- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Biri solemisti, ilaci varmis canim. Doktoruna sorup kullanabilirsin istersenCanım ameliyattan sonra kaldı bende de artık zorluyor baya, kayısı hoşafı bana hiç kar etmedi ya
Hmm ben 1 haftadır başladım canım sonra olanlar olduBen demire 14. Haftamda başlamıştım kuzum böyle bir sorunum olmamıştı, benim serklaj ameliyatından sonra oldu
Cok kotuysen doktorunla konuşup ilaçta kullana bilirsin.Canım ameliyattan sonra kaldı bende de artık zorluyor baya, kayısı hoşafı bana hiç kar etmedi ya
Salı günü kontrolüm var canım sorayım bari geçen gün soracaktım unuttum, mesajda yazmayım dedim artık kadın bıkacak bendenBiri solemisti, ilaci varmis canim. Doktoruna sorup kullanabilirsin istersen
Unuttum ya bu salı günü kesin sorcam amaHmm ben 1 haftadır başladım canım sonra olanlar oldudoktorla paylaştınmı bu durumunu ?
Serklajdan sonra sende benim gibi hep uzandın sanırım.Ben demire 14. Haftamda başlamıştım kuzum böyle bir sorunum olmamıştı, benim serklaj ameliyatından sonra oldu
Aynen canım Salı kontrolüm var sorayım canım, mesaj atmayım artık kadın bıkacakCok kotuysen doktorunla konuşup ilaçta kullana bilirsin.
Aynen canım, mecburen yataktan kalkmam yasak, hareketsiz kalmak yaramadı bana hiçSerklajdan sonra sende benim gibi hep uzandın sanırım.
Öyle olunca vücutta sindirmede zorlanıyor.
K Kabızlık çok zor hele gebelikte daha zor benim küçüklükten beri kabızlık sorunum var ama sana şöyle diyeyim ben ne su içerdim ne meyve yerdim ama Gebe kalınca meyve ve suya ağırlık verdim Şu an kabızlık sorunum yok çok şükür yoksa çok korkuyordum gebelikte daha çoğalır diye sana tavsiyem bol su ve meyve y katı şeylerden uzak durAynen canım, mecburen yataktan kalkmam yasak, hareketsiz kalmak yaramadı bana hiç
Masallah bebeklerin kilosu boyu cok ii rahim uzunluguda cok ii hic kafaya takicak bisey yokmus gercekten cnm masallahsimdi devlete gittim kendi dr yoktu yerine gittim baskasina.. ya taco dan sonra butun tahlillerim iyi cikti biseyiniz yok iyisiniz dedi.. bebeklerim 1300 gr-1250gr boylari 39-38cm rahim boyuma alttan ilk defa bakalim kesin sonuc icin dedi kizlar, bende simdiye kadar alttan baktirdim bebekleri cok asagida hissettigimi ireey olmasin dr bey dedim yok merak etme dedi.. ve bakti 35mm cikti kizlar.. ben şok... altimdan cikacakmis gibi hissediyorum felan fisman ama masallah dedi gayet iyisiniz dedi. Cok sukur dr iki hafta sonra tekrar gelin dedi.. cok sukur moralim duzelerek ayrildik
aynen dedigin gibi hersey yolunda hic bir sikinti yokmus rahim boyumdan cok korkuyordum.. acildimi kalcam popom kemik agrisi var bebekler asagidan dusecek gibi ama rahim boyu iyi cikti cok sevindim.. ilgine tesekkurler canim
ya benim ayahimda kalcamda kramp giriyor ayagim cekiliyor deyince taco dedi.. bu dr a ilk dega gittigim icin huyu nedir bilmiyorum.. ilk taco ya girmem ve sonrasinda sonuclar ciktiktan sonra ben bakicaktik rahim boyuna ya hocam dedikten sonra ilk vajinadan olcum yaptirdim... zorlanmadim da ama cok korktugum kesin bisey olucak diye ... cok sukur korkulacak hicbiseyi yokmus
taco rahim kasilmalarini olcuyor canim benim nst hem sanci hem bebegin kalp ritmini olcuyor.. evet dr lar arasinda karakter, mizaç, hekimlik tecrubesi, hastasiyla olan dialaog vs o kadar fark varki... cok sukur bugunume cok rahatladim heryerim agrisa onemli degil..
bazen benimde kafam bos olup ugrasim olmadigi zaman cok takabiliyorum.. merak etme sadece sen degilsin ama farkindalikta guzel bisi
Ayy ben akrepim.. ya gittigim doktorlardan kimse simdiye kadar ben demeden uotrasonla kanamam olduguni farkinda olupta bana da sormamisti... yani bu onu digerlerinden ozel kildi.. tecrubeli oldugunu gosteriyor... ama danagalakligida var rahim boyuma bakmiyorda tacodan sinra bakalim diyor... e tacodada kimse bakmaz diyerekten kizdim.. sonra yanina gottigimde kendim bizzat bakin dedim.. e riskli gebelik ya bizim mi rica minnet dememiz lazim kac diye?? Neyse cok sukur iyiyim ya sikinti yok Allaha cok sukur
Kuzucum inanır mısın günde 4 lt su içiyorum, ama bir etkisi olmuyor ben de inşallah bi çaresini bulurumK Kabızlık çok zor hele gebelikte daha zor benim küçüklükten beri kabızlık sorunum var ama sana şöyle diyeyim ben ne su içerdim ne meyve yerdim ama Gebe kalınca meyve ve suya ağırlık verdim Şu an kabızlık sorunum yok çok şükür yoksa çok korkuyordum gebelikte daha çoğalır diye sana tavsiyem bol su ve meyve y katı şeylerden uzak dur
O haftada bende 2 defa oyle olmustum canim. Yuruyemicem sandim o derece degisik bir agrim vardi adim atamiyordum istirahat edince gecmisti cok sukur. Sende dinlen fayda edecektirKızlar ya bugün her yerim ağrıyor. Kaburgalarım sıkışıyor gibi ağrıyor oturamıyorum bile. Sürekli gerdiriyorum kendimi. Ayağa kalkınca belim ve kalçalarım ağrıyor
Bi acayip oldum bugün bu haftalarda olan bişi mi ayağa kalkınca yürüyemiyorum birkaç adım sonra yürüyebiliyorum ağrılardan. Herkesin böyle mi normal mi
Oo masallah guzel su iciyorsun. Ama yatmakla alakali olarak normalmis kabizlik. O suyu da icmesen, baya sikinti olacakmis sana demek kiKuzucum inanır mısın günde 4 lt su içiyorum, ama bir etkisi olmuyor ben de inşallah bi çaresini bulurum
Benim rahim boyu ölçüsü bu yazıyor yani 36 mm mi oluyor bana hiç ölçü söylemiyor dr iyi kapalı kısalma yok diyip ultrason kağıdını veriyorMasallahhh ❤ rahim boyun da cok guzel. Aferin bebelereyarin da benim kontrol var bakalim
Demekki, ben normalde çok hareketli bir insandım, totomda kurt kaynardı bünyenin de tersi döndü napcağını şaşırdıOo masallah guzel su iciyorsun. Ama yatmakla alakali olarak normalmis kabizlik. O suyu da icmesen, baya sikinti olacakmis sana demek ki
Yapıyorum basıyorum basıyorum fotolara girmiyorCanım dosya ekle yazıyor ya Cevapla kısmında altta, ordan yukleye bilirsin.
Benim de canım karnım çok gerildi ne sürdüysem fayda etmedi.Kaburgalarım ağrıyor bir de.Sağa sola dönemiyorum.Kendimi patlayacakmış gibi hissediyorumKızlar ya bugün her yerim ağrıyor. Kaburgalarım sıkışıyor gibi ağrıyor oturamıyorum bile. Sürekli gerdiriyorum kendimi. Ayağa kalkınca belim ve kalçalarım ağrıyor
Bi acayip oldum bugün bu haftalarda olan bişi mi ayağa kalkınca yürüyemiyorum birkaç adım sonra yürüyebiliyorum ağrılardan. Herkesin böyle mi normal mi
Telefonla alakali olabilir cnmYapıyorum basıyorum basıyorum fotolara girmiyor
Telefonla alakali olabilir cnm
Aynen ben de normalde kabızlık çekerim.Bir hafta on gün bazen mahvolurum.Ama hamilelikte her gün sıkıntı olmuyor.Çok su da içemiyorum ama yarıyor hamilelikK Kabızlık çok zor hele gebelikte daha zor benim küçüklükten beri kabızlık sorunum var ama sana şöyle diyeyim ben ne su içerdim ne meyve yerdim ama Gebe kalınca meyve ve suya ağırlık verdim Şu an kabızlık sorunum yok çok şükür yoksa çok korkuyordum gebelikte daha çoğalır diye sana tavsiyem bol su ve meyve y katı şeylerden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?