2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
M mltmalbyrk canım geçmiş olsun. @missbon da demiş zaten bence de probiyotik kullan. Şak diye kesiyor. Valla bence düzenli kullanmak lazım hatta hamilelikte. Ben ilk 3 ayımda bir ay boyunca kullandım.
Aa öyle mi canım sabaha gecmezse baslim o zaman tsk ederim

Kızlar ya bugün her yerim ağrıyor. Kaburgalarım sıkışıyor gibi ağrıyor oturamıyorum bile. Sürekli gerdiriyorum kendimi. Ayağa kalkınca belim ve kalçalarım ağrıyor
Bi acayip oldum bugün bu haftalarda olan bişi mi ayağa kalkınca yürüyemiyorum birkaç adım sonra yürüyebiliyorum ağrılardan. Herkesin böyle mi normal mi

Yoruldugum zamanlarda uzun sure oturup yada uzanirsam kalcam belim kitleniyor. Baya sonra duzeliyorum. Hareket halindeyken anlaşılmıyor

Ya burdan foto nasıl atılıyor bir türlü koyamadım bebişin beşiği payşaşacaktım

Olabilir cnm bisey diyemem dr baktiginda soylersin sende :)

Iyi gecmesine sevindim cnm benim 33 mesela rahim boyu :)

Terapiye gidebilirsin. Ben bugun psikiyatra gittim. Konusmakta iyi geliyor. Belediyenin aike danışma merkezi var. Bilmiyirum senin yaşadığın yerde varmı arastir isterseb. Yada devlet hastanelerinde de oluyor
3 gündür benimde acaip bir şekilde psikologla konuşasım var. Psikolojim bozuldu. Sinirlerim çok yıprandı. Eşimle 3 gündür tartışıyoruz. Beni sinirlendirene kadar uğraşıyor sonra krize girince kendini affettirmeye çalışıyor.

Masallahhh ❤ rahim boyun da cok guzel. Aferin bebelere yarin da benim kontrol var bakalim

Rahim boyu çok iyimiş maşallah gayet normal cok sükür için rahatladı kuzum daha önce karından mı bakılmıştı aynı mı çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…