Sade içemşyorsan onlardan da içebilirsiniz meyveli yoğurt gibi tadıBu meyveli kefirlerin felan faydası olur mu acaba marketlerde gözüme çarpıyordu
Cikmaz cikmaz :) benim ilk gebeliktede cati agrim coktu bundada cok :) catiiimm catiiim die sizlanip duruyorumKız afedersin bıçak sokuyorlar sankidün bir ara bebek ayırıp dışarı çıkacak zannettim eşime söyledim korktu, daha çıkmasın diyorm
Teşekkür ederim tatlımSade içemşyorsan onlardan da içebilirsiniz meyveli yoğurt gibi tadı
Canım bana en son kontrolde doktor bebek makat geliş pozisyonunda bu aralar ilişkiye girer gibi vajinanda sızı hissedebilirsin demişticatisi agriyanlar vajinasi sizlayanlar kulubune hosgeldin dododooo. Benim 2gundur artti valla cok canim yaniyo :)
Benimki hep poz verir gibi.Ne zaman gitsek rahat bir şekilde çekti doktor.Kızım göstermiyordu yüzünü çok üzülüyorduk.Ayyy hem para vermek hem de görememek de üzücü oluyor yalnızbenim doktorum da bazen açıyor, görüntü almaya çalışıyor ama kız hep yüzünü kapatıyor
Şu erkekleri boğmak lazım ya. Bu ara hormonlarım tavan zaten sinir stres salgılıyorum sürekli. Biri elimde kalıcakEn azindan affettirmeye calisiyorsa cok iyi. Bizde o da yok. Bir kez bile ozur dilememistir
Bende aynı durumdayım canım. Azcık yürüyüm merdiven çıkıyim çatı kemiğim kalça kemiklerim falan ağrıyor. Sanırım gittikçe ağırlaşıyoruzBenim de tam bugün hamilelik ağırlığını ciddi manada hissettiğim gün oldu. Kalçam ağrıyor, vajinam ağrıyor, çatı kemiğini bugün hissettim mesela o da ağrıyor. Ayakta durmam gerektiği zaman hep belimi tutma gereği hissediyorum. 10 dk iş yapıyorsam 1 saate tamamlıyorum dinlenmeyle
Yok valla olmadim bndeYa kızlar size gebeliğinizin başında anti cmv testi yapıldı mı? Bana yapılmadıki ilk testlerimi yaptıran doktor bana çok pimpirikli gelirdi, yaptırmamış. Şaşırdım. Acaba toxoplazma ve rubella gibi her doktorun yaptırdığı bir test değil mi
Günaydın canım, düzelir inşallah ya sıkma canını. Son haftada ters dönen bebekler bile var.Kızlar günaydın dün benim doktor kontrolum vardı, doktor bebeğin plesantasının rahmin hemen yanında olduğunu, gelende bu durumlarda Sezeryana aldıklarını söyledi 2 hafta içinde yukarı çıkarda düzelirse düzelir dedi 2 hafta sonra alttan muane edecek tekrar inş düzelir bu durum biraz canımı sıktı bu arada ilk doğumum normal idi
Günaydın canım, diyet olayı çok zor ya. Ben bir iki gün denedim olmadı saldım yine. Nefsine hakim olman lazım. Tatlı, çikolata çok istiyorsan hepsini bitiryorsan yarımını ye bari. Ben şuan öyle yapmaya çalışıyorum en azından komple kesemedim. Önceden 1 paket biskrem yiyorsam şimdi iki güne 1 paket yiyorumGünaydın kızlar, nasılsınız, bugün sabah evde açlık şekerime baktım 110 çıktıhaftaya şeker yüklemesi var, ben şimdiden diyete başlamalıyım, ama nasıl yapacam, ne bulursam onu yiyorum çoğunlukla
Ben yaptırdım canım. Hatta ilk zaman özel ve devlete gittim. İki doktorda istemişti. Ben devlette yaptırdım testleri.Ya kızlar size gebeliğinizin başında anti cmv testi yapıldı mı? Bana yapılmadıki ilk testlerimi yaptıran doktor bana çok pimpirikli gelirdi, yaptırmamış. Şaşırdım. Acaba toxoplazma ve rubella gibi her doktorun yaptırdığı bir test değil mi
Bunun nedeni vucut cok hareketsiz ya kullandigimiz ilaclarda demir ilaci kabizlik yapiyor ben ilaci degistim rahatladim. ( gyneferon kullaniyorum ) bol su iciyorum.. bu ilaci ac karna alip 30 dakikadan sonra yemek yiyorum yemegimin baslangicinida portakal suyu +keci boynuzu pekmezi karistirip iciyom sonrada ne yiyeceksem onu yiyom. Hergun ayni saatte ilaclarimi ozellikle demiri aliyorum... dr um oyle dedi.. cok sukur bana yaradi canim. Send bi sor dr una bu ilaciCanım ameliyattan sonra kaldı bende de artık zorluyor baya, kayısı hoşafı bana hiç kar etmedi ya
Bende aynı durumdayım. Çocuğumu alıp gidesim var bu ülkedenBenim de hala yok zilli kızım göstermiyor
Ben de sürekli kavga ediyorum ve ağlıyorum dün bir yerde okudum sanırım hamilelik depresyonun giriyorum. Çünkü sevdiğim herkese karşı bir sinir halindeyim. Tahamülsüzüm. Herkesi teekedesim varinsan bu döneminde biraz daha özel hissetmek istiyor zaten hormonlar tavan yapmış a alsanız biraz nolur yani.bence canım yanıyor zaman zaman güçsüzleşiyorum yapmak istediklerimi yapamıyorum ameliyat vs geçirdim hamileyken onların da etkisi var. Keşke bunları onlar da düşünse..
Bende sulandirarak gunde uc bardak iciyorum hararetimi o kesiyoKefirler artık eskisi gibi değil ayran gibi. Ayran gibi düşünerek iç. Önceden bende nefret ederdim ama şimdi hoşuma bile gidiyor
Sade kullanma taraftariyim o da bana icimi agir gekiyir laktozsuzu daha sade ben uzerine yariya yari su dokuyom icimi tamamiyle ayran oluyor.. tavsiye ederim minnosuna yarayacakkBu meyveli kefirlerin felan faydası olur mu acaba marketlerde gözüme çarpıyordu
Sorayım kuzum ben Ferrum Haussman içiyorum ama belki senin ilacın daha iyi gelirBunun nedeni vucut cok hareketsiz ya kullandigimiz ilaclarda demir ilaci kabizlik yapiyor ben ilaci degistim rahatladim. ( gyneferon kullaniyorum ) bol su iciyorum.. bu ilaci ac karna alip 30 dakikadan sonra yemek yiyorum yemegimin baslangicinida portakal suyu +keci boynuzu pekmezi karistirip iciyom sonrada ne yiyeceksem onu yiyom. Hergun ayni saatte ilaclarimi ozellikle demiri aliyorum... dr um oyle dedi.. cok sukur bana yaradi canim. Send bi sor dr una bu ilaci
Tavsiyeni dikkate alacağım canım benimSade kullanma taraftariyim o da bana icimi agir gekiyir laktozsuzu daha sade ben uzerine yariya yari su dokuyom icimi tamamiyle ayran oluyor.. tavsiye ederim minnosuna yarayacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?