2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen canım, mecburen yataktan kalkmam yasak, hareketsiz kalmak yaramadı bana hiç
K Kabızlık çok zor hele gebelikte daha zor benim küçüklükten beri kabızlık sorunum var ama sana şöyle diyeyim ben ne su içerdim ne meyve yerdim ama Gebe kalınca meyve ve suya ağırlık verdim Şu an kabızlık sorunum yok çok şükür yoksa çok korkuyordum gebelikte daha çoğalır diye sana tavsiyem bol su ve meyve y katı şeylerden uzak dur

Masallah bebeklerin kilosu boyu cok ii rahim uzunluguda cok ii hic kafaya takicak bisey yokmus gercekten cnm masallah

Kuzucum inanır mısın günde 4 lt su içiyorum, ama bir etkisi olmuyor ben de inşallah bi çaresini bulurum

O haftada bende 2 defa oyle olmustum canim. Yuruyemicem sandim o derece degisik bir agrim vardi adim atamiyordum istirahat edince gecmisti cok sukur. Sende dinlen fayda edecektir

Masallahhh ❤ rahim boyun da cok guzel. Aferin bebelere yarin da benim kontrol var bakalim
Benim rahim boyu ölçüsü bu yazıyor yani 36 mm mi oluyor bana hiç ölçü söylemiyor dr iyi kapalı kısalma yok diyip ultrason kağıdını veriyor

Eklentiler

• IMG_20191219_233505.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 44
Oo masallah guzel su iciyorsun. Ama yatmakla alakali olarak normalmis kabizlik. O suyu da icmesen, baya sikinti olacakmis sana demek ki
Demekki, ben normalde çok hareketli bir insandım, totomda kurt kaynardı bünyenin de tersi döndü napcağını şaşırdı

Benim de canım karnım çok gerildi ne sürdüysem fayda etmedi.Kaburgalarım ağrıyor bir de.Sağa sola dönemiyorum.Kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum

Aynen ben de normalde kabızlık çekerim.Bir hafta on gün bazen mahvolurum.Ama hamilelikte her gün sıkıntı olmuyor.Çok su da içemiyorum ama yarıyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…