Ben istemiyorum ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsin1 ay sonra bizim dogumlar baslar kizlar demedi demeyin aceleci bebisler kendini gosterir :) ocak annelerinin neredeyse yarisi dogum yapmis :)
Simdilik durdu gibi yarinda devam ederse gidecem canim tsk ederimCanim doktora git bence. Bizde agustosta gidadan zehirlendik. Ben 1 serunla kendime geldim
Aa öyle mi canım sabaha gecmezse baslim o zaman tsk ederimM mltmalbyrk canım geçmiş olsun. @missbon da demiş zaten bence de probiyotik kullan. Şak diye kesiyor. Valla bence düzenli kullanmak lazım hatta hamilelikte. Ben ilk 3 ayımda bir ay boyunca kullandım.
Denim kuzum bak bunu denemedim çok tsk ederimÇok geçmiş olsun yarım çay bardağı suya üç kaşık türk kahvesi koyup karıştır.Üstüne limon suyu sık köpürsün.Bana hep iyi gelmiştir.
Yoruldugum zamanlarda uzun sure oturup yada uzanirsam kalcam belim kitleniyor. Baya sonra duzeliyorum. Hareket halindeyken anlaşılmıyorKızlar ya bugün her yerim ağrıyor. Kaburgalarım sıkışıyor gibi ağrıyor oturamıyorum bile. Sürekli gerdiriyorum kendimi. Ayağa kalkınca belim ve kalçalarım ağrıyor
Bi acayip oldum bugün bu haftalarda olan bişi mi ayağa kalkınca yürüyemiyorum birkaç adım sonra yürüyebiliyorum ağrılardan. Herkesin böyle mi normal mi
Olabilir cnm bisey diyemem dr baktiginda soylersin sende :)Ayy biliyo musun bende de bugün dehşet bir kalça ve çatı ağrısı başladı. Acaba benimki de dayadı mı kafayı aşağıya
Valla daha bir tane 10lu aldım sadece. 2 takım da 5li var. Bir de ekstradan tulumlar, pijama altları falan. 1 takım daha 10lu, iki takım daha 5li almayı düşünüyorum Allah nasip ederse.
Benimki diyor ki şikayetlerime ‘Hem bebek sağlıklı bir şekilde büyüsün istiyorsun, hem de hiçbir skıntı çekmemek istiyorsun. Sence bu mümkün mü?’ Düşündüm sonradan da haklı adam
Iyi gecmesine sevindim cnm benim 33 mesela rahim boyu :)simdi devlete gittim kendi dr yoktu yerine gittim baskasina.. ya taco dan sonra butun tahlillerim iyi cikti biseyiniz yok iyisiniz dedi.. bebeklerim 1300 gr-1250gr boylari 39-38cm rahim boyuma alttan ilk defa bakalim kesin sonuc icin dedi kizlar, bende simdiye kadar alttan baktirdim bebekleri cok asagida hissettigimi ireey olmasin dr bey dedim yok merak etme dedi.. ve bakti 35mm cikti kizlar.. ben şok... altimdan cikacakmis gibi hissediyorum felan fisman ama masallah dedi gayet iyisiniz dedi. Cok sukur dr iki hafta sonra tekrar gelin dedi.. cok sukur moralim duzelerek ayrildik
aynen dedigin gibi hersey yolunda hic bir sikinti yokmus rahim boyumdan cok korkuyordum.. acildimi kalcam popom kemik agrisi var bebekler asagidan dusecek gibi ama rahim boyu iyi cikti cok sevindim.. ilgine tesekkurler canim
ya benim ayahimda kalcamda kramp giriyor ayagim cekiliyor deyince taco dedi.. bu dr a ilk dega gittigim icin huyu nedir bilmiyorum.. ilk taco ya girmem ve sonrasinda sonuclar ciktiktan sonra ben bakicaktik rahim boyuna ya hocam dedikten sonra ilk vajinadan olcum yaptirdim... zorlanmadim da ama cok korktugum kesin bisey olucak diye ... cok sukur korkulacak hicbiseyi yokmus
taco rahim kasilmalarini olcuyor canim benim nst hem sanci hem bebegin kalp ritmini olcuyor.. evet dr lar arasinda karakter, mizaç, hekimlik tecrubesi, hastasiyla olan dialaog vs o kadar fark varki... cok sukur bugunume cok rahatladim heryerim agrisa onemli degil..
bazen benimde kafam bos olup ugrasim olmadigi zaman cok takabiliyorum.. merak etme sadece sen degilsin ama farkindalikta guzel bisi
Ayy ben akrepim.. ya gittigim doktorlardan kimse simdiye kadar ben demeden uotrasonla kanamam olduguni farkinda olupta bana da sormamisti... yani bu onu digerlerinden ozel kildi.. tecrubeli oldugunu gosteriyor... ama danagalakligida var rahim boyuma bakmiyorda tacodan sinra bakalim diyor... e tacodada kimse bakmaz diyerekten kizdim.. sonra yanina gottigimde kendim bizzat bakin dedim.. e riskli gebelik ya bizim mi rica minnet dememiz lazim kac diye?? Neyse cok sukur iyiyim ya sikinti yok Allaha cok sukur
36 dan sonra istedigi zaman gelebilir ama 40 i beklemesin istiyorum :)Ben istemiyorum ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Canım dosya ekle yazıyor ya Cevapla kısmında altta, ordan yukleye bilirsin.Ya burdan foto nasıl atılıyor bir türlü koyamadım bebişin beşiği payşaşacaktım
Canlarım kabızlığa ne iyi gelir ya ? Yaklaşık 1 aydır böyleyim affedersiniz 3 gün bile gelmediği oluyokarnım çok sıkıştırıyor artık
Bende demir ilacına basladıgımdan beriCanlarım kabızlığa ne iyi gelir ya ? Yaklaşık 1 aydır böyleyim affedersiniz 3 gün bile gelmediği oluyokarnım çok sıkıştırıyor artık
3 gündür benimde acaip bir şekilde psikologla konuşasım var. Psikolojim bozuldu. Sinirlerim çok yıprandı. Eşimle 3 gündür tartışıyoruz. Beni sinirlendirene kadar uğraşıyor sonra krize girince kendini affettirmeye çalışıyor.Terapiye gidebilirsin. Ben bugun psikiyatra gittim. Konusmakta iyi geliyor. Belediyenin aike danışma merkezi var. Bilmiyirum senin yaşadığın yerde varmı arastir isterseb. Yada devlet hastanelerinde de oluyor
Masallahhh ❤ rahim boyun da cok guzel. Aferin bebeleresimdi devlete gittim kendi dr yoktu yerine gittim baskasina.. ya taco dan sonra butun tahlillerim iyi cikti biseyiniz yok iyisiniz dedi.. bebeklerim 1300 gr-1250gr boylari 39-38cm rahim boyuma alttan ilk defa bakalim kesin sonuc icin dedi kizlar, bende simdiye kadar alttan baktirdim bebekleri cok asagida hissettigimi ireey olmasin dr bey dedim yok merak etme dedi.. ve bakti 35mm cikti kizlar.. ben şok... altimdan cikacakmis gibi hissediyorum felan fisman ama masallah dedi gayet iyisiniz dedi. Cok sukur dr iki hafta sonra tekrar gelin dedi.. cok sukur moralim duzelerek ayrildik
aynen dedigin gibi hersey yolunda hic bir sikinti yokmus rahim boyumdan cok korkuyordum.. acildimi kalcam popom kemik agrisi var bebekler asagidan dusecek gibi ama rahim boyu iyi cikti cok sevindim.. ilgine tesekkurler canim
ya benim ayahimda kalcamda kramp giriyor ayagim cekiliyor deyince taco dedi.. bu dr a ilk dega gittigim icin huyu nedir bilmiyorum.. ilk taco ya girmem ve sonrasinda sonuclar ciktiktan sonra ben bakicaktik rahim boyuna ya hocam dedikten sonra ilk vajinadan olcum yaptirdim... zorlanmadim da ama cok korktugum kesin bisey olucak diye ... cok sukur korkulacak hicbiseyi yokmus
taco rahim kasilmalarini olcuyor canim benim nst hem sanci hem bebegin kalp ritmini olcuyor.. evet dr lar arasinda karakter, mizaç, hekimlik tecrubesi, hastasiyla olan dialaog vs o kadar fark varki... cok sukur bugunume cok rahatladim heryerim agrisa onemli degil..
bazen benimde kafam bos olup ugrasim olmadigi zaman cok takabiliyorum.. merak etme sadece sen degilsin ama farkindalikta guzel bisi
Ayy ben akrepim.. ya gittigim doktorlardan kimse simdiye kadar ben demeden uotrasonla kanamam olduguni farkinda olupta bana da sormamisti... yani bu onu digerlerinden ozel kildi.. tecrubeli oldugunu gosteriyor... ama danagalakligida var rahim boyuma bakmiyorda tacodan sinra bakalim diyor... e tacodada kimse bakmaz diyerekten kizdim.. sonra yanina gottigimde kendim bizzat bakin dedim.. e riskli gebelik ya bizim mi rica minnet dememiz lazim kac diye?? Neyse cok sukur iyiyim ya sikinti yok Allaha cok sukur
Canım ameliyattan sonra kaldı bende de artık zorluyor baya, kayısı hoşafı bana hiç kar etmedi yaBen kayısı hosafi içiyorum iyi geliyor tavsiye ederim. Sürekli uzaniyorum bende de kabizlik çok oluyo
Rahim boyu çok iyimiş maşallah gayet normal cok sükür için rahatladı kuzumsimdi devlete gittim kendi dr yoktu yerine gittim baskasina.. ya taco dan sonra butun tahlillerim iyi cikti biseyiniz yok iyisiniz dedi.. bebeklerim 1300 gr-1250gr boylari 39-38cm rahim boyuma alttan ilk defa bakalim kesin sonuc icin dedi kizlar, bende simdiye kadar alttan baktirdim bebekleri cok asagida hissettigimi ireey olmasin dr bey dedim yok merak etme dedi.. ve bakti 35mm cikti kizlar.. ben şok... altimdan cikacakmis gibi hissediyorum felan fisman ama masallah dedi gayet iyisiniz dedi. Cok sukur dr iki hafta sonra tekrar gelin dedi.. cok sukur moralim duzelerek ayrildik
Senden de güzel haberler aliriz inşallah cnm☺Masallahhh ❤ rahim boyun da cok guzel. Aferin bebelereyarin da benim kontrol var bakalim
Ben demire 14. Haftamda başlamıştım kuzum böyle bir sorunum olmamıştı, benim serklaj ameliyatından sonra olduBende demir ilacına basladıgımdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?