2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar günaydın dün benim doktor kontrolum vardı, doktor bebeğin plesantasının rahmin hemen yanında olduğunu, gelende bu durumlarda Sezeryana aldıklarını söyledi 2 hafta içinde yukarı çıkarda düzelirse düzelir dedi 2 hafta sonra alttan muane edecek tekrar inş düzelir bu durum biraz canımı sıktı bu arada ilk doğumum normal idi

Ayyy hem para vermek hem de görememek de üzücü oluyor yalnız benim doktorum da bazen açıyor, görüntü almaya çalışıyor ama kız hep yüzünü kapatıyor
Benimki hep poz verir gibi.Ne zaman gitsek rahat bir şekilde çekti doktor.Kızım göstermiyordu yüzünü çok üzülüyorduk.

Bende aynı durumdayım canım. Azcık yürüyüm merdiven çıkıyim çatı kemiğim kalça kemiklerim falan ağrıyor. Sanırım gittikçe ağırlaşıyoruz

Günaydın canım, düzelir inşallah ya sıkma canını. Son haftada ters dönen bebekler bile var.

Günaydın canım, diyet olayı çok zor ya. Ben bir iki gün denedim olmadı saldım yine. Nefsine hakim olman lazım. Tatlı, çikolata çok istiyorsan hepsini bitiryorsan yarımını ye bari. Ben şuan öyle yapmaya çalışıyorum en azından komple kesemedim. Önceden 1 paket biskrem yiyorsam şimdi iki güne 1 paket yiyorum

Ben yaptırdım canım. Hatta ilk zaman özel ve devlete gittim. İki doktorda istemişti. Ben devlette yaptırdım testleri.

Canım ameliyattan sonra kaldı bende de artık zorluyor baya, kayısı hoşafı bana hiç kar etmedi ya
Bunun nedeni vucut cok hareketsiz ya kullandigimiz ilaclarda demir ilaci kabizlik yapiyor ben ilaci degistim rahatladim. ( gyneferon kullaniyorum ) bol su iciyorum.. bu ilaci ac karna alip 30 dakikadan sonra yemek yiyorum yemegimin baslangicinida portakal suyu +keci boynuzu pekmezi karistirip iciyom sonrada ne yiyeceksem onu yiyom. Hergun ayni saatte ilaclarimi ozellikle demiri aliyorum... dr um oyle dedi.. cok sukur bana yaradi canim. Send bi sor dr una bu ilaci

Bende aynı durumdayım. Çocuğumu alıp gidesim var bu ülkeden Eşime geçen gün öyle nefret besledim ki hepinizden nefret ediyorum ailende gelmesin bu eve sana da çocuğun yüzünü göstermiycem neler neler dedim. O da diyor ki tamam hayatım işten izin al istersen geliyim seni eve götüriyim. Öyle diyince daha çok sinir oluyorum uzak dur benden yazma bana falan diyorum Kafalar karışık arkadaşlar psikolojim hiç iyi değil. Ama stres bebeğe çok zararlı. Onun için kendimi sakin tutmaya çalışacağım.

Sorayım kuzum ben Ferrum Haussman içiyorum ama belki senin ilacın daha iyi gelir

Sade kullanma taraftariyim o da bana icimi agir gekiyir laktozsuzu daha sade ben uzerine yariya yari su dokuyom icimi tamamiyle ayran oluyor.. tavsiye ederim minnosuna yarayacakk
Tavsiyeni dikkate alacağım canım benim yarasın minnoşlarımıza yediğimiz içtiğimiz her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…