2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yoruldugum zamanlarda uzun sure oturup yada uzanirsam kalcam belim kitleniyor. Baya sonra duzeliyorum. Hareket halindeyken anlaşılmıyor
Aynısı bende de var.Yürüyüşten sonra uzanıp dinleniyorum.Sonra zor yürüyorum belim bacağım basamıyorum üstüne.Bir süre sonra geçiyor

benimde inanilmaz derece de sirtim agriyor... belim degil ama ustu... gunduzleri hic birsey yok aksam oldumu mahvoluyorum resmen... yarin doktoruma mesaj aticam.. boyle bir sanci yasayan varmi?
Mide problemi yaşıyor musunuz? Benim mide ağrım bazen sırtıma vurur. Ağrıdan duramam, kürek kemiklerimi söküp atasım gelir. Neyseki bu ara yok, ama bunu da değerlendirin

Benim rahim boyu ölçüsü bu yazıyor yani 36 mm mi oluyor bana hiç ölçü söylemiyor dr iyi kapalı kısalma yok diyip ultrason kağıdını veriyor
Dist yaziyor normalde heralde D de kisaltmasi flndir. 36 mm evet canim. Vajinal olcumde en az 38 mm falandir. masallah sana. Cok guzel rakam. Ben 36yi hic gormedim mesela

Kızlar bişey sorcam bazı arkadaşlarda okudum çatı ağrısı vs diye. Bende öyle birşey olmadı ama deli gibi kaburgalarım ağrıyor aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

Benim de tam bugün hamilelik ağırlığını ciddi manada hissettiğim gün oldu. Kalçam ağrıyor, vajinam ağrıyor, çatı kemiğini bugün hissettim mesela o da ağrıyor. Ayakta durmam gerektiği zaman hep belimi tutma gereği hissediyorum. 10 dk iş yapıyorsam 1 saate tamamlıyorum dinlenmeyle

En azindan affettirmeye calisiyorsa cok iyi. Bizde o da yok. Bir kez bile ozur dilememistir

Mide problemi yaşıyor musunuz? Benim mide ağrım bazen sırtıma vurur. Ağrıdan duramam, kürek kemiklerimi söküp atasım gelir. Neyseki bu ara yok, ama bunu da değerlendirin
migdemle ilgili bir problem yok cok sukur.. ama cok dogru tarif etmissiniz agriyi resmen kurek kemiklerimi kirasim geliyor

Ayyy hem para vermek hem de görememek de üzücü oluyor yalnız benim doktorum da bazen açıyor, görüntü almaya çalışıyor ama kız hep yüzünü kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…