- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Devlette renkli zaten yok özelde de birinde yarım dönüktü o cikti yarim yamalak digerinde çok güzel dönmüştü yüzünü yazıcisi bozuk olduğu için resmini alamadik geçen kontrolde de yuz üstü yatmisti bize popoyla sirti kaldi 3 dur uğrasiyoruz resim almak icin ama malesefAyyy hem para vermek hem de görememek de üzücü oluyor yalnızbenim doktorum da bazen açıyor, görüntü almaya çalışıyor ama kız hep yüzünü kapatıyor
Hahah kıyamam Allah kolaylık versin bizde bi Umut var oda annesini uyutmamak için yetiyor zaten gececi olacak belliYüsra uyuyor,eslem kuduruyor büşraya uyku harambundan sonraki 3 senenin ozeti gibi
Yatmadan büyük bardak kefir tavsiye ederim. Birkaç güne düzene sokuyorCanlarım kabızlığa ne iyi gelir ya ? Yaklaşık 1 aydır böyleyim affedersiniz 3 gün bile gelmediği oluyokarnım çok sıkıştırıyor artık
Tüm erkekler aynı demek ki benle çatır çatır laf dalaşına giriyor sinirlendiriyor sonra özürler özürler. Yüz kere diyorum şu iki üç ay alttan al. Her seferinde tamam deniliyor ama maşallah daha sustuğunu göremedim3 gündür benimde acaip bir şekilde psikologla konuşasım var. Psikolojim bozuldu. Sinirlerim çok yıprandı. Eşimle 3 gündür tartışıyoruz. Beni sinirlendirene kadar uğraşıyor sonra krize girince kendini affettirmeye çalışıyor.
Öğleden sonra kaburgalarım bir batıyor sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor gibi sürekli geriniyorumKızlar bişey sorcam bazı arkadaşlarda okudum çatı ağrısı vs diye. Bende öyle birşey olmadı ama deli gibi kaburgalarım ağrıyor aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
Eşimle konuştuk daha bi tane yüzünün resmi yok. Ya eliyle kapattı ya arkasını döndü kuzumDevlette renkli zaten yok özelde de birinde yarım dönüktü o cikti yarim yamalak digerinde çok güzel dönmüştü yüzünü yazıcisi bozuk olduğu için resmini alamadik geçen kontrolde de yuz üstü yatmisti bize popoyla sirti kaldi 3 dur uğrasiyoruz resim almak icin ama malesef
Annemin adi AyşeSenin adını hep Ayşe diye düşünüyordum nickinden dolayı ama adaşmışız
Ne zaman gece uyansam bebekte kalkiyor. Dogal olarak alisiyor. Bari kızıma cekse de sadece uyanıp bakinsa. Aglamazdi kizim bebekken. Nolduysa iki yastan sonra oldu :/Hahah kıyamam Allah kolaylık versin bizde bi Umut var oda annesini uyutmamak için yetiyor zaten gececi olacak belli
Kefir hiç içemiyorum ama denemekte fayda var canımYatmadan büyük bardak kefir tavsiye ederim. Birkaç güne düzene sokuyor
Tüm erkekler aynı demek ki benle çatır çatır laf dalaşına giriyor sinirlendiriyor sonra özürler özürler. Yüz kere diyorum şu iki üç ay alttan al. Her seferinde tamam deniliyor ama maşallah daha sustuğunu göremedimçatır çatır
Haklı o da bunaldı evde hiç yapmadığı kadar iş yapıyor yıllar sonra kıyamam bünye kaldırmıyor
Öğleden sonra kaburgalarım bir batıyor sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor gibi sürekli geriniyorum
Çatı ağrısıda ikidir yeni oluyor böyle bacaklarımı iyice açmışım öyle yarım saat beklemişim sonra kapatınca rahminde bir ağrı olur ya öyle. Boşver yaşama şimdilik. Zormuş
Eşimle konuştuk daha bi tane yüzünün resmi yok. Ya eliyle kapattı ya arkasını döndü kuzumuygun fiyatlı bi özel var oraya gidelim bida deneyelim dedik bakalım
Benim de tam bugün hamilelik ağırlığını ciddi manada hissettiğim gün oldu. Kalçam ağrıyor, vajinam ağrıyor, çatı kemiğini bugün hissettim mesela o da ağrıyor. Ayakta durmam gerektiği zaman hep belimi tutma gereği hissediyorum. 10 dk iş yapıyorsam 1 saate tamamlıyorum dinlenmeyle
Benim de hala yok zilli kızım göstermiyorYatmadan büyük bardak kefir tavsiye ederim. Birkaç güne düzene sokuyor
Tüm erkekler aynı demek ki benle çatır çatır laf dalaşına giriyor sinirlendiriyor sonra özürler özürler. Yüz kere diyorum şu iki üç ay alttan al. Her seferinde tamam deniliyor ama maşallah daha sustuğunu göremedimçatır çatır
Haklı o da bunaldı evde hiç yapmadığı kadar iş yapıyor yıllar sonra kıyamam bünye kaldırmıyor
Öğleden sonra kaburgalarım bir batıyor sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor gibi sürekli geriniyorum
Çatı ağrısıda ikidir yeni oluyor böyle bacaklarımı iyice açmışım öyle yarım saat beklemişim sonra kapatınca rahminde bir ağrı olur ya öyle. Boşver yaşama şimdilik. Zormuş
Eşimle konuştuk daha bi tane yüzünün resmi yok. Ya eliyle kapattı ya arkasını döndü kuzumuygun fiyatlı bi özel var oraya gidelim bida deneyelim dedik bakalım
Ben de sürekli kavga ediyorum ve ağlıyorum dün bir yerde okudum sanırım hamilelik depresyonun giriyorum. Çünkü sevdiğim herkese karşı bir sinir halindeyim. Tahamülsüzüm. Herkesi teekedesim var3 gündür benimde acaip bir şekilde psikologla konuşasım var. Psikolojim bozuldu. Sinirlerim çok yıprandı. Eşimle 3 gündür tartışıyoruz. Beni sinirlendirene kadar uğraşıyor sonra krize girince kendini affettirmeye çalışıyor.
Kefirler artık eskisi gibi değil ayran gibi. Ayran gibi düşünerek iç. Önceden bende nefret ederdim ama şimdi hoşuma bile gidiyorKefir hiç içemiyorum ama denemekte fayda var canım
Ben de kefir içiyorum mide ekşimesi gastrit problemleri için de çok uygun.Kefirler artık eskisi gibi değil ayran gibi. Ayran gibi düşünerek iç. Önceden bende nefret ederdim ama şimdi hoşuma bile gidiyor
Bu meyveli kefirlerin felan faydası olur mu acaba marketlerde gözüme çarpıyorduKefirler artık eskisi gibi değil ayran gibi. Ayran gibi düşünerek iç. Önceden bende nefret ederdim ama şimdi hoşuma bile gidiyor
İçeriğine bakman lazım ben bi ara bakmıştım hepsinde glikoz şurubu vardı. Muhtemelen öyledir sakıncalı. Sen yine de bak.Bu meyveli kefirlerin felan faydası olur mu acaba marketlerde gözüme çarpıyordu
Aynen haklısın öyle yapayımİçeriğine bakman lazım ben bi ara bakmıştım hepsinde glikoz şurubu vardı. Muhtemelen öyledir sakıncalı. Sen yine de bak.
Yada evde kendi yaptığın reçel varsa sade kefir al içine biraz karıştır iç. Aynı lezzet oluyor zaten
Kurt yine kayniyoda iste yat baboş yatDemekki, ben normalde çok hareketli bir insandım, totomda kurt kaynardı bünyenin de tersi döndü napcağını şaşırdı
Ayy o oha seysi yanlis olmusKurt yine kayniyoda iste yat baboş yat
catisi agriyanlar vajinasi sizlayanlar kulubune hosgeldin dododoooBenim de tam bugün hamilelik ağırlığını ciddi manada hissettiğim gün oldu. Kalçam ağrıyor, vajinam ağrıyor, çatı kemiğini bugün hissettim mesela o da ağrıyor. Ayakta durmam gerektiği zaman hep belimi tutma gereği hissediyorum. 10 dk iş yapıyorsam 1 saate tamamlıyorum dinlenmeyle
Kız afedersin bıçak sokuyorlar sankicatisi agriyanlar vajinasi sizlayanlar kulubune hosgeldin dododooo. Benim 2gundur artti valla cok canim yaniyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?