tane aldınız?
Aynen yaaaa valla benimkide öyle düşünüyoartık ciddiye almıyo şikayetlerimide bizde şuana kadar hep birlikte gittik istersen sen sonra gir iceri diyorum sıkılrsın falan ama yok gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?