- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Benim bir kaç defa siyah gelmişti doktora sorduğumda yumurta kalitesine bağlı olabileceğini söylemişti. Yumurtalar kalitesiz ise o şekilde siyah atılıyormuş sanırım.Selam kizlar regl kaninin siyah grimsi haki yesilimsi gelmesi ne anlama gelir yaşayan oldumu bu durumu
Bu ay hsg cekilmistim ilk 2 gun koyu kirmizi pihtili falandi 3cu gun kahverengi siyah oldu bu gün 4cu gün haki tonlarda gibiBenim bir kaç defa siyah gelmişti doktora sorduğumda yumurta kalitesine bağlı olabileceğini söylemişti. Yumurtalar kalitesiz ise o şekilde siyah atılıyormuş sanırım.
Hsgden kaynakli olabilir zaten korunmaniz gerektigi soylenmedi mi sizeDaha doktora gitmedim randevum 23u gecen ay bakilmisti enfeksiyona bu ay hsg cekilmistim ilk 2 gün koyu kirmizi pihtili falandi 3cu gün kahverengi siyah oldu bu gün 4cu gün haki tonlarda gibi
İnternette düşük ola bilir dediler
simdi devlete gittim kendi dr yoktu yerine gittim baskasina.. ya taco dan sonra butun tahlillerim iyi cikti biseyiniz yok iyisiniz dedi.. bebeklerim 1300 gr-1250gr boylari 39-38cm rahim boyuma alttan ilk defa bakalim kesin sonuc icin dedi kizlar, bende simdiye kadar alttan baktirdim bebekleri cok asagida hissettigimi ireey olmasin dr bey dedim yok merak etme dedi.. ve bakti 35mm cikti kizlar.. ben şok... altimdan cikacakmis gibi hissediyorum felan fisman ama masallah dedi gayet iyisiniz dedi. Cok sukur dr iki hafta sonra tekrar gelin dedi.. cok sukur moralim duzelerek ayrildikDalga mı geçti rahim boyunu sordgundaözele mi gittin devlete mi kuzum
aynen dedigin gibi hersey yolunda hic bir sikinti yokmus rahim boyumdan cok korkuyordum.. acildimi kalcam popom kemik agrisi var bebekler asagidan dusecek gibi ama rahim boyu iyi cikti cok sevindim.. ilgine tesekkurler canimHerşey yolunda ya önemli olan o, takma doktoru, ağrılarda bebeler büyüyor ondandır canım
ya benim ayahimda kalcamda kramp giriyor ayagim cekiliyor deyince taco dedi.. bu dr a ilk dega gittigim icin huyu nedir bilmiyorum.. ilk taco ya girmem ve sonrasinda sonuclar ciktiktan sonra ben bakicaktik rahim boyuna ya hocam dedikten sonra ilk vajinadan olcum yaptirdim... zorlanmadim da ama cok korktugum kesin bisey olucak diye ... cok sukur korkulacak hicbiseyi yokmusTaco da sanci gorurlerse rahik boyuna bakiyorlar simdide bu cikmis :)zaten yatirio bakiyosun usg ile elinemi yapiscak iki dk da ona baksaniz... son gittihimde banada oyle dedi .bide ben tip fakultesine gidiyorum nst sirasinda onumde 36 kisicik vardi .imza atip ciktim .ozel hastaneye gittim orda halletmistim islerimi .
taco rahim kasilmalarini olcuyor canim benim nst hem sanci hem bebegin kalp ritmini olcuyor.. evet dr lar arasinda karakter, mizaç, hekimlik tecrubesi, hastasiyla olan dialaog vs o kadar fark varki... cok sukur bugunume cok rahatladim heryerim agrisa onemli degil..Rutin kontrolun mu kuzum taco ne oluyor. Aman doktorlarin bazilarida burnundan kil aldirmiyor ya onlar belki 100lerce hastayla karsilasiyor ama; bizde ilkleri yasiyoruz karsilikli anlayisli olmak gerek
bazen benimde kafam bos olup ugrasim olmadigi zaman cok takabiliyorum.. merak etme sadece sen degilsin ama farkindalikta guzel bisiŞu bebeleri kucağımıza alıp bi rahatlasaydık yaa bugün bende sağlık ocağında b12 iğnesi vurdurdum kendi hemşirem vurmadı çok tedirgin oldum masada açık iğne uçları vardı bana yeni bi paket açtı içim bi tuhaf durduk yere enfeksiyon kapmam inşallah çok pipirikli bi insanım çok korkuyorum
Ayy ben akrepim.. ya gittigim doktorlardan kimse simdiye kadar ben demeden uotrasonla kanamam olduguni farkinda olupta bana da sormamisti... yani bu onu digerlerinden ozel kildi.. tecrubeli oldugunu gosteriyor... ama danagalakligida var rahim boyuma bakmiyorda tacodan sinra bakalim diyor... e tacodada kimse bakmaz diyerekten kizdim.. sonra yanina gottigimde kendim bizzat bakin dedim.. e riskli gebelik ya bizim mi rica minnet dememiz lazim kac diye?? Neyse cok sukur iyiyim ya sikinti yok Allaha cok sukurK
Kız ben seni yerim 10 sn önce adamı takdir etmiş 10 sn sonra dangalak demişsinhamileliğin hakkını veriyorsun valla ya da ikizler burcu falan mısın şaka bir yana her şeyin yolunda olması şahane
Sadece cekildikten sonrakı 1 hafta korunun dediHsgden kaynakli olabilir zaten korunmaniz gerektigi soylenmedi mi size
Patates haşlama var bir de ama şeker çıktıysa yeme patates. Çok geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar sabahtan beri fena bir ishalim var elim ayagim kalkmıyor az bi soğuk değse bütün vücudum titriyor varmı yaşayan ve bir çözümü olan muz yedim yoğurtla kahve yedim faydasini göremedim
Canımyaaaa patates haşla ye kıyamam sana bol bol su iç su kaybeder vücut suyu eksik etmeIyi akşamlar kızlar sabahtan beri fena bir ishalim var elim ayagim kalkmıyor az bi soğuk değse bütün vücudum titriyor varmı yaşayan ve bir çözümü olan muz yedim yoğurtla kahve yedim faydasini göremedim
Yapılmadı banada hic :/Ya kızlar size gebeliğinizin başında anti cmv testi yapıldı mı? Bana yapılmadıki ilk testlerimi yaptıran doktor bana çok pimpirikli gelirdi, yaptırmamış. Şaşırdım. Acaba toxoplazma ve rubella gibi her doktorun yaptırdığı bir test değil mi
Tatlım hiç çekme bir ay kadar önce bende yaşadım mahvoldum. Reflor aldım bi tane içtim geçti. Hem bebeğe de zararı yokmuş yararlıymış BileIyi akşamlar kızlar sabahtan beri fena bir ishalim var elim ayagim kalkmıyor az bi soğuk değse bütün vücudum titriyor varmı yaşayan ve bir çözümü olan muz yedim yoğurtla kahve yedim faydasini göremedim
Iyi akşamlar kızlar sabahtan beri fena bir ishalim var elim ayagim kalkmıyor az bi soğuk değse bütün vücudum titriyor varmı yaşayan ve bir çözümü olan muz yedim yoğurtla kahve yedim faydasini göremedim
Çok geçmiş olsun yarım çay bardağı suya üç kaşık türk kahvesi koyup karıştır.Üstüne limon suyu sık köpürsün.Bana hep iyi gelmiştir.Iyi akşamlar kızlar sabahtan beri fena bir ishalim var elim ayagim kalkmıyor az bi soğuk değse bütün vücudum titriyor varmı yaşayan ve bir çözümü olan muz yedim yoğurtla kahve yedim faydasini göremedim
Çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun. İnşallah bundan sonrasında daha sağlıkla devam etsin yavrucugunuz yasantisinaBen asiyi almama ragmen haftasi gectigi icin kacirdik yapmadılar. 6 aylikken yakalandi cok agir gecirdi. Tam bebek kendini toplamisti guzel bir kgdaydi ondan sonra kg kaybetti ve hic toplayamadi bir daha
Ben o ay en başından korunmustumSadece cekildikten sonrakı 1 hafta korunun dedi
Canim doktora git bence. Bizde agustosta gidadan zehirlendik. Ben 1 serunla kendime geldimIyi akşamlar kızlar sabahtan beri fena bir ishalim var elim ayagim kalkmıyor az bi soğuk değse bütün vücudum titriyor varmı yaşayan ve bir çözümü olan muz yedim yoğurtla kahve yedim faydasini göremedim
Amiiin. Tesekkur ederim en cok ihtiyacim olan duaÇok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun. İnşallah bundan sonrasında daha sağlıkla devam etsin yavrucugunuz yasantisina
Tsk ederim canım onu da denedim valla hic faydasi olmadiPatates haşlama var bir de ama şeker çıktıysa yeme patates. Çok geçmiş olsun
Ayyy saol kuzum benimGule gule giydir annesi, mislrr gibi bayildim bayildimmmnerden aldigini soylermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?