Aynısı bende de var.Yürüyüşten sonra uzanıp dinleniyorum.Sonra zor yürüyorum belim bacağım basamıyorum üstüne.Bir süre sonra geçiyorYoruldugum zamanlarda uzun sure oturup yada uzanirsam kalcam belim kitleniyor. Baya sonra duzeliyorum. Hareket halindeyken anlaşılmıyor
Mide problemi yaşıyor musunuz? Benim mide ağrım bazen sırtıma vurur. Ağrıdan duramam, kürek kemiklerimi söküp atasım gelir. Neyseki bu ara yok, ama bunu da değerlendirinbenimde inanilmaz derece de sirtim agriyor... belim degil ama ustu... gunduzleri hic birsey yok aksam oldumu mahvoluyorum resmen... yarin doktoruma mesaj aticam.. boyle bir sanci yasayan varmi?
Dist yaziyor normalde heralde D de kisaltmasi flndir. 36 mm evet canim. Vajinal olcumde en az 38 mm falandir.Benim rahim boyu ölçüsü bu yazıyor yani 36 mm mi oluyor bana hiç ölçü söylemiyor dr iyi kapalı kısalma yok diyip ultrason kağıdını veriyor
Benim ilk aylar çok oluyordu sırt ağrısı kopacakmış gibi zor yürüyordum.benimde inanilmaz derece de sirtim agriyor... belim degil ama ustu... gunduzleri hic birsey yok aksam oldumu mahvoluyorum resmen... yarin doktoruma mesaj aticam.. boyle bir sanci yasayan varmi?
En azindan affettirmeye calisiyorsa cok iyi. Bizde o da yok. Bir kez bile ozur dilememistir3 gündür benimde acaip bir şekilde psikologla konuşasım var. Psikolojim bozuldu. Sinirlerim çok yıprandı. Eşimle 3 gündür tartışıyoruz. Beni sinirlendirene kadar uğraşıyor sonra krize girince kendini affettirmeye çalışıyor.
Detaylıya devlette mi girdin canım?Of bebegimi cok merak ediyorum. Kendi drum hic renkli göstermedi ama bu gidişte sorcam keske gosterse. 4 haftada iki kez devlete gitmis oldum ama bize gostermiyolarki sinir oluyorum
Ozelde gördüm birkez detaylıda. Ama burda bahsedilince yine de merak ediyorum. Birde kizimda benim doktor gosteriyormus baskalarina bana hic gostermemisti sonradan duyup cok uzulmustum neden beni kayırdı diye. Ama adam benden bıkmıştjDetaylıya devlette mi girdin canım?
migdemle ilgili bir problem yok cok sukur.. ama cok dogru tarif etmissiniz agriyi resmen kurek kemiklerimi kirasim geliyorMide problemi yaşıyor musunuz? Benim mide ağrım bazen sırtıma vurur. Ağrıdan duramam, kürek kemiklerimi söküp atasım gelir. Neyseki bu ara yok, ama bunu da değerlendirin
aynenn oyle vallahi canim ordan cikicak saniriyorum... nasil gecirdiniz?Benim ilk aylar çok oluyordu sırt ağrısı kopacakmış gibi zor yürüyordum.
Zamanla kendiliğinden geçti.Ama kızıma hamileliğimde dokuz ay ağrıdı sırtım.aynenn oyle vallahi canim ordan cikicak saniriyorum... nasil gecirdiniz?
Canımsın yaaaaaYüsra uyuyor,eslem kuduruyor büşraya uyku harambundan sonraki 3 senenin ozeti gibi
Ayyy hem para vermek hem de görememek de üzücü oluyor yalnızOzelde gördüm birkez detaylıda. Ama burda bahsedilince yine de merak ediyorum. Birde kizimda benim doktor gosteriyormus baskalarina bana hic gostermemisti sonradan duyup cok uzulmustum neden beni kayırdı diye. Ama adam benden bıkmıştj
Senin adını hep Ayşe diye düşünüyordum nickinden dolayı ama adaşmışızYüsra uyuyor,eslem kuduruyor büşraya uyku harambundan sonraki 3 senenin ozeti gibi
Oyy ismini sevsinler cok guzel olmusBunu yaptırdım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?