- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Ahh bu erkeklerrBende gece yklda diyetisyenede hidicez bak unutturma dedim. 2 dk gecti diyoki hayatim djyetisyenede gitcez unutma)) sagol dedimyaa hatirlatma biraz erken olmadimi dedim. Napim ben soyliyimde sonra bana sarma dio :))
Ne güzel altı ay bayağı iyi.En az altı ay emse iyi olur diyor doktorlar zaten.Benim 2. Oğlum sadece 6 ay anne sütü aldı sonra emmeyi birakti depresyona girmiştim resmen emmiyor diye bu sefer öyle bir sey olursa hiç üzülmüycem
Eşim bir çok şeyi boş yere kafayı taktığımı düşünüyor.Genelde eşimle gidiyoruz randevulara herşeyi soramıyorum.Geçen işi vardı annenle gidersin dedi.Tam çıkacakken aradı gelip alıcam diyeAynen yaaaa ayda bir gidiyosak hele birikiyo haliyle sorular
Gerçekten bu doktorlara inanamıyorum benim kızımda bebekken bi öksürüğe yakalandı çocuk doktorunun biri antibiyotik verdi geçmedi tekrar gittik bu sefer reflü şurubu verdi yine geçmedi tavsiye üzerine başka bi doktora gittik balgam söktürücü öksürük şurubu verdi yavrumun öksürüğü geçmişti öyle her doktora da gitmeye gelmiyor doktordan doktora fark var gerçektenKesinlikle bizde oğlumda hastalık yaşamadık pek ilaç kullanmayı gerektirecek sadece tam 1 yaşındayken 6.hastalik olmuştu 4 doktor gezdik anlayamadi hiçbiri ve abuk subuk tespitlerde bulunmuşlardı bir sürü test bulamadılar antibiyotik kullanmamış çocuğa tanımlanmamış antibiyotik alerjisi teşhisi koydular ama sadece 6.hastalikti
Benim eşimde doktora mesaj atıp soru sorduğum için doktor seni engelleyecek en sonunda diyo bi de bu kendimi tutmuş halim yani her şeyi sorsam ne der acabaEşim bir çok şeyi boş yere kafayı taktığımı düşünüyor.Genelde eşimle gidiyoruz randevulara herşeyi soramıyorum.Geçen işi vardı annenle gidersin dedi.Tam çıkacakken aradı gelip alıcam diyeBi yalnız bulsam doktoru bayağı birşey soracam da
Dr um bisey demiyor zaten cnm ozledim geldim desem sorun olmaz yani :) 1 ay dayanamam zaten 3 hafta dolsun giderim :)3 hafta sonra gidersin en gec. Doktor bey/hanim, ben yanlis anlamisim, tuh erken gelmisim fln dersin
Cok guzel cnm ahsap boyayla boyayabilirsin bile :)Birde ben 75 tane anahtarlık yaptırdım dağıtmak için adıyla ilişkili birşeyler buldum kendimce nasıl anahtarlık adı Doğa olacak ya ☺
3 hafta sonra giderim ben duramam zaten cnm :)Yaaa yerimmm maşallah paşayabaya sonra çagırmış ya gelde bekle
Bende ayni seyi dusunuyorum. Bi panik aldi beni de ondan yaptim alisverisi1 ay sonra bizim dogumlar baslar kizlar demedi demeyin aceleci bebisler kendini gosterir :) ocak annelerinin neredeyse yarisi dogum yapmis :)
Canım yeni açtı diyorsun niye mikrop kapacaksın. Hamilelikten kaynaklanıyor bence bu takıntılar. Bende de başka türlü takıntılar var. Yapmıyım dedikçe kafaya takıyorum saçma sapan şeyleri@aijoo nasıl gidiyor ben hiç iyi olamıyorum yaa geçen top çarpma meselesine üzüldüm doktora gittim ultrason ile baktı bi sorun yok Allah’a şükür b12 vitamini iğne olarak verdi bugün sağlık ocağında gidip vuruldum benim kendi hemşirem izinliymiş başka bi hemşire vurdu iğneyi tedirgin oldum masa üzerinde paketi açılmış iğne uçları gözüme takıldı ama bana yeni paket açtığını da gördüm canım çok sıkılıyor inşallah durduk yere enfeksiyon kapmam Allah korusun doktor Şubat 27-28 gibi alabiliriz bebeği dedi 38 haftaya denk geliyor inşallah o tarihlere sorunsuz gelirim hamileliğimin tadını çıkaramıyorum niye böyleyim
Benim de birkaç gündür öyleydi bugün sertleşti. Alıştım ben arada hafif olmasınaYaaaa bebişim eskisi kadar hareketli değil pat küt vurmuyor geziniyor arada ufak tekme tamam sizdede oldumu hiç bu haftalarda
Canım ben pierre cardin escape aldım hafif ve travel sistem. İstediğin gibi araba koltuğu olarak kullanılıyor ama 6-9 ay anca kullanılıyormuş. sonra yine oto koltuğu amlamız gerekecek. Bu model Bi arkadaşımda varmış çok iyi yapmışsın dedi. Bakalım kullanıncaCanlarim bi sey sorcam.
Kraftin hem geriye tam yatan hem de kademeli oturma saglayan, hafif olan, bi bebek arabasi varmis. Sanirim ust kismi cikarilip, araba koltugu olarak da kullanilabiliyormus. Aranizda alan, kullanan varsa bana modelini yazabilir mi ?
Ya da bu ozelliklerde olan baska bi marka da olur.
Benimki sadece fikirdi cnm :) gonlunden nasil geciyorsaHasatzamani sanki doğal dahamı iyi acaba 8 tane bide bilemedim cnm belki tohumdan çıkan filiz yeşil olabilir
Her gun bazen gunde 2 kez oluyor bana da :)Kızlar benim minnoşum artık hergün bir süre hıçkırıyor. En az 5 dakika sürüyor. Ciğerlerini geliştiriyor heralde yavrucum ya kıyamam :)
Aynen yaaaa valla benimkide öyle düşünüyoEşim bir çok şeyi boş yere kafayı taktığımı düşünüyor.Genelde eşimle gidiyoruz randevulara herşeyi soramıyorum.Geçen işi vardı annenle gidersin dedi.Tam çıkacakken aradı gelip alıcam diyeBi yalnız bulsam doktoru bayağı birşey soracam da
Ya ben onu hiç hissedemedim heralde hıçkırmıyor benimkiKızlar benim minnoşum artık hergün bir süre hıçkırıyor. En az 5 dakika sürüyor. Ciğerlerini geliştiriyor heralde yavrucum ya kıyamam :)
Maşallah size annesiBugunku gelismeleri aktarayim hemen kizlar anca musait oldum :) kasintilar icin bir tane solusyon yazdi dr.vitamine devam dedi.idrar yolu enf icin tek kullanimlik toz verdi ve d vit suya damlatip icicem.en guzel sahneyi soyluyorum massallah oglum 29+5 teyiz 1557 gr olmus :) 1.5 kiloyuda gectik :) 1 ay sonra cagirdi bir dahakine yani 34 de gidicem.
Aynen ya ne kızımda ne de şimdi hissedemedim hiçYa ben onu hiç hissedemedim heralde hıçkırmıyor benimki
Kızlar çok konu dışı ama Instagram'da takip ettiğim bir kadın var bilenleriniz vardır mutlaka nami diğer Pembekurdeleli - Ayşenur parlak sanırım 4.kez kanseri yaşıyor ve yarın çok büyük bir ameliyata girecek. Ufak bir kizi var. Birçok iç organınin büyük kısmı alınacak tam dua gecesi ve dua saati rica etsem hepimiz Aysenurun sifalanmasi için dua edebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?