2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim minnoşum artık hergün bir süre hıçkırıyor. En az 5 dakika sürüyor. Ciğerlerini geliştiriyor heralde yavrucum ya kıyamam :)
Sizler diyordunuz da ben de nasıl anlıyorlar diyordum. Birkaç gün önce gece yattık. 2-3 saniyede bir tık tık seyirir gibi başladı. Anlam veremedim sonra hıçkırık aklıma geldi. 1-2 dakika sürdü kuzumun nasıl sevindim sonra geçmezse diye korktum değişik duygular içerisindeyim sonra 1-2 defa daha oldu ama çok olmuyor
Ya ben onu hiç hissedemedim heralde hıçkırmıyor benimki
Canım gece hissedersin yatakta seyirir gibi 2-3 saniyede bir tık tık ediyor. Gündüz hiç hissetmedim. Yatakta dinle birkaç gece denk gelir. Ben gece 2-3 defa hissettim onda da uyumadığım içindir

Benimki sadece fikirdi cnm :) gonlunden nasil geciyorsa

Her gun bazen gunde 2 kez oluyor bana da :)
Aynen benimde öyle canım demek 30.haftada bu durum sıklaşıyor :)
Ben önceden hıçkırık sanıyordum bir hareketi ama geçen hafta ilk hıçkırını hissettiğimse korktum dedim noluyor ya durmuyor hiç :)

Canim ben anksiyete hastasiyim. Ve sende de buna benzer bisey var gibi. Hep bir kaygilisin. Benim buyuk kizimdaki hamileligim oyleydi doktordan çıkamazdim. İnan o stres cocuga da yansiyor. Bunda da ben yine hastane işlerinden cok stres yaptım, uzuldum. Bu bebegi dogru duzgun dusunemedim bile bi yandan ona uzuldum. Bu kadar panik yapma lutfen. Son aylari biraz dingin gecirelim ki dogumdan sonra enerjimiz olsun. Mutlaka yeni igne ucu acmistir. Dogum konusunu doktoruma gidince konusucam bende.

Bende de bu aralar herkes hazırlıklarını tamamladikca stres artti. Ben daha eve badana yaptırcam bu ay sonu. Ev darma duman olcak. Hicbirsey hazır degil. İnsallah ocakta hazirlanabilirim son eksikleride tamamlayıp

Ya ben onu hiç hissedemedim heralde hıçkırmıyor benimki
Hıçkırıyordur kuzum ama şöyle ben mesela normal hareketlerini falan çok güçlü hissediyorum. Birde göbek çevremde oluyor. Hıçkırık biraz daha kasıklarıma doğru hissediyorum genelde ve böylw kalp atma şeklinde oluyor sanki.
İlk hissettiğimse masada oturuyordum korktum hatta kalbimi çok hızlı atıyor dedim. Sonda baya bir süre devam etti biraz internette araştırdım meğersem hıçkırıkmış. Ayaktayken çok hissedilmiyor oturunca hissediliyor. Annemde hatta geçen bizdeydi hıçkırıyor dedim nerden anlıyorsun dedi elini koysu ritmik bir şekilde sürekli birşey atıyor pıt pıt. Ama çok kuvvetli değil tekme gibi.

Ben asiyi almama ragmen haftasi gectigi icin kacirdik yapmadılar. 6 aylikken yakalandi cok agir gecirdi. Tam bebek kendini toplamisti guzel bir kgdaydi ondan sonra kg kaybetti ve hic toplayamadi bir daha

Selam kizlar regl kaninin siyah grimsi haki yesilimsi gelmesi ne anlama gelir yaşayan oldumu boyle bisey

Bende de var sanırım anksiyete denilen rahatsızlıktan hamile kalmadan önce baş ağrıları oluyordu bana bi şey olacak kızım annesiz kalacak yada kızıma bi şey olacak ben onsuz ne yaparım düşünceleri oluyordu şimdi de bebeğe bi şey olacak erken mi doğacak gibisinden endişeleniyorum bu konuyla alakalı hiç doktora gitmedim psikolojik ilaçlar kullanmak istemedim hamilelikte düşündüğüm için

Selam kizlar regl kaninin siyah grimsi haki yesilimsi gelmesi ne anlama gelir yaşayan oldumu bu durumu

Benim 2. Oğlum sadece 6 ay anne sütü aldı sonra emmeyi birakti depresyona girmiştim resmen emmiyor diye bu sefer öyle bir sey olursa hiç üzülmüycem
Benimk8 3 aylikken birakti. O 3 ayda meme mama bir aradaydi. Uzuntumden gül hastaligi cikardim kendimi harap ettim. Hâla icimde yara

Duydugumda cok agladim bende takipteyim :'(

Gule gule giydir annesi, mislrr gibi bayildim bayildimmm nerden aldigini soylermisin?

Terapiye gidebilirsin. Ben bugun psikiyatra gittim. Konusmakta iyi geliyor. Belediyenin aike danışma merkezi var. Bilmiyirum senin yaşadığın yerde varmı arastir isterseb. Yada devlet hastanelerinde de oluyor

Bilemiyorum doktora sormadinizmi
Daha doktora gitmedim randevum 23u gecen ay bakilmisti enfeksiyona bu ay hsg cekilmistim ilk 2 gün koyu kirmizi pihtili falandi 3cu gün kahverengi siyah oldu bu gün 4cu gün haki tonlarda gibi
İnternette düşük ola bilir dediler

Ha bir de benimkinin basi asagidaydi hep hala oyle o baski yaptigindan kalca agrisi cekmen normal dedi.

Ayy biliyo musun bende de bugün dehşet bir kalça ve çatı ağrısı başladı. Acaba benimki de dayadı mı kafayı aşağıya

kızlar selam:) neler aldınız bakalım... ben güya alışverişlere 7. ayda başlayacaktım ama şimdiden aldım bitti bile çoğu şey. hastane çıkışı kaç tane aldınız?

Valla daha bir tane 10lu aldım sadece. 2 takım da 5li var. Bir de ekstradan tulumlar, pijama altları falan. 1 takım daha 10lu, iki takım daha 5li almayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

Aynen yaaaa valla benimkide öyle düşünüyo artık ciddiye almıyo şikayetlerimide bizde şuana kadar hep birlikte gittik istersen sen sonra gir iceri diyorum sıkılrsın falan ama yok gelıyo

Benimki diyor ki şikayetlerime ‘Hem bebek sağlıklı bir şekilde büyüsün istiyorsun, hem de hiçbir skıntı çekmemek istiyorsun. Sence bu mümkün mü?’ Düşündüm sonradan da haklı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…