2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy hem para vermek hem de görememek de üzücü oluyor yalnız benim doktorum da bazen açıyor, görüntü almaya çalışıyor ama kız hep yüzünü kapatıyor
Devlette renkli zaten yok özelde de birinde yarım dönüktü o cikti yarim yamalak digerinde çok güzel dönmüştü yüzünü yazıcisi bozuk olduğu için resmini alamadik geçen kontrolde de yuz üstü yatmisti bize popoyla sirti kaldi 3 dur uğrasiyoruz resim almak icin ama malesef

Canlarım kabızlığa ne iyi gelir ya ? Yaklaşık 1 aydır böyleyim affedersiniz 3 gün bile gelmediği oluyo karnım çok sıkıştırıyor artık
Yatmadan büyük bardak kefir tavsiye ederim. Birkaç güne düzene sokuyor
Tüm erkekler aynı demek ki benle çatır çatır laf dalaşına giriyor sinirlendiriyor sonra özürler özürler. Yüz kere diyorum şu iki üç ay alttan al. Her seferinde tamam deniliyor ama maşallah daha sustuğunu göremedim çatır çatır
Haklı o da bunaldı evde hiç yapmadığı kadar iş yapıyor yıllar sonra kıyamam bünye kaldırmıyor
Kızlar bişey sorcam bazı arkadaşlarda okudum çatı ağrısı vs diye. Bende öyle birşey olmadı ama deli gibi kaburgalarım ağrıyor aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
Öğleden sonra kaburgalarım bir batıyor sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor gibi sürekli geriniyorum
Çatı ağrısıda ikidir yeni oluyor böyle bacaklarımı iyice açmışım öyle yarım saat beklemişim sonra kapatınca rahminde bir ağrı olur ya öyle. Boşver yaşama şimdilik. Zormuş
Eşimle konuştuk daha bi tane yüzünün resmi yok. Ya eliyle kapattı ya arkasını döndü kuzum uygun fiyatlı bi özel var oraya gidelim bida deneyelim dedik bakalım

Hahah kıyamam Allah kolaylık versin bizde bi Umut var oda annesini uyutmamak için yetiyor zaten gececi olacak belli
Ne zaman gece uyansam bebekte kalkiyor. Dogal olarak alisiyor. Bari kızıma cekse de sadece uyanıp bakinsa. Aglamazdi kizim bebekken. Nolduysa iki yastan sonra oldu :/

Kefir hiç içemiyorum ama denemekte fayda var canım

Benim de hala yok zilli kızım göstermiyor
Ben de sürekli kavga ediyorum ve ağlıyorum dün bir yerde okudum sanırım hamilelik depresyonun giriyorum. Çünkü sevdiğim herkese karşı bir sinir halindeyim. Tahamülsüzüm. Herkesi teekedesim var insan bu döneminde biraz daha özel hissetmek istiyor zaten hormonlar tavan yapmış a alsanız biraz nolur yani.bence canım yanıyor zaman zaman güçsüzleşiyorum yapmak istediklerimi yapamıyorum ameliyat vs geçirdim hamileyken onların da etkisi var. Keşke bunları onlar da düşünse..

Bu meyveli kefirlerin felan faydası olur mu acaba marketlerde gözüme çarpıyordu
İçeriğine bakman lazım ben bi ara bakmıştım hepsinde glikoz şurubu vardı. Muhtemelen öyledir sakıncalı. Sen yine de bak.

Yada evde kendi yaptığın reçel varsa sade kefir al içine biraz karıştır iç. Aynı lezzet oluyor zaten

Aynen haklısın öyle yapayım Çok teşekkür ederim canım

Günaydınnn kuzular Bugün e-bebek yolcusuyum. Emzirme ürünlerinde %20 indirim var, o konudaki eksiklerimi alayım en azından. Vay beee önceden sabahın köründe kalkıp Gratis, Sephora indirimlerime koşardım şimdi e-bebek

Bir de dün kadınlar kulübü aniden bakıma alınında yazdığım silindi ama tekrar yazayım. Başka bir anne sitesinde bir kadın bana gaz verdi kapı süsü ve hediye anahtarlıklarımı kendim yapmayı deneyeceğim evet bu beceriksizlikle kim tutar beni

catisi agriyanlar vajinasi sizlayanlar kulubune hosgeldin dododooo . Benim 2gundur artti valla cok canim yaniyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…